NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 5 éve
Aztan ebben mi olyan meglepo egyebkent? A csavo hiaba vegzett remek munkat, ugy volt itt, hogy az a gyoker JMD csabitotta ide, o abban a hitben erkezett, hogy vele melozik majd. A vegen meg kolonckent itt maradt egyedul.
Valoszinuleg o sem akart maradni, mert nem igy tervezte a folytatast, Reichek pedig nem JMD emberet hozzak, hanem valami sajatot, akit jobban ismernek.
Egy pillanatig sem volt kerdes, hogy a tavalyrol „JMD-koloncok” hosszu tavon nem lesznek a csapatnal. Valoszinuleg egyik fel sem erolteti/eroltette.
több mint 5 éve
LOL kirúgtátok a támadófal edzőt, pedig azért egész jó munkát végzett szerintem
több mint 5 éve
szampi#33
1 357
Nem volt világos Stez?Az se baj ha nő, az se baj ha él ! 😊
Megbaszunk mindenkit.
😉
Tony Adams
több mint 5 éve
twitter.com/Colts/status/1085256510656126976Mi ez a meleg zászló a háttérben, csak nem? 😀
Tony Adams
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Ez a fal teljesen jó zona blokkoláshoz. A zónához gyors lateral move kell és pull képesség. Mindegyik falemberünk ilyen. Nelson bármiben jó, Smith az egyik legjobb zb prospect volt a draft idején. Kellynek is kifejezetten jó a lába és jó pull-ban, Glowinskiről meg maga Guglielmo mondta, hogy ilyen pulling talentet még nem látott. Azt nem tudom, hogy Reich vajon tisztán ZB-t akar-e, vagy marad valamilyen mix, több ZB-al, de akármelyik is, itt nem lesz olyan gond, mint a Boltsnál volt.Ha tiszta ZB jön, akkor viszont Slauson aligha marad. Na ő, power guard. (Meg Mewhort volt még az, de sajna ő már ugye múlt idő.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Remeljuk tanult belole azota 😊 Illetve ha Ballard csak Nelson szintu dagikat hoz, akkor tolem tolhatunk zonat is 😀Hasonló filozófia volt San Diegoban is, a zsenialitás ott jött ki 350 fontos benga négerekből álló OL-lel akart zone blockingot nyomatni.Nem akarok vészmadár lenni, de Reich lejtmenete a Chargersnél is akkor kezdődött, amikor belenyúlt a blokkolási sémába.Az alapanyag adott, es a gyors passzos jatek miatt is segitve van a tamadofal. Ha picit kevesebb holdingot meg offside-ot tolnak, mar megerne a valtas 😀
empty taxi
Egyebkent a legtobben azt irjak, h a Good sztori lehet a dolgok mogott, az meg vedheto, h ev kozben nem kuldtek el.
Borbinho
empty taxi
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Hasonló filozófia volt San Diegoban is, a zsenialitás ott jött ki 350 fontos benga négerekből álló OL-lel akart zone blockingot nyomatni.Nem akarok vészmadár lenni, de Reich lejtmenete a Chargersnél is akkor kezdődött, amikor belenyúlt a blokkolási sémába.Az alapanyag adott, es a gyors passzos jatek miatt is segitve van a tamadofal. Ha picit kevesebb holdingot meg offside-ot tolnak, mar megerne a valtas 😀
empty taxi
Egyebkent a legtobben azt irjak, h a Good sztori lehet a dolgok mogott, az meg vedheto, h ev kozben nem kuldtek el.
Borbinho
Madden hates me.
több mint 5 éve
Nem akarok vészmadár lenni, de Reich lejtmenete a Chargersnél is akkor kezdődött, amikor belenyúlt a blokkolási sémába.Az alapanyag adott, es a gyors passzos jatek miatt is segitve van a tamadofal. A futas persze mas kerdes, de ezzel a fallal zonat meg gapet is tudnunk kellene jatszani. Ha picit kevesebb holdingot meg offside-ot tolnak, mar megerne a valtas 😀
empty taxi
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Nem akarok vészmadár lenni, de Reich lejtmenete a Chargersnél is akkor kezdődött, amikor belenyúlt a blokkolási sémába.
Madden hates me.
több mint 5 éve
coltswire.usatoday.com/2018/12/28/indianapolis-colts-denzelle-good-oakland-raiders-dave-deguglielmo-release/illetve ennek is szerepe lehetett benne, h nem vele tervezunk hosszu tavon
több mint 5 éve
Hát ez fasza:ez elsore eleg wtf. oke h pressure-t meg egesz sokat engedett az OL, de engedett sackekben mar konkretan elsok voltunk. raadasul mindenki aradozott is rola az OL jatekosok kozul, es nem 1-2 cikk szuletett ev kozben, h nem is feltetlen csak a beleimportalt pickek ,hanem miatta is volt olyan az OL, amilyen.
twitter.com/MikeGarafolo/status/1085206819688058881
Tony Adams
sztem akkor szoba johet Jeff Stoutland (Philly OL coach '13 ota), vagy Joe D'Alessandris (Ravens OL coach, akivel meg a Chargersnel dolgoztak egyutt), mint uj OL edzo.
Esetleg Pete Metzelaars akit meg ismerhet, aki 2004-11 kozt volt nalunk OL edzo. De o mar 1 ideje nincs a ligaban, egyetemen volt, most meg az indulo AFL-be irt ala az Atlantahoz OL coachnak.
több mint 5 éve
bobi0092
4 356
Hát ez fasza:Nah akkor ha visszaesés lesz az Ofalban és Luckot 36xor sackelik, majd találgathatunk hogy ki a ludas 😀
twitter.com/MikeGarafolo/status/1085206819688058881
Tony Adams
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 5 éve
Baba Yaga
832
Most akkor Stez vagy Wyatt lesz NFL GM? Elbizonytalanodtam...Már tavaly is mondtam (...) Akkor eléggé fikáztad ezt a hozzáállástÉrthető a csalódottságod, de szerintem fontosabb, hogy Ballardék olvasták a gondolataidat, és lám, komolyan is vették.
Wyatt
wmitty
több mint 5 éve
Már tavaly is mondtam (...) Akkor eléggé fikáztad ezt a hozzáállástÉrthető a csalódottságod, de szerintem fontosabb, hogy Ballardék olvasták a gondolataidat, és lám, komolyan is vették.
Wyatt
Otthonom MisColts
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Már tavaly is mondtam, hogy csak azért felesleges pénzt költeni, hogy el legyen költve a sok hely (elég csak Florida felé lesegetni x év távlatában), sokkal fontosabb, hogy majd a saját játékosok megtartása menjen, jó legyen a draft és ha van megfelelő FA, akkor azt behúzni. Akkor eléggé fikáztad ezt a hozzáállást, teszem hozzá
több mint 5 éve
A tight end is rendszerfuggo, hogy ki hol milyen. Boven az a poszt, ahol egyebkent lehet kukazni, meg lehet draftolni is a hatsobb korokben jo jatekost. De a mi agressziv tight endekre epulo rendszerunkben fontos a biztos kez es az atletikussag. Ali-Sux nem NFL-kezdoszint, Ebronra nem lehet epiteni, Doyle fasza, de serulekeny. Szerintem draftrol, de meg a piacrol is jonni fog jatekos a posztra. Ezen nem feszengenek, amin igen, az szamomra inkabb a CB-S-WR harmas.
több mint 5 éve
Baba Yaga
832
Egy kicsit 😊. De pl annak idején Doyle se került sokba, Kittlet meg konkrétan az ötödik körben draftolta a 49-ers. ehhez képest elkapott yardokban idén rekordot döntött. Nyilván a legtöbb hátsó körös húzás nem válik be ennyire, de nekünk elég egy olyan játékos is, aki megbízhatóan elkapdossa a labdákat mezőnyben, Ebron meg arathat TD-kel.egy olyan low-budget move TE akinek biztos keze van.Ebben azért te is érzed az oximoront.
Baba Yaga
uatu
több mint 5 éve
egy olyan low-budget move TE akinek biztos keze van.Ebben azért te is érzed az oximoront.
Baba Yaga
több mint 5 éve
Baba Yaga
832
Amúgy szerintem egy jó WR elég is lenne az elkapószekcióba. Mióta itt van Inman, folyamatosan fejlődik, év végére elég jól tolta. Ha hozunk elé egy WR2-t, már kifejezetten jónak mondanám az elkapó gárdát. Főleg a TE-ekkel kiegészülve.Deon Cainről nagyon jókat mondtak míg meg nem sérült, rá kíváncsi leszek. Emellett persze azért még el kéne egy megbízható elkapó, egy hatodik körös játékos nem életbiztosítás. A TE pozíció számomra ambivalens mert blokkolásban hárman is jók (Doyle, MOC, Hewitt), viszont elkapásban csak Doyle és Ebron, utóbbi ráadásul elég inkonzisztens, szóval kéne még egy olyan low-budget move TE akinek biztos keze van.
dugo93
több mint 5 éve
Nagyon értelmes ember Ballard. Mindig meggyőződök róla. Kiváló interjú volt. Azt mondjátok el nekem, hol tudok úgy normál emberi elérhetőségekkel fiatalokat kicsit felderíteni? Érdekelne a draft most már nagyon.
több mint 5 éve
dugo93
4 234
Amúgy szerintem egy jó WR elég is lenne az elkapószekcióba. Mióta itt van Inman, folyamatosan fejlődik, év végére elég jól tolta. Ha hozunk elé egy WR2-t, már kifejezetten jónak mondanám az elkapó gárdát. Főleg a TE-ekkel kiegészülve.
több mint 5 éve
My | white | maaaan. Imádom az embert.Meg is tudod nézni: www.colts.com/video/colts-gm-chris-ballard-reflects-on-2018-season
Linked nincs véletlen? Pont lenne időm meghallgatni.
kristóf17
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)