Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 5 éve
deleted account
1 758
A meccs MVP-t megosztva adnám Vinatierinek és Ya-Sin-nek, ketten kb nettó hátrányt jelentettek ma. Nem mintha a csapat többi része sokkal jobb lett volna, de amit Ya-Sin is művelt - vagy 30 yard büntivel szerintem legalább - lehet hogy Geathers is sokszor szar, de ő legalább ennyire nem bassza el. Rookie, de azért ez a mai meccs komolyan fájt.AV - kezdek ott tartani, hogy lehet inkább vonuljon vissza szezon közben, és hozzunk valakit helyére, PAT-ot kihagyni. NEMÁ!
Reich meg nekem kezd komoly rejtély lenni, kb 1,5 drive erejéig megtalálta a playbook rejtett részét is, előtte/utána volt a folyamatos érthetetlen playhívás, középső futásosból legalább volt 10, ami negatív yarddal végződött.
Brisett meg eszement, az a mentése Millerrel szemben. Na az play of the game.
Behúztuk! Faszom, az idegrendszerem asszem ma teljesen lepusztult...
több mint 5 éve
twitter.com/JoelAErickson/status/1188478359057190913twitter.com/cmccollo/status/1188494836724326400?s=19
Wilsonnak lefőtt a kávé, gondolom elboltoljuk valahoha egy komp pickért.
Josh Norman egy marék szotyiért?
Tony Adams
😂
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Megbaszunk mindenkit, a noket ketszer is!
több mint 5 éve
Egy oraja ramtort egy negativ erzes, amikor ilyen van, akkor a PL fantasyben bukok, mellette mindig kikap a Colts is olyan meccsen, ahol eselyesebb.Nyert a Chelsea, nyert a Kispest, nyerek a fantasy ligaimban is, ilyenkor mindig nyerunk. Nem is izgulok 😀
Eddig sajnos mindig bejott.
Stez
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
twitter.com/JoelAErickson/status/1188478359057190913Wilsonnak lefőtt a kávé, gondolom elboltoljuk valahoha egy komp pickért.
Josh Norman egy marék szotyiért?
több mint 5 éve
Picit alulméretezett speedrusherunk már van kettő is, nem kell oda Ngakue. Sőt, igazából 3 (Turay, Muhammad és Banogu).
több mint 5 éve
deleted account
1 758
Ja, bocs, akkor hahahahaha.Te ősember vagy, se insta, twitter, snapchat, myspace, se semmilyen más accountod nincs egy már szinte rozsdás FB accounton kívül.Én ősember vagyok, se insta, twitter, snapchat, myspace, se semmilyen más accountom nincs egy már szinte rozsdás FB accounton kívül. És ez egyre inkább úgy tűnik, hogy a legjobb döntés 😀Ennek most mi az üzenete, azon kívül, hogy kedves játékosunk egy retardált falepke IQ-jával van megáldva?Ezt megkérdezhetnéd az instagramra felrakott képek 80%-ával kapcsolatban. 😊
coltman
peterk2005
coltman
Egyebkent meg ha lenne szived, akkor tudnad, hogy poen. De nincs szived, se lelked. 8(
Stez
több mint 5 éve
Baba Yaga
832
De akkor a Jags adja az első kört 😊Ramsey cserét kért. Yannick estében ilyenről nincs szó. Nagy különbség.Állítólag Ngakogue trade blockon van. Hejj basszus, kár, hogy egy divízióban vagyunk. 😊 (Küldjünk neki ki egy betiltott és újrafestett sisakot, hátha kirúgják. 😀 😀 )Nem, nincs ott.
iktriad
twitter.com/AlfieBCC/status/1188142122882551809
twitter.com/AlfieBCC/status/1188145318971543552
Stez
De egy első körösért és a Leonard/Nelson duó valamelyikéért Ballard talán elviheti..
iktriad
több mint 5 éve
Ramsey cserét kért. Yannick estében ilyenről nincs szó. Nagy különbség.Állítólag Ngakogue trade blockon van. Hejj basszus, kár, hogy egy divízióban vagyunk. 😊 (Küldjünk neki ki egy betiltott és újrafestett sisakot, hátha kirúgják. 😀 😀 )Nem, nincs ott.
iktriad
Stez
De egy első körösért és a Leonard/Nelson duó valamelyikéért Ballard talán elviheti..
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Allitolag Ramsey sem volt ott, csak mondom. Meg masik tizcsilliard jatekos, aki aztan nehany hettel kesobb mar uj csapatban jatszott, ugyhogy azert ne vedd biztosra.Állítólag Ngakogue trade blockon van. Hejj basszus, kár, hogy egy divízióban vagyunk. 😊 (Küldjünk neki ki egy betiltott és újrafestett sisakot, hátha kirúgják. 😀 😀 )Nem, nincs ott.
peterk2005
iktriad
több mint 5 éve
Állítólag Ngakogue trade blockon van. Hejj basszus, kár, hogy egy divízióban vagyunk. 😊 (Küldjünk neki ki egy betiltott és újrafestett sisakot, hátha kirúgják. 😀 😀 )Nem, nincs ott.
peterk2005
több mint 5 éve
Nyugi, nem vagy egyedül. Remélem nem fogjuk egymást agyon verni ha egyszerre találunk rá egy bölény tetemre 😀Én ősember vagyok, se insta, twitter, snapchat, myspace, se semmilyen más accountom nincs egy már szinte rozsdás FB accounton kívül. És ez egyre inkább úgy tűnik, hogy a legjobb döntés 😀Ennek most mi az üzenete, azon kívül, hogy kedves játékosunk egy retardált falepke IQ-jával van megáldva?Ezt megkérdezhetnéd az instagramra felrakott képek 80%-ával kapcsolatban. 😊
coltman
peterk2005
coltman
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Te ősember vagy, se insta, twitter, snapchat, myspace, se semmilyen más accountod nincs egy már szinte rozsdás FB accounton kívül.Én ősember vagyok, se insta, twitter, snapchat, myspace, se semmilyen más accountom nincs egy már szinte rozsdás FB accounton kívül. És ez egyre inkább úgy tűnik, hogy a legjobb döntés 😀Ennek most mi az üzenete, azon kívül, hogy kedves játékosunk egy retardált falepke IQ-jával van megáldva?Ezt megkérdezhetnéd az instagramra felrakott képek 80%-ával kapcsolatban. 😊
coltman
peterk2005
coltman
Egyebkent meg ha lenne szived, akkor tudnad, hogy poen. De nincs szived, se lelked. 8(
több mint 5 éve
Állítólag Ngakogue trade blockon van. Hejj basszus, kár, hogy egy divízióban vagyunk. 😊 (Küldjünk neki ki egy betiltott és újrafestett sisakot, hátha kirúgják. 😀 😀 )
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Én is a piros pirulánál maradtam. 😊Én ősember vagyok, se insta, twitter, snapchat, myspace, se semmilyen más accountom nincs egy már szinte rozsdás FB accounton kívül. És ez egyre inkább úgy tűnik, hogy a legjobb döntés 😀Ennek most mi az üzenete, azon kívül, hogy kedves játékosunk egy retardált falepke IQ-jával van megáldva?Ezt megkérdezhetnéd az instagramra felrakott képek 80%-ával kapcsolatban. 😊
coltman
peterk2005
coltman
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
deleted account
1 758
Én ősember vagyok, se insta, twitter, snapchat, myspace, se semmilyen más accountom nincs egy már szinte rozsdás FB accounton kívül. És ez egyre inkább úgy tűnik, hogy a legjobb döntés 😀Ennek most mi az üzenete, azon kívül, hogy kedves játékosunk egy retardált falepke IQ-jával van megáldva?Ezt megkérdezhetnéd az instagramra felrakott képek 80%-ával kapcsolatban. 😊
coltman
peterk2005
több mint 5 éve
Ennek most mi az üzenete, azon kívül, hogy kedves játékosunk egy retardált falepke IQ-jával van megáldva?Ezt megkérdezhetnéd az instagramra felrakott képek 80%-ával kapcsolatban. 😊
coltman
több mint 5 éve
deleted account
1 758
Hinesnak egy sundiszno a haziallata. Hosunk panaszkodott ra, hogy utalja ot a sajat haziallata es allandoan meg akarja szurni. XDEnnek most mi az üzenete, azon kívül, hogy kedves játékosunk egy retardált falepke IQ-jával van megáldva?
Es a csao frankon furdeti, ketrecben tartja.
“Every time I try to pick her up, she gets in a ball and starts puffing. She literally hates me, but we’re working on it. It’s a relationship.”
😀😀😀DDDDDD
Stez
több mint 5 éve
deleted account
1 758
Hat pedig Eberflus tavozasaval mar most elkezdhetsz megbaratkozni, mert sajnos nem lesz olyan szerencsenk szerintem, hogy jovore is velunk kezdi meg az idenyt. Tul jol fest manapsag ez a vedelem, tul nagy halakat fogtunk meg.A csapatok alapvetően támadó HC-k felé hajlanak nagy részben, szóval én azért annyira nem aggódom halálra magam Eberflus miatt egyelőre. Tavaly is simán vitték Kitchenst meg még nem tudom kit helyette, ami azért már akkor is eyebrow raising volt. Logikusan teljesen valós lenne ez az aggodalom, de ahogy látjuk, azért van pár csapat, ahol nem divat ez a vonal. Plusz mondjuk Vrabel meg Patricia kezünkre játszik, mert két nagy húzásnak gondolták őket, azt szigorúan statokat nézve karcsú a teljesítmény.
Elso korben szerintem a 49ersbol Saleht fogjak elvinni (mondjuk nekem az a velemenyem, hogy o megint tipikusan a media hype-ja, es a kelletenel jobban ra lett verve a broki, mert micsoda emocionalis faszi, hogy minden jo jatek utan orgonj es orgazmusa van az oldalvonal mellett), de aztan Eberflus kovetkezik.
Mondjuk ez egy olyan dolog, hogy sajnos elkerulhetetlen, hogy egy jol teljesito stab meg tudjon maradni egyben. Nyilvan ha valaszthatnek, legyen Sirianni akkor mar inkabb, de olyan mazlink nem lesz, hogy o megy, Eberflus meg marad.
Stez
Pl Quinn helyére szinte biztos vagyok benne, hogy O HC kerül, azon felfogás mentén, hogy ha Quinn bukó, akkor mindent csináljunk másképp. Dallas ami miatt esetleg elkezdenék aggódni, ha Garrett-et menesztik, de ott JJ szinte biztos, hogy megint O HC-t húz.
több mint 5 éve
Hinesnak egy sundiszno a haziallata. Hosunk panaszkodott ra, hogy utalja ot a sajat haziallata es allandoan meg akarja szurni. XDEs a csao frankon furdeti, ketrecben tartja.
“Every time I try to pick her up, she gets in a ball and starts puffing. She literally hates me, but we’re working on it. It’s a relationship.”
😀😀😀DDDDDD
Szerkesztette: Stez
több mint 5 éve
Hat pedig Eberflus tavozasaval mar most elkezdhetsz megbaratkozni, mert sajnos nem lesz olyan szerencsenk szerintem, hogy jovore is velunk kezdi meg az idenyt. Tul jol fest manapsag ez a vedelem, tul nagy halakat fogtunk meg. Elso korben szerintem a 49ersbol Saleht fogjak elvinni (mondjuk nekem az a velemenyem, hogy o megint tipikusan a media hype-ja, es a kelletenel jobban ra lett verve a broki, mert micsoda emocionalis faszi, hogy minden jo jatek utan orgonj es orgazmusa van az oldalvonal mellett), de aztan Eberflus kovetkezik.
Mondjuk ez egy olyan dolog, hogy sajnos elkerulhetetlen, hogy egy jol teljesito stab meg tudjon maradni egyben. Nyilvan ha valaszthatnek, legyen Sirianni akkor mar inkabb, de olyan mazlink nem lesz, hogy o megy, Eberflus meg marad.
több mint 5 éve
Hát én se mondanám, hogy össze*****nám a gatyám az aggodalomtól, ha elvinnének valakit Reich támadó stábjából. 😊 Meglesz ő bárki nélkül. Jelenleg két embert "féltek": Eberflus, és Dodds. Őket kerülje el a figyelem még egy kicsit ha lehet...
több mint 5 éve
deleted account
1 758
Néha már nehéz eldönteni nálad, hogy amikor írsz valamit, akkor az komoly, vagy full szarkazmus, de akkor mea culpa 😛Oke. Es hol irtam, hogy elfogad barmit? En rohogve hoztam ezt a felvetest, aminek a lenyege az volt, hogy epp Sir tunt ki, holott koze sincs peldaul a jatekhivasokhoz, mig ezzel szemben a mar nyaron is egyesek altal uldozott, es egyre jobb Eberflus meg meg sincs emlitve.Lol. Reich melozik, Sirianni elmegy hcnak. 😀 Es ha jol latom, Eberflust nem raktak a listara.Azért itt halkan jegyzem meg, hogy az emberekben valamiért él az a dolog, hogy ha bármelyik csapat bármilyen feltételekkel ad neki egy HC offert, akkor az automatikus elfogadás. Tudom, ezt magyar fejjel nehéz megérteni, de ez azért nem mindenkinél így működik 😊 Csak hogy egy példát mondjak, egy Broncos gig most szerintem messze nem annyira vonzó, ahogy Elway kezeli a QB kérdést Manning óta.
NFL.com reports Colts OC Nick Sirianni will be "ready to interview" for head-coaching jobs this offseason.
The 38-year-old turned down a chance to talk to the Browns last December. The Colts were in the playoffs, and Sirianni might have been skeptical about the Browns' seriousness since they already seemed locked in on Freddie Kitchens. Excellent in 2018, Sirianni has taken things to a different level in 2019, barely missing a beat despite Andrew Luck's shock retirement. Frank Reich deserves the most credit, of course, but his top lieutenant will be a serious January candidate.
Stez
De amúgy is max februárban interjúzhat bármelyik is, hisz ameddig versenyben van a csapat, addig nincs interjú 😀
coltman
Ami meg Sirt illeti, ot nyaron a Browns el akarta hivni interjura, marpedig egy Mayfielddel csabito bulika az, de o koszonte szepen, nem kert a dologbol.
Stez
több mint 5 éve
Oke. Es hol irtam, hogy elfogad barmit? En rohogve hoztam ezt a felvetest, aminek a lenyege az volt, hogy epp Sir tunt ki, holott koze sincs peldaul a jatekhivasokhoz, mig ezzel szemben a mar nyaron is egyesek altal uldozott, es egyre jobb Eberflus meg meg sincs emlitve.Lol. Reich melozik, Sirianni elmegy hcnak. 😀 Es ha jol latom, Eberflust nem raktak a listara.Azért itt halkan jegyzem meg, hogy az emberekben valamiért él az a dolog, hogy ha bármelyik csapat bármilyen feltételekkel ad neki egy HC offert, akkor az automatikus elfogadás. Tudom, ezt magyar fejjel nehéz megérteni, de ez azért nem mindenkinél így működik 😊 Csak hogy egy példát mondjak, egy Broncos gig most szerintem messze nem annyira vonzó, ahogy Elway kezeli a QB kérdést Manning óta.
NFL.com reports Colts OC Nick Sirianni will be "ready to interview" for head-coaching jobs this offseason.
The 38-year-old turned down a chance to talk to the Browns last December. The Colts were in the playoffs, and Sirianni might have been skeptical about the Browns' seriousness since they already seemed locked in on Freddie Kitchens. Excellent in 2018, Sirianni has taken things to a different level in 2019, barely missing a beat despite Andrew Luck's shock retirement. Frank Reich deserves the most credit, of course, but his top lieutenant will be a serious January candidate.
Stez
De amúgy is max februárban interjúzhat bármelyik is, hisz ameddig versenyben van a csapat, addig nincs interjú 😀
coltman
Ami meg Sirt illeti, ot nyaron a Browns el akarta hivni interjura, marpedig egy Mayfielddel csabito bulika az, de o koszonte szepen, nem kert a dologbol.