Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 5 éve
deleted account
1 758
Lol. Reich melozik, Sirianni elmegy hcnak. 😀 Es ha jol latom, Eberflust nem raktak a listara.Azért itt halkan jegyzem meg, hogy az emberekben valamiért él az a dolog, hogy ha bármelyik csapat bármilyen feltételekkel ad neki egy HC offert, akkor az automatikus elfogadás. Tudom, ezt magyar fejjel nehéz megérteni, de ez azért nem mindenkinél így működik 😊 Csak hogy egy példát mondjak, egy Broncos gig most szerintem messze nem annyira vonzó, ahogy Elway kezeli a QB kérdést Manning óta.
NFL.com reports Colts OC Nick Sirianni will be "ready to interview" for head-coaching jobs this offseason.
The 38-year-old turned down a chance to talk to the Browns last December. The Colts were in the playoffs, and Sirianni might have been skeptical about the Browns' seriousness since they already seemed locked in on Freddie Kitchens. Excellent in 2018, Sirianni has taken things to a different level in 2019, barely missing a beat despite Andrew Luck's shock retirement. Frank Reich deserves the most credit, of course, but his top lieutenant will be a serious January candidate.
Stez
De amúgy is max februárban interjúzhat bármelyik is, hisz ameddig versenyben van a csapat, addig nincs interjú 😀
több mint 5 éve
Lol. Reich melozik, Sirianni elmegy hcnak. 😀 Es ha jol latom, Eberflust nem raktak a listara. NFL.com reports Colts OC Nick Sirianni will be "ready to interview" for head-coaching jobs this offseason.
The 38-year-old turned down a chance to talk to the Browns last December. The Colts were in the playoffs, and Sirianni might have been skeptical about the Browns' seriousness since they already seemed locked in on Freddie Kitchens. Excellent in 2018, Sirianni has taken things to a different level in 2019, barely missing a beat despite Andrew Luck's shock retirement. Frank Reich deserves the most credit, of course, but his top lieutenant will be a serious January candidate.
Szerkesztette: Stez
több mint 5 éve
deleted account
1 758
Brissett a pff-nél jelenleg a 24. helyen van, ha azokat a QB-kat nézem, akik legalább 3 meccset játszottak idén. (Ha az 1+ meccseseket is beleveszem, akkor 35.) Csak Daniel Jones, Josh Allen, Keenum és Trubisky van mögötte. Jobb nála Mariota, Winston, Dalton, Flacco, Garoppolo, Mayfield, Carr, Murray, Minshew, stb.. Lényegében mindenki, aki nem veszít el meccseket önmagától is a csapatának. Illetve néhány QB még ezek közül is jobb nála. Egyébként még ezen a héten is csak a 8 náluk, ha pure passer ratinget nézzük, és 15. ha overall teljesítményt. A 3INT-et dobó, a Jags meccset kb. egyedül elvesztő Dalton is előtte van. Egészen muris a friss AFC player of the week fényében. 😊Ohhh, good old'ye big data analysis 😀 Én azon szoktam röhögni, amikor két esemény együttállása a legtöbb embernek automatikus ok-okozat összefüggést jelent, és olyan események közé is relációt tesznek, aminél tisztán látszik, hogy nem létezhet reláció, vagy még jobb, az ok-okozat irányt ahogy kell felcserélik. Anno pl Lucknál is volt ilyen (asszem ESPN stat), hogy mennyire below average QB, mivel milyen kevés meccs alatt mennyi 4th Q/OT comeback-et kellett bemutatnia 😀 Végül is...
Sok éve vagyok az informatikának ebben a szeletében, mint "megoldás szállító". Rengetegszer láttam már visszaköszönni ezt a jelenséget. Úgy kezdődik, hogy nagyon sokan az elején zsigerből visszautasítják az egészet, és vért kell pisálni, hogy meggyőzzük az ügyfelet arról, hogy a - megfelelő(!) módszerrel végzett - adat gyűjtés és elemzés a hasznára lehet. Aztán ha sikerül meggyőzni, és elkezdi látni az eredményeit, akkor meg sok esetben megfordul a dolog. Eljut oda, hogy már azt hiszi - őszintén(!) -, hogy csillagot is jósolhat az általunk prezentált adatokból / analitikákból, már jobban hisz a táblázatoknak, mint a saját szemének, józan itélőképességének. És akkor meg azért kell vért pisálnunk, hogy meggyőzzük, hogy továbbra is használja azért a szemét / tudását / agyát is. 😊
peterk2005
Én igazából statot már csak úgy nézek, ahol lehet érdemlegesen hasonlítani, mindenféle szarrá facsart, negyedik negyedben, északi irányba támadva, SNF meccsen, hazai pályán, telt ház előtt, konferencián belüli, de csoporton kívüli, csere QB-val játszó ellenfél ellen, ahol a meccs során legalább 3 sérülés történt, és volt legalább 1 blokkolt FG/punt, még sosem nyert hazai irányító meccset, ha 6+ pont hátrányban volt. Fasza, és hova .....? 😀
több mint 5 éve
Bence94
1 949
Campbell,Lewis es Moore is edzesbe allt ma.
több mint 5 éve
Brissett a pff-nél jelenleg a 24. helyen van, ha azokat a QB-kat nézem, akik legalább 3 meccset játszottak idén. (Ha az 1+ meccseseket is beleveszem, akkor 35.) Csak Daniel Jones, Josh Allen, Keenum és Trubisky van mögötte. Jobb nála Mariota, Winston, Dalton, Flacco, Garoppolo, Mayfield, Carr, Murray, Minshew, stb.. Lényegében mindenki, aki nem veszít el meccseket önmagától is a csapatának. Illetve néhány QB még ezek közül is jobb nála. Egyébként még ezen a héten is csak a 8 náluk, ha pure passer ratinget nézzük, és 15. ha overall teljesítményt. A 3INT-et dobó, a Jags meccset kb. egyedül elvesztő Dalton is előtte van. Egészen muris a friss AFC player of the week fényében. 😊 Sok éve vagyok az informatikának ebben a szeletében, mint "megoldás szállító". Rengetegszer láttam már visszaköszönni ezt a jelenséget. Úgy kezdődik, hogy nagyon sokan az elején zsigerből visszautasítják az egészet, és vért kell pisálni, hogy meggyőzzük az ügyfelet arról, hogy a - megfelelő(!) módszerrel végzett - adat gyűjtés és elemzés a hasznára lehet. Aztán ha sikerül meggyőzni, és elkezdi látni az eredményeit, akkor meg sok esetben megfordul a dolog. Eljut oda, hogy már azt hiszi - őszintén(!) -, hogy csillagot is jósolhat az általunk prezentált adatokból / analitikákból, már jobban hisz a táblázatoknak, mint a saját szemének, józan itélőképességének. És akkor meg azért kell vért pisálnunk, hogy meggyőzzük, hogy továbbra is használja azért a szemét / tudását / agyát is. 😊
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Valahogy eleg sokat elarul, hogy az NFL Brissett nevet keptelen volt helyesen leirni az AFC het jatekosa posztjaban. Brissett meg is jegyezte, hogy legalabb a nevet ne basszak mar el. En aztan a legnagyobb kritikusa vagyok, de hogy mennyire keresztul neznek rajta... Brady, Brees, Rodgers vagy Mahomes eseteben ilyen biztos nem tortenhetne. Azert ez eleg gaz szerintem.
több mint 5 éve
Baba Yaga
832
A 7-9, 8-8 szerintem csalodas lenne,latva az eddig mutatott jatekot. A kovetkezo 4 meccs sorsdonto lesz. Ha mindegyiket nyerjuk (amit illene),akkor talan a bye weekre is lehet eselyunk. Szvsz a 10-6 meglesz, de elnezve az idei AFC-t, a 9-7 is eleg lehet a WC helyre. Nyilvan lesznek szarabb meccsek, de nagyon meglepne a nagy merteku visszaeses ( mondom ugy,hogy tavaly a Panthers 6-2-rol hozott ossze 7-9-es merleget..).Tök jó hogy megvertünk két rájátszás kaliber csapatot, ráadásul úgy hogy alapvetően az edzői stáb ellenfele felé nőtt. Csóri BOB esetében ez nem olyan nagy szó (bár én őt nem tartom egy tragikusan rossz edzőnek, ő a Texans Paganoja, sokkal jobb rosterrel), Reid viszont az egyik legjobb edző a ligában. Szóval van ok a bizakodásra, de még nagyon az elején vagyunk. Ahogy peterk is írta, előbb verjük a Broncost. A Raiderst is illett volna (bár sokat fejlődtek tavalyhoz képest), ehhez képest egy arcátlanul gyenge teljesítmény jött ellenük. Remélhetőleg ebből tanultak és gyengébben teljesítő csapatokat is komolyan veszik.
Bence94
Egyébként ok hogy négy papíron gyengébb csapat jön, de Pittsburgh ellen már emberemlékezet óta nem nyertünk, az egy nagyon szoros találkozó lesz. A Jaguars pedig minden évben leszopat minket legalább egyszer. Idegenben utoljára öt éve nyertünk, és hazai pályán is vért kell pisálni ellenük.
Nagyon korán van a számolgatáshoz, én a magam részéről izgatottan várok minden meccset mert nem tudom megmondani hogy mire számíthatok.
Eredménytől függetlenül (na jó nem teljesen) ez egy nagyon szerethető csapat, a keret tele van szimpatikus és tehetséges karakterekkel, és végre van egy normális edzői stáb. Luck nélkül nekem ennyi bőven elég, akár lesz rájátszás akár nem.
több mint 5 éve
deleted account
1 758
En meg tuti biztos vagyok benne, hogy a Jax ellen egyszer kikapunk, es a masik meccs sem lesz konnyu. Mi pontosan a Minshew-stilusu iranyitok ellen szenvedunk, rendre az egyszeru jatekokat szopjuk be, es azzal tartjak lent a tamadosorunk a palya szelen.Én Reich rendszerében sokkal kevésbé látom azt a törékenységet, amihez itt a sok év alatt hozzászoktunk : ha nem megy az A terv, akkor jön Luck és hero üzemmódban kezébe adjuk a dolgokat, hogy hátha megmenti a meccset. Tényleg gondolkodom, mikor volt ennyire balansz közeli a csapat, amióta nézem a Colts-ot, de kb Edge ideje ugrik be, azóta eleve a futójáték az erősen a hiányzó láncszem volt, ahogy a védelem is sokszor csak arra volt jó, hogy esetleg a 7 helyett csak 3-at kapjunk, de hogy stopokat mutasson arra nem feltétlen, főleg a Luck éra alatt.
De nem is akarok csapatonkent josolgatni, azok utan, hogy mekkorat szoptunk a Raiders ellen, amit alapesetben rohogve nyernunk kellett volna. A TB is teljesen ketarcu, a Steelers abszolut nem rossz, meg Big Ben nelkul sem, a Panthersnel lesz 81 elkapasa CMC-nek, a nagyjat nyalni fogjuk, ahogy Ekelernel is tettuk, a NO-ban meg Brees azert friss lesz.
Papiron illene hoznunk egy 9-10 W-t, de en nem gondolom, hogy ez meglesz. Illetve az az igazsag, hogy azert en varok majd Brissett-tol is majd egy 2-3 hetes kipukkadast, meg egy-ket siralmas meccset is, ahogy Reichtol is varok blamakat. Eberflustol es a vedelemtol mar kaptunk kettot, de azert biztos lesz is meg azert.
Mindegy, igazabol sok ertelme nincs ezeken agyalni, ami nem 16–0, az csak szar lehet. Ugyhogy szar szezonunk van, pont!
Stez
Ez persze most azt is jelenti, hogy a Manning/Luck érához képest az O jóval szerényebben teljesít, amit Manning meg Luck megoldott, azt Brisett értelem szerűen nem fogja bevállalni, megoldani, that's no-brainer. Raiders meccset is adom, és benne lehet még szar meccs, de ugyanakkor meg váratlan meccs is, lásd pl KC, amit mindenki tuti bukóra vett. És Reichben meg Eberflusban látom azt, amit utoljára Dungy alatt, hogy készülünk az ellenfél ellen, és nem felmegyünk egy "mi ezt tudjuk" felállással, azt ha bejön, akkor megmagyarázzuk, hogy mennyire chop wood, meg heck of a player, ha meg nem, akkor kb ugyanez.
Atlanta ellen is, mindenki számított a futás dömpingre, és jött Brisett és megmutatta Reich, hogy tudunk passzolni is, ahogy a Texans ellen is. Ezért vagyok én most optimistább. Persze lehet, hogy ez hamar visszanyal, ki tudja, de ettől most még az vagyok. Aztán ha a Broncos lenulláz minket, akkor vsz elmúlik majd 😀 | csak hogy eljinxeljem 😀 |
Szerkesztette: deleted account
több mint 5 éve
Bence94
1 949
A 7-9, 8-8 szerintem csalodas lenne,latva az eddig mutatott jatekot. A kovetkezo 4 meccs sorsdonto lesz. Ha mindegyiket nyerjuk (amit illene),akkor talan a bye weekre is lehet eselyunk. Szvsz a 10-6 meglesz, de elnezve az idei AFC-t, a 9-7 is eleg lehet a WC helyre. Nyilvan lesznek szarabb meccsek, de nagyon meglepne a nagy merteku visszaeses ( mondom ugy,hogy tavaly a Panthers 6-2-rol hozott ossze 7-9-es merleget..).
több mint 5 éve
twitter.com/Colts/status/1186983132668583941
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Coltman: nálam az általad írt az optimista forgatókönyv. Nem hurráoptimista, de optimista. A floor az a pesszimistábbat jelenti nálam.Stez meg elmondta a zsinórmércét: A 16:0-n kívül minden rekord sz*r, szóval tök mindegy hogy 9-7 vagy 10-6. 😀
több mint 5 éve
En meg tuti biztos vagyok benne, hogy a Jax ellen egyszer kikapunk, es a masik meccs sem lesz konnyu. Mi pontosan a Minshew-stilusu iranyitok ellen szenvedunk, rendre az egyszeru jatekokat szopjuk be, es azzal tartjak lent a tamadosorunk a palya szelen. De nem is akarok csapatonkent josolgatni, azok utan, hogy mekkorat szoptunk a Raiders ellen, amit alapesetben rohogve nyernunk kellett volna. A TB is teljesen ketarcu, a Steelers abszolut nem rossz, meg Big Ben nelkul sem, a Panthersnel lesz 81 elkapasa CMC-nek, a nagyjat nyalni fogjuk, ahogy Ekelernel is tettuk, a NO-ban meg Brees azert friss lesz.
Papiron illene hoznunk egy 9-10 W-t, de en nem gondolom, hogy ez meglesz. Illetve az az igazsag, hogy azert en varok majd Brissett-tol is majd egy 2-3 hetes kipukkadast, meg egy-ket siralmas meccset is, ahogy Reichtol is varok blamakat. Eberflustol es a vedelemtol mar kaptunk kettot, de azert biztos lesz is meg azert.
Mindegy, igazabol sok ertelme nincs ezeken agyalni, ami nem 16–0, az csak szar lehet. Ugyhogy szar szezonunk van, pont!
több mint 5 éve
deleted account
1 758
Az idény előtt a Luck-os Colts-al én 9-7-es körüli floort gondoltam és 12-4 körüli ceilinget, amiben persze egy jó Chargers, ennél sokkal jobb Titans, elit Chiefs, Big Ben-es, újra közel-contender Steelers volt. Azóta sokat változott a helyzet, mi is változtunk, én egy negatív szezon esetén már csalódott lennék. A hátra levő 10 meccsből ennek a csapatnak 3-nál többet be kell tudnia húznia, hacsak nem jön valami borzasztó sérülés hullám. Nálam most körülbelül ugyanott van a floor, ahol az idény eleji Luck-os: 9-7. Öt meccset szerintem behúzunk a hátra levő 10-ből. Ismételten, feltételezve, hogy nem ver le minket az injury bug. (A ceiling viszont nincs 12-4-nél, ami Luckkal megvolt még a korábban gondolt ennél keményebb schedule-vel is.)Hát én azért még az 5 győzelemmel is hümmögnék jelenleg. Van 5 hazai meccsünk, Broncos, Miami, JAX, Titans, Panthers. Ebből jelenleg a Panthers meccs az, amire azt mondom, hogy neccesebb lehet, bár az ugye dec közepe, szóval most azt úgyse lehet még belőni. Másik négy csapatot jelen pillanatban úgy gondolom hogy a Lucas Oilban illene vernünk.
De mindegy, egyelőre koncentráljunk a következő 4 meccsre. Ezek mindegyikén mi leszünk a favoritok, kettő közülük kvázi kötelező W. Idén eddig csak 2 meccsen voltunk mi a favoritok, abból 1:1-lett. Underdogként voltunk jobbak (3-1). Szóval a legjobb, ha maradunk egyszerűen az 1:0-nál. A Broncos meccs jön, ezt kell megnyerni, nem nézni előbbre.
peterk2005
Idegenben a JAX meg a TB most úgy gondolom, hogy ismét nem kéne hogy gondot jelentsen, és a Steelers sem épp remekel, bár ellenük mindig szenvedtünk eddig, de ott is magunknak adnám a nagyobb esélyt, ha nem is sokkal. NO meccs az full underdog, Texans elleni meg inkább Texans, de látom benne a hero W-t, ha épp úgy jön ki.
Szóval ezt így összeadva is legalább 6 olyan meccs van, amit tudás alapján nyernünk kell, és a Panthers/Steelers/Texans hármasból is úgy gondolom, hogy azért egyet legalább be fogunk húzni, NO ellen nem hiszek a győzelemben jelenleg.
Ez így +7 W, ami 11-5, ha csak kötelezőt hozzuk, akkor is mondjuk 10-6, de semmiképp nem 9-7. Én azzal határozottan csalódott lennék egy ilyen szezonkezdés után, ahol a Chiefst idegenben meg a Texanst otthon vertük. Egyetlen viszmajor a már említett injury bug.
több mint 5 éve
Az idény előtt a Luck-os Colts-al én 9-7-es körüli floort gondoltam és 12-4 körüli ceilinget, amiben persze egy jó Chargers, ennél sokkal jobb Titans, elit Chiefs, Big Ben-es, újra közel-contender Steelers volt. Azóta sokat változott a helyzet, mi is változtunk, én egy negatív szezon esetén már csalódott lennék. A hátra levő 10 meccsből ennek a csapatnak 3-nál többet be kell tudnia húznia, hacsak nem jön valami borzasztó sérülés hullám. Nálam most körülbelül ugyanott van a floor, ahol az idény eleji Luck-os: 9-7. Öt meccset szerintem behúzunk a hátra levő 10-ből. Ismételten, feltételezve, hogy nem ver le minket az injury bug. (A ceiling viszont nincs 12-4-nél, ami Luckkal megvolt még a korábban gondolt ennél keményebb schedule-vel is.)De mindegy, egyelőre koncentráljunk a következő 4 meccsre. Ezek mindegyikén mi leszünk a favoritok, kettő közülük kvázi kötelező W. Idén eddig csak 2 meccsen voltunk mi a favoritok, abból 1:1-lett. Underdogként voltunk jobbak (3-1). Szóval a legjobb, ha maradunk egyszerűen az 1:0-nál. A Broncos meccs jön, ezt kell megnyerni, nem nézni előbbre.
több mint 5 éve
Most fajhat igazan a Raiders elleni gatya teljesitmeny, meg a Chargers elleni gyoker hibak. Egeszen megmosolyogtato, hogy ezek nelkul ez a banda perpill 6–0-val allhatna. Mondjuk mindegy, en tovabbra sem varok semmi extrat ettol az idenytol, meg mindig tartom, hogy 7–9 vagy 8–8 lesz a vege, es en azzal is teljesen elegedett leszek.
több mint 5 éve
Jól hangzik ez a 13:3 az elmúlt 16 meccsen, de azért ebből 10 meccset Luckkal játszottunk, egy elég gyengusz schedule-el. Ha 4 hét múlva 17:3 lenne, és a meccsek felét már Brissettel játsszuk, akkor emelem majd igazán meg a kalapom. 😊 Addig elég annyi is, hogy ennek a 13:3-nak a legtöbb játékos már részese volt, és a győztes mentalitás kialakulása egy csapat sportban rendkívül fontos. Mi segít annál többet a kialakulásban, mint az hogy ezek a játékosok a legutóbbi 16 alkalomból 13-szor ünnepelhettek. Ja, és a Texans mérlege is körülbelül hasonló lehet az elmúlt 16 meccsen, és vasárnap ettől nem lettek nehezebben legyőzhetők. 😊 Any given sunday. Minden héten bizonyítani kell, nem lehet megállni egy pillanatra sem.
több mint 5 éve
Bence94
1 949
Ez azert eleg komoly,foleg ugy,hogy tudjuk, hogy milyen a mentalitasa a csavonak😃twitter.com/zkeefer/status/1186267094515638273?s=20
Az elmult 16 alapszakasz meccsen 13-3 a merlegunk, ami holtversenyben a legjobb ( a masik csapat a Pats). Visszagondolva a tavalyi 1-5-os kezdesre, amikor 1-1 hiba miatt jottek a veresegek ( pl: Doyle fumble a Bengals ellen, play action negyedik kiserletnel az Eagles ellen) eleg szepen osszeert a csapat es megtalalta a gyoztes formulat Reich es a 1-0 mindset alatt.
több mint 5 éve
Nelson szerzodeset nem fogod megerezni annyira, mivel top5-os pickkent o most alapbol keres 5-7 milliot. Persze ez megugrik, de nem lesz ez kirivo, a guardoknal nem emelkedik evente brutalisat a fizetesuk, most ugye keresnek 14 millio korul a legjobbak, Nelson kapni fog majd evi 15-t talan.En inkabb arra leszek kivancsi, Kellyt megtartjuk e. O sem rossz, de nem tudom, hogy mennyire akar kifizetni neki evi 9-10 milliot, amilyen arak vannak mar azon a poszton is. Castonzo no brainer, Kelly mar erdekesebb kerdes. Bar amennyire nagy hangsulyt fektet Ballard a falakra, lehet siman, hogy ot is megfizetjuk.Szerintem ha a fal hozza ezt a teljesítményt konzisztens módon, akkor meg fogjuk tartani Kellyt, ofkorsz értelmes határokon belül, mert azt nagyon érezni, hogy mennyire más így a fal, hogy a kezdő ötös minden snap-et együtt tol. Nagy a koherencia, ha Kellyt cseréled, akkor ott idő (és kockázat), hogy mikorra fog egybeállni a fal többi részével, így azt nem látom, hogy ha nem kezd el lefele kilógni, akkor őt ne tartanánk meg.
Stez
Inkább később Big Q fogja megkavarni a vizet, mert amikor neki lejár az 5 éve (meglepődnék, ha nem lenne lehívva az option), akkor neki monster contractja lesz, tekintve, hogy most is 13-15M a teteje, és ha még az cap space emelkedéseket is rászámolom...az vaskos contract lesz, nem lepődnék meg a 18M-en se. Persze ha ilyet tud, sajnálja a fene tőle 😉 | pedig hogy lehúzták Ballardot, hogy mennyire overkill meg reach a csávó 😀 |
coltman
Jobban erezheto lesz peldaul Hooker penze, aki sajnos siman lesz szerintem 11-13 millioba evente. En nagyon birom Hookert, szerintem jo jatekos, de egyebkent picit fejvakaros nalam az o tortenete, mert egyszeruen keptelen egeszseges maradni. De a baj az, hogy a safetyk a nyaron lerobbantottak a bankot mindenhol, igy nem hinnem, hogy Hooker fogja, aztan alair mondjuk evi 9-10 millioert Ballardnak puszira. Hiaba jo jatekos, ha egyszer nem tud konstansan a csapat segitsegere lenni. Illetoleg azert o annak ellenere, hogy egy abszolut jo jatekos, valahogy nem erzed, hogy kelloen dominans peldaul, ezt utobbit picit hianyolom belole. Collinsnak brutalisan jo idenyei voltak masfel gyenge ev mellett, ET is szetdominalta nem egyszer a meccseit, ok azert joggal robbanthattak, Hookernel ezt egyelore nem latom, hogy o megerdemelne a kiemelkedo penzt.
Es zarojelesen megjegyzem, hogy az elmult hetek utan kezdek huzni abba az iranyba, hogy ha Hooker odaallit Ballard ele valami magas elvarassal, akkor Ballard nem hosszabbit vele, hanem az otodik eveben (o ugye plusz egyeves opcioval fog jatszani nyilvan) el fogja ot passzolni.
Illetve hat csodasan nez ki, hogy mekkora cap space-unk lesz ismet, de Ballard csinjan fog banni a hellyel, tudja o, hogy a kovetkezo ket nyaron szet kell fizetni (sanszosan) Hookert, Hiltont, Kellyt, Castonzot, Leonardot, Walkert, ha benne latjuk a megvaltot, akkor Brissett-tet is, meg Mack is szabadugynok lesz 21-ben peldaul.
Ha ezeket nezzuk, hogy mekkorat ugrik majd itt a tobbseg penze, azert eleg rendesen meg fogjak nyomni a capet ezek, a felsoroltak fele pedig eddig azert nem keresett brutal sokat, Walker ugye late round volt, Leonard masodik koros, Mack szinten kozepso koros valasztas. A nagy dontes egyebkent a ket LB lesz, mert az a helyzet, hogy elkepesztoen nagy luxus lenne peldaul 20 milliot kifizetni ket off ball LB-nek (Walker es Leonard), marpedig Leonard azert lazan kapni fog ebi 13-15 millio korul, de Walkernel sem gondolnam, hogy megelegszik evi 5-6 millioval. Es rohadt jo parost alkotnak ok, de ezzel egyutt eleg draga paros lesz.
több mint 5 éve
deleted account
1 758
En inkabb arra leszek kivancsi, Kellyt megtartjuk e. O sem rossz, de nem tudom, hogy mennyire akar kifizetni neki evi 9-10 milliot, amilyen arak vannak mar azon a poszton is. Castonzo no brainer, Kelly mar erdekesebb kerdes. Bar amennyire nagy hangsulyt fektet Ballard a falakra, lehet siman, hogy ot is megfizetjuk.Szerintem ha a fal hozza ezt a teljesítményt konzisztens módon, akkor meg fogjuk tartani Kellyt, ofkorsz értelmes határokon belül, mert azt nagyon érezni, hogy mennyire más így a fal, hogy a kezdő ötös minden snap-et együtt tol. Nagy a koherencia, ha Kellyt cseréled, akkor ott idő (és kockázat), hogy mikorra fog egybeállni a fal többi részével, így azt nem látom, hogy ha nem kezd el lefele kilógni, akkor őt ne tartanánk meg.
Stez
Inkább később Big Q fogja megkavarni a vizet, mert amikor neki lejár az 5 éve (meglepődnék, ha nem lenne lehívva az option), akkor neki monster contractja lesz, tekintve, hogy most is 13-15M a teteje, és ha még az cap space emelkedéseket is rászámolom...az vaskos contract lesz, nem lepődnék meg a 18M-en se. Persze ha ilyet tud, sajnálja a fene tőle 😉 | pedig hogy lehúzták Ballardot, hogy mennyire overkill meg reach a csávó 😀 |
Szerkesztette: deleted account
több mint 5 éve
Vegasban pont annyi a kezdő spreadünk (-6), mint a Raiders meccs előtt volt. Ezúttal nem ártana nem egyenesben bebukni. 😊(Egyébként az eddigi 6 fordulóból 5-ben nyertünk a spread ellen, csak a Raiders volt bukó.)
több mint 5 éve
Szerintem meg Castonzo Nelson nelkul visszaesne. Meg lehet nezni, hohy Q hanyszor megy ki szelre segiteni neki, majd ahogy odavagott a vedonek, mar rohan is mashoz pluszra rasegiteni. Felelmetes, milyen intelligens a gyerek. Ok egyenkent is jok, Nelson egyedul is elit, de ok felelmetes parossa valtaka lenyeg az. Ugyhogy remelhetoleg sokaig egyutt is lesznek. Ballard pedig elismeri a Castonzo fele hasznos jatekosokat, adni fogja neki a szerzodest. Ahogy tette Moore-nal, Desirnel, Glownal.En inkabb arra leszek kivancsi, Kellyt megtartjuk e. O sem rossz, de nem tudom, hogy mennyire akar kifizetni neki evi 9-10 milliot, amilyen arak vannak mar azon a poszton is. Castonzo no brainer, Kelly mar erdekesebb kerdes. Bar amennyire nagy hangsulyt fektet Ballard a falakra, lehet siman, hogy ot is megfizetjuk.
több mint 5 éve
Ledöbbennék, ha Castonzoval nem hosszabbítanánk. Idény előtt nyilatkozta, hogy új edzésmódszerek szerint készül, évek óta nem érezte magát ilyen jól, még sokat érez magában. Egy nem sérülékeny LT manapság elnyomja 35 éves koráig is, Castonzo karrier évet tol, bűn lenne nem megtartani. Egyébként szvsz jelenleg ő az MVP-je a csapatnak, mert ha kiesne, kit raknánk a helyére? Még Nelson kiesését is könnyebben el tudnánk viselni, mint az övét.