Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 13 éve
Egyetértek ezzel. Meg kell nézni, hogy mik az opciók, nem csak a QBk felé kell tekinteni. Ha lenne egy Luck szintű tehetség (ami jövő tavasszal nem lesz valószinüleg), akkor egyértelmű lenne a dolog. De mivel nincs ilyen, a helyzet eléggé bonyolult.iktriadEsetleg el lehetne hozni Seattle-ből Flynn-t. Szerintem ők Wilson sikere után meg akarnak majd szabadulni tőle, mert backupnak drága évi hatmillióért. Szerintem olcsón el lehet majd hozni, még az is lehet, hogy ingyen, vagy valami hátsó körért odaadják. Két éves szerződést kellene átvenni, évi hatmillával. Ennyit megérhet, hogy kipróbáljátok, nekem nagyon tetszett amikor játszani láttam. Még a szöszi is maradhatna a rookie szerződésével mellé.
És akkor első körben, ha már Von Millert említetted, el lehetne hozni pl. Jarvis Jonest, vagy Barkevious Mingot. Mindkettő akár még Millernél is jobb lehet.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Gabbert, Daryl, Mathis és Owens játéka kérdéses. MJD, Robison és Lowery nem játszik vasárnap. Alig várom a vasárnapot. Nem.
több mint 13 éve
igen, de ő még visszatérhet, arról nincs szó, hogy vége a szezonjának.Benson is IR-en van.empty taxiJaguars HC Mike Mularkey said team has not ruled out possibility that @Jones_Drew32 has a Lisfranc injury.8 hét minimum, a legjobb esetben. Jacoby Fordnak és Cedric Bensonnak is az van most, előbbi szezonjának vége, Bensonnak 2 hónapot mondtak. vagy tavaly Darren McFaddennek szintúgy, akkor a 7. játéknap után nem lépett többet pályára abban a szezonban.
empty taxi
deyell
buhloone mindstate
több mint 13 éve
Benson is IR-en van.Jaguars HC Mike Mularkey said team has not ruled out possibility that @Jones_Drew32 has a Lisfranc injury.8 hét minimum, a legjobb esetben. Jacoby Fordnak és Cedric Bensonnak is az van most, előbbi szezonjának vége, Bensonnak 2 hónapot mondtak. vagy tavaly Darren McFaddennek szintúgy, akkor a 7. játéknap után nem lépett többet pályára abban a szezonban.
empty taxi
deyell

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
A Jags playcalling az egész meccsen hektikus volt. Henne ettől még pocsék volt és most elsőszámú közellenség, mindenesetre én megnézném egy olyan hét felkészülés után, amikor mindenki tudja, hogy ő lesz a kezdő QB. Ha így képtelen hozni legalább Gabbert szintjét, teljesen felesleges egyáltalán csapatnál tartani és megkérdőjelezi, hogy miért is ő a backup.elsősorban Bratkowskihoz, mert ő hívta ezt az érthetetlen play-t, amivel illusztráltam a tegnapi gyenge teljesítményt, de ettől függetlenül is elég gyér volt Henne.deyellapropó, Gabbert remélem jól van, mert Henne-vel még egy meccs durva lenne:Ennek a gif-nek mi köze van Hennehez?DoM
deyell
több mint 13 éve
elsősorban Bratkowskihoz, mert ő hívta ezt az érthetetlen play-t, amivel illusztráltam a tegnapi gyenge teljesítményt, de ettől függetlenül is elég gyér volt Henne.apropó, Gabbert remélem jól van, mert Henne-vel még egy meccs durva lenne:Ennek a gif-nek mi köze van Hennehez?DoM
deyell
buhloone mindstate
több mint 13 éve
apropó, Gabbert remélem jól van, mert Henne-vel még egy meccs durva lenne:Ennek a gif-nek mi köze van Hennehez?
deyell
több mint 13 éve
Jaguars HC Mike Mularkey said team has not ruled out possibility that @Jones_Drew32 has a Lisfranc injury.8 hét minimum, a legjobb esetben. Jacoby Fordnak és Cedric Bensonnak is az van most, előbbi szezonjának vége, Bensonnak 2 hónapot mondtak. vagy tavaly Darren McFaddennek szintúgy, akkor a 7. játéknap után nem lépett többet pályára abban a szezonban.
empty taxi
apropó, Gabbert remélem jól van, mert Henne-vel még egy meccs durva lenne:
buhloone mindstate
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nálunk Holmes is Lisfranc-injury miatt került IR-re.
több mint 13 éve
Jaguars HC Mike Mularkey said team has not ruled out possibility that @Jones_Drew32 has a Lisfranc injury.Az csodás...
empty taxi
___
Íme egy vonatkozó rész a wikipedia-ról (gondolom ebben tán elfogadhatjuk):
Treatment
Treatment options include operative or non-operative treatment. If the dislocation is less than 2 mm, the fracture can be managed with casting for 6 weeks.[citation needed] The patient's injured limb cannot bear weight during this period. For severe Lisfranc injuries, open reduction with internal fixation (ORIF) and temporary screw or Kirschner wire (K-wire) fixation is the treatment of choice. The foot cannot be allowed to bear weight for a minimum of 6 weeks. Partial weight-bearing may then begin, with full weight-bearing after an additional several weeks, depending on the specific injury. K-wires are typically removed after 6 weeks, before weight-bearing, while screws are often removed after 12 weeks.
In people with Lisfranc injuries characterized by significant displacement of the tarsometatarsal joint(s), nonoperative treatment often leads to severe loss of function and long-term disability secondary to chronic pain and sometimes to a planovalgus deformity. In cases where there is severe pain, loss of function, or progressive deformity that has failed to respond to nonoperative treatment, mid-tarsal and tarsometatarsal arthrodesis (operative fusion of the bones) may be indicated.
____
Bár az NFL-ben vannak rakétaszerű gyógyulások, de ez nálam könnyen szezon végét jelentő sérülést jelenthet MoJo számára. Shit.
több mint 13 éve
Jaguars HC Mike Mularkey said team has not ruled out possibility that @Jones_Drew32 has a Lisfranc injury.

Madden hates me.
több mint 13 éve
Bíztam benne, hogy valaki lesz elég provokatív ehhez. Henne helyett bármikor! Kár, hogy a dolgok előélete miatt nem hiszem, hogy összejöhet, mert a többség múltba révedésként, kapkodásként, a kudarc egyértelmű elismeréseként tekintene rá. Pedig elvileg mostanra a sérülése is rendbe jöhetett. Más kérdés, hogy mennyire lett mára David-ből "injury prone". Backup QB-nek, nyomott áron tőlem jöhetne, ha egészséges.Én sem hinném, hogy reális lenne a Garrard sign, GS nem játszaná meg. (De sebaj, legfeljebb elővesszük Boumant a traktorról)
Viccet félretéve, ha Sunshine sérülése súlyos (ne adja ég), kis Palmerre nagyobb esélyt látok QB fronton.
Addig is 11-5, Championship!
több mint 13 éve
Gyerekek, Garrard Free Agent még? (És az a vicc, hogy ez csak félig vicc...)senkise😀 Bíztam benne, hogy valaki lesz elég provokatív ehhez. Henne helyett bármikor! Kár, hogy a dolgok előélete miatt nem hiszem, hogy összejöhet, mert a többség múltba révedésként, kapkodásként, a kudarc egyértelmű elismeréseként tekintene rá. Pedig elvileg mostanra a sérülése is rendbe jöhetett. Más kérdés, hogy mennyire lett mára David-ből "injury prone". Backup QB-nek, nyomott áron tőlem jöhetne, ha egészséges.
Bár én bevallottan nem benne láttam a csapat kerékkötőjét, a FO hülyeségéről a horribilis szerződésével kapcsolatban meg nem tehetett. Jó volt az ügynöke, egy kiemelkedő év után megkínálták 60 millióval 5 évre, ő meg hülye lett volna nem elfogadni. MoJo fejére/értetlenkedésére nagyon emlékszem Gabbert ledraftolása után. Már akkor egyet tudtam vele érteni.
Egyébként (eddig kimaradt) Üdv a (jelenleg) árnyékos/sötét oldalon! 😉
Más. Ik! Honnan olvastad ki, hogy Tebow-t akarom a Jags-be? Ugyanazokkal az érvekkel elleneztük anno (meg most is) mind a ketten. Egyetértünk.
Ettől még a felvetett kérdésben teljesen más a véleményünk, és ebben Sobrival, meg Húsrágóval "osztozom". Ennyi.
több mint 13 éve
Gyerekek, Garrard Free Agent még? (És az a vicc, hogy ez csak félig vicc...)
több mint 13 éve
MJD viszont nem nézett ki jól a mankóival és speciális csizmával a lábán. Tartok tőle, hogy egy ideig rá nem számíthatunk...iktriadAnnyi már biztos, hogy a Packers ellen nem játszik.
több mint 13 éve
Hirtelen felindulás volt,persze hogy maradok,szenvedek,nézem,hogy mikor magasan szárnyalunk,akkor legyen mire emlékezni honnan jöttünk,de k*rva nehéz ez így...armando83Jól teszed mert ha véletlenul másképp gondolod akkor lassan megkoveznek mint engemet....
több mint 13 éve
Szerintem punter lesz az az 1. körös!!j/k
több mint 13 éve
Egyetértek ezzel. Meg kell nézni, hogy mik az opciók, nem csak a QBk felé kell tekinteni. Ha lenne egy Luck szintű tehetség (ami jövő tavasszal nem lesz valószinüleg), akkor egyértelmű lenne a dolog. De mivel nincs ilyen, a helyzet eléggé bonyolult.Nyílván egy QB marketingértéke nagyobb, a ti esetetekben ez bevált Stafforddal, vagy a Carolina se járt rosszul Newtonnal, de a Rams vagy a Raiders megszívta az 1/1-es QB-választással. Ellenben a Phins se járt rosszul 2008-ban Jake Longgal.empty taxiKérdés, hogy melyik mozdít nagyobbat előre egy olyan csapat szekerén, ahol gyorsan kellene valami eredmény a nézők miatt. Egy új QB vagy egy új passrusher?BazzaniSzvsz az egész azon múlik h Khan kib@ssza-e Genet. Ha igen akk az új GM mennyire bízik Mularkeyban. Ez változó, pl. a Titansnél Webster meghagyta Munchakot, Spielman a Vikingsnál meghagyta Fraziert, de Reggie McKenzie kirúgta Hue Jacksont a Raidersnél, Grigson kirúgta Caldwellt a Coltsnál. Ha bízik akk gyanítom MM dönti el h Gabbertből szerinte lesz-e vmi. Ha totál rebuilding lesz (új GM, új HC) akk sztem QB draft, peddig pass rusherből van egy rakat jó és az is need errefelé...empty taxiHa a miénk is lesz,akkor a jó GM korszakos játékost kell hogy húzzon,az meg ne csak QB lehetarmando83Pontosan. A nagy kérdés az, van e ilyen a mostani draft classban (akinek ráadásul illenie kell a rendszerünkbe).
iktriad
Mondjuk Khan Tebow (és Blackmon?) esetében megmutatta, hogy neki a "star power" nagyon is számít...
Bár Gene elég sajátosan (nem) használta a dolgot, de az általa olyan nagy szeretettel hangoztatott BAP elvnek kell(ene) döntőnek lennie ez esetben.
több mint 13 éve
Nyílván egy QB marketingértéke nagyobb, a ti esetetekben ez bevált Stafforddal, vagy a Carolina se járt rosszul Newtonnal, de a Rams vagy a Raiders megszívta az 1/1-es QB-választással. Ellenben a Phins se járt rosszul 2008-ban Jake Longgal.Kérdés, hogy melyik mozdít nagyobbat előre egy olyan csapat szekerén, ahol gyorsan kellene valami eredmény a nézők miatt. Egy új QB vagy egy új passrusher?BazzaniSzvsz az egész azon múlik h Khan kib@ssza-e Genet. Ha igen akk az új GM mennyire bízik Mularkeyban. Ez változó, pl. a Titansnél Webster meghagyta Munchakot, Spielman a Vikingsnál meghagyta Fraziert, de Reggie McKenzie kirúgta Hue Jacksont a Raidersnél, Grigson kirúgta Caldwellt a Coltsnál. Ha bízik akk gyanítom MM dönti el h Gabbertből szerinte lesz-e vmi. Ha totál rebuilding lesz (új GM, új HC) akk sztem QB draft, peddig pass rusherből van egy rakat jó és az is need errefelé...empty taxiHa a miénk is lesz,akkor a jó GM korszakos játékost kell hogy húzzon,az meg ne csak QB lehetarmando83Pontosan. A nagy kérdés az, van e ilyen a mostani draft classban (akinek ráadásul illenie kell a rendszerünkbe).
iktriad

Madden hates me.
több mint 13 éve
Kérdés, hogy melyik mozdít nagyobbat előre egy olyan csapat szekerén, ahol gyorsan kellene valami eredmény a nézők miatt. Egy új QB vagy egy új passrusher?Szvsz az egész azon múlik h Khan kib@ssza-e Genet. Ha igen akk az új GM mennyire bízik Mularkeyban. Ez változó, pl. a Titansnél Webster meghagyta Munchakot, Spielman a Vikingsnál meghagyta Fraziert, de Reggie McKenzie kirúgta Hue Jacksont a Raidersnél, Grigson kirúgta Caldwellt a Coltsnál. Ha bízik akk gyanítom MM dönti el h Gabbertből szerinte lesz-e vmi. Ha totál rebuilding lesz (új GM, új HC) akk sztem QB draft, peddig pass rusherből van egy rakat jó és az is need errefelé...empty taxiHa a miénk is lesz,akkor a jó GM korszakos játékost kell hogy húzzon,az meg ne csak QB lehetarmando83Pontosan. A nagy kérdés az, van e ilyen a mostani draft classban (akinek ráadásul illenie kell a rendszerünkbe).
iktriad
több mint 13 éve
Szvsz az egész azon múlik h Khan kib@ssza-e Genet. Ha igen akk az új GM mennyire bízik Mularkeyban. Ez változó, pl. a Titansnél Webster meghagyta Munchakot, Spielman a Vikingsnál meghagyta Fraziert, de Reggie McKenzie kirúgta Hue Jacksont a Raidersnél, Grigson kirúgta Caldwellt a Coltsnál. Ha bízik akk gyanítom MM dönti el h Gabbertből szerinte lesz-e vmi. Ha totál rebuilding lesz (új GM, új HC) akk sztem QB draft, peddig pass rusherből van egy rakat jó és az is need errefelé...Ha a miénk is lesz,akkor a jó GM korszakos játékost kell hogy húzzon,az meg ne csak QB lehetarmando83Pontosan. A nagy kérdés az, van e ilyen a mostani draft classban (akinek ráadásul illenie kell a rendszerünkbe).
iktriad

Madden hates me.
több mint 13 éve
Ha visszaemlékszek arra az évre amikor 1/1 voltunk, akkor az itteni szakik is azt mondták, hogy kevés az olyan top5ös csapat akinél nincs QB probléma.Két utad van. Az egyik amikor elsőre QB-t húzol mint mi, vagy a Cincy féle út amikor bízol abban, hogy a második körre marad olyan aki franchise irányító lesz.
Ezt mindenki eldöntheti saját maga, hogy melyik a jobb döntés.
Mondjuk én azt mondom, hogy ezek a csapatok akik állandóan az 1/1 és a középmezőny között lifteznek sosem lesznek igazán dominánsak valamiért.
több mint 13 éve
Ha a miénk is lesz,akkor a jó GM korszakos játékost kell hogy húzzon,az meg ne csak QB lehetarmando83Pontosan. A nagy kérdés az, van e ilyen a mostani draft classban (akinek ráadásul illenie kell a rendszerünkbe).
Majd meglátjuk. Csak azért QBt húzni mondjuk 1/2n, hogy QB legyen nem biztos hogy bölcs dolog. Ha van egy Von Miller vagy JJ Watt(tudom ő 1/11es volt pick volt) vagy mondjuk hogy neked hazabeszéljek Suh szintű védő, akkor inkább arra érdemes a picket áldozni.Mivel megmondom őszintén nem látok olyan QBt JELENLEG aki minden kétség nélkül megérné az 1/1t(Geno Smith Kansas State elleni produkciója elég kiábrándító volt, Barkely meg - a USCs QBk és az ő "sikertörténetül az NFLben" kicsit habozásra kényszerít - és tudom Barkley nem Carroll alatt pallérozódott mint az elmúlt évek sok-sok bustja + plusz sokan csak Luck nagyon lightos verziójának tartják...), ezért nem is akarom, hogy mienk legyen a #1 pick. iktriadHát ha Tiétek lesz az 1/1, neadjisten az 1/2 ott egy új vezetés nem fog WR-t vagy RB-t (stb...) húzni, hanem QB lesz.Bazzani
Plusz azért várjuk meg Gabbert mit csinál az utolsó pár meccsen, mielőtt teljesen eltemetjük. Ha mutat komoly fejlődési jeleket, akkor azt mondom, kapja meg a 3. évet.
több mint 13 éve
Ha a miénk is lesz,akkor a jó GM korszakos játékost kell hogy húzzon,az meg ne mcsak QB lehet
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 13 éve
Mivel megmondom őszintén nem látok olyan QBt JELENLEG aki minden kétség nélkül megérné az 1/1t(Geno Smith Kansas State elleni produkciója elég kiábrándító volt, Barkely meg - a USCs QBk és az ő "sikertörténetül az NFLben" kicsit habozásra kényszerít - és tudom Barkley nem Carroll alatt pallérozódott mint az elmúlt évek sok-sok bustja + plusz sokan csak Luck nagyon lightos verziójának tartják...), ezért nem is akarom, hogy mienk legyen a #1 pick. iktriadHát ha Tiétek lesz az 1/1, neadjisten az 1/2 ott egy új vezetés nem fog WR-t vagy RB-t (stb...) húzni, hanem QB lesz.