NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
26
8
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 736
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 5 éve
Ez van. Pont annyit kaptunk körülbelül, amennyit a hátramozgás ért. Értékben lehet több is majd, ha a Redkins elöl húz majd, amire van is esély, de mindegy, azzal most nem lehet számolni még. Árban a kettő pick között value charttól függően egy 2/28 és 3/4 közötti érték volt. A jövő évi 2. kör éppen kb. ennyit ér. Kb. annyit adtunk amennyit kaptunk. Ami ezen a környéken már általános. A top pickek azok amikkel szakítani lehet, a 20 körüli és azon kívüliek már általában chart értéken cserélődnek. Nemrég néztük GM játékban az ilyen trade-eket az elmúlt pár évből és mind ilyen értéken cserés volt.A hetedik kör pedig idén nekünk nem sokat ér. Így is 9 pickünk van, amiből idén 2-3 szinte biztosan nem tud kereter fogni, mert a legtöbb poszton van olyan depth, hogy egy harmadik napi ifjoncnak tall taks legyen a roster fogás. Ha ma este is lemegyünk, szerintem azért is jövő évi pick fog jönni. Vagy esetleg még egy 3. kör, ott csak 1 pickünk van.
Igaz a 3. körben megjátszhatjuk a fordítottját is, mi megyünk kicsit fel egy hátsó körért csserébe, ha lesz kiért. Inkább jöjjön 8 játékos akik közül egyel többnel lesz jó esélye roster fogni, mint 9 vagy tíz hátsó körösös, akik kis eséllyel leszne rosteren szeptemberben.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Kicsit kevésnek érzem az ellenértéket, még egy 6-7 körös pick melléférhetett volna.
több mint 5 éve
Valószínűleg
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Szerintem ez a Redskins pick top 5 körüli lesz jövőre is.
több mint 5 éve
Ezért kár volt fennmaradni, elolvashattam volna reggel is. 😊Ez van. Kevés időm volt idén prospecteket nézni, de kb. ugyanúgy voltam a GM draftomban is, mint most IRL. Úgy a 20. után nem maradt igazán első kört érő játékos. Idei pickre nem volt értelme cserélnünk mert így se fog 5-6 játékosnál több rosterre férni. Jó lesz az a pick jövőre is, az idei Turay-t meg Lewist meg ki tudjuk húzni majd a 2./3. körökben is, Ilyenekből tolongás esete forog fenn, jobb viszont nem maradt.
több mint 5 éve
Stez, megkovetem magam, igazad volt Metcalffal kapcsolatban. Gratula, szep megerzes volt. Ballard most fejezte be a draft utani rovid sajtotajekoztatojat, roviden:
DL-t vagy OL-t akartunk volna 1.korben, de ossz 19 jatekos ment ki ezekrol a posztokrol (gondolom mind a 8 akit hetfon emlitett), nem volt mar olyan aki elol lett volna a boardon.
Arra a kerdesre, hogy nem nagyon ment ki eddig WR es CB, es igy van valasztek a 2.korre, azt mondta, hogy van meg tobb jo WR, CB, DT, S es LB is meg a 2-3-4-5. korokre.
Illetve meg annyit mondott, hogy a 2/2rol is benne van, hogy lecserelunk, mert biztos hogy sokan fognak erte erdeklodni.
Omenihu-t sztem behuzzuk a 2.korben, vagy a Skins v a sajat pickunkkel. Azon kivul adnam Rock Ya-Sint meg Chauncey Gardner-Johnsont is.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Mondjuk nagyot rohogtem, amikor kicsereltunk, majd a Raiders behuzta azt az Abramet, aki eloadast tartott arrol, hogy elment vizitre a Coltshoz, ahol mindenki idaig es vissza volt erte, Ballard pedig imadja ot, ami utan nyilvan mindenki biztosra vette, hogy az elso kor vegen vagy a masodik elejen elhozza Ballard. Aztan rohogve csereltunk ki az elso korbol, pedig behuzhattuk volna siman. 8D
több mint 5 éve
A prospectekhez hülye vagyok, de szerintem LT jön, Castoznzo utódnak,és ha nem lesz már bent Ballard embere, letrade, van épp elég GM ,akiket meg lehet kopasztani ( Pl a KC is lehet hogy vissza akar jönni az első körbe, hogy húzzanak egy Hill pótlékot)
több mint 5 éve
Na felkeszultetek a Metcalf-pickre?Sobri már hetek óta. 😊
Stez
több mint 5 éve
Na felkeszultetek a Metcalf-pickre?
több mint 5 éve
Csak aztán nehogy őt is bebustoljuk nálunk. Drága mulatság lenne. Kind of our thing.Őt elrontani szerintem már nem tudjátok, mint Bortlest. Legfeljebb nem sikerül kihasználni ami benne van. Ami persze ugyanúgy nem lenne jó, de lehetne bízni abban, hogy egy új stábbal beindul.
iktriad
Egyébként most olyan megérzésem van, hogy idén jók lesztek. Hogy mennyire jók azt nem tudom, de jobbak, tavaly, és jobbak, mint sokan hinnék. Monsjuk sokat nem jelent, mert a 2017-es kiugrásotokat kb. 2 évvel elsiettem, már 2015 környékén azt vártam. Viszont a tavalyi visszaesést telibelőttem, úgyhogy Jax jinxben - akár pozitív akár negatív - nem vagyok teljesen reménytelen. 😊
több mint 5 éve
Csak aztán nehogy őt is bebustoljuk nálunk. Drága mulatság lenne. Kind of our thing.De Foles csak megérkezett vhogy 😛Az 2012-es draft is nagy "siker" volt, Luck átengedésével, Füves Alkesszel és Anger punterrel 3. körben (Russell "NFL jelenleg legjobban kereső játékosa" Wilson előtt)...*És a Jags nem olyan hülye, hogy bebiztosítsa nektek az 1/1-es picket az utolsó fordulóban Luck draftjakor...köszipuszi, nagyobb move volt, mint az Anger pick
iktriad
JSanyo
iktriad
dande
több mint 5 éve
De Foles csak megérkezett vhogy 😛Az 2012-es draft is nagy "siker" volt, Luck átengedésével, Füves Alkesszel és Anger punterrel 3. körben (Russell "NFL jelenleg legjobban kereső játékosa" Wilson előtt)...*És a Jags nem olyan hülye, hogy bebiztosítsa nektek az 1/1-es picket az utolsó fordulóban Luck draftjakor...köszipuszi, nagyobb move volt, mint az Anger pick
iktriad
JSanyo
iktriad
több mint 5 éve
Draft tippem nincs, de AJ Brownt csak akkor húznám, ha itt lenne AJ Green isnagyon bold: TE/DB
több mint 5 éve
Az 2012-es draft is nagy "siker" volt, Luck átengedésével, Füves Alkesszel és Anger punterrel 3. körben (Russell "NFL jelenleg legjobban kereső játékosa" Wilson előtt)...*És a Jags nem olyan hülye, hogy bebiztosítsa nektek az 1/1-es picket az utolsó fordulóban Luck draftjakor...köszipuszi, nagyobb move volt, mint az Anger pick
iktriad
JSanyo
több mint 5 éve
Ez megvan? XDA draft környékén 2 db videó kötelező nekem, a Jets draft blunders és ez. Nem hiszem, hogy bármelyiket megunnám egyhamar
Stez
több mint 5 éve
*És a Jags nem olyan hülye, hogy bebiztosítsa nektek az 1/1-es picket az utolsó fordulóban Luck draftjakor...köszipuszi, nagyobb move volt, mint az Anger pick
iktriad
több mint 5 éve
Ezt nemtuttam. 😊Ja, és holnap a 3. körünket Pat McAfee fogja bejelenteni. (A többit gondolom megint valami majom. 😀 )nemtudom, Reggie Wayne minek számít nálad 😀
peterk2005
JSanyo
több mint 5 éve
Ja, és holnap a 3. körünket Pat McAfee fogja bejelenteni. (A többit gondolom megint valami majom. 😀 )nemtudom, Reggie Wayne minek számít nálad 😀
peterk2005
több mint 5 éve
és ordas bustba szaladhattunk volna ha rosszul döntünk* ( Luck / RGIII).*És a Jags nem olyan hülye, hogy bebiztosítsa nektek az 1/1-es picket az utolsó fordulóban Luck draftjakor...
peterk2005
több mint 5 éve
Ja, és holnap a 3. körünket Pat McAfee fogja bejelenteni. (A többit gondolom megint valami majom. 😀 )
több mint 5 éve
Az a vicces, hogy pont a Coltsra mondja, hogy "tipikus Colts-os" kihagyni egy irányítót, amikor ha egy dolgot kéne elmondani erről a franchise-ról draft ügyben, akkor az éppen az lehetne, hogy QB-t draftolni azt nagyon tud (és szerencséje is van). Kb. a Packers-el együtt a legjobban a liga történetében. 😀 Ráadásul nem is egyszer úgy választottunk jól, hogy volr is vita arról, hogy ki a jobb jelölt, és ordas bustba szaladhattunk volna ha rosszul döntünk (Manning / Leaf, Luck / RGIII). Ja, és még a Broncosnak is húztunk egy Elwayt. 😉Bár így csinálnánk minden mást is.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
több mint 5 éve
Ez megvan? XD"Miért nem draftoltak egy potenciális franchise QB-t TRENT DILFER személyében?"
www.facebook.com/NFL/videos/1248886281937108/?__xts__[0]=68.ARCVzGj3h_cSkgp3Tq42Y8F5BFQpWt2foEoF0aqZ8Bpotr-6XyyEYOj1bGnEl-WIr-a4rhj8ZjGZt60VRhRBlQmgl3p-CHrgRTzQhCWa75T610rXkLmre06DxOIeAKrXBotr9_uY8KAbdfZS1u5Qv9GsxgwV2hp7vmswLzL-Kax4Gugl9K5UFBKqhINkQU5WC5yC-oIENW4hG07WZ6Rigjs4Gr5DAYWnJqe87o-2xHjiwVR76LzM7dYivk0rK6OQhuHGtSIufGc4V-ma7BJXgmBpHKIP3768i0OYuY0VA07qlt4vbA5vm7eZ92zpmaH6hsTovDS3MDSTxBkS_l8oOnAon3lBy2g2ByJkcLi4DIFpBxydP3xM&__tn__=-R
Stez
LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL
De utálom Kipert. Pl. az ilyen kijelentései miatt.