Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Ettől féltem..................remélem csak egy lehetőség OC PSExpect Doug Pederson to give Press Taylor (now a #Colts offensive assistant) consideration for a role with the #Jaguars and Mike Caldwell (#Buccaneers ILBs coach) as a candidate for defensive coordinator. Caldwell played and coached with Pederson with the #Eagles.
— Mike Garafolo (@MikeGarafolo) February 4, 2022
A DC jelölt talán nem olyan rossz...
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Pederson mellé kéne egy nagyon jó OC. Amikor Reich távozott sasoknál utána rogytak meg.Csak nehogy Matt Nagy legyen az. A kapcsolat megvan kettőjük közt.
Az öreg vinné a bizniszt és az OCt hagyná hogy dolgozzon Trevorral akkor lehet belőle vmi.
P@trik
több mint 4 éve
Khan egyaltalan nem szarik az egeszre, sot...A Jaguars 1 mondatban összefoglalva amióta ez a Bajuszgeci a góré:erre gondoltam én is, de így gazdátlan a csapat eredményesség szempontjából. úgy mindenki el van, persze a játékosok hajtanak a jó egyéni statokra, de a győzelem az másodlagos. ha találnátok egy értelmes gm-et na onnantól nem volna hátrány, hogy khan szarik az egészre és nem egy jerry jones.
Go Jaguars pic.twitter.com/h1KrNVS5AK
— Richard🇬🇾Johnson (@RJ_Writes) February 3, 2022
most összezavarodtam nem azt mondtátok itt h a jagsos insiderek alapján leftwich done deal? mégis igazuk volt a national insidereknek?Gyakorlatilag mindenben megállapodtak, csak Lefty közölte a 2. interjún. hogy nem akar Baalkéval együtt dolgozni. Még GM-et is hozott volna a helyére. Baalke meg amennyire szar minden másban, annyira teper azóta, hogy megfúrja a szerződtetését.
faszért ragaszkodnak baalkehez
briareos
Shao nem szeret teljes takarítást végezni, mindig marad valaki, akinek rég mennie kéne. Most ez a valaki Baalke. Eddig mindig bejött, hogy így csinálta. Ja még sose.
khant egyébként mennyire érdekli a foci? mert nekem úgy tűnik, hogy nem igazán.Az érdekli, hogy a neve mögé oda van írva hogy | (a lehető legrosszabb - lassan mérlegű is) | NFL csapat tulajdonos. Plusz 10 év alatt szinte csak vesztett, a pénz meg így is bejön.
gedam
iktriad
gedam
Csak ilyen az, amikor a tulaj allandoan fontoskodik, de kozben segghulye az egesz sporthoz, fogalma sincs a major sportok strukturajarol, mukodesi elverol. Ugy iranyit, mintha egy ceget vezetne, csakhogy egy csapat nem ceg.
Egyebkent Pederson kinevezese egyaltalan nem rossz Lawrence-nek. Az, aki iranyitot tudott faragni Folesbol, Wentzbol, meg ha nem is huzamosabb ideig, de az Lawrence-bol is tud majd. Plusz nyilvan majd olyan segitoje lesz, aki nem teljesen hulye.
Szerkesztette: Stez
több mint 4 éve
Baalke vsz maradni fog sajnos. Ha ki akarnák tenni, akkor Leftwich lett volna kinevezve, nem pedig Pederson. Az a legvalószínűbb forgatókönyv, hogy Pederson azzal a feltétellel vállalt munkát, hogy Spielmannak fog feleni és nem Baalkénak.Nincs meg egy ekkora poverty frencsajz jelenleg, mint a Jax. Khan nem erdemli meg, hogy NFL csapata legyen. Ez a bohozat ami itt megy, teljesen vicc kategoria. Ha nem lenne ilyen hatalmas a kereslet es ilyen keves a kinalat NFL jatekos/edzo poziciora (ergo, ha tenyleges verseny lenne), ez a frencsajz mar reg kipusztult volna...joggal.
Antonius
Persze Baalke alatt is lehet relativ sikert elerni 1x-1x (lasd 9ers), de hogy fenntarthato fejlodes nem lesz az biztos. Ezzel az is garantalt, hogy T-Law vagy leepul vagy megszokik 3 ev mulva.
POVERTY FRENCSAJZ
több mint 4 éve
Baalke vsz maradni fog sajnos. Ha ki akarnák tenni, akkor Leftwich lett volna kinevezve, nem pedig Pederson. Az a legvalószínűbb forgatókönyv, hogy Pederson azzal a feltétellel vállalt munkát, hogy Spielmannak fog feleni és nem Baalkénak.Ez tűpontos szerintem... és bár soha nem fogunk belátni a falak mögé, mivel e jaxről beszélünk, mindig a legrosszabb forgatókönyvre kell berendezkedni. Balke ránk fog száradni
Antonius
több mint 4 éve
Trent Baalke has fired four coaches in his last four seasons as GM, which means he's employed more coaches in four seasons than the Steelers have since the merger.
— Kevin Clark (@bykevinclark) February 4, 2022
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Baalke vsz maradni fog sajnos. Ha ki akarnák tenni, akkor Leftwich lett volna kinevezve, nem pedig Pederson. Az a legvalószínűbb forgatókönyv, hogy Pederson azzal a feltétellel vállalt munkát, hogy Spielmannak fog feleni és nem Baalkénak.
Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
gedam
6 513
A Jaguars 1 mondatban összefoglalva amióta ez a Bajuszgeci a góré:erre gondoltam én is, de így gazdátlan a csapat eredményesség szempontjából. úgy mindenki el van, persze a játékosok hajtanak a jó egyéni statokra, de a győzelem az másodlagos. ha találnátok egy értelmes gm-et na onnantól nem volna hátrány, hogy khan szarik az egészre és nem egy jerry jones.
Go Jaguars pic.twitter.com/h1KrNVS5AK
— Richard🇬🇾Johnson (@RJ_Writes) February 3, 2022
most összezavarodtam nem azt mondtátok itt h a jagsos insiderek alapján leftwich done deal? mégis igazuk volt a national insidereknek?Gyakorlatilag mindenben megállapodtak, csak Lefty közölte a 2. interjún. hogy nem akar Baalkéval együtt dolgozni. Még GM-et is hozott volna a helyére. Baalke meg amennyire szar minden másban, annyira teper azóta, hogy megfúrja a szerződtetését.
faszért ragaszkodnak baalkehez
briareos
Shao nem szeret teljes takarítást végezni, mindig marad valaki, akinek rég mennie kéne. Most ez a valaki Baalke. Eddig mindig bejött, hogy így csinálta. Ja még sose.
khant egyébként mennyire érdekli a foci? mert nekem úgy tűnik, hogy nem igazán.Az érdekli, hogy a neve mögé oda van írva hogy | (a lehető legrosszabb - lassan mérlegű is) | NFL csapat tulajdonos. Plusz 10 év alatt szinte csak vesztett, a pénz meg így is bejön.
gedam
iktriad
Szerkesztette: gedam
több mint 4 éve
Szerintem, dèlutánra, estère kiderül mi a helyzet, persze addig lehet találgatni 🙂
több mint 4 éve
ez olyan hogy van már egy új barátnőm, de az előzővel még be van fizetve egy egyiptomi nyaralás szóval oda még elmegyek vele 😀nem akarlak bántani, nem azért kérdezem, de ennek mi értelme lenne? Baalke olyan jól drafttol? /nem hiszem/ vagy mi a túróért kell várni ha tudod hogy ki fogod rúgni?Draft után szokás takarítani a front officeokban. A draftot is már Spielman vinné, mint EVP, ahogy Coughlin tette 2017- és 2019 között, amikor TC draftolt, Balfék meg az adminisztráció részével foglalkozna addig. Nálam legalábbis valami ilyesmi lenne a logikus forgatókönyv. De ez a Jags, szóval ki tudja mi lesz itt.
Cuchulain82
iktriad
több mint 4 éve
nem akarlak bántani, nem azért kérdezem, de ennek mi értelme lenne? Baalke olyan jól drafttol? /nem hiszem/ vagy mi a túróért kell várni ha tudod hogy ki fogod rúgni?Draft után szokás takarítani a front officeokban. A draftot is már Spielman vinné, mint EVP, ahogy Coughlin tette 2017- és 2019 között, amikor TC draftolt, Balfék meg az adminisztráció részével foglalkozna addig. Nálam legalábbis valami ilyesmi lenne a logikus forgatókönyv. De ez a Jags, szóval ki tudja mi lesz itt.
Cuchulain82
több mint 4 éve
nem akarlak bántani, nem azért kérdezem, de ennek mi értelme lenne? Baalke olyan jól drafttol? /nem hiszem/ vagy mi a túróért kell várni ha tudod hogy ki fogod rúgni?Ha szerencsénk van, a draftig marad Balfék aztán repül és Spielman lesz a GM névlegesen is.Dettó ugyanezt érzem! Munka helyett balfaszkodó hatalmi harc fog menni, ami ahogyan Cuchulain is írta, elégeti azokat az energiákat, amiket a csapatra tudnának fordítani.Hiába jön szerintem Spielman, ha nem azért jön, hogy ő rúgja ki Baalke-t. Ha marad Trent, erről fog szólni az egész év, hogy hogyan fúrják egymást hárman, vagy négyen. Örülök Pedersonnak, de közelében sem vagyok még az örömnek.elhiszem ha azt mondod hogy válogathat DP a melók közül bár nekem nem rémlik hogy bárhol is nagyon komoly jelölt lett volna, de nekem ez most eléggé úgy fest hogy maradt ez a lehetőség akkor megpróbálja bentről megfúrni Baalket mielőtt a jó Balfék csinálja ki őt mint a többi edzőt akivel dolgozottAz, bár ha egyszer (most?) találna egy működőképes GM/EVP+HC kombót, akkor gyorsan okos tulajnak tudna tűnni a "csináljatok amit akartok" hozzáállásával...
megjegyzem a legnagyobb idióta még mindig Khan
Cuchulain82
Saintsnél volt még Pederson komoly jelölt.
iktriad
winston
Húsrágó
iktriad
több mint 4 éve
Pederson mellé kéne egy nagyon jó OC. Amikor Reich távozott sasoknál utána rogytak meg.Az öreg vinné a bizniszt és az OCt hagyná hogy dolgozzon Trevorral akkor lehet belőle vmi.
Viszont amúgy egyenlőre ugyan azt az utat járja mint annó Mayfield mivel 1 év se telik és a 3.HC-val kell dolgozni. Nálunk ugye Hue-GreggW volt az ideiglenes-majd Konyhás Frédi
több mint 4 éve
Ha szerencsénk van, a draftig marad Balfék aztán repül és Spielman lesz a GM névlegesen is.Dettó ugyanezt érzem! Munka helyett balfaszkodó hatalmi harc fog menni, ami ahogyan Cuchulain is írta, elégeti azokat az energiákat, amiket a csapatra tudnának fordítani.Hiába jön szerintem Spielman, ha nem azért jön, hogy ő rúgja ki Baalke-t. Ha marad Trent, erről fog szólni az egész év, hogy hogyan fúrják egymást hárman, vagy négyen. Örülök Pedersonnak, de közelében sem vagyok még az örömnek.elhiszem ha azt mondod hogy válogathat DP a melók közül bár nekem nem rémlik hogy bárhol is nagyon komoly jelölt lett volna, de nekem ez most eléggé úgy fest hogy maradt ez a lehetőség akkor megpróbálja bentről megfúrni Baalket mielőtt a jó Balfék csinálja ki őt mint a többi edzőt akivel dolgozottAz, bár ha egyszer (most?) találna egy működőképes GM/EVP+HC kombót, akkor gyorsan okos tulajnak tudna tűnni a "csináljatok amit akartok" hozzáállásával...
Cuchulain82
iktriad
winston
Húsrágó
Kíváncsi leszek, hogy Shao mit mond majd Doug bemutatkozó sajtótájékoztatóján és hogy Balfék ott lesz-e egyáltalán. Mindenki jobban járna, ha nem lenne ott szvsz. Így is jönni fog pár kínos kérdés, mert a helyi média is kb annyira "imádta" az elmúlt hetek történéseit...
több mint 4 éve
Dettó ugyanezt érzem! Munka helyett balfaszkodó hatalmi harc fog menni, ami ahogyan Cuchulain is írta, elégeti azokat az energiákat, amiket a csapatra tudnának fordítani.Hiába jön szerintem Spielman, ha nem azért jön, hogy ő rúgja ki Baalke-t. Ha marad Trent, erről fog szólni az egész év, hogy hogyan fúrják egymást hárman, vagy négyen. Örülök Pedersonnak, de közelében sem vagyok még az örömnek.elhiszem ha azt mondod hogy válogathat DP a melók közül bár nekem nem rémlik hogy bárhol is nagyon komoly jelölt lett volna, de nekem ez most eléggé úgy fest hogy maradt ez a lehetőség akkor megpróbálja bentről megfúrni Baalket mielőtt a jó Balfék csinálja ki őt mint a többi edzőt akivel dolgozottAz, bár ha egyszer (most?) találna egy működőképes GM/EVP+HC kombót, akkor gyorsan okos tulajnak tudna tűnni a "csináljatok amit akartok" hozzáállásával...
Cuchulain82
iktriad
winston
több mint 4 éve
ha Baalket nem rúgja ki Khan és jön Spielman akkor a DP+Spielman duónak arra megy el a szezon jelentős része hogy megfúrja Baalket, emellett mennyi erejük lesz a csapattal is foglalkozni? ha esetleg nem jönnek az eredmények mi lesz ha Khan inkább Baalkéra hallgat mint a két új fiúra?Hiába jön szerintem Spielman, ha nem azért jön, hogy ő rúgja ki Baalke-t. Ha marad Trent, erről fog szólni az egész év, hogy hogyan fúrják egymást hárman, vagy négyen. Örülök Pedersonnak, de közelében sem vagyok még az örömnek.elhiszem ha azt mondod hogy válogathat DP a melók közül bár nekem nem rémlik hogy bárhol is nagyon komoly jelölt lett volna, de nekem ez most eléggé úgy fest hogy maradt ez a lehetőség akkor megpróbálja bentről megfúrni Baalket mielőtt a jó Balfék csinálja ki őt mint a többi edzőt akivel dolgozottAz, bár ha egyszer (most?) találna egy működőképes GM/EVP+HC kombót, akkor gyorsan okos tulajnak tudna tűnni a "csináljatok amit akartok" hozzáállásával...
Cuchulain82
iktriad
winston
megvan a Jacksonville telenovella következő évada 😕
több mint 4 éve
Hiába jön szerintem Spielman, ha nem azért jön, hogy ő rúgja ki Baalke-t. Ha marad Trent, erről fog szólni az egész év, hogy hogyan fúrják egymást hárman, vagy négyen. Örülök Pedersonnak, de közelében sem vagyok még az örömnek.elhiszem ha azt mondod hogy válogathat DP a melók közül bár nekem nem rémlik hogy bárhol is nagyon komoly jelölt lett volna, de nekem ez most eléggé úgy fest hogy maradt ez a lehetőség akkor megpróbálja bentről megfúrni Baalket mielőtt a jó Balfék csinálja ki őt mint a többi edzőt akivel dolgozottAz, bár ha egyszer (most?) találna egy működőképes GM/EVP+HC kombót, akkor gyorsan okos tulajnak tudna tűnni a "csináljatok amit akartok" hozzáállásával...
Cuchulain82
iktriad
Szerkesztette: winston
több mint 4 éve
elhiszem ha azt mondod hogy válogathat DP a melók közül bár nekem nem rémlik hogy bárhol is nagyon komoly jelölt lett volna, de nekem ez most eléggé úgy fest hogy maradt ez a lehetőség akkor megpróbálja bentről megfúrni Baalket mielőtt a jó Balfék csinálja ki őt mint a többi edzőt akivel dolgozottAz, bár ha egyszer (most?) találna egy működőképes GM/EVP+HC kombót, akkor gyorsan okos tulajnak tudna tűnni a "csináljatok amit akartok" hozzáállásával...
Cuchulain82
több mint 4 éve
elhiszem ha azt mondod hogy válogathat DP a melók közül bár nekem nem rémlik hogy bárhol is nagyon komoly jelölt lett volna, de nekem ez most eléggé úgy fest hogy maradt ez a lehetőség akkor megpróbálja bentről megfúrni Baalket mielőtt a jó Balfék csinálja ki őt mint a többi edzőt akivel dolgozottEzt nem vitatva ez esetben TLaw is nagyot nyomott a dologban. DP előre megmondta, hogy oda fog menni, ahol jó kilátás van QB ügyben. Megteheti, hogy válogat. Szerintem már január elején elfogadta volna a kinevezést ha nem lett volna a Balkèz sztori, de akkor mèg nem látszott esèly a háttèrbe szorulására. Így, hogy ez megoldódni látszik, működhet a dolog. Drukkolok, hogy jól èljen az új esèllyel.Lefty korrekt volt: jönnék, de ezzel inkompetens fasszal a fedélzeten nem. És erre a Jags nem a siker 2. Legnagyobb kerékkötőjétől szabadul meg, nem is az elsőtől persze, hanem keres olyat, aki a mutató- és hüvelykujjával ősszecsippentett orrcimpával, de hajlandó aláírni...van az a pénz amiért korpás a haja, jellege van ennek a kinevezésnek 😕
Húsrágó
Cuchulain82
dande
több mint 4 éve
Ha Spielman is jön és átveszi a GM-séget Balféktől, akkor nem. Remélem Doug volt annyira okos, hogy olyan konstrukcióra bólintott rá, amiből nem lehet megfúrni.Lefty korrekt volt: jönnék, de ezzel inkompetens fasszal a fedélzeten nem. És erre a Jags nem a siker 2. Legnagyobb kerékkötőjétől szabadul meg, nem is az elsőtől persze, hanem keres olyat, aki a mutató- és hüvelykujjával ősszecsippentett orrcimpával, de hajlandó aláírni...van az a pénz amiért korpás a haja, jellege van ennek a kinevezésnek 😕
Húsrágó
Cuchulain82
Mellesleg ő volt az egyetlen, aki mindkétszer személyesen interjúzott! Az öve volt az első(még tavaly!) és az utolsó is. 😀 .
Rick Spielman and Doug Pederson, for what it's worth, share an agent.
— Albert Breer (@AlbertBreer) February 4, 2022
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Ezt nem vitatva ez esetben TLaw is nagyot nyomott a dologban. DP előre megmondta, hogy oda fog menni, ahol jó kilátás van QB ügyben. Megteheti, hogy válogat. Szerintem már január elején elfogadta volna a kinevezést ha nem lett volna a Balkèz sztori, de akkor mèg nem látszott esèly a háttèrbe szorulására. Így, hogy ez megoldódni látszik, működhet a dolog. Drukkolok, hogy jól èljen az új esèllyel.Lefty korrekt volt: jönnék, de ezzel inkompetens fasszal a fedélzeten nem. És erre a Jags nem a siker 2. Legnagyobb kerékkötőjétől szabadul meg, nem is az elsőtől persze, hanem keres olyat, aki a mutató- és hüvelykujjával ősszecsippentett orrcimpával, de hajlandó aláírni...van az a pénz amiért korpás a haja, jellege van ennek a kinevezésnek 😕
Húsrágó
Cuchulain82
több mint 4 éve
Lefty korrekt volt: jönnék, de ezzel inkompetens fasszal a fedélzeten nem. És erre a Jags nem a siker 2. Legnagyobb kerékkötőjétől szabadul meg, nem is az elsőtől persze, hanem keres olyat, aki a mutató- és hüvelykujjával ősszecsippentett orrcimpával, de hajlandó aláírni...van az a pénz amiért korpás a haja, jellege van ennek a kinevezésnek 😕
Húsrágó
több mint 4 éve
🎁 ba egy napi erős statisztika 🥴🥴🥴🥴A teljes lista fejből - a fiatal franchise előnye:
dande
1. Tom Coughlin 68
1. Jack Del Rio 68
3. Doug Marrone 23
4. Gus Bradley 14
5, Urban Meyer 2
5. Mel Tucker 2
5. Mike Mularkey 2
8. Darrell Bevell 1
több mint 4 éve
LMFAOIf Doug Pederson knows the name of 3 Jaguars at his first press conference, he'll be ahead of Urban Meyer's curve
— John Shipley (@_John_Shipley) February 4, 2022
Csak nekem van keserű szájízem azzal kapcsolatban, hogy így Balfék ránkszárad és tovább folytatja szakmailag kikezdhetetlen és emberileg is a legmagasabb nívót képviselő "munkáját"?Balfék neve feltűnően hiányzik Khan írásos közleményében. Reménykedem, hogy a Pederson + Spielman duó letöri a szarvát, ha utóbbi is jön és a draft után ki lesz baszva, addig meg nem lesz más, mint egy flancos címmel rendelkező scout (mint Dave Caldwell 2017-2019 között).
Lefty korrekt volt: jönnék, de ezzel inkompetens fasszal a fedélzeten nem. És erre a Jags nem a siker 2. Legnagyobb kerékkötőjétől szabadul meg, nem is az elsőtől persze, hanem keres olyat, aki a mutató- és hüvelykujjával ősszecsippentett orrcimpával, de hajlandó aláírni...
Filmszerűen így történt:
Amikor felvázolták a szitut Dougnak, egy pillanatig hezitálni kezded, de egy motiváló "Na mi van, ha kicsit büdös a szar már meg sem eszed?" bekóstolás után, azt mondta: "Na fogd meg a söröm!" és megsercegtette a tollát a papíron.
Húsrágó
Ja és ha már érkezők Bissacia egy rokona bekövetett egy rakás Jags accountot tegnap twitteren, szóval sanszosan jön ő is ST coordinátornak.
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Egész jól kijöttetek ebből, pláne, ha Spielman is jön.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.