NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 748
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Jacksonville Jaguars
29 feliratkozó
több mint 12 éve
szaba
10 556
Gene mióta draftol a Patsnek is? 😀
több mint 12 éve
Látom Gene már mérgezi Mularkeyt is: Mularkey suggests he may experiment with the Wildcat this year. New draft pick Harris and Cecil Shorts could be tried with it. (Stellino)
Mi a búbánatnak kell nekünk a Wildcat? És pont velük akar kísérletezni mondjuk Zach Miller helyett akivel még volna is (némi) értelme ennek.
McDonugh az előbb adott egy kis sajtótájékoztatót. Abból az jött le, hogy ma már csak ST játékosokat és cseréket draftolunk/keresünk. Jó tudni hogy sehol sincs lyukas posztunk a kezdőknél...
több mint 12 éve
Mike Harris a leírás alapján egy korrekt pickHúsrágóNickel. Nagy harcban lesz Rod Isaacel. Mert nem volt elég CB depth. Ja de.
Mindegy, a sok helyi Seminole fan legalább örülhet.
Nickelben és STben számítunk rá.
Íme egy bőségesebb leírás róla:
http://sidelinescouting.com/rankings/2012/cb/michael-harris/#ixzz1tMpPnWaP
több mint 12 éve
Mike Harris a leírás alapján egy korrekt pick
több mint 12 éve
Florida State CB Mike Harris a pick. Nem jósolok többet.iktriad😀 😀 😀 😀 😀
több mint 12 éve
Florida State CB Mike Harris a pick. Nem jósolok többet.
több mint 12 éve
Jósolok - az úgy is "megy" ma: Ronnie Cameron vagy Ryan Steed lesz a 6. körös pickünk.iktriadLuke Nix - elég benga a falfétishez!
több mint 12 éve
Kiraktuk a másik 2 puntert a rosterről (Nick Harrist és Lanninget). Anger úgy látszik marad rosteren.Cameron, Steed, vagy Bethel lesz a 6. körös pick.
több mint 12 éve
Na ezt még kivárom hátha jobban fogok aludni 😂 😂 😂 😂 😂
több mint 12 éve
szaba
10 556
Az a baj, hogy lassan már én is. 😀 Mondjuk most az 1-2. körös kifejezetten tetszik.Ezek után remélem többé nem írod le, hogy GM Gene, maximum azt, hogy fuckin' Gene.szabaMit szólsz a "GM fuckin' Gene"hez? 😊
És már megszoktam, hogy a draftjaink mosolyra fakasztanak mindenkit. Még minket is. Csak mi kínunkban röhögünk. .iktriad
több mint 12 éve
Ezek után remélem többé nem írod le, hogy GM Gene, maximum azt, hogy fuckin' Gene.szabaMit szólsz a "GM fuckin' Gene"hez? 😊
És már megszoktam, hogy a draftjaink mosolyra fakasztanak mindenkit. Még minket is. Csak mi kínunkban röhögünk. .
több mint 12 éve
szaba
10 556
Ezek után remélem többé nem írod le, hogy GM Gene, maximum azt, hogy fuckin' Gene.
több mint 12 éve
Jósolok - az úgy is "megy" ma: Ronnie Cameron vagy Ryan Steed lesz a 6. körös pickünk.
több mint 12 éve
Blackmon a 14es számot választotta, Branch pedig 90esben játszik majd. Ez volt a Jags legjobb pass rusherének, Tony Brackensnek, is a mezszáma. Remélem Andre a nyomdokaiba lép. Anger a 19es mezt kapta, míg Marshall az 53ast. Brandon (M.) Marshallról azt mondta Duffner, hogy belső és külső LBt is tud játszani, és STben is számít a Jags a játékára.
több mint 12 éve
Session cseréjének mondják a kintiek. Már nem sok információt lehet a srácról tudni.Videó a srácról akció közben: http://www.youtube.com/watch?v=riZtFfyeni0
Viszont volt két már 2 térdműtétje és 4.76ot futott 40 yardon...(4.63at futott a Pro Dayén).
több mint 12 éve
Az nfl.com hétkörös mockjában a 187. helyen szerepel és a Jetshez jósolták, mi a 142. helyen vittük el. Fogalmam sincs ki ő, de úgy tűnik nagyjából a helyén draftoltuk, az LB poszton pedig szükség volt mélyítésre, ezért rábólintok erre a választásra. 😀
több mint 12 éve
Brandon Marshall LB a Nevadából a pickHát ez se jott be Ik 😀
http://www.nfl.com/draft/2012/profiles/brandon-marshall?id=2532898iktriad
több mint 12 éve
Brandon Marshall LB a Nevadából a pickhttp://www.nfl.com/draft/2012/profiles/brandon-marshall?id=2532898
4.-5. körösnek mondták, szóval nem reach. És nem small school:
http://sportsillustrated.cnn.com/football/nfl/draft-2012/players/75752.html
több mint 12 éve
Ha komolyan gondoljuk Szöszi felfegyverzését (és mert ő is Golden Bear, mint Alualu és Anger 😊 ) akkor Marvin Jones a pick.
több mint 12 éve
Aztán a pick elemzést kérem tolmácsoljátok (NFL-it) 😊
több mint 12 éve
Mindjárt mi jövünk - íme a tippjeim: WR Marvin Jones, TE Taylor Thompson, OL Ronald Leary, CB Justin Bethel or CB Ryan Steed.
Na kezdek idegeskedni, hogy ma mivel lepnek meg minket Gene Bácsiék. 😊 Mondok három játékost, aki ha minden igaz még nem ment ki és esetleg jó lehetne nekünk: Trevor Guyton DE, Marvin Jones WR, valamint Josh Norman CB. Egyiküknek örülnék. Persze nem ismerem őket, csak pár elemzést olvasgattam. Vélemény?npetiiiNormant állítólag nem szeretjük, mert túl balhésnak tartja az FO.
több mint 12 éve
Na kezdek idegeskedni, hogy ma mivel lepnek meg minket Gene Bácsiék. 😊 Mondok három játékost, aki ha minden igaz még nem ment ki és esetleg jó lehetne nekünk: Trevor Guyton DE, Marvin Jones WR, valamint Josh Norman CB. Egyiküknek örülnék. Persze nem ismerem őket, csak pár elemzést olvasgattam. Vélemény?
több mint 12 éve
Ez teoretikusan gondolom...... 😐Hát nemtudom de lehet hogy már mind1 kit viszunk!Itt már csak kukázni lehet. 😕m-bryoNem éppen. Jared Allen (tavaly 22 sack) 5. körös pick volt, Brady 6. Cruz meg Welker UDFA. Az hogy valakit későn (vagy egyátalán nem) draftolnak, nem jelenti, hogy rossz játékos lesz. Ezért van a sleeper szó.
Kiváncsi vagyok a 3 pickünkből hány vált ki WTF?/Ez ki? reakciót. Én 2re tippelek. Remélem nem long snapper, ST gunner lesz a következő pick....iktriad
Egyébként nálom már az osszes WTF lesz :rolleyes:
több mint 12 éve
Hát nemtudom de lehet hogy már mind1 kit viszunk!Itt már csak kukázni lehet. 😕m-bryoNem éppen. Jared Allen (tavaly 22 sack) 5. körös pick volt, Brady 6. Cruz meg Welker UDFA. Az hogy valakit későn (vagy egyátalán nem) draftolnak, nem jelenti, hogy rossz játékos lesz. Ezért van a sleeper szó.
Kiváncsi vagyok a 3 pickünkből hány vált ki WTF?/Ez ki? reakciót. Én 2re tippelek. Remélem nem long snapper, ST gunner lesz a következő pick....
Az a gáz, hogy tényleg. A Colts(ahogy megjósoltam a topikjukban draft előtt) és a Texans kiváló draftot nyom, és a Titansé se rossz eddig. Bezzeg mi...Megint megéreztem Texans viszi a Jared CRICK-et!Milyen brutál defense lesz nekik?? 😕 😕 😕 😕m-bryoDehát csak csere lesz 😛 😊adam8
több mint 12 éve
Hát nemtudom de lehet hogy már mind1 kit viszunk!Itt már csak kukázni lehet. 😕