Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Visszahoztuk Gotsist is. Örülök. A kevés pozitív csalódás egyike volt tavaly védelemben. A D-line lassan újra kezd erősséggé válni. Taven Bryannek baromi nehéz lesz bekerülni az 53-ba, ha addig el nem cseréljük/el nem küldjük. 9️⃣6️⃣ is staying in #DUUUVAL!@Dream_Finders | @gotsis96
— #DUUUVAL (@Jaguars) March 25, 2021
több mint 5 éve
Beathard és Lawrence nem a Jags öltözőjében fognak elöszőr találkozni pár hét múlva.Akkor ezzel az igazolással (Beathard), csak Trevor kedvére akartak tenni. Én szeretem az ilyet, még úgy is, hogy Minshewt meg imádom. Remélem olyan helyre kerül Minshew, ahol szép meze lesz, mert nekem kell olyan is. 😊
iktriad
több mint 5 éve
Beathard és Lawrence nem a Jags öltözőjében fognak elöszőr találkozni pár hét múlva.Former #49ers QB C.J. Beathard, who signed with the #Jaguars today, spent some time recently with Trevor Lawrence at a recent private gathering to test games at @TwoBitCircus. pic.twitter.com/U2N4mvmnZn
— Matt Maiocco (@MaioccoNBCS) March 24, 2021
több mint 5 éve
Ha eltrade-eljük Minshew-t akkor remélem olyan helyre kerül, ahol reálisan nézve harcban lehet a kezdőbe kerülésért. Padot melegíteni nálunk is tud, a középső körös cetli meg nem akkor plusz, hogy el kéne fogadni az ajánlatot.Ha tradelenek érte, olyan helyre viszik, ahol lesz reális esélye a kezdőbe jutni (pl. 49ers), igaz nem ő lesz a favorit. de itt se volt az. De ha eltradeljük, hivatalosan is rálép "az új Ryan Fitzpatrick" titulushoz vezető útra. 😊
dioadam
több mint 5 éve
Ha eltrade-eljük Minshew-t akkor remélem olyan helyre kerül, ahol reálisan nézve harcban lehet a kezdőbe kerülésért. Padot melegíteni nálunk is tud, a középső körös cetli meg nem akkor plusz, hogy el kéne fogadni az ajánlatot.
NBII-es futballisták a f@szomat már
több mint 5 éve
Már hogy Beathard fizet 5 misit, hogy itt legyen? Ennek 0 értelmét látom. Az a +1 év Garderhez képest.. (kispadon) hagyjuk már. Ha meg Bajusztrade a cél, akkor valami minőségi veterán kellett volna, tele volt a piac qb fronton. A pénz csak nem lehetett probléma. Aztán majd úgy járunk mint a cinci a nagy sztárqb a kórházi ágyból nézheti, hogy negyedosztályú cserékkel szenved a csapat. Ne legyen igazam...A mi falunk azért jobb, mint a tavalyi Bengals fal. És évi 2,5 millió egy veterán QB-ért nem egy vészes összeg. Azt meg csak halkan jegyzem meg, nem biztos, hogy olyan nagy tudásbeli difi van a 2 játékos között...
Ppistike
Minshewnál az is probléma, hogy sokak szerint nem biztos, miként viselné, hogy egyértelműen csere, azok után, hogy tavaly meg egyértelmáűen ő volt a kezdő. Ha lehet kapni érte egy vagy kettő körrel magasabb picket, mint ahol draftoltuk, az már nyereség lenne.
Ha már QB-k, tudom a múltban ez nem mindig jött be, de Trevor Lawrence tegnap elkezdte követni instagramon... Laviskát. Na ő tuti nálunk játszik. 😊 Csakúgy, mint remélhetőleg nemsokára Trevor.
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Már hogy Beathard fizet 5 misit, hogy itt legyen? Ennek 0 értelmét látom. Az a +1 év Garderhez képest.. (kispadon) hagyjuk már. Ha meg Bajusztrade a cél, akkor valami minőségi veterán kellett volna, tele volt a piac qb fronton. A pénz csak nem lehetett probléma. Aztán majd úgy járunk mint a cinci a nagy sztárqb a kórházi ágyból nézheti, hogy negyedosztályú cserékkel szenved a csapat. Ne legyen igazam...
több mint 5 éve
Beathard egész olcsó volt.For the #Jaguars and C.J. Beathard it’s a two-year, $5 million deal plus incentives, per source. https://t.co/LZbDQgEJWP
— Tom Pelissero (@TomPelissero) March 24, 2021
Állítólag pont régi kenyéradója, a Niners érdeklődik a legjobban Bajusz íránt.
Shipley 3 meglátása az igazolástól. Luton helye kétséges, Minshew pedig így mehet, ha jó ajánlat jön érte.
www.si.com/nfl/jaguars/duval-insider-plus/3-observations-on-the-jaguars-signing-of-c-j-beathard
több mint 5 éve
Igazoltunk QB-t. C.J. Beathard az új Ricky Stanzi? Mindketten az Iowára jártak, és nem valószinű, hogy itt pályára kerülnek.Vajon Minshew meddig marad még itt?
több mint 5 éve
Cam Robinsonból majdnem kiszaladt, hogy kit draftolunk 1/1-re. (Nem Mac Jonest.)Starting to think the Jags may draft Trevor Lawrence https://t.co/sCHfJwaI6g
— John Shipley (@_John_Shipley) March 23, 2021
Ha már Alabama, ma Baalke GM-et játszhatott, ő volt a Crimson Tide Pro Day-én. Tuti arra volt leginkább kíváncsi, hogy van Landon Dickerson ACL-je...
A Broncos ma kirakta a TE Nick Vannett-et. Miért érdekes ez, Ex-Ohio State-s játékos, akit még anno Meyer edzett.
Shipley WR-t draftolt nekünk a mockjában 1/25-re. Méghozzá egy elég gyorsat.
www.si.com/nfl/jaguars/draft/2021-nfl-draft-post-free-agency-1st-round-mock-who-do-the-jaguars-draft
több mint 5 éve
Nekem meg MJD mezem van a szekrényben, aztán mégsem tudjuk már a pályára visszacsalni! 😊Ok, hogy szerinted Marvin Jones >> Keelan Cole, de nekem Cole mezem van a szekrényben... meg ugye Jones életkora >>>> Keelan Cole kora. Mire Trevor belejön, addigra Jones pont "túlérett" lesz.Conleynak van 3-4 jó meccse/év, de volt olyan is, amikor rajta (is) elment meccs. Nem véletlenül csúfolták őt All Pro WR Chris Conleynak a Bold Take Podban. Mint leader jobban fog hiányozni az öltözőből, mint a pályáról.Én sem látom az upgradet a Cole + Conley <> Jones + Dorsett + Agnew cserében, de rosszabb nem lett a helyzet. Remélem így drafton is még jön valaki. Dede mellőzése is érdekes, kíváncsi lennék, mi áll a nagy zuhanás hátterében.Conleyval mi volt gond? Lassú? Mondjuk Cole jobban fájt.Gondolom túl sok a wr a roosteren... mondjuk én nem látom, hogy 1-2 "hozott anyag" nagyobb hozzáadott érték lenne, mint pl Cole volt. Kicsit túl van már megint tolva a frissítés, pont mint a hype szöszi2 körül. Nálunk ilyenkor szokott érkezni a bukta szezon, bukta emberekkel a kettes vágányra. Mondjuk nekem mindegy, ha idén is láthatom bajuszt jaguáros otthonkában 😊
Húsrágó
Ppistike
winston
WR poszton szerintem fog jönni valaki még korán a drafton (pl. Rondale Moore a Purdueról?). Amúgy Marvin Jones >> Keelan Cole. És én nagyon bírom Keelant. Főleg, hogy Marvin és Agnew jobban ismeri Bevell rendszerét, mint bárki a keretből.
iktriad
Conley kapcsán meg valahogy akkor a jobb meccsei maradtak meg nekem.
Húsrágó
Viccet félretéve Cole-t én is sajnálom, Conley-t viszont nem, nálam többnyire súlytalan volt, az új tagok (papíron) veszélyesebbek, és nem mellesleg nagyjából mennyiségben is megvagyunk...remélem minőségben is!
több mint 5 éve
Conley-val nekem is. Biztos félrenéztem, mikor rajta ment el meccs, simán a mellőzése tűnt fel. Na de Dede?Ok, hogy szerinted Marvin Jones >> Keelan Cole, de nekem Cole mezem van a szekrényben... meg ugye Jones életkora >>>> Keelan Cole kora. Mire Trevor belejön, addigra Jones pont "túlérett" lesz.Conleynak van 3-4 jó meccse/év, de volt olyan is, amikor rajta (is) elment meccs. Nem véletlenül csúfolták őt All Pro WR Chris Conleynak a Bold Take Podban. Mint leader jobban fog hiányozni az öltözőből, mint a pályáról.Én sem látom az upgradet a Cole + Conley <> Jones + Dorsett + Agnew cserében, de rosszabb nem lett a helyzet. Remélem így drafton is még jön valaki. Dede mellőzése is érdekes, kíváncsi lennék, mi áll a nagy zuhanás hátterében.Conleyval mi volt gond? Lassú? Mondjuk Cole jobban fájt.Gondolom túl sok a wr a roosteren... mondjuk én nem látom, hogy 1-2 "hozott anyag" nagyobb hozzáadott érték lenne, mint pl Cole volt. Kicsit túl van már megint tolva a frissítés, pont mint a hype szöszi2 körül. Nálunk ilyenkor szokott érkezni a bukta szezon, bukta emberekkel a kettes vágányra. Mondjuk nekem mindegy, ha idén is láthatom bajuszt jaguáros otthonkában 😊
Húsrágó
Ppistike
winston
WR poszton szerintem fog jönni valaki még korán a drafton (pl. Rondale Moore a Purdueról?). Amúgy Marvin Jones >> Keelan Cole. És én nagyon bírom Keelant. Főleg, hogy Marvin és Agnew jobban ismeri Bevell rendszerét, mint bárki a keretből.
iktriad
Húsrágó
több mint 5 éve
Ok, hogy szerinted Marvin Jones >> Keelan Cole, de nekem Cole mezem van a szekrényben... meg ugye Jones életkora >>>> Keelan Cole kora. Mire Trevor belejön, addigra Jones pont "túlérett" lesz.Conleynak van 3-4 jó meccse/év, de volt olyan is, amikor rajta (is) elment meccs. Nem véletlenül csúfolták őt All Pro WR Chris Conleynak a Bold Take Podban. Mint leader jobban fog hiányozni az öltözőből, mint a pályáról.Én sem látom az upgradet a Cole + Conley <> Jones + Dorsett + Agnew cserében, de rosszabb nem lett a helyzet. Remélem így drafton is még jön valaki. Dede mellőzése is érdekes, kíváncsi lennék, mi áll a nagy zuhanás hátterében.Conleyval mi volt gond? Lassú? Mondjuk Cole jobban fájt.Gondolom túl sok a wr a roosteren... mondjuk én nem látom, hogy 1-2 "hozott anyag" nagyobb hozzáadott érték lenne, mint pl Cole volt. Kicsit túl van már megint tolva a frissítés, pont mint a hype szöszi2 körül. Nálunk ilyenkor szokott érkezni a bukta szezon, bukta emberekkel a kettes vágányra. Mondjuk nekem mindegy, ha idén is láthatom bajuszt jaguáros otthonkában 😊
Húsrágó
Ppistike
winston
iktriad
több mint 5 éve
Conleynak van 3-4 jó meccse/év, de volt olyan is, amikor rajta (is) elment meccs. Nem véletlenül csúfolták őt All Pro WR Chris Conleynak a Bold Take Podban. Mint leader jobban fog hiányozni az öltözőből, mint a pályáról.Én sem látom az upgradet a Cole + Conley <> Jones + Dorsett + Agnew cserében, de rosszabb nem lett a helyzet. Remélem így drafton is még jön valaki. Dede mellőzése is érdekes, kíváncsi lennék, mi áll a nagy zuhanás hátterében.Conleyval mi volt gond? Lassú? Mondjuk Cole jobban fájt.Gondolom túl sok a wr a roosteren... mondjuk én nem látom, hogy 1-2 "hozott anyag" nagyobb hozzáadott érték lenne, mint pl Cole volt. Kicsit túl van már megint tolva a frissítés, pont mint a hype szöszi2 körül. Nálunk ilyenkor szokott érkezni a bukta szezon, bukta emberekkel a kettes vágányra. Mondjuk nekem mindegy, ha idén is láthatom bajuszt jaguáros otthonkában 😊
Húsrágó
Ppistike
winston
több mint 5 éve
Én sem látom az upgradet a Cole + Conley <> Jones + Dorsett + Agnew cserében, de rosszabb nem lett a helyzet. Remélem így drafton is még jön valaki. Dede mellőzése is érdekes, kíváncsi lennék, mi áll a nagy zuhanás hátterében.Conleyval mi volt gond? Lassú? Mondjuk Cole jobban fájt.Gondolom túl sok a wr a roosteren... mondjuk én nem látom, hogy 1-2 "hozott anyag" nagyobb hozzáadott érték lenne, mint pl Cole volt. Kicsit túl van már megint tolva a frissítés, pont mint a hype szöszi2 körül. Nálunk ilyenkor szokott érkezni a bukta szezon, bukta emberekkel a kettes vágányra. Mondjuk nekem mindegy, ha idén is láthatom bajuszt jaguáros otthonkában 😊
Húsrágó
Ppistike
több mint 5 éve
Conleyval mi volt gond? Lassú? Mondjuk Cole jobban fájt.Gondolom túl sok a wr a roosteren... mondjuk én nem látom, hogy 1-2 "hozott anyag" nagyobb hozzáadott érték lenne, mint pl Cole volt. Kicsit túl van már megint tolva a frissítés, pont mint a hype szöszi2 körül. Nálunk ilyenkor szokott érkezni a bukta szezon, bukta emberekkel a kettes vágányra. Mondjuk nekem mindegy, ha idén is láthatom bajuszt jaguáros otthonkában 😊
Húsrágó
több mint 5 éve
Conleyval mi volt gond? Lassú? Mondjuk Cole jobban fájt.
több mint 5 éve
Conley -> TexansÚj mezszámok:
Marvin Jones: #11
Phillip Dorsett: #13
Carlos Hyde: #34
Roy Robertson-Harris: #95
(Régi-) új fiúk interjúi.
Carlos Hyde
Phillip Dorsett
Marvin Jones
Jamal Agnew
Rudy Ford
több mint 5 éve
Jordan De Lugo kifejti, hogy nem csak az ismerős WR coach miatt claimeltünk Jon'Vea Johnsont. A srác egy igazi speedster (4.34-es 40 yardos idővel). www.genjag.com/jacksonville-jaguars-news/analysis-jaguars-extend-logan-cooke-claim-jonvea-johnson
több mint 5 éve
Rapapa szerint Cooke évi 3 milliót keres majd az új szerződésével. több mint 5 éve
Jött egy elkapó is waiverről (ugyebár mi claimelhetünk elsőként a 3. hétig). WR Jon’Vea Johnsont a Cowboys rakta ki, 2 évet volt náluk a gyakorló csapatban. Az új WR coach Sanjay Lal edzette őt 2019-ben. Tényleg ha már rúgó... mi a helyzet Lamboval? Egészséges?Remélem, bár Rosast is újraigazoltuk a napokban. De jó eséllyel csak camp bodynak.
Ppistike
több mint 5 éve
Tényleg ha már rúgó... mi a helyzet Lamboval? Egészséges?
több mint 5 éve
Itt a szerződéshosszabbítás, amire mindenki várt. Logan Cooke még 4 évig marad a csapatnál!💥BOOM💥
— #DUUUVAL (@Jaguars) March 20, 2021
We have extended P @LoganCooke2!

Remélem Chark új szerződése is meglesz hamarosan.
több mint 5 éve
Kassidy Hill összegyűjtötte azt a 28 draft prospectet, akinek van valami köze a Jaguars edzői stábjához és hogy mennyire lenne jó, ha draftolnánk őket!www.si.com/nfl/jaguars/draft/2021-nfl-draft-which-prospects-have-experience-with-the-jaguars-staff
A pénteki új igazolások sajtótájékoztatói.
A nap embere, Jihad Ward
Malcom Brown
Chris Manhertz
több mint 5 éve
Érik az a Minshew - Ertz csere. The #Jaguars are hosting free agent QB CJ Beathard on a tryout, per the wire. A possible new QB for depth.
— Ian Rapoport (@RapSheet) March 19, 2021
A Dilla által belengetett Hollistert is elvitte a Bills. Kb Marcedes Lewis meg Tyler Eifert a legjobb elérhető TEk lassan a piacon...