Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 13 éve
Hirtelen felindulás volt,persze hogy maradok,szenvedek,nézem,hogy mikor magasan szárnyalunk,akkor legyen mire emlékezni honnan jöttünk,de k*rva nehéz ez így...armando83Remélem azért még össze tudunk hozni egy statement Wt a hátralévő 10 meccs egyikén, plusz 1 vagy 2 kiszenvedett Wt. Bárcsak ónbecsülés és a jövő évi jegyeladás miatt is.
Ha 1/1 és újjáépítés akkor alighanem új Qb is.Mivel megmondom őszintén nem látok olyan QBt JELENLEG aki minden kétség nélkül megérné az 1/1t(Geno Smith Kansas State elleni produkciója elég kiábrándító volt, Barkely meg - a USCs QBk és az ő "sikertörténetül az NFLben" kicsit habozásra kényszerít - és tudom Barkley nem Carroll alatt pallérozódott mint az elmúlt évek sok-sok bustja + plusz sokan csak Luck nagyon lightos verziójának tartják...), ezért nem is akarom, hogy mienk legyen a #1 pick.
Valamiért azt érzem, hogy Barkley lesz az.
Sajnállak Titeket, mert valahol most olyan ez az egész amiben mi voltunk (s lassan leszünk újra) évekig amikor Millen (=Gene) garázdálkodott a csapat élén.
Én szurkolok nektek, mert itt tényleg van miért sírni, nemúgy mint az állandó SB résztvevőknél egy vereség után... (lásd a megfelelő topikokat)
Legalább a draft miatt érdekes lesz a következő szezon, nem sokkal leszünk mögöttetek. 😉Bazzani
Az meg csak a hab a tortán, hogy itt nem csak QB gondok vannak. Egyátalán nem biztos, hogy nem tipegnénk 1 helyben elvesztegetve az új sráccal még 2-3 évet...
Arról nem is beszélve, hogy '10ben mindenki szentül meg volt győződve arról, hogy Garrardnál csak jobb QB jöhet...
több mint 13 éve
Ha 1/1 és újjáépítés akkor alighanem új Qb is.Valamiért azt érzem, hogy Barkley lesz az.
Sajnállak Titeket, mert valahol most olyan ez az egész amiben mi voltunk (s lassan leszünk újra) évekig amikor Millen (=Gene) garázdálkodott a csapat élén.
Én szurkolok nektek, mert itt tényleg van miért sírni, nemúgy mint az állandó SB résztvevőknél egy vereség után... (lásd a megfelelő topikokat)
Legalább a draft miatt érdekes lesz a következő szezon, nem sokkal leszünk mögöttetek. 😉
több mint 13 éve
Hirtelen felindulás volt,persze hogy maradok,szenvedek,nézem,hogy mikor magasan szárnyalunk,akkor legyen mire emlékezni honnan jöttünk,de k*rva nehéz ez így...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 13 éve
viszont annak örülhettek a vereség ellenére is, hogy végre volt tőletek pass rush, ami a korábbi meccsekre nem jellemző. Palmer nagy abuzálást szenvedett el, 2 sack, 6x ütötték meg (legtöbbször Posluszny) és a legtöbb playeknél nyomás alá helyezték. Wisniewski szerint megleptetek minket, olyan stuntokat és blizeteket bemutatva, amire nem volt példa az elmúlt 5 meccsen, tehát abszolút meglepetés volt számunkra. jól sikerült a felkészülés a 2 hetes szünetben, nyertetek volna, ha nem sérül meg Gabbert vagy MJD. de a futball ilyen, a Falcons ellen mi voltunk a jobbak, mégis kikaptunk, most nem.deyellSajnos akármilyen jó a D, QB nélkül ezt a játékot nem lehet játszani, még 14 pontos előnyben sem. És a sorsolásunk kemény része csak most jön. Vasárnap Green Bay a Lembaun (remélem Vic kijárja Mike McCarthynál, hogy ne alázzanak meg minket 20-25 pontnál többel...) utána jön a Lions, megyünk még Houstanba, plusz hátravan a komplett AFC East is. Szóval rózsás a jövőnk.
Ez komoly produkció volt Henne-től....Már egy kis ideje levettem a kezem Generől. Szöszin még otthagyom, mert az az első félidő nem volt rossz sőt. És tegnap bebizonyosodott, hogy rajta kivül nincs más opció a poszton...
Azt hittem mikor megszerettem a Jags-t,jól döntöttem,nem sztárcsapat,de mindíg az elejében voltak,rájátszások stb stb...Majd elindultunk lefelé,aztán minden évem úgy telik hogy ennél már csak jobb lehet,és nem...csak rosszabb minden egyes év...
Ik???-hol van a nagy Gene Smith imádat???-mostmár miért nem véded??Hisz ő egy guru,csak lehet nem ebben a sportágban....
Szerintem már most jöhetne az uj stáb,hiszen a játékosokat más nem tudná motiválni már,az hogy ilyen dolgokat húzzunk,akár draft,akár playcallingban,annak meg nincs értelme...
Sose írtam ilyet,de azt hiszem jövőre,sőőt inkább azt írom,majd ha ezt a köcsög Smit-et,és a bandáját elzavarják,majd akkor fogok újra Jags meccset nézni,mert a sorozatos szenvedésre -ne vesse rám senki a követ -de nem vagyok kíváncsi...
armando83
Szerintem Khan max. év végén küldi el "hőn szeretett" GMünket, elvégre most lett meghosszabbítva... Én már csak azért drukkolok vele kapcsolatban, hogy a héten lejáró trade deadlinekor ne dobjon ki pickeket az ablakon fos játékosokra(2 hete azt mondta, több tehetségre lenne szükség. No shit.) vagy ne tradeljen el igazi értékeket.
Mularkeyt sajnálom, ha több tehetséggel dolgozhatna, szerintem nem lenne rossz vezetőedző. Mondjuk az általa hozott Bratkowski play callingja néha arra késztet, hogy lassan visszasírjam Koettert(akiből jövőre valahol HC lesz szerintem...).
És megértem azokat, akik nem kiviácsiak erre a (kín)szenvedésre, amin a csapat keresztülmegy idén. Nem túl szép látvány. Én maradok és végignézem, bármilyen szörnyű dolog is következik még idén (Spoiler: szerintem még lesz mélyebb pontja a gödörnek amiben vagyunk....) mert a; jóban-rosszban (de nem a sorozatban!) ki szoktam tartani azok mellett akiket kedvelek; b; mégis csak beatwriter vagyok, vagy mi a szösz. 😊
Ja és minden Jags fan drukkkoljon, hogy legalább Gabbert visszatérjen vasárnap (bár Clay Matthews már most nyalogatja az ujjait, akárki lesz a QB nálunk).
több mint 13 éve
Ez komoly produkció volt Henne-től....Azt hittem mikor megszerettem a Jags-t,jól döntöttem,nem sztárcsapat,de mindíg az elejében voltak,rájátszások stb stb...Majd elindultunk lefelé,aztán minden évem úgy telik hogy ennél már csak jobb lehet,és nem...csak rosszabb minden egyes év...
Ik???-hol van a nagy Gene Smith imádat???-mostmár miért nem véded??Hisz ő egy guru,csak lehet nem ebben a sportágban....
Szerintem már most jöhetne az uj stáb,hiszen a játékosokat más nem tudná motiválni már,az hogy ilyen dolgokat húzzunk,akár draft,akár playcallingban,annak meg nincs értelme...
Sose írtam ilyet,de azt hiszem jövőre,sőőt inkább azt írom,majd ha ezt a köcsög Smit-et,és a bandáját elzavarják,majd akkor fogok újra Jags meccset nézni,mert a sorozatos szenvedésre -ne vesse rám senki a követ -de nem vagyok kíváncsi...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 13 éve
viszont annak örülhettek a vereség ellenére is, hogy végre volt tőletek pass rush, ami a korábbi meccsekre nem jellemző. Palmer nagy abuzálást szenvedett el, 2 sack, 6x ütötték meg (legtöbbször Posluszny) és a legtöbb playeknél nyomás alá helyezték. Wisniewski szerint megleptetek minket, olyan stuntokat és blitzeket bemutatva, amire nem volt példa az elmúlt 5 meccsen, tehát abszolút meglepetés volt számunkra. jól sikerült a felkészülés a 2 hetes szünetben, nyertetek volna, ha nem sérül meg Gabbert vagy MJD. de a futball ilyen, a Falcons ellen mi voltunk a jobbak, mégis kikaptunk, most nem.
buhloone mindstate
több mint 13 éve
Ezzel a teóriával csak az a baj, hogy ugyanazt a 4. körös draft picket ajánlotta fel a két csapat ellenértéknek. Ráadásul már akkor sejthető volt, hogy a mienkkel előbb választhattak volna a 4. körben, mint a Jetsével. Tehát Elway így rosszabbul járt volna.Én úgy emlékszem a deal utáni nyilatkozatokra, Elway szerint Tebow választhatott szabadon, Tebow szerint viszont Elway a Jets jobb ajánlatát fogadta el. Hogy a két személy közül ki az, akiből nem nézem ki, hogy kamuzik, azt inkább le se írom.HúsrágóA tebowingot nem ő egyedül védette le, hanem az őt körülvevő marketingcsapat.OFF:
Azt meg sosem hittem el, hogy egyedül ő döntött arról, hogy hova igazol.
Lehet volt hozzá 1-2 szava a Jax és a Jets vezetőségének is. (Az ügynökeiről nem is beszélve.)
Legalábbis az én világomban én így képzelem, hogy nem a játékos dönt egyes egyedül arról, hogy hova cseréljék el.
És persze, fejezzük itt be a témát.Sobri Jóska
Hát lehet, hogy ez egyeseknek (Bocs Ik 😉) nem fog tetszeni, de ebben maximálisan osztom Sobri véleményét. Miután az egyik közeli hozzátartozója/ismerőse (már nem emlékszem pontosan) közvetlenül a trade előtt lenyilatkozta, hogy Tim zárt körben többször mondta, hogy nagyon hiányzik neki az otthona (ami ugye Jacksonville), legalábbis megmosolyogtam, miszerint inkább New York-ba akart menni. Elég szemforgatónak tartom azt a hivatkozást, hogy egyedül ő döntött. Jól hangzik, de szerintem sem igaz. Részemről is ennyit a témával kapcsolatban.
N-Drew
több mint 13 éve
Én úgy emlékszem a deal utáni nyilatkozatokra, Elway szerint Tebow választhatott szabadon, Tebow szerint viszont Elway a Jets jobb ajánlatát fogadta el. Hogy a két személy közül ki az, akiből nem nézem ki, hogy kamuzik, azt inkább le se írom.A tebowingot nem ő egyedül védette le, hanem az őt körülvevő marketingcsapat.OFF:
Lehet volt hozzá 1-2 szava a Jax és a Jets vezetőségének is. (Az ügynökeiről nem is beszélve.)
Legalábbis az én világomban én így képzelem, hogy nem a játékos dönt egyes egyedül arról, hogy hova cseréljék el.
Hát lehet, hogy ez egyeseknek (Bocs Ik 😉) nem fog tetszeni, de ebben maximálisan osztom Sobri véleményét. Miután az egyik közeli hozzátartozója/ismerőse (már nem emlékszem pontosan) közvetlenül a trade előtt lenyilatkozta, hogy Tim zárt körben többször mondta, hogy nagyon hiányzik neki az otthona (ami ugye Jacksonville), legalábbis megmosolyogtam, miszerint inkább New York-ba akart menni. Elég szemforgatónak tartom azt a hivatkozást, hogy egyedül ő döntött. Jól hangzik, de szerintem sem igaz. Részemről is ennyit a témával kapcsolatban.
N-Drew
több mint 13 éve
Nem néztem a meccset, mi történt a két ásszal? Milyük sérült és hogyan?peterk2005MJD az 1. vagy 2. playnél kapott asszem a lábára. De semmi jelentős nem volt, mondta a meccs után ilyen tackleöket kap mindig, nem tűnt egyátalán vészesnek. Egy kicsit poénkodtam is, mert utána nagyon jól ment az offensnek, így bizonyára Mojo fogta őket vissza.
Szöszit Shaughnessy sackelte (bár egy bünti miatt visszafújták), és ott sérült le a nem dobó válla. A következő 2 driveban még bent volt, de túl nagyok volt a fájdalmai és így MM beküldött valami QBra nem igazán emlékeztető alakot....
Adam Sities remek jegyzetében lehet látni a Gabbert sérülését okozót playt (a video közepe táján).
A pálya széli álldogálásból úgy sejtem Szöszié a kevésbé komoly sérülés, és (Hennet elnézve nagyon) remélem ő játszik a Packers ellen. MJD viszont nem nézett ki jól a mankóival és speciális csizmával a lábán. Tartok tőle, hogy egy ideig rá nem számíthatunk...
N-Drew - Tebowval nem lennénk kisegítve. Plusz nálunk jönne az extra nyomás is, mert local herot egyes helyiek MAJDNEM úgy imádják, mint Sobri - bár mikor az első meccsén itt volt ez is kevés volt a telt házhoz, sőt 😛. Ha már veterán QBt hozunk ide, az olyan legyen, aki tud is dobni, és nem poénkodik rajta a fél szaksajtó/fanbase. Ne kerüljünk már csöbörből vödörbe, ha leváltjuk szöszit.
(Ja ha már szaksajtó, Henne tényleg mennyire közel volt ahhoz, hogy kiszorítsa Blainet, ugye kedves Lombardi, meg hozzá hasonló gyökerek.... Kint egy csomóan írták, és egyteértek, hogy Jordan Palmer sokkal jobb volt a preseasonban mint Henne, de Gene Hennet tartotta meg, mert neki nagy (kezdő) tapasztalaza van. Láttuk, hogy ez mennyit ér. Kb. mint Crazy Geneius draft pickjenek nagy része...Ha valaki arra nem képes, hogy beszállva csak game manager legyen, aki megtartja az előnyt, összehoz 1-2 FGs driveot, azt tudom sajnálni. 17-6 volt ide, mikor szöszi kidőlt. Henne alatt összehozott az O 6 pontot, azt is azért mert a defense és az ST labdát szerzett a Raiders térfelén. Utána jött 2× a 3 & out és Scobee(aki megdöntötte a franchsie csúcsot sikeres FGkben. Éljen, éljen. ). A 9 jó passzából ha kettő, ami értékelhető volt és nem 2-3 yardos "neszesemmifogdmegjól" átadás(+1 amit a végén visszafújtak, az mondjuk bírói hiba volt, de nem ezen a rossz OPIn múlott a W).
Sajnos Mularkey és Bratkowski package dealnek tűnik. Már csak azért is, mert Bratkowskié a playcalling... Vagy mindkettő marad, vagy mindkettő megy. Mondjuk ha Crazy Geneius megy, kiváncsi vagyok az új GM megtartja-e MMet. Az ő döntése lesz.
Geno Smith - A vasárnap hajnali Kansas State elleni meccs után nem vagyok benne annyira biztos, hogy akkora megváltó lenne... Mondjuk Barkleyval is vannak ellenérzéseim. Bár Höri szerint Lane Kiffin és Pete Carroll QB developmentje teljesen más, azért kicsit cidrizek a Matt keresztnevű USCs QBktól (Cassel és Leinart és bár persze ő nem Matt, ha már Tebow szóba jött Sancho se az a nagy sikersztori..).
több mint 13 éve
A tebowingot nem ő egyedül védette le, hanem az őt körülvevő marketingcsapat.OFF:
ON: Ami a meccset illeti, nem tudtam megnézni, mert nem voltam netközelben. Stat-ok alapján remélem MJD és Gabbert (nem gondoltam, hogy róla ilyet fogok mostanában írni) vissza tudnak térni minél előbb. Ahogy olvastam az eredménykövetőt, meg a statokat, azok alapján Henne elintézte magát nálunk (is).
A D is jól teljesített a számok alapján, jó hogy újra voltak sack-ek. Shorts megint jó volt, kár azért a fumbliért a végén. Egyelőre valóban úgy néz ki nagyon, hogy 1/1, vigyázz, jövünk! Mularkey-t én is sajnálom, jobbat érdemelne ennél, bár Bratkowski-t az ő nyakába varrom. Szimpatikusnak kétségtelenül szimpatikus. Mondjuk folyton Kevin Costner jut róla eszembe, őt meg csípem, úgyhogy így könnyű 😀
Szeretném, hogy ha Gene Smith végre repül a szezon végén, fogja kézen Bratkowski-t is!
Amennyiben Geno Smith-t hozzák majd, akkor már igazán hozhatná magával a mostani vezetőedzőjét a WV-tól, vagyis Dana Holgorsen-t OC-nek. A mostaninál biztos kreatívabb lenne...
több mint 13 éve
Nem néztem a meccset, mi történt a két ásszal? Milyük sérült és hogyan?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Szegény nem győzi ismételgetni, hogy egyszer majd a balszerencsesorozatunk megszakad. Tartok tőle, hogy mikor ez megtörténik ő már nem lesz itt HC...A Dt és Mularkeyt sajnálom.
iktriad
Egyébként Mularkey nekem is szimpatikus. Szerintem nem lenne ő rossz HC-nek, hajt a csapat,de a talentből kicsit kevés van(főleg most, MJD és Gabbert kiesésével).DC
De legalább van humora:
Mularkey says "the team is conssitent, unfortuantey not on the positive side."www.jaguars.com/media-gallery/videos/Jaguars-postgame-press-conference/abb4e6dc-d17d-450b-8214-a92832445936
több mint 13 éve
A Dt és Mularkeyt sajnálom.
iktriad
Egyébként Mularkey nekem is szimpatikus. Szerintem nem lenne ő rossz HC-nek, hajt a csapat,de a talentből kicsit kevés van(főleg most, MJD és Gabbert kiesésével).
több mint 13 éve
A tebowingot nem ő egyedül védette le, hanem az őt körülvevő marketingcsapat.Azt meg sosem hittem el, hogy egyedül ő döntött arról, hogy hova igazol.
És persze, fejezzük itt be a témát.
több mint 13 éve
Mularkey nem tudta megmondani, hogy Gabbert és MJD sérülése milyen súlyos, és mennyit hagynak ki. MJD azért viselt csizmát és járt mankókkal, mert nagyon elővigyázatosak akartak lenni vele. De egyelőre semmi konkrétum.
Mathis és Owens is megsérült a meccs alatt.
Bele se merek gondolni, mi lesz, ha MJD és Gabbert nélkül (és a michigani balfasszal mint kezdő QB) kell Green Bayban pályára lépni....(42-0 minimum. Nem ide).
Ha Gabbert nem épül fel, kezdjen Jordan Palmer vagy John Parker Wilson(van egy tippem hogy Palmer már úton van Jvillebe). Inkább ők, mint Henne(aki ha Gene Smithben van egy kis gerinc) holnap repül a csapattól.
Az, hogy ő döntött a Jets mellett itt is dokumentálva volt a trade idején. Pedig itt sokkal több esélye lett volna bekerülni a kezdőbe. Ehhez képet ő elment New Yorkba RB/TE/STsnek inkább. Ez mindent elmond a prioritásairól...Nem tudtam, hogy ő döntött egyszemélyben.Tebow ha kezdő QB akart volna lenni, akkor idejött volna New York helyett. De ő a médiacirkuszt választotta, ezzel valószínűleg megpecsételve saját sorsátDCBarkley vagy Geno?DC| Tebow? 😊 | Sobri Jóska
Azt se, hogy az ő élete a médiacirkuszról szólna.
Esetleg még valami belsős infó?
Sobri Jóska
több mint 13 éve
Nem tudtam, hogy ő döntött egyszemélyben.Nem akarok Tebow topicot csinálni a Jags topicból. De azt mindenki tudja, hogy tavaly Elway megadta a lehetőséget neki, hogy eldöntse a Jagshez vagy a Jetshez igazol, ő az utóbbit választotta. Érdekes, hogy erről nem tudtál...
Sobri Jóska
És ezzel kapcsolatban ez volt utolsó hozzászólásom, különösen itt
Google a barátod
több mint 13 éve
Azt se, hogy az ő élete a médiacirkuszról szólna.Sobri JóskaHát egy olyan srácról, aki levédeti a "Tebowing"-ot, arról azért nem olyan nehéz elképzelni, hogy vonzzák a Time Square fényei. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Nem tudtam, hogy ő döntött egyszemélyben.Tebow ha kezdő QB akart volna lenni, akkor idejött volna New York helyett. De ő a médiacirkuszt választotta, ezzel valószínűleg megpecsételve saját sorsátDCBarkley vagy Geno?DC| Tebow? 😊 | Sobri Jóska
több mint 13 éve
2 1st downt hozott össze, miközben a D és az ST is rendesen odatette magát.Előbb egy normális GM kell aki nem ilyen faszokat hoz ide backup QBnak. iktriadMentségére legyen mondva, kevés csapatnál van értelmes backup QB (azért cserék)DC
Egy game manager QB simán lehozza a meccset, és nem is kellett volna sokat tennie érte. 1 értelmes driveot azért el lehet várni egy backup QBtól is, főleg hogy volt egy teljes szünete felkészülni.
Game. Set. Match.Tebow ha kezdő QB akart volna lenni, akkor idejött volna New York helyett. De ő a médiacirkuszt választotta, ezzel valószínűleg megpecsételve saját sorsátDCBarkley vagy Geno?DC| Tebow? 😊 | Sobri Jóska
több mint 13 éve
Tebow ha kezdő QB akart volna lenni, akkor idejött volna New York helyett. De ő a médiacirkuszt választotta, ezzel valószínűleg megpecsételve saját sorsátBarkley vagy Geno?DC| Tebow? 😊 | Sobri Jóska
több mint 13 éve
Akkor estleg | Tebow? | 😊RBnk gondolom lesz jövőre. Szóval ő nem kell ide. iktriadBarkley vagy Geno?DC| Tebow? 😊 | Sobri Jóska
több mint 13 éve
RBnk gondolom lesz jövőre. Szóval ő nem kell ide.Barkley vagy Geno?DC| Tebow? 😊 | Sobri Jóska
több mint 13 éve
Előbb egy normális GM kell aki nem ilyen faszokat hoz ide backup QBnak. iktriadMentségére legyen mondva, kevés csapatnál van értelmes backup QB (azért cserék)
több mint 13 éve
1/1 Here we come!Hennet nem akarom a rosteren látni holnap délután. 2 first down 30 perc alatt mikor a D és az ST még labdákat is szerzett neki.
Az összes olyan szaki meg most bekaphatja, aki azt írta, hogy Henne simán kiszorítja Blainet. Bencsics Márk jobb lett volna QBben ma mint Henne.
A Dt és Mularkeyt sajnálom.
Barkley vagy Geno?DCElőbb egy normális GM kell aki nem ilyen faszokat hoz ide backup QBnak.