Lejárt Matt Eberflus ideje a Bears-nél!

NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Jacksonville Jaguars

29 feliratkozó

több mint 12 éve
m-bryo Jacksonville Jaguars 1 017 — Jaguars fan
Jipijájé!!! Ezaz! Végre egy masszív sztárelkapó palánta! Így kell ezt! Ha Khan pickje volt, akkor draftoljon mostantól nyugodtan a tulaj! Egy 4. körért cserébe baromira megérte behúzni a legbiztosabbnak tűnő WR-t! Ezzel asszem el is dőlt, hogy milyen név lesz a következő Jaguars mezem hátán 😀 Nekem baromira feldobta a napomat! Éljen Khan, Éljen Khan!!! Most Vinny Curry-ben reménykedem, hátha Khannak is tetszik, és szól Gene-nek, hogy "Okosan!".Húsrágó
Hmm sztár elkapó? azért még kel bizonyíttania....de nagyon remélem hogy bevállik mert ha Khan se tud draftolni akkor már nemtudom kire kéne bízni 😛m-bryo
Ahogy az aláírásodban is szerepel:
Khan ended his press conference by saying, "Let the fun begin."

Na ebbe a filozófiába tökéletesen beleillik ez a pick (már ha tényleg Khan keze műve - áldassék a neve mindörökké). Jaguarst ki akarja rángatni a mindenben 32. pozicióból, és ennek érdekében a legjobbakat szerződteti. Minden prospect elemzésben és meg merem kockáztatni, hogy minden draftboardon az elsőszámú WR Blackmon volt! Khan pedig a legjobbat akarja! Ennyi! Hogy mennyire válik be, az majd eldől, de leszámítva azokat, akik 1 hete is még RGIII-at jósolták az Indynek, mindenki egyetért abban, Blackmon a draftclass legjobb WR-e! Nekem tapsikol a lelkem, hogy Khan nem rest idehozni a LEGJOBBAT! Azt pedig senki sem tudja megmondani, hogy 2-5-8 év múlva ki lesz a legjobb, de most az egybehangzó vélemény az, hogy Blackmon a legjobb WR, és bizony Jacksonville Jaguars mezben fut majd ki a gyepre! Szóval J I P I J Á J É!Húsrágó
Egyetértek veled nem is vitatkozom 😀
több mint 12 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 045 — Jaguars fan
Jipijájé!!! Ezaz! Végre egy masszív sztárelkapó palánta! Így kell ezt! Ha Khan pickje volt, akkor draftoljon mostantól nyugodtan a tulaj! Egy 4. körért cserébe baromira megérte behúzni a legbiztosabbnak tűnő WR-t! Ezzel asszem el is dőlt, hogy milyen név lesz a következő Jaguars mezem hátán 😀 Nekem baromira feldobta a napomat! Éljen Khan, Éljen Khan!!! Most Vinny Curry-ben reménykedem, hátha Khannak is tetszik, és szól Gene-nek, hogy "Okosan!".Húsrágó
Hmm sztár elkapó? azért még kel bizonyíttania....de nagyon remélem hogy bevállik mert ha Khan se tud draftolni akkor már nemtudom kire kéne bízni 😛m-bryo
Ahogy az aláírásodban is szerepel:
Khan ended his press conference by saying, "Let the fun begin."

Na ebbe a filozófiába tökéletesen beleillik ez a pick (már ha tényleg Khan keze műve - áldassék a neve mindörökké). Jaguarst ki akarja rángatni a mindenben 32. pozicióból, és ennek érdekében a legjobbakat szerződteti. Minden prospect elemzésben és meg merem kockáztatni, hogy minden draftboardon az elsőszámú WR Blackmon volt! Khan pedig a legjobbat akarja! Ennyi! Hogy mennyire válik be, az majd eldől, de leszámítva azokat, akik 1 hete is még RGIII-at jósolták az Indynek, mindenki egyetért abban, Blackmon a draftclass legjobb WR-e! Nekem tapsikol a lelkem, hogy Khan nem rest idehozni a LEGJOBBAT! Azt pedig senki sem tudja megmondani, hogy 2-5-8 év múlva ki lesz a legjobb, de most az egybehangzó vélemény az, hogy Blackmon a legjobb WR, és bizony Jacksonville Jaguars mezben fut majd ki a gyepre! Szóval J I P I J Á J É!
több mint 12 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 042 — !SuPeR6BoWL!
Egyszerű a válasz:
iktriadra 😀

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
Hmm sztár elkapó? azért még kel bizonyíttania....de nagyon remélem hogy bevállik mert ha Khan se tud draftolni akkor már nemtudom kire kéne bízni 😛
több mint 12 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 045 — Jaguars fan
Jipijájé!!! Ezaz! Végre egy masszív sztárelkapó palánta! Így kell ezt! Ha Khan pickje volt, akkor draftoljon mostantól nyugodtan a tulaj! Egy 4. körért cserébe baromira megérte behúzni a legbiztosabbnak tűnő WR-t! Ezzel asszem el is dőlt, hogy milyen név lesz a következő Jaguars mezem hátán 😀 Nekem baromira feldobta a napomat! Éljen Khan, Éljen Khan!!! Most Vinny Curry-ben reménykedem, hátha Khannak is tetszik, és szól Gene-nek, hogy "Okosan!".
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 849 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nick Perry is out,érdekes számomra hogy Upshaw még nemkelt el...m-bryo
Upshaw, Branch és Vinny Curry bent van a DEk közül.
WReknél bent van Jeffery és Stephen Hill ha esetleg még akarnánk erősíteni ezen a poszton.
És bent van még Peter Konz is, aki 2/38nál ideális Meester utód lehet(aki 35 éves és év végén lejár a szerződése...).
több mint 12 éve
Nick Perry is out,érdekes számomra hogy Upshaw még nemkelt el...
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 849 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Éreztem hogy TEXANS a Mercillus-t visszi..m-bryo
4 nagyon igéretes játékos idén a divizióba az első körben: Luck, Blackmon, Kendall Wright, Mercilus. Húzós 4es.
Még egy DE a listára - Andre Branch, Clemson. Upshaw és Vinny Curry van még mellette bent.
több mint 12 éve
Éreztem hogy TEXANS a Mercillus-t visszi...
több mint 12 éve
Érdekes hogy addig az összes pick jelen volt és nem othon tudta meg a hírt...egyébként helybe vasalják a felsőre a neveket? update: Chandler outm-bryo
28an vannak meghívva ott NYCbe a draft helyszinére. Irvin, (a Seahawks GIGAREACHE) nem volt ott azért New Yorkban...
És gondolom igen.
És még mindig sok jó DE van bent.
több mint 12 éve
Érdekes hogy addig az összes pick jelen volt és nem othon tudta meg a hírt...egyébként helybe vasalják a felsőre a neveket?update: Chandler out
több mint 12 éve
Azér lehet valamelyest jó hogy Khan beleszól ha már a drágalátos GM képtelen jól választani 😛 Jó lenne összehozni egy ütőképes offense-t idén.m-bryo
Ami érdekes eddig ugye nálunk senkinek nem volt nagy balhéja azok közül, akit Gene draftolt. Ehhez képest Blackmonnak volt letartoztatása 2010 ittas vezetésért. De a Jagsnél azt mondták, hogy ez nem aggasztja őket, nem tekintették kockázatnak.

Szerencsére egyelőre nem nagyon indult be eddig a pash rusher run, az jó lenne ha így is maradna mondjuk az 1. kör legvégéig.iktriad
Nemhiszem hogy Chandler Jones még bent lesz 2/6nál.Pláne ha most INGRAM elkelt (egyébként őt jósoltam)m-bryo
Ott van még Upshaw, Nick Perry és Mercilus is. De szerintem Curry a legesélyesebb ha DEt viszünt a 2. körben.
több mint 12 éve
Azér lehet valamelyest jó hogy Khan beleszól ha már a drágalátos GM képtelen jól választani 😛 Jó lenne összehozni egy ütőképes offense-t idén.m-bryo
Ami érdekes eddig ugye nálunk senkinek nem volt nagy balhéja azok közül, akit Gene draftolt. Ehhez képest Blackmonnak volt letartoztatása 2010 ittas vezetésért. De a Jagsnél azt mondták, hogy ez nem aggasztja őket, nem tekintették kockázatnak.

Szerencsére egyelőre nem nagyon indult be eddig a pash rusher run, az jó lenne ha így is maradna mondjuk az 1. kör legvégéig.iktriad
Nemhiszem hogy Chandler Jones még bent lesz 2/6nál.Pláne ha most INGRAM elkelt (egyébként őt jósoltam)
több mint 12 éve

Szerencsére egyelőre nem nagyon indult be eddig a pash rusher run, az jó lenne ha így is maradna mondjuk az 1. kör legvégéig.
több mint 12 éve
Azér lehet valamelyest jó hogy Khan beleszól ha már a drágalátos GM képtelen jól választani 😛 Jó lenne összehozni egy ütőképes offense-t idén.
több mint 12 éve
Ezekután én elvárok egy igazi passrusher-t 😀m-bryo
Én is remélem hogy Chandler Jones vagy Vinny Curry még bent lesz 2/6nál(38.).
több mint 12 éve
Ezekután én elvárok egy igazi passrusher-t 😀
több mint 12 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Én ennyiért örülök Blackmon-nak. Kellett egy potenciális első számú WR. Most végre van, senki nem szólhat egy büdös szót sem.
4. kör és Gene Smith, meg az eddigi későbbi körös draftjai hiányoznának? Nem hinném...
Nézzük inkább onnan, hogy Barron ment ki a 7. helyen, ahol eredetileg jöttünk volna. Őt sokan első kör végére jósolták. Viszont az első hatban azok mentek ki, akiket vártak. Mert ők szinte mindenkinél értek annyit, amit végül is valóban meg is adtak értük. Szerintem ezt így kellett. Szükségünk volt egy lehetséges sztárra a csapatba. Én végig WR-t akartam a legjobban, nem érdekel, ha reach!!! Örüljünk és imádkozzunk az égiekhez, hogy beváljon! 😉

több mint 12 éve
DC Houston Texans 1 248 — Texans fan
Nem értem a rinyát, megkaptátok a class legjobb WRjét és alig adtattok érte fel valamit. Szerintem jó trade volt.DC
Ezzel a kijelentéssel még várjuk 1-2 évet.iktriad
pontosítok (eredetileg igy is akartam irni, de aztán röviditettem): a class legjob WR prospectjét
több mint 12 éve
Én se vagyok oda, dehát neplepődök már ezen lassan megszokom 😕
több mint 12 éve
Nem értem a rinyát, megkaptátok a class legjobb WRjét és alig adtattok érte fel valamit. Szerintem jó trade volt.DC
Ezzel a kijelentéssel még várjuk 1-2 évet.
több mint 12 éve
DC Houston Texans 1 248 — Texans fan
Nem értem a rinyát, megkaptátok a class legjobb WRjét és alig adtattok érte fel valamit. Szerintem jó trade volt.
több mint 12 éve
Mondjuk Sullivan személyében nagyon jó poziciós coacha lesz. Gabbert meg nem panaszkodhat. Robinson, Evans, és most Blackmon mint fegyver. És szerintem még jön egy 1 WR vagy TE.

Az viszont nagyon rossz jel, hogy ez Khan műve. Azt mondta nem szól bele és másodszor szegi ezt a szavát meg. Nem akarok egy Dan Snyder típusú tulajt ide. Túl passzív után egy túl aktív owner... Ah.
több mint 12 éve
npetiii Jacksonville Jaguars 372 — Jaguars fan
Blackmonnak örülök, az elbukott negyedik körös picknek nem, de még viszonylag olcsón megúsztuk, azt hittem valami extra ellenérték lesz, akkor meg akasztottam volna magam egyből

több mint 12 éve
Felmentünk 1/5re. Blackmon a pick. Nem örülök. De cáfoljon meg, és legyen olyan elkapó, mint Jimmy Smith volt.

4. körös picket adtunk tampába.