Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 6 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 484 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Tudom kicsit korai, de szerintetek ha Luck tényleg nem játszik többet az NFL-ben, ezzel a karrierrel lehet/lesz Hall of Famer?
iktriad
Ez most komoly kérdés ?
Sixo
Igen.
iktriad
Az egy főcsoportdöntővel, a 171-83 TD/INT ratioval vagy a 89,5 career ratingel? Volt egy Év vissztérője címe, ezen kívül 4 Pro Bowl selection. Hol van itt a HoF career?

C'mon man.
Burkus
Komolyan Burkus neked az miért fájna? ha HOF lenne Luck! Kapott már nála érdemtelenebb ember is tagságot. Én nem bírtam Luckot mert szerintem nagyobb volt a füstje mint a lángja de,... Az ellenfél tisztelete nem rossz dolog.
ParadSEC
Nem fájna. Sőt, kifejezetten sajnálom, hogy nem nyert egy SB-t, mert megérdemelte volna. (Favre is nyert egyet ezzel a gunslinger játékstílussal. ) A Coltsot az elmúlt 20 évben sosem kedveltem, a 2014-es történet csak rátett erre, de mindig meg voltam győződve arról, hogy Luck egyszer egy csapatot elvisz a SB-ig. (Biztam benne, hogy nem a Csikókat. 😊 )

Annyit mondtam, hogy ez a karrier, annak a mutatói, mérőszámai szerintem messze vannak attól az elvárástól, amitől egy QB HoF tag lesz, a felvetést is képtelenségnek tartom. Sem a személyes sikerek, sem a csapatsikerek nem érik el azt szintet. Én úgy emlékeztem pld. hogy az Év Újonca volt, de azt a címet sem nyerte el. A Pro Bowl selectiont én nem tartom komoly dolognak, All-Pro csapatban nem volt. Sem MVP sem OPY nem volt. A PO mérlege 8-8, 73,5-ös passer ratinggel, a rating éppen az első 50-ben van az NFL-ben. A kivételes egyetemi sikereket az NFL-ben nem követték a sikerek. Bejutott háromszor a rájátszásba az akkor harmatgyenge AFC Southból a karrierje elején. Miért lenne HoF tag? A HoF a kiemelkedő teljesítményről, pályafutásról szól, nem?

De ez az én véleményem. Abban igazad van, hogy ettől még megkaphatja a helyet, mert ez is nyilván lobbikérdés. Bár a Colts elég csúnyán kidobta miatta az agyonhypeolt Manninget, úgyhogy nem biztos, hogy a lobbi sikeres lesz. Abban is igazad van, hogy biztos számosan vannak, akik HoF tagok lettek megfelelő érdem nélkül. De Luck legfeljebb a Legnagyobb Be Nem Vált Reménységek kategóriájában indulhatna, ha lenne ilyen - és nem az ő hibájából.

Szerkesztette: Burkus
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 881 — #NoStress
Tudom kicsit korai, de szerintetek ha Luck tényleg nem játszik többet az NFL-ben, ezzel a karrierrel lehet/lesz Hall of Famer?
iktriad
Ez most komoly kérdés ?
Sixo
Igen.
iktriad
Az egy főcsoportdöntővel, a 171-83 TD/INT ratioval vagy a 89,5 career ratingel? Volt egy Év vissztérője címe, ezen kívül 4 Pro Bowl selection. Hol van itt a HoF career?

C'mon man.
Burkus
Komolyan Burkus neked az miért fájna? ha HOF lenne Luck! Kapott már nála érdemtelenebb ember is tagságot. Én nem bírtam Luckot mert szerintem nagyobb volt a füstje mint a lángja de,... Az ellenfél tisztelete nem rossz dolog.
ParadSEC
Egyszerű.
Tehetség alapján egyértelmű HoF, eredményesség alapján nyilvánvalóan nem.

több mint 6 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 346 — Patriots fan
iktriad
Ez most komoly kérdés ?
Sixo
Igen.
iktriad

C'mon man.
Burkus

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 48 354 — Whoops, looks like something went wrong.
Kenny Moore-nak eltort a huvelykujja, de allitolag rendben lesz az elso fordulora --> IR, career ending.

Luck ma nem edzett. Holnap sem fog.
Stez
Le merem fogadni, hogy nem fog játszani az első héten...
dugo93
Dehogynem. Csak julius elejen felhivta Favre-ot, mit kell tenni, hogy megussza az edzotaborokat meg a munkat. Hamarosan bejelenti a visszatereset.
Stez
Kenny Moore-nak eltort a huvelykujja, de allitolag rendben lesz az elso fordulora --> IR, career ending.

Stez
dugo93
Dehogynem. Csak julius elejen felhivta Favre-ot, mit kell tenni, hogy megussza az edzotaborokat meg a munkat. Hamarosan bejelenti a visszatereset.
Stez
De meg az is megeshet,hogy BB es Kraft keze van a dologban. Brady meg jatszik 2-3 evig,addigra Luck is osszeszedi magat. Brady bejelenti visszavonulasat —> masnap Luck alair a Patshez.
Bence94
Ja, ezt a poent sokan pedzegettek, az a pech, hogy nem irhatna ala a Patshez, mert itt lenne szerzodese. Tizenhat elso korert talan odaadna Ballard BB-nek.

több mint 6 éve
Bence94 Indianapolis Colts 2 271

Stez
dugo93
Stez

Stez
dugo93
Stez
De meg az is megeshet,hogy BB es Kraft keze van a dologban. Brady meg jatszik 2-3 evig,addigra Luck is osszeszedi magat. Brady bejelenti visszavonulasat —> masnap Luck alair a Patshez.
több mint 6 éve

Stez
dugo93

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 831 — The only discipline that lasts, is self discipline
iktriad
Nem.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 651

Stez

több mint 6 éve

több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 416 — Invisible man
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.82787-15/621441573_18197992786330189_231839053007810742_n.jpg?stp=c216.0.648.648a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=105&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=JhMeU7CYry4Q7kNvwFS744Q&_nc_oc=AdpEVLakd7kxIjCRaMJVjuH-jnoqhTPLG3a23uhAExzgZCPNCIJBc_CWOtu4fUxYhmY&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=kndUYzD-upmhUAJ9ZM0P-w&_nc_ss=7b60f&oh=00_Af4vFwbwlWCz6DD3WC3zrmtQsZqaHwPt90CJhRZqqgD8Ow&oe=69FDA3C5
Matt Sharpe on Instagram: "see ya, 12. three cheers not just to the person you are and memories you left behind, but to having the strength to step away in the face of immense pressure not to. ✌️ #daringsharpe - 16x20" poster print. for more players + work, check out my website (link in profile) - dig this page? i would *so* appreciate it if you told your friends to follow along 🙏😉 - - - - - #andrewluck #sportsedit #sportsedits #sportsposters #sports #designer #graphicdesign #creative #graphic #instaart #instadesign #designing #instasport #sportsnews #athlete #digitalart #digitalartist #touchdown #fitness #nfl #football #stadium #jersey #colts #indy #indianapolis"
2,663 likes, 35 comments - thatmattsharpe on August 26, 2019: "see ya, 12. three cheers not just to the person you are and memories you left behind, but to having the strength to step away in the face of immense pressure not to. ✌️ #daringsharpe - 16x20" poster print. for more players + work, check out my website (link in profile) - dig this page? i would *so* appreciate it if you told your friends to follow along 🙏😉 - - - - - #andrewluck #sportsedit #sportsedits #sportsposters #sports #designer #graphicdesign #creative #graphic #instaart #instadesign #designing #instasport #sportsnews #athlete #digitalart #digitalartist #touchdown #fitness #nfl #football #stadium #jersey #colts #indy #indianapolis".

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
gedam 6 508
iktriad
Ez most komoly kérdés ?
Sixo
erről beszéltem. elképesztő.
több mint 6 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 484 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
iktriad
Ez most komoly kérdés ?
Sixo
Igen.
iktriad

C'mon man.
több mint 6 éve
Luck mar most a GOAT.

több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 21 478
Egy kis sportvezetői tevékenység még biztos rá tudna segíteni a rekordjára.
több mint 6 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 857 — Colts Fan
Kizártnak tartom a HOF-et, sőt, még a mezszám visszavunultatást is.
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 358 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
iktriad
Ez most komoly kérdés ?
Sixo
Igen.
több mint 6 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 447 — LIGHTS OUT!
iktriad
Ez most komoly kérdés ?

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 358 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 6 éve
 twitter.com/Colts/status/1166066345756303363

Ha Luck lesz az elnök, Reich lesz a szóvivője, ebben zseniális a faszi.
több mint 6 éve
 twitter.com/zkeefer/status/1165980928214257664
Tony Adams
Van vevő ezekre a jegyekre egykori long snaperetek (és jelenleg a Jags LS-e) Matt Overton személyében.
 twitter.com/MattOverton_LS/status/1166004750392942593
Szerintem komolyan gondolja.

twitter.com/Colts/status/1166025681660239872

twitter.com/JoelAErickson/status/1166023751269519360

Fuhh, ez azért kemény vélemény 😀
Tony Adams
Annyira nem. Jó, mint Jags szurker szar QB playhez vagyok szokva, de nekem Brisett kifejezetten pozitív csalódás volt, mikor Luckot helyzetesítette egy szezonon át. Van benne potenciál, jó edzői stábja, fala van, a fegyverei se rosszak, és a divízió teljesen nyitott. Nem is értem mi ez a világvége hangulat itt. Bár az is igaz, hogy Jags szurkerként nem tudom milyen érzés, 1. ha van ligaelit QB-d. 2. ha a ligaelit QB elmegy a csapattól. Nekünk egyikről sincs még tapasztalatunk a csapat fennállásának immár 25 éve alatt.

Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 831 — The only discipline that lasts, is self discipline
Fairley lehet hogy jó locker room figura volt, de a játéka nem nyűgözött le. viszont a S poszt nekem elég vékony lett, most hoztunk 2 embert, hogy ki legyen a létszám, de oda nekem még beférne egy Berry, vagy más veterán....
Tony Adams
Nekünk boxba (is) küldhető safety-re van szükségünk - ha tényleg egy csomó cover1, cover3 lesz akkor pláne - Hooker mellé. Berry azt már nem bírná.

Eddig is az volt az elképzelés, hogy elsősorban draftról építkezünk, és onnan építkezve nincs mese, időt kell adni a fiataloknak. Luck visszavonulásával pláne ilyen idők jönnek. Semmi értelme kiköltekezni, ha azzal max 1-2 győzelemmel többet tudunk összekaparni, ami nem elég semmire a playoffban. Nem beszélve arról, hogy még a playoffra sem. Most aztán van idő bevárni, hogy kiből mi lesz. Nem csak safety poszton állunk úgy, hogy egy elit játékos elférne, hanem szinte minden poszton. De esélyt kell adni Cainnak, Ya-Sin-nak, Okerekenek, Willisnek, a tavalyi draftoltaknak, stb. Szerintem 1 év múlva dupla annyi mai fiatalra fogjuk azt mondani, hogy oké, vele megoldott a poszt, mint amennyire ebben a pillanatban mondjuk.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Azért Ballard akit szeret, azt szereti. Farley kap egy külön farewell levelet, mint John Simon is kapott tavaly. És direkt kirakja 1 héttel korábban, hogy több esélye legyen csapatot találni.

Szimpatikus, és maradjon is így. .... Na nem a farewell levélre gondolok - az is maradhat, de az mellékes -, hanem arra, hogy ha szereti, ha nem, azért kirakja aki fölösleges. 😀 Emlékszünk még, hogy nem is oly rég voltak idők amikor ilyesmi garantált roster spotot jelentett. Sőt, játszania is kellett a játékosnak.
peterk2005
Fairley lehet hogy jó locker room figura volt, de a játéka nem nyűgözött le. viszont a S poszt nekem elég vékony lett, most hoztunk 2 embert, hogy ki legyen a létszám, de oda nekem még beférne egy Berry, vagy más veterán....
több mint 6 éve
 twitter.com/Colts/status/1166025681660239872

twitter.com/JoelAErickson/status/1166023751269519360

Fuhh, ez azért kemény vélemény 😀

Szerkesztette: Tony Adams
több mint 6 éve
Azért Ballard akit szeret, azt szereti. Farley kap egy külön farewell levelet, mint John Simon is kapott tavaly. És direkt kirakja 1 héttel korábban, hogy több esélye legyen csapatot találni.

Szimpatikus, és maradjon is így. .... Na nem a farewell levélre gondolok - az is maradhat, de az mellékes -, hanem arra, hogy ha szereti, ha nem, azért kirakja aki fölösleges. 😀 Emlékszünk még, hogy nem is oly rég voltak idők amikor ilyesmi garantált roster spotot jelentett. Sőt, játszania is kellett a játékosnak.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 6 éve
nagytomy Indianapolis Colts 461
 twitter.com/Colts/status/1166047243255865344?

Colts waived Farley