NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
26
8
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 736
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 5 éve
karak
40
Dexter Lawrence nevét is sok helyen olvastam, róla mit gondoltok?
több mint 5 éve
Az elsot allom, azt mondom, nem lesz top15 Metcalf.Azért 2 játékosból - kb. ennyi volt a variáció, ha kimegy 2 QB - nem volt nehéz eltalálni. 😊 Idén jóval nagyobb a merítés. Én remélem, hogy nem jön be idén a jóslatod. Ha igen, évekig téged b*sztatlak majd akárhányszor elejt egy labdát. 😀Metcalf top15 lesz. Ahogy Greedy is top 20 lesz a fizikai adottsagai miatt. Barmelyikre fogadok barkivel 😀
peterk2005
Borbinho
több mint 5 éve
Azért 2 játékosból - kb. ennyi volt a variáció, ha kimegy 2 QB - nem volt nehéz eltalálni. 😊 Idén jóval nagyobb a merítés. Én remélem, hogy nem jön be idén a jóslatod. Ha igen, évekig téged b*sztatlak majd akárhányszor elejt egy labdát. 😀Metcalf top15 lesz. Ahogy Greedy is top 20 lesz a fizikai adottsagai miatt. Barmelyikre fogadok barkivel 😀
peterk2005
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Azért 2 játékosból - kb. ennyi volt a variáció, ha kimegy 2 QB - nem volt nehéz eltalálni. 😊 Idén jóval nagyobb a merítés. Én remélem, hogy nem jön be idén a jóslatod. Ha igen, évekig téged b*sztatlak majd akárhányszor elejt egy labdát. 😀Szerk. Most esett le, hogy Brownról beszéltél. Ő jöhetne. 😉
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Én is azt szeretném, de rohadt szarul tippelek.De en azt szeretnem, hogy az legyen. Tavaly amugy a Nelson-picket elore bemondtam. Ha most is bejon a dolog, akkor mindenki elkezdhet megbaratkozni Metcalffel. XdEz ilyen. Megkedveltem, bemondom, így legalább elkönyvelhetitek, hogy nem lesz csapattag.Arthur James Brown, Ole Miss.Ne maa
kristóf17
Stez
kristóf17
Odabaszna, ha Ballard berantana, pedig szerintem az lesz.
Stez
több mint 5 éve
De en azt szeretnem, hogy az legyen. Tavaly amugy a Nelson-picket elore bemondtam. Ha most is bejon a dolog, akkor mindenki elkezdhet megbaratkozni Metcalffel. XdEz ilyen. Megkedveltem, bemondom, így legalább elkönyvelhetitek, hogy nem lesz csapattag.Arthur James Brown, Ole Miss.Ne maa
kristóf17
Stez
kristóf17
Odabaszna, ha Ballard berantana, pedig szerintem az lesz.
több mint 5 éve
Ez ilyen. Megkedveltem, bemondom, így legalább elkönyvelhetitek, hogy nem lesz csapattag.Arthur James Brown, Ole Miss.Ne maa
kristóf17
Stez
több mint 5 éve
karak
40
A trade után a Kansas City Chiefs új szerződést kötött a védőfalemberével. Frank Clark ötéves, 105.5 millió dolláros szerződést kötött a csapatával ami 63.5 millió garantált keresetet tartalmaz 😮 Ez rengeteg, megőrültek a főnökök? még szerencse hogy nem mi hoztuk el.
Szerkesztette: karak
több mint 5 éve
Arthur James Brown, Ole Miss.Ne maa
kristóf17
több mint 5 éve
A Kansasbe ment Clarck, 2019 first-round pick, a 2020 second-round pick.Hát.... kivágják Houstont, eltradelik Fordot, és vissza is adják az érte kapott picket Clarkért, plusz adnak egy első kört is mellé a 2 nap múlva következő drafton. Aki többe fog kerülni, mint bármelyik kettő került volna.
karak
Gratula a Hawksnak, nem gondoltam volna, hogy akad csapat aki így lehúzható. Főleg nem a Chiefs.
Elment Ballard, elment Dorsey. Mahomes marha sokat el fog fedni ott a következő években, de nem lettem Veach fan vagy hogyishíjják. Bár ott tudja fene ki diktál manapság, lehet, hogy a Rozmár. Akárki is, ez olyan másodéves Grigson move nálam...
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Arthur James Brown, Ole Miss.
több mint 5 éve
Rashad Gary, Michigan
több mint 5 éve
a lecseret Tomi ellotte, igy legyen:Corrion Ballard. Ballard fia (se). Raadasul talalkoztunk is vele.
viccet felreteve: Darnell Savage, Maryland
~130 jatekossal talalkoztunk az elmult 3 honapban.
~170 jatekos van a Colts boardjan.
A 130-bol lehet vannak paran, akik lekerultek a listarol, de meglepodnek, ha legalabb 100 ne lenne rajta (inkabb tobb).
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Rengeteg. Ez kb annyi, mint Odell Beckham ara, aki klasszis. Ennyit Ballard nyilvan nem is adna kb senkiert. Nem banom, hogy a Chiefs elpasszolt par picket, viszont ezzel kb tutiva valt, hogy a Hawks rushert visz majd elottunk nem sokkal. Egyvalakit nagyon osszeboronaltak mindket csapattal, az Burns. Bar nala azert az is kerdeses, kijut e a top20bol, az 1/26on semmi eselyet nem latom. Ballard tegnapi sajttaja alapjan arra nincs sok esely, hogy felcserelunk, max arra, hogy le.
több mint 5 éve
karak
40
Christian Wilkins, Clemson
több mint 5 éve
karak
40
Nyilvan erdeklodunk Clark utan, fiatal es fasza, Fordnal is erdeklodtunk, de mar a masodik kort sem adtuk meg erte. Clarkert azt talan megadnank, de igazabol nem latom eselyet ennek a cserenek, nem hiszem, hogy Ballard bealdoz egy top masodik kort peldaul ezert.A Kansasbe ment Clarck, 2019 first-round pick, a 2020 second-round pick.
Foleg, hogy Ballard nem is olyan regen kihangsulyozta, hogy ezeknel a csereknel azert o ovatos, mert csak azt hajlando rendesen megfizetni (marmint itt gigaszerzodesrol van szo), aki nalunk mar bizonyitott, es az oltozoben vezeregyeniseg. Clark meg evi 17-18 millio alatt biztosan nem fog alairni. De hogy oszinte legyek, a jelenlegi helyzetunkben en nem is bannam, ha nem adnank neki ennyit. Mely az edge-class, van eleg pickunk. Akinek lehetne perkalni, az inkabb egy Berry, aztan ha az elso ket kor valamelyikeben hozunk safetyt, neki igy is ugy is meglesz a kello hely, az oltozoben meg vezer. O tovabbra is nagy almom, nagyon jo hatassal lenne a fiatalokra, kivalo mentor lehetne.
Stez
több mint 5 éve
nagytomy
461
Kitradelunk az első körből
több mint 5 éve
Na, akkor draft tippelde. Hogy elkezdje valaki, különben sose játszunk. 😊Jeffrey Simmons, mert bilibelógakezem.
több mint 5 éve
Nyilvan erdeklodunk Clark utan, fiatal es fasza, Fordnal is erdeklodtunk, de mar a masodik kort sem adtuk meg erte. Clarkert azt talan megadnank, de igazabol nem latom eselyet ennek a cserenek, nem hiszem, hogy Ballard bealdoz egy top masodik kort peldaul ezert.Foleg, hogy Ballard nem is olyan regen kihangsulyozta, hogy ezeknel a csereknel azert o ovatos, mert csak azt hajlando rendesen megfizetni (marmint itt gigaszerzodesrol van szo), aki nalunk mar bizonyitott, es az oltozoben vezeregyeniseg. Clark meg evi 17-18 millio alatt biztosan nem fog alairni. De hogy oszinte legyek, a jelenlegi helyzetunkben en nem is bannam, ha nem adnank neki ennyit. Mely az edge-class, van eleg pickunk. Akinek lehetne perkalni, az inkabb egy Berry, aztan ha az elso ket kor valamelyikeben hozunk safetyt, neki igy is ugy is meglesz a kello hely, az oltozoben meg vezer. O tovabbra is nagy almom, nagyon jo hatassal lenne a fiatalokra, kivalo mentor lehetne.
több mint 5 éve
Szerintem csak minden eshetőségre erdeklodunk Clark iránt. Első kört el se tudok képzelni, de még másodikat se. Nem ér annyit Clark. (Dee Ford jövő évi másodikért cserélt gazdát, kb. az az érték reális Clarnál is, esetleg picit kevesebb.)Az lehet esetleg mozgató, ha Ballard úgy látja, hogy az idei draft elég sz*r a top15 után, ezért mondjuk valamelyik második körünk kevesebbet ér, mint a jól megfizetett Clark. Mert a fizetését is be kell kalkulálni. Ennél szerintem más többet fog kínálni.
több mint 5 éve
Clarkot meg ala kene iratni, de ha Ballard a 2/3-ert elhozna, akkor ligaelit kornyeki pass rusher egysegunk lenne. Meg kellene fizetni, ami a nagyobb problema, korban tokeletes.De sztem csak puhatolozunk, 1/26ot nem hinnem, hogy odaadnank. Max ha kapnank is vissza vmit Clarkon felul
több mint 5 éve
McAfee, országos turnéra indul a showjával. Podacstok, élő talkshow-k és standup comedy vegyítve.twitter.com/PatMcAfeeShow/status/1120365051167354880
több mint 5 éve
Tillery, Aj Brown, Wilkins, Jacobs, Abram, Metcalf, Lawrence, Murphy az en nyolcas tippem. Es mint irtam par napja, egyaltalan nem lepne meg, ha peldaul Jacobs szemelyeben futot valasztananak Ballardek 1/26-ra. De ha meg bent lesz, akkor nekem Tillery az elso szamu tippem a Colts-pickre.
több mint 5 éve
twitter.com/AWalkerColts/status/1120360354163380225twitter.com/gmbremer/status/1120362311150120961