NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
26
10
18:30-tól, ARENA4
Jacksonville Jaguars
29 feliratkozó
több mint 12 éve
Vávávává RJ-nek közel sem volt annyi próbálkozása,azért ez így vérszegény!!!!-ennyi erővel kereshetünk olyat is akinek 22 Y az átlaga,csak épp 6 futásból/szezon 😛armando83123 futásból van 5.4-es karrierátlaga, ha megnézzed, ez nem olyan kevés futás. A te listádon karrierjét tekintve 21. lenne! De nem a yardmennyiség számít, hanem az átlag a lényeg!
több mint 12 éve
armando83
804
http://www.nfl.com/stats/categorystats?tabSeq=0&statisticCategory=RUSHING&conference=null&season=2011&seasonType=REG&d-447263-s=RUSHING_YARDS&d-447263-o=2&d-447263-n=1Erre a listára helyezzük el képzeletben,és meglátjuk az adatok valóságtartalmát 😉
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 12 éve
armando83
804
Vávávává RJ-nek közel sem volt annyi próbálkozása,azért ez így vérszegény!!!!-ennyi erővel kereshetünk olyat is akinek 22 Y az átlaga,csak épp 6 futásból/szezon 😛
több mint 12 éve
http://www.nfl.com/player/rashadjennings/71345/profileAz 5.5-ös vagy az 5.2-es átlag nem tetszik?
A világrengető statok,végülis igazatok van 😂 😂 😛armando83
Az isteni MJD idén "csak" 4.5-tel fut ám. De aki futott is eleget és RB is, és 5.2 felett van: Sproles, Fred Jackson, Murray, Tate, McFadden, Shady McCoy. 6 játékos...
több mint 12 éve
armando83
804
http://www.nfl.com/player/rashadjennings/71345/profileA világrengető statok,végülis igazatok van 😂 😂 😛
több mint 12 éve
Maka
2 760
Jennings is gyengearmando83Itt hagytam abba az olvasást. 😊 Holy mackerel.
több mint 12 éve
Na most, hogy vége a vitának, én azért folytatnám 😀 CB kell, és én nem sírnám el magamat, ha véletlenül 1 draft és 1 FA CB jönne. Coleman és Cox pedig mehet a rotációba, Mathis meg vésztartalékban. Nekem is csípi a szememet a korábbi - túl jó a QB, nehogy oda legyen az önbizalma ezért padozik - hozzáállás. Lehet, hogy bevált, és jól teljesített (emiatt) korábban, de ha a csapat a PO meccseket akar játszani, ott ritkán jönnek szembe közepes QB-k, főleg manapság... Az pedig, hogy a legtöbb INT-et ő szerezte OK, idén pl 6 meccs 0 INT-nél tart... 1 CB-vel is kiegyezek, de nem ördögtől való gondolat a kettő sem (Youboty biztosított afelől, hogy vele semmiylen szinte se számoljunk)
RB: pár hozzászólással korábban írtam, hogy A kétfejű futószörny nagyot dobna a hangulatomon. Egy eltérő stílusú futóval igazán fel lehetne őrölni az ellenfél idegeit. Jennings jó volt korábban, de sérülésből visszatérve még nem láttuk... Dezsőnek is voltak villanásai (tavaly a szezon felénél) de azóta kikristályosodot, hogy tőle olyan sokat nem várhatunk, Harris előtt meg még ott a következő 4 meccs villantani, de ha megnézed a FA listát, hát elég veretes. Onnan, ha valaki véletlenül elnézné a repteret és Jacksonvilleben landolna, hát Gabbert rögtön jobbnak tűnne mellettük, amikor hullámzik az önbizalma nem kellene annyit passzolnia. Persze ez nem prioritás, mert MJD az Uralkodó Futó Isten, de próbálkozni lehetne.
Kampmant imádom, de a felépülése mellett sem biztos, hogy stabil kezdő lehet még, bár adja az Ég! Dupla ACL óta is szedi a harci sebeket, csak nem a harctéren. Szebb az olyan sérülés, amit az ellenfél QB sisakja okoz a térdeden (és gyorsabban is gyógyul) 😀 Én kitartok az "1 monster DE kell ide" álláspontom mellett, Mincey-Roth-Chick-Kampman bár nem muzsikál rosszul, de ha a DT-k nem tudnak annyira siettetni (tudom 2Alu sérülten nyomja..) akkor DE vonalról kell támogatás. Másik szívfájdalmam, hogy a futás ellen nem olyan csillogó ez a D. Akinek van futója, az rendesen futott is. Harvey-t nem kell visszasírni, viszont volna hova előrelépni ezen a vonalon is. És ez is a Monster DE mellett szól.
Nálam Scobee hosszabítása még Mincey-t is előzi. Előre is Bocsi mindenkitől - a végbélrózsám érinthetetlenségét is fenntartnám 😂 Nem követheti el még egyszer ezt a hibát a FO, hogy elenged posztján kiválló játékost, csak mert a poszt nem annyira látványos (punter ügyet sikerült elsikálni, de ettől még a Cincinátus elleni L nem vált át W-re) és ha Scobee 59y-os Colts elleni rúgása nem ismétlődne meg többé, hát végtelenül elszomorítanának! (időnként még megnézem youtube-on, annyira jó, hogy pont a jaguár kezébe rúgja 😀 )
relax van és béke
(most kb három napig nem írok, mert az otthoni böngésző összeveszett pár hónapja a fórummal, és egyszerűen nem tudok belépni)
több mint 12 éve
Ma nem volt rajta az injury reporton, szóval lehet 😊 De a Pats injury reportot sokszor amúgy is nehéz komolyan venni.Price esetében hogy Frenettet idézzem: WR Taylor Price, here 2 days, says he's preparing for Sunday as if he's starting. Don't be surprised if he's active. Jags desperate there.Hetek óta csak "limited" volt a Patsnél a hétközi edzéseken állandó harmstring sérülése miatt. Ilyen jó a floridai levegő?DoM
Szerintem is a Dillard-Shorts páros kezd, ha M-80 nem tudja vállalni a játékot.iktriad
több mint 12 éve
Price esetében hogy Frenettet idézzem: WR Taylor Price, here 2 days, says he's preparing for Sunday as if he's starting. Don't be surprised if he's active. Jags desperate there.Hetek óta csak "limited" volt a Patsnél a hétközi edzéseken állandó harmstring sérülése miatt. Ilyen jó a floridai levegő?
Szerintem is a Dillard-Shorts páros kezd, ha M-80 nem tudja vállalni a játékot.iktriad
több mint 12 éve
Ne haragudj Ik de ezt meg, bajuszban Reiddel meg Holmgrennel már felveszi a versenyt 😀 😀 😀 😀 azt hiszem ha jót akarok mosolyogni gyakran nézegetem ezt a videót, remélem a csapathoz való hozzáállása komolyabb leszdandeReid meg Holmgren bajusza Khanhoz képest nudli. Maximum Jeff 'Bajusz' Fisher veheti fel ezzel a versenyt. Már csak ezért sem kéne idehozni őt, nehogy aztán állandóan összeakasszák a bajszukat.
több mint 12 éve
Ne haragudj Ik de ezt meg, bajuszban Reiddel meg Holmgrennel már felveszi a versenyt 😀 😀 😀 😀 azt hiszem ha jót akarok mosolyogni gyakran nézegetem ezt a videót, remélem a csapathoz való hozzáállása komolyabb leszMost nézem a meccset és azt kel mondanom hogy én is kimentem volna a stadionból!m-bryoÉn maradtam volna végig. Bármilyen fájdalmas is végignézni, akkor is.
Íme az új tulajdonosunk képben és hangban - még szokni kell a látványt 😊 :
http://www.jaguars.com/media-gallery/videos/Weaver-Khan-Briefing/5009b0f5-26f7-4934-b36d-c927b356c268iktriad
több mint 12 éve
Most nézem a meccset és azt kel mondanom hogy én is kimentem volna a stadionból!m-bryoÉn maradtam volna végig. Bármilyen fájdalmas is végignézni, akkor is.
Íme az új tulajdonosunk képben és hangban - még szokni kell a látványt 😊 :
http://www.jaguars.com/media-gallery/videos/Weaver-Khan-Briefing/5009b0f5-26f7-4934-b36d-c927b356c268
több mint 12 éve
Most nézem a meccset és azt kel mondanom hogy én is kimentem volna a stadionból!Rossz nézni!Pláne a Gene-t nézni.
több mint 12 éve
Injury report- Mike Thomas nincs is rajta...http://www.bigcatcountry.com/2011/12/7/2618747/nfl-injury-report-buccaneers-jaguars-12-7
Kampman és Roth nem DNPs, Lewis, Lowery, Shorts és Whimper volt limitált a szokásos szerdai enyhén pihentetettek(MJD, Greg Jones, Alualu) mellett
több mint 12 éve
Price esetében hogy Frenettet idézzem: WR Taylor Price, here 2 days, says he's preparing for Sunday as if he's starting. Don't be surprised if he's active. Jags desperate there."Jó" hírek jönnek az edzésről.Miért lenne Taylor Price kezdő? Ha nincs Thomas akkor Dilliard az első számú gondolom, második meg Shorts. Ha azért vágták ki Hillt, hogy a WR-ek összekapják magukat és Shorts/Dilliard/West több lehetőséget kapjon, akkor nehogy már egy 2 napja jött játékost játszassanak helyette. Vagy ha nem Shorts akkor még West is inkább legyen 2.ik számú mint Price. Remélem Price kezdetése fel se merül Tuckerben vagy Koetterben. Amikor mindig beírod az újabb sérülteket valahol már a szezon végét kívánom, mert ha a kezdő sec.-ből meg a D-Lineból összesen 3 kezdő marad a szezon 13-ik meccsére és még a backup-ok is lesérülnek akkor nem sok jót várhat a szurkoló...kisvanek4
Se Roth, se Kampman nem edzett, Alualu(!!!) gyakorolt egy pár snap erejéig LDEben... Tucker azt mondta mindkét DE day-to-day státuszú. Loweryről holnap derül ki lehet-e rá számítani vagy sem.
Úgy tűnik nem edzett Marcedes és Mike Thomas se. Lewis esetében ez azért problémás, mert rajta kivül van az 53as keretben 1 azaz egy db TEnk, Zach Potter aki inkább blokkolásban jó... Lehet Guy Whimperből TE lesz erre a meccsre(ha már olyan szép elkapást mutatott be hétfőn 😊) és helyette jön Bradfield OTbe? Én támogatnám ezt a lépést.
Thomas távollétében Dillard és Taylor Price gyakorolta a punt returnunket, utóbbi azt mondta készen arra is, hogy ha kell KEZDŐ WRként segítsen a Jagsen(ami "érthető" is, hisz már teljes 2 napja van a csapatnál....). Gene Frenette szerint, ha Thomas esetleg nem tudná vállalni a játékot, még ez is benne lehet a pakliban...
Hogy azért jó hír is legyen, Britton ma járt bent, és azt mondta úgy tűnik januártól újra teljes értéküen tud már edzeni. Elnézve az RT problémáinkat idén, ez több mint jó lenne.iktriad
Szerintem is a Dillard-Shorts páros kezd, ha M-80 nem tudja vállalni a játékot.
több mint 12 éve
"Jó" hírek jönnek az edzésről.Miért lenne Taylor Price kezdő? Ha nincs Thomas akkor Dilliard az első számú gondolom, második meg Shorts. Ha azért vágták ki Hillt, hogy a WR-ek összekapják magukat és Shorts/Dilliard/West több lehetőséget kapjon, akkor nehogy már egy 2 napja jött játékost játszassanak helyette. Vagy ha nem Shorts akkor még West is inkább legyen 2.ik számú mint Price. Remélem Price kezdetése fel se merül Tuckerben vagy Koetterben. Amikor mindig beírod az újabb sérülteket valahol már a szezon végét kívánom, mert ha a kezdő sec.-ből meg a D-Lineból összesen 3 kezdő marad a szezon 13-ik meccsére és még a backup-ok is lesérülnek akkor nem sok jót várhat a szurkoló...
Se Roth, se Kampman nem edzett, Alualu(!!!) gyakorolt egy pár snap erejéig LDEben... Tucker azt mondta mindkét DE day-to-day státuszú. Loweryről holnap derül ki lehet-e rá számítani vagy sem.
Úgy tűnik nem edzett Marcedes és Mike Thomas se. Lewis esetében ez azért problémás, mert rajta kivül van az 53as keretben 1 azaz egy db TEnk, Zach Potter aki inkább blokkolásban jó... Lehet Guy Whimperből TE lesz erre a meccsre(ha már olyan szép elkapást mutatott be hétfőn 😊) és helyette jön Bradfield OTbe? Én támogatnám ezt a lépést.
Thomas távollétében Dillard és Taylor Price gyakorolta a punt returnunket, utóbbi azt mondta készen arra is, hogy ha kell KEZDŐ WRként segítsen a Jagsen(ami "érthető" is, hisz már teljes 2 napja van a csapatnál....). Gene Frenette szerint, ha Thomas esetleg nem tudná vállalni a játékot, még ez is benne lehet a pakliban...
Hogy azért jó hír is legyen, Britton ma járt bent, és azt mondta úgy tűnik januártól újra teljes értéküen tud már edzeni. Elnézve az RT problémáinkat idén, ez több mint jó lenne.iktriad
több mint 12 éve
"Jó" hírek jönnek az edzésről. Se Roth, se Kampman nem edzett, Alualu(!!!) gyakorolt egy pár snap erejéig LDEben... Tucker azt mondta mindkét DE day-to-day státuszú. Loweryről holnap derül ki lehet-e rá számítani vagy sem.
Hogy azért jó hír is legyen, Britton ma járt bent, és azt mondta úgy tűnik januártól újra teljes értéküen tud már edzeni. Elnézve az RT problémáinkat idén, ez több mint jó lenne.
több mint 12 éve
szaba
10 554
dee, de, komolyan vetted. 😀De nemvettem komolyan..m-bryoOk csak kiváncsi voltam erre a felvetésre,elvégre azért van a fórum :-Pm-bryoÉn meg azért vagyok, hogy ha esetleg ilyen megtévesztő cikkekbe ütközöl, megnyugtassalak, hogy nem kell komolyan venni.iktriad
több mint 12 éve
De nemvettem komolyan..Én meg azért vagyok, hogy ha esetleg ilyen megtévesztő cikkekbe ütközöl, megnyugtassalak, hogy nem kell komolyan venni.iktriadHogy Jay Gray maradjon a pregame showbeli fantasy tanácsainál ilyen hülyeségek gyártása helyett.iktriadOk csak kiváncsi voltam erre a felvetésre,elvégre azért van a fórum :-Pm-bryo
több mint 12 éve
Én meg azért vagyok, hogy ha esetleg ilyen megtévesztő cikkekbe ütközöl, megnyugtassalak, hogy nem kell komolyan venni.Ok csak kiváncsi voltam erre a felvetésre,elvégre azért van a fórum :-Pm-bryoMi a véleményetek errol? 😐 Mojo trade?Hogy Jay Gray maradjon a pregame showbeli fantasy tanácsainál ilyen hülyeségek gyártása helyett.iktriad
http://www.wokv.com/weblogs/jay-gray/2011/dec/07/should-jags-trade-mojo/m-bryo
több mint 12 éve
Ok csak kiváncsi voltam erre a felvetésre,elvégre azért van a fórum :-PMi a véleményetek errol? 😐 Mojo trade?Hogy Jay Gray maradjon a pregame showbeli fantasy tanácsainál ilyen hülyeségek gyártása helyett.iktriad
több mint 12 éve
Mi a véleményetek errol? 😐 Mojo trade?Hogy Jay Gray maradjon a pregame showbeli fantasy tanácsainál ilyen hülyeségek gyártása helyett.
több mint 12 éve
Mi a véleményetek errol? 😐 Mojo trade?http://www.wokv.com/weblogs/jay-gray/2011/dec/07/should-jags-trade-mojo/
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
RB nem kell????????-Deji borzalom,Jennings is gyenge,Harris még nem mutatta meg magát teljesen,úgyhogy szerintem kell-mert előbb utóbb MJD is ki fog dőlni,és akkor a helyzet nálunk ugyanaz mint a Colts-nál Manning nélkül...armando83Ja, ha MJD megsérül a Jax korszakos bajnokból ligautolsó lesz...
Meg ne haragúdj,de néha kihúzhatnád a fejed a seggedből és körbenézhetnél,mielőtt mindenki véleményét leoltod mint valami guru (nem vagy rokona Gene-nek??? 😀 )Ez is gyönyörű, szerinted Iktriad nem tudja hogy áll a csapat aminek szurkol, kevés ember akkora fanatikus mint ő, és kettőtök közül nem ő oltja a másikat feleslegesen.
több mint 12 éve
Olvassatok feljebb így írtam: Draft-FA piac,egyébként a WR pont olyan poszt ahol Rookie-ként is kiváló eredményeket lehet elérni.Cox a rookie szezonját végigjátszotta, tavaly meg Jack szórakozott vele, de játszott utolsó héten is és mellesleg mindkét évben a csapat legjobb interception szerzője volt. Mathis ACL-je és kora miatt a corner egyértelmű need, ezt nem vitatja senki(ettől függetlenül nincs kizárva, hogy jövőre még is ő is visszatér). Ha mondjuk Morris Claiborne lenne az 1. körös pick, nem lenne egy rossz szavam se.
CB probléma - ACL 30+-os Mathis,azért ez minden csak nem jó-Cox meg együtt mehet majd terápiára Gabbert-el,na inkább rá mondanám hogy szellemileg is gyenge-fizikálisan ugye pláne,mert még 1 szezont nem játszott végig,ha jól emlékszem.... CSÁMPIONCSIP!!! 😊
RB probléma : azért megnézném MJD-t egy komoly sérüléssel hogy játszana-mondjuk ACL-el...Mögötte nincs érdemi futó,márpedig ahol ennyi a futás oda kell még egy veszély.
Kampman mindkét lába ACL-es,őőőő WTF?????armando83
RB: MJD olyan kategóriát képvisel az RB között, mint a QBknál Manning vagy Brady. Ha súlyosan megsérül lehetetlen pótolni. De Jennings ez esetben is azért elég megbízható RB lenne. Kb. mint Ben Tate Houstonban.
Aaron tudtommal idén nem szakította el az ACLjét, tehát 2 év fog eltelni jövőre a legutóbbi ilyen sérülése óta. És Roth és/vagy Chick is megbízhatóan teljesítettek idén. Mondjuk mint Roth mint Mincey FA lesz szezon után. Szerencsére Jeremy vissza akar jönni ide, és a csapat is szeretné meghosszabbítani. Ha nem jön senki draftról(bár a mi DE pickjeink szinte mindig bustként végzik az elmúlt 5-6 évben...) DE poszta, akkor Roth is kaphat új szerződést. Persze ettől függetlenül a DE poszt need.