Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 5 éve
Azert emberunknek igen nagy fasza lehet, mar tavaly sem allt hadilabon az onbizalommal es a magabiztossaggal. xdStezAz a vicces, hogy miközben tényleg duzzad az önbizalomtól, ha bármikor elkezded fényezni, hogy haver, az a plays kva nagy volt, akkor csak legyint, hogy meh, oké, de volt kettő amiben sz*r voltam, sokat kell még javulnom. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Eddig veluk volt interjuja a stabnak:Akkor sem fogok nektek szurkolni :o
Jordan Wyatt CB SMU
Rock Ya-Sin CB Temple
Jordan Brown CB South Dakota State
Derick Roberson DE Sam Houston State
Charles Omenihu DE Texas
John Cominsky DE Charleston-WV
Kevin Wilkins DT Rutgers
Demarcus Christmas DT FSU
Malik Reed EDGE Nevada
Alex Bars OG Notre Dame
Kaleb McGary OT Washingon
Max Scharping OT NIU
Bruce Anderson RB North Dakota State
Will Harris S Boston College
Chauncey Gardener-Johnson S Florida
Andrew Soroh S FAU
Kano Dillon TE Oregon
Matthew Sokol TE Michigan State
Jace Sternberger TE Texas A&M
Tyre Brady WR Marshall
Jakobi Meyers WR NC State
Keelan Doss WR UC Davis
A.J. Brown WR Ole Miss
Erdekesseg, hogy Charles Omenihu-vel (Texas DL) mar 3 interju is volt, eleg latvanyosan erdeklodunk utana.
A listabol Rock Ya-Sinnek vagy AJ Brownnak orulnek 1.korben nagyon, de Chauncey Gardner-Johnsonnal se huznam a szam. Az egyik kedvenc jatekosom az idei draftrol, nickel cb-t es fs-t jatszott egyetemen. + FA-rol Collins-t elhoznank es meg is lenne az S duo (en Hookertol fosok, nem volt eddig meggyozo, de hatha iden fullos offseasonnal virit majd).
Borbinho
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
A PFF-nel egy podcastben megint megosztottak ket tavalyi Combine-csodat Nelsonrol.ORoY, amúgy.
Az egyiknel ez a jatek volt a foszerepben, safety blitz.
www.youtube.com/watch?v=w34fgpIapJ8
Lynch (49ers-GM) megkerdezte tole: „Mit lattal, mibol tudtad, hogy jon blitzelni a safety?” Nelson erre azt valaszolta: „Sokat videozom es meccsfelveteleket nezek, lattam a vedelem felallasat, aztan felvettem a blitzet, ennyi. Ugyanezt tettem volna, ha te jossz ott velem szemben.”
Lynchrol ugyebar nem art tudni, hogy kilencszeres Pro Bowler safety, nyert Super Bowlt is, a koranak az egyik legjobbja volt a posztjan.
A masik tortenet, hogy Nelson es az edzoi ugyebar tavaly ugy dontottek, hogy nem fut 40 yardot a Combine-on, amire allitolag az egyik GM kozolte hosunkkel, hogy ha nem futja le a 40-et, akkor o bizony nem draftolja.
Nelson reakcioja priceless volt: „Nezd, en csak annyit teszek, hogy minden egyes jateknal a a foldbe dongolom az ellenfelemet, de ha ez neked nem derul ki a meccsfelveteleimbol, akkor sajnos nem tudok segiteni.”
Azert emberunknek igen nagy fasza lehet, mar tavaly sem allt hadilabon az onbizalommal es a magabiztossaggal. xd
Stez
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
A PFF-nel egy podcastben megint megosztottak ket tavalyi Combine-csodat Nelsonrol. Az egyiknel ez a jatek volt a foszerepben, safety blitz.
www.youtube.com/watch?v=w34fgpIapJ8
Lynch (49ers-GM) megkerdezte tole: „Mit lattal, mibol tudtad, hogy jon blitzelni a safety?” Nelson erre azt valaszolta: „Sokat videozom es meccsfelveteleket nezek, lattam a vedelem felallasat, aztan felvettem a blitzet, ennyi. Ugyanezt tettem volna, ha te jossz ott velem szemben.”
Lynchrol ugyebar nem art tudni, hogy kilencszeres Pro Bowler safety, nyert Super Bowlt is, a koranak az egyik legjobbja volt a posztjan.
A masik tortenet, hogy Nelson es az edzoi ugyebar tavaly ugy dontottek, hogy nem fut 40 yardot a Combine-on, amire allitolag az egyik GM kozolte hosunkkel, hogy ha nem futja le a 40-et, akkor o bizony nem draftolja.
Nelson reakcioja priceless volt: „Nezd, en csak annyit teszek, hogy minden egyes jateknal a a foldbe dongolom az ellenfelemet, de ha ez neked nem derul ki a meccsfelveteleimbol, akkor sajnos nem tudok segiteni.”
Azert emberunknek igen nagy fasza lehet, mar tavaly sem allt hadilabon az onbizalommal es a magabiztossaggal. xd
több mint 5 éve
En Brownnak orulnek, de nem hiszem, hogy bent lesz az elso korunknel. De elnezve ezt a listat, siman azt varom, hogy olyat viszunk elsore, aki nincs ezen rajta.
több mint 5 éve
Eddig veluk volt interjuja a stabnak: Jordan Wyatt CB SMU
Rock Ya-Sin CB Temple
Jordan Brown CB South Dakota State
Derick Roberson DE Sam Houston State
Charles Omenihu DE Texas
John Cominsky DE Charleston-WV
Kevin Wilkins DT Rutgers
Demarcus Christmas DT FSU
Malik Reed EDGE Nevada
Alex Bars OG Notre Dame
Kaleb McGary OT Washingon
Max Scharping OT NIU
Bruce Anderson RB North Dakota State
Will Harris S Boston College
Chauncey Gardener-Johnson S Florida
Andrew Soroh S FAU
Kano Dillon TE Oregon
Matthew Sokol TE Michigan State
Jace Sternberger TE Texas A&M
Tyre Brady WR Marshall
Jakobi Meyers WR NC State
Keelan Doss WR UC Davis
A.J. Brown WR Ole Miss
Erdekesseg, hogy Charles Omenihu-vel (Texas DL) mar 3 interju is volt, eleg latvanyosan erdeklodunk utana.
A listabol Rock Ya-Sinnek vagy AJ Brownnak orulnek 1.korben nagyon, de Chauncey Gardner-Johnsonnal se huznam a szam. Az egyik kedvenc jatekosom az idei draftrol, nickel cb-t es fs-t jatszott egyetemen. + FA-rol Collins-t elhoznank es meg is lenne az S duo (en Hookertol fosok, nem volt eddig meggyozo, de hatha iden fullos offseasonnal virit majd).
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
twitter.com/daringsharpe/status/1103100422309494784
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Veszesen fogy a cap space. 8D Tutut.
több mint 5 éve
Colts re-signed DE Margus Hunt to a two-year, $9 million contract.twitter.com/zkeefer/status/1103008035562242051
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 5 éve
Egy fehér srác is járt nálunk Stez nagy örömére. Jace Sternberger TE (Texas A&M). 6,4 (193cm) 250lb (113kg.)Hu, baszki. Hat 3-4. korben elneznem, de elobb nem. Nekem valamiert o nem kedvencem. De o szerintem kimegy a masodik korben, annak viszont nem orulnek, ha masodik kort mi adnank oda erte.
48 elkapás: 832 yard, 10 TD egyetemi statok.
szampi#33
Jo alapanyag egyebkent, csak blokkolni meg kellene tanitani, nem tul gyors, utvonalakat meg egyaltalan nem tud futni, szoval mondhatni, eleg nyers.
több mint 5 éve
A kompenzációs pickünkre ideális.
több mint 5 éve
szampi#33
1 357
Egy fehér srác is járt nálunk Stez nagy örömére. Jace Sternberger TE (Texas A&M). 6,4 (193cm) 250lb (113kg.)48 elkapás: 832 yard, 10 TD egyetemi statok.
több mint 5 éve
A kövi interjú alany Charles Omenihu. (Texas, DL) 6,6 (198m) , 275lb (125kg)Neger. Amugy en biztosan nem huznam ki meg a masodik korben sem, de Ballardbol kinezem. Omenihu jol tolta a Senior Bowlon, igy sokan felfigyeltek ra. Amugy szerintem erosnek eros, de nyers, nem nagyon van technikaja. Szerintem o projekt jatekos, akinek kellene legalabb ket ev, de egyebkent van benne potencial, hajtos benga feka.
Róla valami infó?
szampi#33
A harmadik korben siman rabolintanek. Es hat Ballard szereti az ilyen nyers bivalyokat, o a plafont nezi a rushereknel.
több mint 5 éve
szampi#33
1 357
A kövi interjú alany Charles Omenihu. (Texas, DL) 6,6 (198m) , 275lb (125kg) Róla valami infó?
több mint 5 éve
Ha mar AJ Brown, rola nem art tudni, hogy nagyon jo kezei vannak. Amit meg is mutatott a Combine-on.több mint 5 éve
Dwayne Allent kivágta a Pats.. Just sayin.. 😀Dorsett is szabadugynok. Ha van esze, Ballard rogton ravetodik mindkettore. Ismerik Luckot, hazai palya lenne ez. 8)
szampi#33
több mint 5 éve
Kósza hírmorzsa, hogy elbeszèlgettünk A.J. Brown-al az Ole Miss elkapójával. Aki otthon van a college football-ban mondhatna pár dolgot róla.Ha a draft topikban visszaolvasol picit, pont rola irtam nehany sort tegnap, amikor a csapattarsa, Metcalf volt a tema.
6,1 magas (185cm) , 230lb (104kg) nem fújja el a szél a srácot, kíváncsi leszek az eredményeire.
szampi#33
Egyebkent csak 6'0 magas.
Szerkesztette: Stez
több mint 5 éve
szampi#33
1 357
Kósza hírmorzsa, hogy elbeszèlgettünk A.J. Brown-al az Ole Miss elkapójával. Aki otthon van a college football-ban mondhatna pár dolgot róla. 6,1 magas (185cm) , 230lb (104kg) nem fújja el a szél a srácot, kíváncsi leszek az eredményeire.
több mint 5 éve
Ballard irtó laza lett, látszik hogy jót tett az egójának az előző év. 😎
több mint 5 éve
twitter.com/PatMcAfeeShow/status/1101138059909832707Nézzétek inkább, úgy még jobb. 😊
Hülye állat! 😀
Tony Adams
www.youtube.com/watch?v=v36HcHBvrAY
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Desirt meg szerintem azert hagyjuk, hogy a piac bearazza, mert brutalis idenye volt, nyilvan most az ugynoke valoszinuleg evi 9-10 millio dollarra is siman becsuli, viszont azert az nagyon fontos szempont, hogy Eberflus szinte allandoan zonaztatja a cornereket, keves az emberezes, ha pedig ezt folytatjuk is, akkor nem latom, hogy Ballard kifizessen 9-10 millat, vagy akar magasabb atlagot valakinek, foleg, hogy Desir azert nem 26 eves, ugyhogy nem a fiatalok koze tartozik.StezEz kényszer volt. Eberflus is és Ballard is mindig elmondja, hogy bár a védelem alapja a zónázás, de szeretnének jóval több emberezést hívni, ha meglesz hozzá a személyzet.
Kíváncsi leszek mit kezdünk a secondaryval az offseasonban. Tavaly csak vártunk, vártunk, oszt semmi. Idén annyira mondja mindenki, hogy az elkapósor és a frontok mellett a secondary a kiemelt, hogy most mán valamit csak kéne lépni. Tulajdonképpen mindhárman úgy beszélnek, hogy azok alapján Collins ideális lenne hozzánk, de én nem reménykedek, szerintem Ballard gyomra még nem venné be hogy "zsoldosnak" akkora pénzt fizessen mint amit Collinsnak kellene. Úgyhogy passz. Azért, ha mást nem, legalább próbáljuk meg. Mondjuk pölö a denveri Roby. Első körös volt, volt 2-3 kifejezetten ígéretes éve is, de 2018 pocsékul alakult neki. A Denvernek nem kell, most bargain áron ki lehetne próbálni egy 1 év prove it contracttal. Az összeg majdnem mindegy, annyi amennyi, 1 évre nekünk nem számít.
több mint 5 éve
Lehet Collinst nem tageli a Giants. Érte kinyitja vajon Ballard a bukszát?Attol fugg, mennyire kell. Szerintem Ballard kifizetne erte sokat is, de mondjuk szerintem amig o adna evi 9 millio korul, addig lesz mas a piacon, aki megad Collinsnak evi 12-13 milliot is. Az meg mar akkora differencia, amiert szvsz o elmegy mashova akkor inkabb. Es nem is hibaztatom erte. De Ballardot sem feltetlenul, ha egy safetynek nem ad meg mondjuk evi 13 milliot. En a jelenlegi penztarcankkal es rosterhelyzetunkkel megadnam, mert oriasi need, de Ballard sokkal ovatosabb es visszafogottabb GM. Ugyhogy tippem szerint Collins nem lesz Colt.
malloy
több mint 5 éve
Lehet Collinst nem tageli a Giants. Érte kinyitja vajon Ballard a bukszát?