Kansas City Chiefs

29 feliratkozó

több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Shady pedig cserejatekos lesz, varhatoan. Nem veletlen kerestek Williams moge a megbizhato cseret. Aki jol fut belul, meg jobban kivul. Ismer par passz utvonalat, es nem remeg a keze ha tetre mennek a dolgok. Foleg, hogy Black Mamba inkabb returner, es el is meszeltek egy meccsre. Thompson ujonc.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Már beszéltek is. Reunion. Faszom az egészbe. Idén is az lesz a verseny, hogy ki lesz a 2. mögöttetek.
Amadeus
Ellenben. Legtobb szaki szerint inkabb ketteszakadhat a csoport. Lesz egy harc a Chiefs-Chargers kozt a minel jobb PO helyert. Es lesz egy harc mogottuk, a WC helyert, vagy a szimpla harmadik helyert.

Szvsz utobbi nem lenyeg a Raidersnek, sem a Broncosnak. Nekik a lenyeg, termeszetesen minel tobb gyozelem mellett (ha tenyleg igy lesz), hogy lathatoan legyen egy kialakult, mukodo jatekuk. Az iranyito tudja vinni a tamadokat, es a vedelemben kideruljon, hol kell eroziteni, de az ne "mindenhol" legyen. Az eleg rtika, hogy jon egy Mahomes aztan begyakorlo evben tarolja a ligat. De nem is kell.

Ugy ertem, ha a Chiefs (ahogy mondod), vagy a Bolts nyeri a csoportot, nem lesz harc a masodik helyert.
Pont ezert van a Raiders nehez helyzetben. Mert igy felepiteni egy csapatot, egy otltozot, sok fiatallal, hogy nincsenek hozza megfeleloen ismetlodo gyozelmek, rohadt nehez. A ket favorit tudja, ahogy tavaly, ilyen helyzetben az nyer, aki a csoportban kevesebbet hibazik.
A Denver tudja, ha barmit akar, a Raiderst oda-vissza. Es a Denver nem rossz csapat am, csak most nem SB contender.

Masreszt. Ez a csoport a kedvencem, mert itt (is) mindig megy a harc. Mindegy ki mennyire dominans a ligaban, sose tudod mi tortenik egy csoportmeccsen.

több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
Reid beszélni akar Shadyvel
sutianap
A GM Veach is megerositette a hirt. Ha o mondja, akkor az nem kamu.
ulpianus
Már beszéltek is. Reunion. Faszom az egészbe. Idén is az lesz a verseny, hogy ki lesz a 2. mögöttetek.
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
 eu.usatoday.com/story/sports/nfl/columnist/bell/2013/09/17/andy-reid-chiefs-eagles/2829265/

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ahogy számítani lehetett rá Shady a Chiefsben. 1 év 3 millió. sok sikert vele a SB-ban remélem találkozunk 😊
több mint 6 éve
A Chiefs valahogy mindig megszivja az ilyet:
 eu.usatoday.com/story/sports/nfl/2019/08/31/chiefs-thomas-suspended-by-nfl-2-trades-made-on-cut-day/40056885/

Szerkesztette: ulpianus

több mint 6 éve
sutianap
A GM Veach is megerositette a hirt. Ha o mondja, akkor az nem kamu.

több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
 chiefswire.usatoday.com/2019/08/31/kansas-city-chiefs-roster-cuts-2019-heres-who-has-been-released/

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 500 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Új OL jött. Kis szépséghiba, hogy a borzalmas Texans OL-ből, cserébe Carlos Hyde ment vissza az AFC Southba...
 twitter.com/AdamSchefter/status/1167887165541371904
több mint 6 éve
 www.skysports.com/nfl/news/12118/11796455/afc-west-preview-denver-broncos-los-angeles-chargers-kansas-city-chiefs-oakland-raiders

több mint 6 éve
Miutan Henne megserult, a csapat leigazolta Matt Moore iranyitot. Nagyjabol teljesen mindegy, ha Mahomes leserul, melyikuk all be.
ulpianus
mondjuk Matt Moore az egyik legjobb locker room guy a ligában. Még segíthet is Mahomesnak.
több mint 6 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 396 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Mennyire nem pörög a topic, különben itt van:-
AFC döntős csapat
MVP
Az első fekete klubtulajdonos! 😆
steelwolf
Mahomes még nem égett ki nincs min pörögni 😂😂😂

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Mennyire nem pörög a topic, különben itt van:-
AFC döntős csapat
MVP
Az első fekete klubtulajdonos! 😆
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 500 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Itt egy kis friss ropogós Mahomes content.
 twitter.com/CBSSportsHQ/status/1166461282813394945
Minden jót kívánok neki, leszámítva persze a nyitó hétvégét. 😊
több mint 6 éve
 chiefswire.usatoday.com/2019/08/26/kansas-city-chiefs-to-be-big-part-of-hbos-ballers-final-season/

több mint 6 éve
 mavensports.io/chiefs/draft/chiefs-de-breeland-speaks-requires-surgery-for-right-knee-mcl-sprain-meniscus-uKvkDxhAXk2YJ-1-HjiruQ/

több mint 6 éve
Miutan Henne megserult, a csapat leigazolta Matt Moore iranyitot. Nagyjabol teljesen mindegy, ha Mahomes leserul, melyikuk all be.

több mint 6 éve
KoporShow Kansas City Chiefs Auburn Tigers 1 211 — Forum Reader
 arrowheadone.com/wrapping-up-the-roster-predictions-for-kansas-citys-final-53/

"Nem kell hogy valódi legyen...Elég ha annak tűnik"

PC still means Personal Computer for me!

A rat born in stable is not a horse.

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
több mint 6 éve
De'Anthony Thomas a fedélzeten.
mirdal
Nem unjak? Allandoan ki-be kigyozik a csapatbol Black Mamba.
ulpianus

“Aaa fekete kígyó, kígyó kígyózik”
több mint 6 éve
mirdal
Nem unjak? Allandoan ki-be kigyozik a csapatbol Black Mamba.

több mint 6 éve
mirdal Kansas City Chiefs 647 — Chiefs fan
több mint 6 éve
Marcus Kemp az idei szezont pihenéssel tölti, acl és mcl szakadás miatt.
Jók ezek az előszezonbeli meccsek...
több mint 6 éve
West-tel jól is járnak.
több mint 6 éve
Az ex KC OL jatekos, Geoff Schwartz szerint a csapat le akarja igazolni a szinten ex KC Guard Jeff Allent.
ulpianus
Forrás-? Ex KC GM?
steelwolf
A forras mint irtam, a belsos infokkal jol ellatott Geoff Schwartz volt, twitteren egyebkent. En a Pro Football talkon olvastan, meg a Chiefs Wire oldalon.

Mas. A Colts serut RB jatekosai okan, tobbek kozt, leigazolta C. Westet.
 nfltraderumors.co/colts-sign-three-including-rb-charcandrick-west-place-rb-donta-foreman-wr-reece-fountain-on-ir/