Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 6 éve
Amugy ilyenkor lehetne felheviteni a vitat az NFL szabalyvaltozasairol, hogy meg mindig agalunk-e ellene, hogy "kislany" focit csinaljanak a jatekbol az iranyitok kedveert. Nekem sosem tetszett az az iranyvonal, ami egyre inkabb erinthetetlenne tette a QB-kat, mert igy felborult az O/D dinamika, viszont most lathatjuk, hogy ilyen korszakosnak indulo jatekosokat veszitunk el mi nezok, a rengeteg utes es sack miatt.Valahol ez egy contact sport. Szerintem már így is túl vannak védve a QB-k. A játékosok tudják mire iratkoznak fel. Az a Colts faszsága volt hogy évekig agyonverték Luckot mert nem volt előtte még csak egy közepes OL sem. Sajnálatos hogy Luck visszavonul, meg hogy sokszor lesérült, de most ezért ne változtassuk már meg a szabályokat.
undisputedly
több mint 6 éve
Luck sajtója természetesen mindig is jobb volt, de ez érthető is. Egyrészt ő a tipikus jó tanuló - jó sportoló, végtelenül szimpatikus csapatember, az a fajta, akihez minden apa szívesen adná a lányát. Ideális Manning utód volt egy olyan csapatban, ahol a jó irányítóknak nagy hagyománya van. Az indianapolisi közegbe (ahogy a Gyűlölt ellenségeink blog fogalmazott: Az USA Jászberénye) pont tökéletes volt. Azonnal hozta az eredményeket, nem siránkozott annak ellenére sem, hogy a tulajdonos-GM-HC háromszög borzalmasan gyengén kezelte őt, meg úgy egyáltalán a csapatát. Én nem is annyira a visszavonulását láttam előre, inkább arra számítottam többször is az utóbbi pár év vezetési balfaszságai után, hogy előbb-utóbb trade-et fog kérni, mert nem bírja tovább.Nem nagyon tudok mit mondani csak azt,hogy Pats szurkolóként is hiányozni fog,szegényebb lett a liga nélküle,de a döntése abszolút akceptálható.
kolok1972Nem nagyon tudok mit mondani csak azt,hogy Pats szurkolóként is hiányozni fog,szegényebb lett a liga nélküle,de a döntése abszolút akceptálható.érdekes nézni mennyire befolyásolja az emberek véleményét az internet és hogy kinek-milyen a “sajtója”. luck a szimpatikus, óriástehetség, minden idők reménysége mindenki szereti. flacco fluko luzer szar, lehet nyomni rá az elit vicceket, megjelenik egy hírben, első komment, elit!!! haha
kolok1972
a néger lamar csak fut, jó futó haha, meg különben sem pocket qb, addig szaladgál még össze nem törik (persze luck szerencsétlen a sok sérülés miatt, bad luck, hiszen ő zsebibaba mégis)
de csak maradjunk flacconál. hol van luck flaccohoz képest mondjuk? hova helyeznénk? úgy, hogy mindig próbáltak luckra építeni, joe-ra meg soha. na mind1 flacco szar luck me szuper.
az igazság az, hogy a luck projekt egy évtizedes óriásbukta.
az emberi részét sem értem. én biztos ideggörcsöt kapnék, ha a szezon előtt egy perccel bemondaná az unalmast. ha nem egy újabb sérülés miatt teszi, akkor ez kurvanagykibaszásacsapatával és geciség.
persze hát luck egy szimpatikus, művelt, tanult fehér srác, aki tökéletesen beleillik a jófiú karakterbe.
kár, hogy nem az.
gedam
Flacco ehhez képest egy defense-orientáltságú csapatba került be, ahol az irányítóknak leginkább az volt a feladata mindig is, hogy menedzseljék a támadásokat, lehetőleg ne nagyon veszítsenek labdát és mindig érjenek el FG távig. Talán McNair volt az egyetlen QB, akiben ennél több volt, de a Ravens sosem erről szólt és valószínűleg most sem erről fog Lamarral. Ehhez képest persze ironikus, hogy végül Flacco produkált egy olyan playoffot, amilyet Luck sosem tudott, de abba is bele kell gondolni, hogy a Ravensnél ezerszer profibb a vezetőség, mint a Coltsnál, Flacco olyan támogatást élvezhetett, ami Lucknak szerintem sosem volt meg.
több mint 6 éve
Nekem Luckról mindig az jut eszembe, h mindig dicsérte a védőket, mikor odaértek hozzá!Szimpi volt a faszi!
több mint 6 éve
Amugy ilyenkor lehetne felheviteni a vitat az NFL szabalyvaltozasairol, hogy meg mindig agalunk-e ellene, hogy "kislany" focit csinaljanak a jatekbol az iranyitok kedveert. Nekem sosem tetszett az az iranyvonal, ami egyre inkabb erinthetetlenne tette a QB-kat, mert igy felborult az O/D dinamika, viszont most lathatjuk, hogy ilyen korszakosnak indulo jatekosokat veszitunk el mi nezok, a rengeteg utes es sack miatt.
több mint 6 éve
Jut eszembe, remélem Arizonában figyelnek.
több mint 6 éve
Sajnálom szegényt de ugyanakkor meg is értem. Elképesztő hogy ezek a srácok milyen traumákkal, befordultsággal is élhetnek akár és ebből kifolyólag ne legyen igazam de olyan érzések támadnak bennem mintha innentől kezdve megsokszorozódnak ezek a "kitálalások" a játékosok részéről, amivel akár egy elég nagy visszavonulásos hullámot csinálnak. Értem én hogy karrier ide, álom oda, de azért az emberi ép elme, emberi élet fontosabb mint a sport. És ezzel szerintem a srácok is tisztába vannak. Kíváncsi vagyok lesz e valami fejleménye a dolognak vagy csak ugyanúgy kezelik majd hogy jóvan visszavonult.
több mint 6 éve
deleted account
1 758
Ha mindenki némítja, akkor senki nem látja, ergo magában beszél.Sajnos, ha idézik a hozzászólásait, akkor látod.csak némítsd le, és akkor nem látod mit ír...Miert erezted ugy, hogy ezt a temat fel kell hozni Luck visszavonulasaval kapcsolatban?Inkább ne kérdezd. 😊
Oszinten kerdem.
Borbinho
Dont feed the troll.
peterk2005
coltman
De szegénynek fáj az élete, szóval csak hagyjátok elsuhanni.
Hanni
több mint 6 éve
Sajnos, ha idézik a hozzászólásait, akkor látod.csak némítsd le, és akkor nem látod mit ír...Miert erezted ugy, hogy ezt a temat fel kell hozni Luck visszavonulasaval kapcsolatban?Inkább ne kérdezd. 😊
Oszinten kerdem.
Borbinho
Dont feed the troll.
peterk2005
coltman
De szegénynek fáj az élete, szóval csak hagyjátok elsuhanni.
több mint 6 éve
Ha van egy ultraelit irányító prospected, akkor hol vannak a határok, amíg a többi csapatrész rovására köré hozod a játékostársakat. Ki lehet e mondani, ki kell e mondani, hogy mi támadni fogunk, lesz egy közepes emberanyagból (egy két jó 3-4 körös draftt steallel) összerakott védelmünk, de egyébként mi támadunk, sok pontot csinálunk, és ez az identitásunk.Szerintem az egyértelmű(nek kéne legyen), hogy ha ilyen szintű prospected van, akkor az az elsőszámú dolgod, hogy megvédd. Ha ezt nem is tudod megtenni már az első évben teljes körűen, de legalább a másodiktól.
Sorry ha hosszabb volt.
Respect!
Helmut Zimmer
Jó volt a Porschés hasonlat, hozzátehetjük azt is, hogy ezt a Porschét akarták használni mindennap, a következő kb 10 évben, de megvételtől számítva van az 15+ is.
Aztán igen, ha más nincs, emgpróbálni több pontot feltenni a táblára, mint kapni, aztán majd csak alakul valahogy.
Saints fanként azt hiszem teljesen hihető, hogy komolyan gondolom.
Szerkesztette: PEEtör
több mint 6 éve
Nekem all time legnagyobb kedvenc QBm Marino es Luck. Ugyhogy nyilvan egyik sem nyer SBt. (Na majd Mahomes.)

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Eme magasroptu beszelgetes kapcsan johetne nehany Pats-fan is dobalozni azzal, hogy McDanielsnek mennyire igaza volt, o elore latta anno, mi jon. Adjuk meg a szintet. 8)
több mint 6 éve
Kúrva jó kis irányító volt Luck, és nagy forma. Meggyőződésem, hogy generációja egyik legjobb szemű játékosa volt, jó aggyal, épkézláb meglátásokkal.
Hiányozni fog. Nagyon szerettem a játékát.
Engem egyébként nagyon érdekel, hogy vannak e tanulságok. Ezt persze el lehet viccelni, hogy balfasz GM
bármit összedönt, félkegyelmű edző.... aki elviszi a Porschét szántani, és összetöri az fizeti....stb.
De szerintem itt vannak mélyebb kérdések, pl. mit jelent ma valaki köré építeni csapatot.(mert ezt puffogtatjuk sokan, de nem vagyok arról meggyőződve, hogy ezt át is gondoljuk).
Ha van egy ultraelit irányító prospected, akkor hol vannak a határok, amíg a többi csapatrész rovására köré hozod a játékostársakat. Ki lehet e mondani, ki kell e mondani, hogy mi támadni fogunk, lesz egy közepes emberanyagból (egy két jó 3-4 körös draftt steallel) összerakott védelmünk, de egyébként mi támadunk, sok pontot csinálunk, és ez az identitásunk.
Sorry ha hosszabb volt.
Respect!
több mint 6 éve
Szörnyen sajnálom, számomra ő volt AZ irányító prospect, akitől vártam, hogy PM és Brady útjára lép. Remek játékos, remek ember.
több mint 6 éve
Ja bocsi, azt hittem csak nem birod Luckot, de latom a focihoz sem ertesz. Mea culpa, nem kell erre valaszolni. Koszi!mert indokolatlanul túlértékeltMiert erezted ugy, hogy ezt a temat fel kell hozni Luck visszavonulasaval kapcsolatban?te vagy az első minden flacco hír alatt, aki nyomja az elit vicceket, fogadjunk.Nem nagyon tudok mit mondani csak azt,hogy Pats szurkolóként is hiányozni fog,szegényebb lett a liga nélküle,de a döntése abszolút akceptálható.
kolok1972Nem nagyon tudok mit mondani csak azt,hogy Pats szurkolóként is hiányozni fog,szegényebb lett a liga nélküle,de a döntése abszolút akceptálható.érdekes nézni mennyire befolyásolja az emberek véleményét az internet és hogy kinek-milyen a “sajtója”. luck a szimpatikus, óriástehetség, minden idők reménysége mindenki szereti. flacco fluko luzer szar, lehet nyomni rá az elit vicceket, megjelenik egy hírben, első komment, elit!!! haha
kolok1972
a néger lamar csak fut, jó futó haha, meg különben sem pocket qb, addig szaladgál még össze nem törik (persze luck szerencsétlen a sok sérülés miatt, bad luck, hiszen ő zsebibaba mégis)
de csak maradjunk flacconál. hol van luck flaccohoz képest mondjuk? hova helyeznénk? úgy, hogy mindig próbáltak luckra építeni, joe-ra meg soha. na mind1 flacco szar luck me szuper.
az emberi részét sem értem. én biztos ideggörcsöt kapnék, ha a szezon előtt egy perccel bemondaná az unalmast. ha nem egy újabb sérülés miatt teszi, akkor ez kurvanagykibaszásacsapatával és geciség.
persze hát luck egy szimpatikus, művelt, tanult fehér srác, aki tökéletesen beleillik a jófiú karakterbe.
kár, hogy nem az.
gedam
PEEtör
gedam
Oszinten kerdem.
Borbinho
gedam
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
deleted account
1 758
csak némítsd le, és akkor nem látod mit ír...Miert erezted ugy, hogy ezt a temat fel kell hozni Luck visszavonulasaval kapcsolatban?Inkább ne kérdezd. 😊
Oszinten kerdem.
Borbinho
Dont feed the troll.
peterk2005
több mint 6 éve
gedam
6 508
mert indokolatlanul túlértékeltMiert erezted ugy, hogy ezt a temat fel kell hozni Luck visszavonulasaval kapcsolatban?te vagy az első minden flacco hír alatt, aki nyomja az elit vicceket, fogadjunk.Nem nagyon tudok mit mondani csak azt,hogy Pats szurkolóként is hiányozni fog,szegényebb lett a liga nélküle,de a döntése abszolút akceptálható.
kolok1972
kár, hogy nem az.
gedam
PEEtör
gedam
Oszinten kerdem.
Borbinho
több mint 6 éve
Miert erezted ugy, hogy ezt a temat fel kell hozni Luck visszavonulasaval kapcsolatban?Inkább ne kérdezd. 😊
Oszinten kerdem.
Borbinho
Dont feed the troll.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Miert erezted ugy, hogy ezt a temat fel kell hozni Luck visszavonulasaval kapcsolatban?te vagy az első minden flacco hír alatt, aki nyomja az elit vicceket, fogadjunk.Nem nagyon tudok mit mondani csak azt,hogy Pats szurkolóként is hiányozni fog,szegényebb lett a liga nélküle,de a döntése abszolút akceptálható.
kolok1972
kár, hogy nem az.
gedam
PEEtör
gedam
Oszinten kerdem.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
gedam
6 508
te vagy az első minden flacco hír alatt, aki nyomja az elit vicceket, fogadjunk.Nem nagyon tudok mit mondani csak azt,hogy Pats szurkolóként is hiányozni fog,szegényebb lett a liga nélküle,de a döntése abszolút akceptálható.
kolok1972
kár, hogy nem az.
gedam
PEEtör
több mint 6 éve
...Azt hiszem, respectvv4laci erős kihívóra akadt...
gedam

több mint 6 éve
Egyebkent valahol igaza van az nfl.com insiderjenek, aki azt irta, hogy Luck valahol sosem akarta teljesen odaadni magat az NFL profi vilaganak.Luck futball családban nőtt fel, egész élete másról sem szólt eddig, mint a fociról, imádta a játékot. A körítést nem szerette, de sok olyan irányító van, aki nem szereti. Rodgers, Manning, stb. A publicitástmegszokta, arrafelé aki focizik, gyerekként már megszokja. És amúgy is olyan családból származik, hogy ha nem a futballban, akkor akármit csinál, mást csinálva is a nyilvánosság előtt élne.
Teljesen nyilvanvalo, hogy Luck nem szerette ezt az egesz koritest, ami itt van. De o megis beleadott igy is mindent, serulten jatszott, rengeteget, ha ott volt a palyan, nem erdekeltek a vedok, odaugrott, vetodott, csuszott-maszott egy rohadt pluszyardert is. A belet is kikuzdotte a tarsaiert, a csapatert, a gyozelemert. Ugyhogy nincs is miert elszamoltatni.Stez
Inkább az lehet amit írsz, és amit ő maga is említett másfél éve: borzasztóan frusztrálta, hogy az oldalvonal mellől kellett néznie a többieket. Hiába épül egy jó csapat, mégis ő az alfa és az omega a sikerhez. Ő pedig képtelen eleget tenni ennek. Ez emészthette fel mentálisan. Felelősséget érzett azért, hogy vigye a hátán a csapatot, amit nem tudott úgy megtenni ahogy akart. És itt lehet szerepe annak, hogy egyébként egy ultra intelligens tanult, világot értő pali. Ha "csak" egy futball zseni lenne, akinek más nem nagyon van az életében, akkor lehet, hogy küszködött volna tovább a rehabbal. De - ilyen értelemben sajnos, az ő szempontjából szerencsére - számára tényleg nyitott a világ, millió egyéb lehetősége is van. Akár a futballban is maradhat ha akar, beszáll az apja mellé a másik ligát irányítani, vagy elindul a menedzserkedés irányába. Vagy behódol Jerrynek és elindul az elnökválasztáson 😀
Egy dolog zavar igazán csak: én nyilván nem fogom fújolni, értem, hogy a dologban a bokasérülés mizériának is komoly szerepe volt, amit nem lehetett időzíteni, ez mostanra futott ki. Csak Colts fanként a tököm kivan azzal, hogy 7-8 éven belül két HOF kaliber irányítóval kapcsolatban fordult elő, hogy két héttel idény kezdete előtt itt állunk letolt gatyával. Legalább tavaly idény végén történt volna, és lett volna egy offseason felfogni, elfogadni és más irányba állni. A csapatnak is, és nekünk is agyilag. Mondom, értem, hogy miért most, de kvára le is hangol egyúttal.
Arról nem is beszélve, hogy tegnap volt roster zárás GM játékban, és ugye én még rostert zártam. Luck-al mint kezdő irányítóval. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Én sok örömöt és fájdalommentes életet kívánok Lucknak a privát szférában, ugyanakkor végtelenül együttérzek most a Colts szurkerekkel, erre a hírre ébredni vasárnap reggel, 2 héttel a szezon előtt...
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
Nem nagyon tudok mit mondani csak azt,hogy Pats szurkolóként is hiányozni fog,szegényebb lett a liga nélküle,de a döntése abszolút akceptálható.
kolok1972
kár, hogy nem az.
gedam
több mint 6 éve
Mi lesz így a világ legjobb twitter oldalával???
több mint 6 éve
Luck evekig tolta a f@stalicskat (Colts) maga elott, majd amikor vegre csapat lenne korulotte, mar nem birja tovabb. Megertem, jo dontest hozott. Csalad az elso.