Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 7 éve
Valóban az évszámra nem figyeltem 😊Az a Holmes-LJ-féle csapat nem volt rossz...Gratulálok srácok,jó újra egy nagyon jó Chiefset látni.Ezt úgy neked Reid előtt mikor sikerült, amióta itthon is van NFL😀?
kolok1972
Amúgy így tovább!!!! 😊
dande
Meg az évszámból tippelve, miért ne nézhette volna a 90-es években német/angol adókon? 😛
Igor
több mint 7 éve
Az a Holmes-LJ-féle csapat nem volt rossz...Gratulálok srácok,jó újra egy nagyon jó Chiefset látni.Ezt úgy neked Reid előtt mikor sikerült, amióta itthon is van NFL😀?
kolok1972
Amúgy így tovább!!!! 😊
dande
Meg az évszámból tippelve, miért ne nézhette volna a 90-es években német/angol adókon? 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Azért emlékezzünk meg Conley-ról akinek véget ért a szezon. Kelce meg agyrázkódás protokolon
több mint 7 éve
"For the first time in his career, Alex Smith has exceeded 300 passing yards twice in a season"Korábban kellett volna backupot húzni Alex mögé, akkor most dinasztiáról beszélnénk..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Gratulálok srácok,jó újra egy nagyon jó Chiefset látni.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 7 éve
Csak a 16-0!Csak el ne fogyjon az egység, ki ne durranjon a lufi idő előtt.
ulpianus
A cél a Lombardi, nem holmi rekorddöntögetés.
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Csak a 16-0!A 72-es delfinek kezdhetnek aggódni.
ulpianus
több mint 7 éve
Bár a védőiteknek ma sok rossz szerelésük volt, összességében nem tudom ki fogja ezt a Chiefst megállítani. Annyira sokoldalú ez a O, hogy az már gömb. Kovács Sanyi meg nem akarja átadni a helyét. Elképesztően jól játszik.Tipp: Kareem Huntnak meglesz az 1000 futott yard legkésőbb a 9. meccsre.
Gratula és köszönjük a segítséget!
több mint 7 éve
fun statok:thebiglead.com/2017/10/03/kareem-hunt-has-nearly-as-many-yards-as-the-miami-dolphins-and-other-fun-stats/
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
A Skinsnek a futasvedelme nagyon kiraly eleve. Illetve pont most keseregtem, hogy olyan csere emberekbol all a fal kozepe, ami siralmas.
több mint 7 éve
Hát nem.Borzasztóan meg volt fogva a futás az elején az Oline olyan volt mint a használt mosórongy.Doctson volt de a lényegen nem változtat 😊
Nagyon kemény volt a skins nagyon fontos volt ,hogy a végén( Grant? ) a skins elkapó elejtette a gw td paszt.
Janek
dande
reggel van még nagyon
több mint 7 éve
Borzasztóan meg volt fogva a futás az elején az Oline olyan volt mint a használt mosórongy.Doctson volt de a lényegen nem változtat 😊
Nagyon kemény volt a skins nagyon fontos volt ,hogy a végén( Grant? ) a skins elkapó elejtette a gw td paszt.
Janek
több mint 7 éve
Borzasztóan meg volt fogva a futás az elején az Oline olyan volt mint a használt mosórongy.Nagyon kemény volt a skins nagyon fontos volt ,hogy a végén( Grant? ) a skins elkapó elejtette a gw td paszt.
több mint 7 éve
Az OL belso harom tagja, udvariasan fogalmazva noname trio. Alex egesz jol hozzaszokott mar, hogy utik verik minden meccsen. Hunt pedig igy is tud futni. De azert remelem egyszer talan lesz egy normalis guardunk. Nem kell elit legyen, lehet csunya is, budos is, csak hozzon egy NFL szintet, es jo is. Fulton meg elmegy centernek, mert fel tudja adni a lasztit megbizhatoan, de ennyike.
több mint 7 éve
Ez a kotsog Chiefs mar megint nyert.Pederson egyébként biztos azó mondta cserébe Reidnek: "Végy újonc rúgót" 😛
ulpianus
Amúgy köszi😊
több mint 7 éve
Ez a kotsog Chiefs mar megint nyert.
több mint 7 éve
Azt olvastam,szigoruan pletyi szinten, hogy D. Pederson (Zodsasok) felhivta Reidet, szte mit erdemes jatszani a Bolts ellen.Egy tippet tuti mondott:
ulpianus
Better job 😛😀
több mint 7 éve
Azt olvastam,szigoruan pletyi szinten, hogy D. Pederson (Zodsasok) felhivta Reidet, szte mit erdemes jatszani a Bolts ellen.
több mint 7 éve
Igen, olyan 10-14 nap után free agent státuszba leszEs ha felepul visszaigazolhatja a Chiefs? Mert igy akkor igazabol nem kellene elhasznalni az egyik IR visszaterestMeg ket napja mondta Reid, hogy visszaterhet. Ma pedig kiraktak. Remeljuk, tudjak mit csinalnak.Az ijen első szerződéses IRes sztoriknál azért vannak furcsaságok, mert gyakorlatice waivelni kell a játékost, aztán ő is nyilatkozhat, hogy nem fogadja el az IRt, sőt más csapat is tehet neki ajánlatot. Szóval annyi gubát nem kapott, hogy esetleg ne látna zsírosabb feltételt a kikerkeringőben más csapatnál.
ulpianus
sutianap
JustoVillar
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
JustoVillar
626
Es ha felepul visszaigazolhatja a Chiefs? Mert igy akkor igazabol nem kellene elhasznalni az egyik IR visszaterestMeg ket napja mondta Reid, hogy visszaterhet. Ma pedig kiraktak. Remeljuk, tudjak mit csinalnak.Az ijen első szerződéses IRes sztoriknál azért vannak furcsaságok, mert gyakorlatice waivelni kell a játékost, aztán ő is nyilatkozhat, hogy nem fogadja el az IRt, sőt más csapat is tehet neki ajánlatot. Szóval annyi gubát nem kapott, hogy esetleg ne látna zsírosabb feltételt a kikerkeringőben más csapatnál.
ulpianus
sutianap
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 7 éve
Meg ket napja mondta Reid, hogy visszaterhet. Ma pedig kiraktak. Remeljuk, tudjak mit csinalnak.Az ijen első szerződéses IRes sztoriknál azért vannak furcsaságok, mert gyakorlatice waivelni kell a játékost, aztán ő is nyilatkozhat, hogy nem fogadja el az IRt, sőt más csapat is tehet neki ajánlatot. Szóval annyi gubát nem kapott, hogy esetleg ne látna zsírosabb feltételt a kikerkeringőben más csapatnál.
ulpianus
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Dee Ford es Mitch Morse nem jatszik. Eric Fisher jateka a levegoben log, ahogy Reid fogalmazott.Ki lesz az edge igy?
ulpianus
Zomba?
S Nelson egesz szezonra IR vajon?
több mint 7 éve
Kis hangolodas:www.youtube.com/watch?v=fYBk6nQEm1g&feature=youtu.be