Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 5 éve
Nem szégyen a jobbtól tanulni.Ez esetben a Colts másolja a Patriotsot? Elég gáz.Mondj egy csapatot amelyik top FA igazolás nélkül a csúcsra ért!Pats.
gordon
iktriad
Willis
több mint 5 éve
Ez esetben a Colts másolja a Patriotsot? Elég gáz.Mondj egy csapatot amelyik top FA igazolás nélkül a csúcsra ért!Pats.
gordon
iktriad
több mint 5 éve
Iktriad... Ne legyel buta.Mondj egy csapatot amelyik top FA igazolás nélkül a csúcsra ért!Pats.
gordon
iktriad
több mint 5 éve
Mondj egy csapatot amelyik top FA igazolás nélkül a csúcsra ért!Pats.
gordon
több mint 5 éve
Mondj egy csapatot amelyik top FA igazolás nélkül a csúcsra ért! Vagy mi a cél?Minden évben nem fog 2 pro bowler érkezni a draftról, főleg úgy, hogy egyre hátrább fogtok húzni.Ugyan az történik ami tavaly.Mindenki vegyen egy popcornt és mozizzunk ahogy a top FA-k kimennek. Csak ezt a “Nem éri meg ezt a pénzt” dumát ne nyomja le senki a torkomon. Kit akarunk megfizetni? Kire spórolunk? Az öt év múlva lejáró Leonardra?mert Ballard + Reich COLTure-t epitenek. es oda 1 olyan eset sem fer be, hogy odaadjuk a nagy penzt egy kulsosnek.
Collins és Flowers is kibaszott nagy upgrade lett volna ennek a védelemnek és leszarom a leszart szart is, hogy mennyibe került amikor van 100millánk.
szampi#33
minden erkezonek ugyan ugy be kell allnia a sorba, es az oltozo reszeve kell valniuk. nem lehet egyenieskedes. Csak olyan ember johet, akinek egyezik a mentalitasa a tobbi 53-al meg Reichekkel, es bizonyitania is kell nalunk, hogy megeri a nagy penzt.
Ez alapbol kizar minden nagyobb FA-t.
Borbinho
több mint 5 éve
Ez baromsag, mar bocs. Es igy nem lehet csapatot epiteni. Megprobalta ezt mar nem egy franchise, bele is bukott ebbe a felfogasba.Ugyan az történik ami tavaly.Mindenki vegyen egy popcornt és mozizzunk ahogy a top FA-k kimennek. Csak ezt a “Nem éri meg ezt a pénzt” dumát ne nyomja le senki a torkomon. Kit akarunk megfizetni? Kire spórolunk? Az öt év múlva lejáró Leonardra?mert Ballard + Reich COLTure-t epitenek. es oda 1 olyan eset sem fer be, hogy odaadjuk a nagy penzt egy kulsosnek.
Collins és Flowers is kibaszott nagy upgrade lett volna ennek a védelemnek és leszarom a leszart szart is, hogy mennyibe került amikor van 100millánk.
szampi#33
minden erkezonek ugyan ugy be kell allnia a sorba, es az oltozo reszeve kell valniuk. nem lehet egyenieskedes. Csak olyan ember johet, akinek egyezik a mentalitasa a tobbi 53-al meg Reichekkel, es bizonyitania is kell nalunk, hogy megeri a nagy penzt.
Borbinho
Nem kolteni kell eszetlenul, nem a top FA-kon van a hangsuly, de igenis kolteni kell olykor top, olykor kozepkategorias jatekosokra. Mint ahogy a Pats is elvitte anno Revist, majd top zset adott Gilmore-nak. Nem lehet mindent veteran minimumbol meg draftbol megoldani.
De ha a masik reszet nezzuk, akkor a Collins-fele penzkidobas sem lenne jobb. A kozeput kell. Houstont en varom ezek utan, bar a Pats is ra fog menni. Ballard ot ugye jol ismeri a Chiefsbol.
több mint 5 éve
szampi#33
1 357
Most már mindent értek, mind a 31 csapat hülye csak mi vagyunk helikopterek. Miért ne tudna egy Collins az öltöző/védelem vezére lenni? Miért befolyásolja a többi 52 játekos/öltöző morálját ha valaki a képességeinek megfelelő fizetést kapja?Ugyan az történik ami tavaly.Mindenki vegyen egy popcornt és mozizzunk ahogy a top FA-k kimennek. Csak ezt a “Nem éri meg ezt a pénzt” dumát ne nyomja le senki a torkomon. Kit akarunk megfizetni? Kire spórolunk? Az öt év múlva lejáró Leonardra?mert Ballard + Reich COLTure-t epitenek. es oda 1 olyan eset sem fer be, hogy odaadjuk a nagy penzt egy kulsosnek.
szampi#33
Borbinho
Értem amit szeretnél mondani, én is a draftról való építkezést preferálom, mert láthatjuk egy év alatt egy All pro és egy DROY díjas srác is érkez(het), de ez nem szabadna, hogy ennyire kizárja a top FA igazolásokat.
több mint 5 éve
Ugyan az történik ami tavaly.Mindenki vegyen egy popcornt és mozizzunk ahogy a top FA-k kimennek. Csak ezt a “Nem éri meg ezt a pénzt” dumát ne nyomja le senki a torkomon. Kit akarunk megfizetni? Kire spórolunk? Az öt év múlva lejáró Leonardra?mert Ballard + Reich COLTure-t epitenek. es oda 1 olyan eset sem fer be, hogy odaadjuk a nagy penzt egy kulsosnek.
szampi#33
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Ugyan az történik ami tavaly.Mindenki vegyen egy popcornt és mozizzunk ahogy a top FA-k kimennek. Csak ezt a “Nem éri meg ezt a pénzt” dumát ne nyomja le senki a torkomon. Kit akarunk megfizetni? Kire spórolunk? Az öt év múlva lejáró Leonardra?Gondolkozz, jovore szabadugynok lesz TROUT!
szampi#33
több mint 5 éve
szampi#33
1 357
Ugyan az történik ami tavaly.Mindenki vegyen egy popcornt és mozizzunk ahogy a top FA-k kimennek. Csak ezt a “Nem éri meg ezt a pénzt” dumát ne nyomja le senki a torkomon. Kit akarunk megfizetni? Kire spórolunk? Az öt év múlva lejáró Leonardra? Collins és Flowers is kibaszott nagy upgrade lett volna ennek a védelemnek és leszarom a leszart szart is, hogy mennyibe került amikor van 100millánk.
több mint 5 éve
Flowers koveti Patriciat Detroitba. Eddig igazabol semmi meglepo sincs, ezeket a nevelet mi sem hittuk el, maximum remenykedtunk. Van 999 millionk, de az elmult evekkel ellentetben nem idegeskedem, ezek horribilis penzek, ezek a sracok nagyon nem ernek ennyit. Ansaht elneznem nalunk egyebkent, bar o nem fiatal. Mar a draftra is ven kukikent erkezett.
több mint 5 éve
Bence94
1 951
Flowers—> Lions
több mint 5 éve
Nem is kell a mi oltozonkbe ilyen, aki csoportrivalishoz atmegy, ha ott kapja a legtobbet. Hooker felszed + 20 fontot, atmegy ballhawk box safetybe (LOL), majd elhozzuk 1.korben Gardner-Johnsont es gecijok leszunk
Azert fogadni nem mernek ra
Arra viszont igen, h megint nem hozunk senki nagy nevet (es lehet amig Ballard itt lesz, nem is fogunk). Ertsd Mosley, v barki, aki top penzt kerne.
Kb 1.5 eve azt szajkozzak, hogy sajat draftoltat kell es fogjak megfizetni.
Desir vissza fog jonni discountos dealen (nem Glowinski szintun, de mondjuk 10-12 helyett alair 8ert), meg hozunk 1-2 rookie dealbol lejaro, scheme-fit playat, kis garantalttal.
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Baromira imadtam volna Collinst itt, de nem banom, hogy ennyiert nem hoztuk el. En Byardnak fizettem evi 13 milliot GM-ben, de mar nala is soknak veltem ezt, o meg tizezerszer jobb Collinsnal.
több mint 5 éve
6 év 84 45 gari szípEnnyi, Collins a Washingtonhoz megy.Kivancsi leszek,hogy mennyiert
Stez
Bence94
több mint 5 éve
Bence94
1 951
Ennyi, Collins a Washingtonhoz megy.Kivancsi leszek,hogy mennyiert
Stez
több mint 5 éve
Ennyi, Collins a Washingtonhoz megy.
több mint 5 éve
Pedig eleg sok helyen hozzak, es Schefterre hivatkoznak, gondolom a musoraban mondta. Es azt irjak, nagyon kolcsonos a szerelem, Collins nagyon nezegeti az Indyt es allitolag a Colts is vinne. Itt a kerdes nyilvan a penz lesz, mert Ballard gyogyszere nem fog elgurulni, hiaba top FA Collins, nem fog itt gigapenzt kapni szerintem. En azt tippelem, hogy Ballard evi 11-12 milliot fog ajanlani maximum. Erdemes megnezni, hogy Earl Thomas evi 15 milliot akar, ket evre 30-at. Collins szerintem ebbol fog kiindulni.twitter.com/IndySportsOne/status/1105167547324862466Nekem ez a Indi Sports One nem túl hiteles forrás. Követem őket instán és néha olyan faszságokat posztolnak, hogy csak nézek. Inkább olyan kontentet tolnak amit szeretnènek.
Remeljuk, Ballard megfuzi, hogy irjon ala evi 3 millio dollarert! XD
A masik csapat a Redskins.
Stez
A trade részében reméle igazad lesz én sem akarom JB-t csapaton kívül látni, de Foles-on kívül nem tudom kiben gondolkozhat egy csapat.
szampi#33
Ez nekunk sok lesz.
több mint 5 éve
szampi#33
1 357
twitter.com/IndySportsOne/status/1105167547324862466Nekem ez a Indi Sports One nem túl hiteles forrás. Követem őket instán és néha olyan faszságokat posztolnak, hogy csak nézek. Inkább olyan kontentet tolnak amit szeretnènek.
Remeljuk, Ballard megfuzi, hogy irjon ala evi 3 millio dollarert! XD
Stez
A trade részében reméle igazad lesz én sem akarom JB-t csapaton kívül látni, de Foles-on kívül nem tudom kiben gondolkozhat egy csapat.
több mint 5 éve
Úgyis mindenkit szóba hoznak velünk. Jók vagyunk, és pénzünk, mint légy a két órás lószaron.
több mint 5 éve
twitter.com/IndySportsOne/status/1105167547324862466Remeljuk, Ballard megfuzi, hogy irjon ala evi 3 millio dollarert! XD
Szerkesztette: Stez
több mint 5 éve
En kizartnak tartom, hogy most valaki elvigye Brissett-tet. Ott van a piacon Foles peldaul, meg ott a draft is. Most sok ertelme nem lenne egy GM-nek sem elvinni. Majd maximum a draft utan, ha egy csapat lemarad a kiszemeltjerol es kube nelkul marad, akkor latom eselyet.Van rá egy söröm, hogy ma Ballard trade-el valakiért.Alap esetben azt mondanám, hogy nem lesz csere, de szerintem valaki bejelentkezik Brissetért. Azt viszont kizártnak tartom, hogy Ballard kiengedne a kezei közül egy picket is.
Tony Adams
szampi#33
De hogy oszinte legyek, en annak sem adok sokat, hogy Brissett nem nalunk kezdi meg az idenyt, hanem elviszi valaki. Tavaly erdeklodtek iranta, de most egy ideje csond van mar. Akit eddig erdekelt, az szerintem azota talalt mast, igy mar nem erdekli.
több mint 5 éve
szampi#33
1 357
Van rá egy söröm, hogy ma Ballard trade-el valakiért.Alap esetben azt mondanám, hogy nem lesz csere, de szerintem valaki bejelentkezik Brissetért. Azt viszont kizártnak tartom, hogy Ballard kiengedne a kezei közül egy picket is.
Tony Adams
több mint 5 éve
Van rá egy söröm, hogy ma Ballard trade-el valakiért.Azt allom. Szerintem nem fog cserelni egyelore.
Tony Adams
több mint 5 éve
Van rá egy söröm, hogy ma Ballard trade-el valakiért.