Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 13 éve
A-a.Valamelyikőtök a Continentalban dolgozik Pesten???-láttam egy srácot ott fekete Jaguars-os pulcsiban,kíváncsi vol magára ismer-e valaki!armando83Maka? iktriad
you don't even know what you like and you don't like
több mint 13 éve
Örök emlék.Szia (király az avatarod).A fedora és Garrard verhetetlen.senkise
Jennings nemrég tért vissza a sérüléséből a bye után jelentős teljesítményjavulást várok tőle. Idén lejár a szeződése, szóval neki is érdeke, hogy a nem túl jól fizető 7. körös rookie szerződése után több pénzhez jusson. Anno pont az Oakland ellen volt egy 74 yardos TDje, jó lenne ha jövő vasárnap ezt megismételné.senkiseJogos, kell még egy kis idő neki, de MJD-nek tehermentesítés szempontjából, az offense-nek meg mint fegyver kell.
Mondjuk hiába a fegyver ha töketlen a playcalling(khm Bratkowski khm).[/quote]Szöszivel konzervatívak Bratkowskiék, de mondjuk néha joggal teszik, lásd Bears meccs.
De TALÁN Jennings profitálhat abból, ha sok futást hívunk.
több mint 13 éve
Szia (király az avatarod).A fedora és Garrard verhetetlen.
Jennings nemrég tért vissza a sérüléséből a bye után jelentős teljesítményjavulást várok tőle. Idén lejár a szeződése, szóval neki is érdeke, hogy a nem túl jól fizető 7. körös rookie szerződése után több pénzhez jusson. Anno pont az Oakland ellen volt egy 74 yardos TDje, jó lenne ha jövő vasárnap ezt megismételné.Jogos, kell még egy kis idő neki, de MJD-nek tehermentesítés szempontjából, az offense-nek meg mint fegyver kell.
Mondjuk hiába a fegyver ha töketlen a playcalling(khm Bratkowski khm).
több mint 13 éve
Szevasztok! Egy ideje követem a bowl.hu JAX fórumát passzív módban, úgy döntöttem beállok én is armchair GM-nek osztani az észt. 😀 Ne kérdezzétek miért kínzom magam 2006 óta Jaguars meccsek nézésével... Anno Freddy T, Henderson, Stroud, Leftwich a szívemhez nőtt és úgy maradtam.Szia (király az avatarod).
És valami aktuális idevágót: Mi a véleményetek Jenningsről? Pre-ben elég veszélyesnek tűnt, de hiába, ha folyton lesérül. Hogy osztják majd meg a futásokat MJD-vel? senkise
Jennings nemrég tért vissza a sérüléséből a bye után jelentős teljesítményjavulást várok tőle. Idén lejár a szeződése, szóval neki is érdeke, hogy a nem túl jól fizető 7. körös rookie szerződése után több pénzhez jusson. Anno pont az Oakland ellen volt egy 74 yardos TDje, jó lenne ha jövő vasárnap ezt megismételné.
Pete Prisco elemezi mi többek közt a gond az offensel(2. pont):
www.cbssports.com/nfl/story/20542743/after-further-review-heres-why-the-ravens-run-defense-stinks
Robinson még mindig nem teljesíttet az agyrázkodástesztet. Ha nem épül fel vasárnapra, Shorts kezd X WR poszton Thomas helyett. 😊
több mint 13 éve
Szevasztok! Egy ideje követem a bowl.hu JAX fórumát passzív módban, úgy döntöttem beállok én is armchair GM-nek osztani az észt. 😀 Ne kérdezzétek miért kínzom magam 2006 óta Jaguars meccsek nézésével... Anno Freddy T, Henderson, Stroud, Leftwich a szívemhez nőtt és úgy maradtam. És valami aktuális idevágót: Mi a véleményetek Jenningsről? Pre-ben elég veszélyesnek tűnt, de hiába, ha folyton lesérül. Hogy osztják majd meg a futásokat MJD-vel?
több mint 13 éve
Valamelyikőtök a Continentalban dolgozik Pesten???-láttam egy srácot ott fekete Jaguars-os pulcsiban,kíváncsi vol magára ismer-e valaki!armando83Maka?
több mint 13 éve
Valamelyikőtök a Continentalban dolgozik Pesten???-láttam egy srácot ott fekete Jaguars-os pulcsiban,kíváncsi vol magára ismer-e valaki!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 13 éve
nem, a pincérnek üzenjél 😀Egyik ismerősöm a nap folyamán szolgált fel vacsorát a vezetőedzőtöknek,csak éppenséggel nem tudta,hogy ő az. Később tudta meg. Üzentek esetleg neki valamit? 😀Pap'persMularkeynak Jvilleben?
iktriad
több mint 13 éve
Egyik ismerősöm a nap folyamán szolgált fel vacsorát a vezetőedzőtöknek,csak éppenséggel nem tudta,hogy ő az. Később tudta meg. Üzentek esetleg neki valamit? 😀Pap'persMularkeynak Jvilleben?
Igen üzenem, hogy rázza gatyába a srácokat, és kezdjenek el nyerni!
több mint 13 éve
Egyik ismerősöm a nap folyamán szolgált fel vacsorát a vezetőedzőtöknek,csak éppenséggel nem tudta,hogy ő az. Később tudta meg. Üzentek esetleg neki valamit? 😀
több mint 13 éve
Háát.... Szöszinek tényleg van mit javulnia, de hogy ez a cikk - számomra legalábbis - totális mellélövés, az biztos.A cikk lényege, hogy ha vár egy kicsit jobb lehetősége lett volna. Az első egyértelmű, ha vár 1 mpet Lewis tisztán üresen van. A Blackmon helyett Thomas passnál is ugyanezt érzem.
Az első felhozott esetet például nem is értem. A középen álló védekező safety ugyanis a dobás pillanatában indult el a szélre besegíteni. Lewis azért látszott végül üres célpontnak, mert addigra a labda már szállt, a safety meg szaladt a szél felé. Ha Gabbert vár a Lewis passzra, akkor a safety maradt volna kb. a helyén, és Lewis pont a safetybe futott volna. Nekem ez kórházpassznak és INT veszélyesnek tűnik, nem kihagyott lehetőségnek...
A második esetet se értem jobban. Thomas a védője előtt volt, egyenes, tiszta passz mehetett felé, szerintem az volt a jó megoldás amit Gabbert válaszott - az más kérdés, hogy az elkapó nem tudta elkapni a lasztit. Blackmon ugyan egy pillanatig jó célpont volt, de akkor éppen kb. 10 yarddal még a szöszi mögött járt, visszafelé meg a QB suliban tanultak alapján nem dobunk, ráadásul abban a pillanatban takarta is őt az szöszi előtt egymást megdolgozó támadó/védő páros.
A harmadik eset is necces. Látható, hogy a primary target Thomas volt a jobb oldalon. Megnézem azt a QB-t, aki miközben látja, hogy a közép megnyílt és rohan felé a linebacker szabadon, nekiáll nézelődni az alternatív célpontok között akkor, amikor a primary target láthatóan szabadra játszotta magát...
A negyedik eset magyarázata meg szerintem az ultimate fail. Ha az a passz backshoulder passz akart lenni Gabberttől, akkor megeszem a kalapom... Azt egyszerűen elbaltázta, rövidre dobta.
Kíváncsi vagyok, ti mit gondoltok...?peterk2005
A 4. viszont tényleg csak egy borzalmas passz nem több.
több mint 13 éve
Háát.... Szöszinek tényleg van mit javulnia, de hogy ez a cikk - számomra legalábbis - totális mellélövés, az biztos.Az első felhozott esetet például nem is értem. A középen álló védekező safety ugyanis a dobás pillanatában indult el a szélre besegíteni. Lewis azért látszott végül üres célpontnak, mert addigra a labda már szállt, a safety meg szaladt a szél felé. Ha Gabbert vár a Lewis passzra, akkor a safety maradt volna kb. a helyén, és Lewis pont a safetybe futott volna. Nekem ez kórházpassznak és INT veszélyesnek tűnik, nem kihagyott lehetőségnek...
A második esetet se értem jobban. Thomas a védője előtt volt, egyenes, tiszta passz mehetett felé, szerintem az volt a jó megoldás amit Gabbert válaszott - az más kérdés, hogy az elkapó nem tudta elkapni a lasztit. Blackmon ugyan egy pillanatig jó célpont volt, de akkor éppen kb. 10 yarddal még a szöszi mögött járt, visszafelé meg a QB suliban tanultak alapján nem dobunk, ráadásul abban a pillanatban takarta is őt az szöszi előtt egymást megdolgozó támadó/védő páros.
A harmadik eset is necces. Látható, hogy a primary target Thomas volt a jobb oldalon. Megnézem azt a QB-t, aki miközben látja, hogy a közép megnyílt és rohan felé a linebacker szabadon, nekiáll nézelődni az alternatív célpontok között akkor, amikor a primary target láthatóan szabadra játszotta magát...
A negyedik eset magyarázata meg szerintem az ultimate fail. Ha az a passz backshoulder passz akart lenni Gabberttől, akkor megeszem a kalapom... Azt egyszerűen elbaltázta, rövidre dobta.
Kíváncsi vagyok, ti mit gondoltok...?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Új dolog kezd egyre nagyobb probléma lenni Szöszivel kapcsolatban. Elkezdett türelmetlenné válni.www.bigcatcountry.com/jaguars-film-room/2012/10/11/3482876/all-22-film-review-jaguars-qb-blaine-gabbert
több mint 13 éve
Remek hírek - Lowery kidőlt pár hétre, szóval (dobpergés) a Raiders ellen Chris Prosinski kezd FSben.Legyünk pozitívak: a GM-ek korszakos egyénisége Gene, akinek irányítása alatt szárnyalásra (nem szarnyalásra!) kész a Jags. Ez a taktikai fenomén évek alatt a Jaguarsbe plántálta a modern futball alapjait jelentő vízióját, amit azóta SB győztes csapatok GM-i másolnak szolgai módon, majd emberi ésszel szinte már felfoghatatlan szakmai alázatról téve tanubizonyságot, úgy döntött, hogy a lesajnált DIV III-at átbogarászva csiszolatlan gyémántokra akadjon, és ezzel segítve rendületlenül féltucat kisebb csapat kilábalását sportszakmai krízishelyzeteikből a futballprogramm előre mozdításával, továbbá felmérhetetlen szaktudását nem volt rest a Jags távlati utánpótlását biztosító, kulcsfontosságú területek szolgálatába állítani, felfedezve a jövő néhány nagy ígéretét, akik csak évek múlva mutatkoznak majd be, bár már most is a kerethez tartoznak. És igen, a Jaguarsnek jutott a megtiszteltetés, hogy ennek a GM zseninek, a futballvilág üstökösének, a NFL elhallgatott géniuszának a hátán visszakapaszkodjon a rájátszásba!
A kinti fanbase reakciója a hírre:
Ja és hogy ne csak szídjuk Genet, azért neki is sikerült egy kitűnő játékost draftolnia... iktriad
😀
több mint 13 éve
Megvan a jövő évi londoni ellenfél és időpont is:Jaguars vs 49ers at Wembley Stadium, October 27, 2013.
több mint 13 éve
mi lesz Allen sorsa ha daryl visszatér?JanekMarad kezdő. Ő Sessiont helyettesíti. Klye (Stonecold) Bosworth Daryl elméletbeli helyettese. Már ha pályára küldik.
Allen valószinüleg marad továbbra is a kezdőben, bár hamarosan dönteni kell, mint csinálunk a PUP listán lévő Sessionnel (és Chickkel).
több mint 13 éve
Remek hírek - Lowery kidőlt pár hétre, szóval (dobpergés) a Raiders ellen Chris Prosinski kezd FSben.A kinti fanbase reakciója a hírre:
Gene Smith nyilatkozott a helyi médiának. Mark Long a következő 11 pontot emeltre ki:
1. Team needs more talent. (No shit!)
2. WR Cecil Shorts will be more involved. (Végre!)
3. Pass rush is top concern (Én még tudnék pár területet mondani - Run defense, passing game...)
4. Defense will play better when LB Smith returns. (ez az 1 reményünk maradt...)
5. Team needs to feed WR Justin Blackmon like Bengals & Bears did their No. 1 guy .(Alkesz nem volt rossz a macik elleni 1. félidőben)
6. Britton played much better last week. (Annyira nem volt gáz az O-fal ez tény)
7. So did Aaron Ross. (öööööö)
8. C.J. Mosley outplaying Knighton. (Nem is kicsit...)
9. Zero chance of trading MJD. (Mivel más playmaker nincs nagyon jelenleg....)
10. Injury settlement coming for Zach Miller, but Jaguars would consider bringing him back if healthy (Miller lehet aktiválva lesz megint? Minek, hogy megint lesérüljön 1 meccs után?)
11. Elliott & Blake are legit gunners (Ők és Brester szép fogás volt az UDFAk közül. Stanford még annyira nem győzött meg erről.)
Ja és hogy ne csak szídjuk Genet, azért neki is sikerült egy kitűnő játékost draftolnia:
Eugene Monroe has allowed 1 sack & 2 QB pressures in 5 games vs. Allen, Mathis Watt, Dunlap & Peppers. And the sack Eugene Monroe allowed against the Texans really was LG Herb Taylor's fault!
Őt lehet az offseasonban meg kéne hosszabítani, mielőtt még drágább lesz. A PFF statisztikái szerint a 6. legjobb LT idén! (Tavaly is Top 10es volt nálunk már.)
több mint 13 éve
Mondjuk az az érzésem, hogy Timmyvel se lennének sokkal jobbak, ha egyáltalán jobbak lennének...az, hogy Ryan hülye még nem jelenti ezt...Amadeus91Tényleg, Ik! Ha az új FO első cselekedettel Jacksonvillebe csábítaná Tebowt mint kezdő QB-t? Hideg rázna Téged?HúsrágóAmíg Timmy még Sanchot se tudja kiszorítani a kezdőből, nincs értelme erről találgatni. iktriad
több mint 13 éve
az, hogy Ryan hülye még nem jelenti ezt...Tényleg, Ik! Ha az új FO első cselekedettel Jacksonvillebe csábítaná Tebowt mint kezdő QB-t? Hideg rázna Téged?HúsrágóAmíg Timmy még Sanchot se tudja kiszorítani a kezdőből, nincs értelme erről találgatni. iktriad
több mint 13 éve
Tényleg, Ik! Ha az új FO első cselekedettel Jacksonvillebe csábítaná Tebowt mint kezdő QB-t? Hideg rázna Téged?HúsrágóAmíg Timmy még Sanchot se tudja kiszorítani a kezdőből, nincs értelme erről találgatni. És ha QB trade akkor csak is Stanzi jöhet szóba. 😊
Aztán meg Top 3/5 pickkel ami most kinéz egy esetleges új FO úgyis QBt fog húzni.
A Gmünk sorsa szinte szó szerint Gabbert kezében van jelenleg. Ha ő tud a szezon második felében átlagos kezsdő QB szintre fejlődni, és meccseket nyerni akkor maradhat. Ha nem, mindkettőjüket eléri Khan haragja.
több mint 13 éve
Szerintem minden Jags szurkolót rázná a hideg! Vagy örömükben vagy bánatukban kapnának hidegrázást! 😉
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Tényleg, Ik! Ha az új FO első cselekedettel Jacksonvillebe csábítaná Tebowt mint kezdő QB-t? Hideg rázna Téged?
több mint 13 éve
5. heti snapcountDEFENSE (75 snaps)
DL: Jeremy Mincey 65, C.J. Mosley 42, Tyson Alualu 41, Andre Branch 40, Austen Lane 40, D’Anthony Smith 26, Terrance Knighton 26, Ryan Davis 18.
Rendesen rotálta Cullen a D-linet, és feltünő, hogy D'Anthony Smith és Mosley milyen sokat játszott. Knighton meg milyen keveset. Ryan Davis elég sokat volt fenn a páylán.
LB: Paul Posluszny 75, Russell Allen 58, Kyle Bosworth 28, Julian Stanford 24.
Poz megint végigjátszotta a meccset. És megint sokszor csak 2 LB volt fent. BVrandon Marshall, hoha aktav volt 1 snappet se játszott mint LB. Méfg egyszer, minek is draftoltuk az 5. körben Gene?
DB: Derek Cox 75, Rashean Mathis 74, Dawan Landry 74, Dwight Lowery 63, Chris Prosinski 30, Aaron Ross 22, Will Middleton 1.
Kicsit durva, hogy Prosinki jön fel a 4-2-5ös formációnál, mint 5. DB. Ja Mike Harris is aktív volt de ő se játszott 1 snappet se. Minek is draftoltuk őt akkor a 6. körben?...
OFFENSE (55 snaps)
RB: Maurice Jones-Drew 46, Rashad Jennings 10, Greg Jones 10, Jalen Parmele 2, Montell Owens 2.
Owens és Parmele egyik snapje térdelés volt a 2 közül...
TE: Marcedes Lewis 47, Zach Potter 12, Guy Whimper 5, Maurice Stovall 2.
WR: Justin Blackmon 52, Mike Thomas 43, Kevin Elliott 31, Cecil Shorts 13.
Shorts miért volt ilyen keveset a pályán, mikor ő az egyik legjobb célpontja Szöszinek? Thomas meg miért volt bent olyan sokat?
Egy érdekes adat Mularkey múltjából:
The Bills, in Mularkey’s first season of 2004, not only started 1-4, they scored 20 points just once and three times were held to 10 or fewer points in that span. They scored at least 22 points in nine of their final 10 games, winning six consecutive games before losing the regular-season finale to finish 9-7 and miss the playoffs by a game.Nem valószínű, hogy velünk ez idén megismétlődik, de érdekes azonosság.
több mint 13 éve
Hát Smith nem szőke, az biztos. 😊Egyébként a gyerek komolyabb statokat produkál eddig, mint RGIII tavaly. Billió yard/game, valami 82% passz sikerességel és ha jól rémlik 25/0 TD/INT aránnyal. Én csak egy meccsét láttam, a Baylor ellenit, de az inkább volt cirkusz, mint meccs. Zéró védelem, a támadósorok akár alakzatban, díszlépésben is átgyalogoltak volna a védelmeken. A srác jól nézett ki, nyomta a félpályás passzokat sorban, de sok következtetést ebből a meccsből nem hiszem, hogy le lehetne vonni. Nekem nem volt az az érzésem, mintha az új RGIII-at látnám, de én kb. a zérónál is kevesebbet értek hozzá, úgyhogy ettől még akármilyen jó is lehet. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)