NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
114
17
Jacksonville Jaguars
2 éven belül eltradelitek ha jó ha rossz 😊 Amúgy is itt van csoda bajusz mit akarsz te Lawrencel? 😊Ik meg inkább már 7 órája nem írt ide bánatában. Meg biztos élvezi, hogy megindult itt a duma. 😉 😛 csak kár, hogy nem az ő általa berakott tudósításokra. De hát ilyen ez a nép az isten adta nép 😀 😉 😛Iktriad dolgozik és ilyenkor offline van. Most meg szedegeti az állát a földről. Trevor Lawrence kezdjen el házakat nézni Jacksonvilleben.
dande
iktriad
Ik meg inkább már 7 órája nem írt ide bánatában. Meg biztos élvezi, hogy megindult itt a duma. 😉 😛 csak kár, hogy nem az ő általa berakott tudósításokra. De hát ilyen ez a nép az isten adta nép 😀 😉 😛Iktriad dolgozik és ilyenkor offline van. Most meg szedegeti az állát a földről. Trevor Lawrence kezdjen el házakat nézni Jacksonvilleben.
dande
Jo hogy csak ma este lesz fantasy draft. Fournette-től jó évet vártam és szívesen húztam volna. 😀Nem tudom mit szednek, de valaki szólhatna már nekik, hogy a kábszi rossz 😀
Mit szednek nálatok egyébként? Minden értelmes játékostól szabaduljunk meg pirulát egy kis nem kell értük egy marok szotyi se löttyel?
Részvétem egyébként. ( remélem Bears-ben köt majd ki)
Toto21
Ilyenkor azért elgondolkodom, hogy Mr.Khan hogy a tökömbe lett sikeres üzletember és multimilliomos.
Attól meg különösen tartok, hogy a távozó játékosok az új csapatukban tolnak egy jó idényt...
NBII-es futballisták a f@szomat már
Mit szednek nálatok egyébként? Minden értelmes játékostól szabaduljunk meg pirulát egy kis nem kell értük egy marok szotyi se löttyel?
Részvétem egyébként. ( remélem Bears-ben köt majd ki)
Most vagy a szokásos balfaszság, vagy durrantunk valamit... 😊
Így volt 2000 yardon Megatron.Hátrányban nem futsz hanem passzolsz úgyis.Fournette repült.Valaki, aki jobban ért ehhez/jobban informált meg tudná mondani, hogy ennek a döntésnek mi értelme volt?
Beki
Vagy csinált valami nagy balhét és azért repült?
dioadam
Bazzani
Ha ez igaz az akkor tényleg gáz. Mondanam hogy sajnálom de lehet hogy adtatok nekünk egy futót,legalábbis remélem elhozzukValószínűleg pénz van a dologban34M-val van a csapat a cap alatt. Vagy valami sztori volt a háttérben, vagy a többi RB akkorát ment az edzőtáborban, hogy rájuk lehet bízni a futójátékot. Egyiket sem nagyon hiszem el, szóval nem értem ez miért jó, de hajrá, aztán menjen a szezon.
davemayer
winston
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Valószínűleg pénz van a dologban34M-val van a csapat a cap alatt. Vagy valami sztori volt a háttérben, vagy a többi RB akkorát ment az edzőtáborban, hogy rájuk lehet bízni a futójátékot. Egyiket sem nagyon hiszem el, szóval nem értem ez miért jó, de hajrá, aztán menjen a szezon.
davemayer
kalen ballage was almost traded before his physical failed and he averaged 1.8 yards per carry last year https://t.co/XXHlF8BJxk
— charles (#1 summer allergy hater) mcdonald (@FourVerts) August 31, 2020
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Ha meg jó a támadósorod akkor minek védelem, majd lehozzák a meccset 70 - 63-ra 😀Hátrányban nem futsz hanem passzolsz úgyis.Fournette repült.Valaki, aki jobban ért ehhez/jobban informált meg tudná mondani, hogy ennek a döntésnek mi értelme volt?
Beki
dioadam
Bazzani
Bizton allithatom, hogy ez rossz hozzaallas 😀Hátrányban nem futsz hanem passzolsz úgyis.Fournette repült.Valaki, aki jobban ért ehhez/jobban informált meg tudná mondani, hogy ennek a döntésnek mi értelme volt?
Beki
dioadam
Bazzani
Hátrányban nem futsz hanem passzolsz úgyis.Fournette repült.Valaki, aki jobban ért ehhez/jobban informált meg tudná mondani, hogy ennek a döntésnek mi értelme volt?
Beki
dioadam
Fournette repült.Valaki, aki jobban ért ehhez/jobban informált meg tudná mondani, hogy ennek a döntésnek mi értelme volt?
Beki
Fournette repült.Ismèt egy fasza első körös. Jobban nyomjátok mint ki Chicagóban 😊
Beki
Fournette repült.Alig 18 órával azután, hogy behúztam fantasyban. Nem is értem hogy lehettem 1/1 😀
Beki
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
Yannick kapcsán az a szomorú (Vikings szempontból örömteli) hogy F. Clark ellenértéke annyival, de annyival több volt... mindegy, most lehetetlen volt többet kialkudni a helyzetben, de csak ott motoszkál az ember fejében, hogy mekkora lehúzás volt ez.Ha Clowneyt akarjuk (amit kétlek), akkor remélem már elfelejtette, hogy 2017-ben a Jags szurkolói egy csomó üres minikukát küldtek neki (amit ő aztán jótékony célra használt fel).
Clowneyban én nem látom azt a predátort, akit mások talán belelátnak, de itt az idő megkínálni egy ajánlattal és akkor némi veterán jelenlét is erősítené a posztot.
Húsrágó
Thank you @Jaguars fans for sending trash cans to NRG! It inspired me to fill them and an entire truck with toys to turn a negative situation into a blessing for some deserving women and children at @MissionOfYahweh #turningtrashintotreasure #merrychristmas pic.twitter.com/LamHoDSLEk
— Jadeveon Clowney (@clownejd) December 22, 2017
Amúgy Caldwellből, hogy úgy véli nem kell igazolni, mert megvagyunk a DLineban. Ismerjük milyen tévesen képes felmérni a keretet...
Clowneyban én nem látom azt a predátort, akit mások talán belelátnak, de itt az idő megkínálni egy ajánlattal és akkor némi veterán jelenlét is erősítené a posztot.
Source: The Vikings and DE Yannick Ngakoue agreed to a one-year, $12 million deal. So Ngakoue will take nearly $6 million less to play in Minnesota than he would've taken in Jacksonville.
— Albert Breer (@AlbertBreer) August 30, 2020
So ... He really wanted out.
Yannick is tweetelt egyet, utóbbi hónapok után meglepően rendeset.
It’s evident that my time in Jacksonville is up. But I want to say thank you to the organization for making it a home for myself for 4 years, and that I’ll never forget . That chapter is over with now. Nothing lasts forever. But I’m truly excited to start this new chapter! SKOL!
— Yannick Ngakoue (@YannickNgakoue) August 30, 2020
Szerkesztette: iktriad
A meglepően classy:
No need for that. Yann has done a lot for this franchise and has been a tremendous idol to follow. Wishing the best for him and his future is something we all should do. https://t.co/38LzAoTHKR
— K’Lavon Chaisson (@S4CKGURU) August 30, 2020
A következő, akit eltradelünk:
Congrats @YannickNgakoue luv brother
— 7⃣ Leonard Fournette (@_fournette) August 30, 2020
És a kemény trashtalker/seggfej, aki letiltott minden reagálást, de cserében RT-ben kapja az áldást így.
Congrats @YannickNgakoue .. BEYOND Happy for you! You free now!! Just go be you & all the blessings will come to you. Minnesota just got a DAWG!!
— Jalen Ramsey (@jalenramsey) August 30, 2020
Hát ja.
Shad Khan needs to do some soul searching on where #Jaguars are headed. https://t.co/h6Z7p9UFyN
— Hays Carlyon (@HaysCarlyon) August 30, 2020