Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
 twitter.com/MikeGarafolo/status/1093538066323701761

twitter.com/zkeefer/status/1093541305781764096
Tony Adams
Brady well-respected inside building.
Ezt azért mindig jó olvasni, hiába a rivalizálás, a tisztelet, az tisztelet 😀

több mint 5 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
 twitter.com/MikeGarafolo/status/1093538066323701761

twitter.com/zkeefer/status/1093541305781764096

Szerkesztette: Tony Adams
több mint 5 éve
Matt Slauson visszavonult, sajnálom szegényt, de várható volt.
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 311 — Whoops, looks like something went wrong.
Korabbi buszkesegunknek, Pep Hamiltonnak olyan jol megy a sora, hogy epp a napokban fogjak kipakolni a Michiganrol.
Emlekszem, mekkora modi volt, hogy mindenkit elhozunk a Stanfordrol Luck melle, edzo, jatekos, mindegyik megbukott az NFL-ben. Fleenernek mondjuk a vilag legjobb ugynoke azert meg beintezett egy zsiros szerzodest New Orleansban.

több mint 5 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 357
Jövőre valamit ki kell találnom, mert ez, hogy február 3.-n van a szülinapom, komoly nehezítő faktor... A tegnapi koccintósdi után még direkt ettem is, hogy gyorsabban józanodjak, bírjak valamit nézni a meccsből. Az lett belőle, hogy éjfélkor leültem a TV elé ... aztán fél hétkor ébredtem merev nyakkal, elzsibbadt tagokkal. Kb. a stúdiós stáb beköszönője közepén aludhattam el. 😀

Jövőre 2.-a lesz vasárnap. Az picit jobb, főleg, ha mi játszunk. Akkor annyira nem fog zavarni, ha ülve, nyitott szemmel végigalszom a szülinapi köszöntőmet másnap. 😀
peterk2005
BUÉK neked Peterk. Jövőre közös meccsnézésen megünnepeljük a szülinapodat is a Lombardi mellé 😀

több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Jövőre valamit ki kell találnom, mert ez, hogy február 3.-n van a szülinapom, komoly nehezítő faktor... A tegnapi koccintósdi után még direkt ettem is, hogy gyorsabban józanodjak, bírjak valamit nézni a meccsből. Az lett belőle, hogy éjfélkor leültem a TV elé ... aztán fél hétkor ébredtem merev nyakkal, elzsibbadt tagokkal. Kb. a stúdiós stáb beköszönője közepén aludhattam el. 😀

Jövőre 2.-a lesz vasárnap. Az picit jobb, főleg, ha mi játszunk. Akkor annyira nem fog zavarni, ha ülve, nyitott szemmel végigalszom a szülinapi köszöntőmet másnap. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
 twitter.com/zkeefer/status/1092262975384289280
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Lynn, de inkább itt előzzön a Chargers, mint a DRoY-nál, nem? 😊
Wyatt
Igen. Sőt, a GMOY-t is vihette volna más inkább, mint Ballard. Grigsont is kicsinálta, olyan ez nekünk mint a Madden átok. Vihette volna inkább más, Ballard meg csinált volna bajnokcsapatot szép csöndben fű alatt. 😊

Na mindegy, Ballardra úgysem hat a wudu.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Btw, Marvin>Edge>Reggie, ez csak nalam van igy? 😀 erre mindig is kivancsi voltam, ki kit szeretett/tartott a legjobbnak. | Persze abban megegyezhetunk, h Austin Collie jobb volt mint a 3an egyutt. |
Jamesnek az segithet, hogy nem nagyon lesz mostansag futo, aki kiszoritana. Sztem ha nem is jovore, de 2-3 even belul bekerul 😊

Ha Marvinnak varnia kellett 3 evet, akk Wayne-nek is gyanus, h minimum annyit, de ink picit tobbet kell majd.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Nelsonnak jart volna az MVP-cim, elcsaltak a mocsadekok.
Edge meg jovore sem lesz szerintem HOF, mivel akkor mar jon Wayne es Polamalu is a jelenlegiek melle. Ott sem latom, hogy beferne az otosbe.

több mint 5 éve
Úristen mekkora hiszti megy a külföldi mèdiumokon, hogy nem Derwin lett a DROY..hát lehet elfogult vagyok ès bevallom maximum 4-5 chargers meccset láttam, de egy ilyen szezon után amit Leonard csinált komolyan James-nek kellett volna kapnia? Ne vicceljünk már. Nagyon tehetsèges srác ez kétségtelen, de idén ezt a trófeát nem nyerhette más!!
szampi#33
Szerintem is Maniac érdemelte meg inkább, de James közelebb volt hozzá össz-teljesítményben, mint gondolnád. Nézd meg az összes meccsüket, kb. ugyanaz az impact, mint Leonard nálunk. Ő is éppen csak TD-t nem passzolt, minden másban brutális szezont tolt. A pro-bowlból kimaradás abszolút nonszensz volt Leonardnál, de ha James nyerte volna a DROY címet, nem sok alapunk lett volna reklamálni. Persze fordítva sincs.

Ki lett a második Reich előtt?
peterk2005
Lynn, de inkább itt előzzön a Chargers, mint a DRoY-nál, nem? 😊

több mint 5 éve
Edge viszont nem lett HOF idén sem. Mondjuk nem tudom ki helyett tettem volna be, idén erős volt az évjárat nagyon. Mindegy, be fog úgyis kerülni, a következő pár évben nincs igazán esélyes futó rajta kívül.

több mint 5 éve
Úristen mekkora hiszti megy a külföldi mèdiumokon, hogy nem Derwin lett a DROY..hát lehet elfogult vagyok ès bevallom maximum 4-5 chargers meccset láttam, de egy ilyen szezon után amit Leonard csinált komolyan James-nek kellett volna kapnia? Ne vicceljünk már. Nagyon tehetsèges srác ez kétségtelen, de idén ezt a trófeát nem nyerhette más!!
szampi#33
Szerintem is Maniac érdemelte meg inkább, de James közelebb volt hozzá össz-teljesítményben, mint gondolnád. Nézd meg az összes meccsüket, kb. ugyanaz az impact, mint Leonard nálunk. Ő is éppen csak TD-t nem passzolt, minden másban brutális szezont tolt. A pro-bowlból kimaradás abszolút nonszensz volt Leonardnál, de ha James nyerte volna a DROY címet, nem sok alapunk lett volna reklamálni. Persze fordítva sincs.

Ki lett a második Reich előtt?

több mint 5 éve

több mint 5 éve
OTTVAN BAZDMEG!! Maniac pedig bezsebelte a Defensive Rookie Of the Year díjat.

Csodálatos év volt, alig bírom kivárni a következőt. Öröm és bódottá!!
szampi#33
Azt hittem, Reich legalább második lesz, de egy dobogó ott is van még, egész pöpec idényetek lett. És még ugye Nelsonról nem is beszéltünk

több mint 5 éve
OTTVAN BAZDMEG!! Maniac pedig bezsebelte a Defensive Rookie Of the Year díjat.

Csodálatos év volt, alig bírom kivárni a következőt. Öröm és bódottá!!

több mint 5 éve
Luck megnyerte a Comeback Player Of the Year díjat.

Renèlem Maniac bezsebeli a DROY díjat!!!

több mint 5 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Gondolhattam volna arra is, de nem vinném még a süllyesztőbe kinézetileg azért én sem.
több mint 5 éve
Ne tanulja meg Luck modszereit, nagyon nem allna jol neki a vallalhatatlan csoves szakall.

több mint 5 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Majd eltanulja Bandi nyújtási módszerét, és minden rendben lesz. Ideje van rá.
több mint 5 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 493 — playoffs???
Szerintem ez porckorong sérülés, akár sérv is lehet.

több mint 5 éve
Ha jól gondolom, akkor a gerinc csigolyák közötti lemezke elcsúszásáról van szó. A csigolyák közötti lemezkék lényegében erős falú, belül folyadékkal töltött lapos "lufik", ezek a gerinc "csapágyai". Erős behatástól, hosszabb ideig tartó nem ideális gerinc tartástól (pl. ülő munka, hivatásos autó vezetés, számítógép előtti munka, stb.) tudnak elmozdulni.. És ilyenkor az történik, mint amikor egy vízzel teli gumipárnára fél oldalasan ülsz rá. Ahol ráülsz ott ellaposodik, ahol nem, ott kidudorodik. Az ellaposodás a mozgásban korlátoz ill. fájdalmas, a kidudorodás pedig az ideget nyomhatja, amiatt fájhat.

Ha hülyeséget mondok, akkor majd egy hozzáértő kijavít, de szerintem ez karrier szempontból nem veszélyes dolog. Hasra ütök csak, de nem lepne meg, ha öt falemberből négynek valamilyen szintig lenne hasonló tünete. A nagy testsúly és extrém erőhatások nem múlnak el nyom nélkül. Én is kínlódok vele, már sok-sok éve a sok ülés miatt. Terápiával kordában tartható (gyógytorna, gerinc izmok erősítése, a rossz üléspozíciók elkerülése), de nem kellemes. Szerintem a karrierre vonatkozóan ez nem jelent veszélyt (gondolom profin kezelik is offseasonban, sokkal profibban, mint én), de hosszú távon, a karrierje után valószínűleg ő is megszenved majd vele.

több mint 5 éve
WTF

A kinti forumokon olyat irogatnak, hogy Nelson egy ugynevezett bulging disc nevu serulessel jatszott az idenyben. Fogalmam sincs, hogy ez mi, annyit lattam, hogy a gerincnel valami duzzanat feleseg. Nem irnak rola, hogy muteni kellene, de igazabol semmi mast sem.

De a csavo fajos hattal tolta vegig ilyen szintu jatekkal az idenyt. Es egy snapet sem hagyott ki. Csak remelni tudom, hogy nem lesz ebbol problemaja a jovoben.

több mint 5 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Ha még esetleg nem volt: Vina bére 3, 87 M.
Tony Adams
lehetne fixen 4, könnyebb megjegyezni

több mint 5 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 356
Ha még esetleg nem volt: Vina bére 3, 87 M.
Tony Adams
Kár hogy a való életben nem lehet levenni a kort 22-re mint a Maddenben (amiben a 45 éves a max amit megenged egy játékosnak - ez is sokat elmond 😀)

Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.