Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 7 éve
Akkor nem... 😀Calvin Pryor-t kivágta a Browns.A Jaguars már claimelte a waiverről.
Lehet opció?
mirdal
empty taxi
több mint 7 éve
Calvin Pryor-t kivágta a Browns.A Jaguars már claimelte a waiverről.
Lehet opció?
mirdal
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Újra-harmadszor-leigazoltuk Spiller-t. És keressük Berry helyére a megfelelő embert...
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Nagyon nagy kár Berry-ért...ez a meccs megvan, de ez nagyon sokba kerülhet a Chiefsnek...bár itt tényleg (szinte) bárkiből tudnak értelmes secondary játékost csinálni. 😕
több mint 7 éve
Jughead
5 213
Ez a Hunt gyerek mit csinált. 😀 Ilyen első futás után azt hittem Reid a padon hagyja, erre a gyereknek teljesen elgurult a gyógyszere.Már csak egy RB kéne.Megvan. 😀
mirdal
több mint 7 éve
Francba....
több mint 7 éve
BB-nek két "mumusa" van, Coughlin és Reid.Reidnek ez volt a 2. győzelme BB ellen 5 vereség mellett.
BB ellenben 80 hc/ex-hc mumusa.
Pari
Ellenben az öreg Shanny, neki van 5-3-as rekordja BB ellen.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
akkor kb. eddig lehetett reménykedni:Na neee imádom Berryt, nagy kedvencem 😕 . Hatalmas érvágás ha valóban szakadás
www.espn.com/espn/now?nowId=21-0697667414510276900-4&t=1&cn=ZmxleGlibGVfcmVjc18y&refsrc=email&iid=904c4efb6d504cfbbec261dd1e7b5e7a&uid=820218419668717568&nid=244+272699400
ehh
több mint 7 éve
akkor kb. eddig lehetett reménykedni:ezek szerint szakadás?
www.espn.com/espn/now?nowId=21-0697667414510276900-4&t=1&cn=ZmxleGlibGVfcmVjc18y&refsrc=email&iid=904c4efb6d504cfbbec261dd1e7b5e7a&uid=820218419668717568&nid=244+272699400
ehh
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Hol tudom megnézni a hajnali meccs snap számait?KC
Bazzani
www.arrowheadpride.com/2017/9/8/16273396/chiefs-vs-patriots-snap-counts-tyreek-hills-usage-kareem-hunt-just-58-percent-of-snaps
Pats
www.patspulpit.com/2017/9/8/16272720/snap-count-reports-patriots-vs-chiefs-week-1
több mint 7 éve
pahynor21
197
Gratulálok a győzelemhez!
több mint 7 éve
azért az achilles szakadás még tele adrenalinnal is elég látványos "tüneteket" produkál, na majd meglátjuk ma délután/este mire jut az MRIBoven lehetett az szakadas, es a labfej mozgatasaval epp ezt neztek. De ettol meg sok esetben nem tudjak megmondani rogton, szakad-e vagy csak huzodott. Az azert csaloka, hogy latszolag hogy ult ott a foldon, millio egy esetben van az is, hogy valakinek elszakadt a terdszalagja, mikozben a serules utan ranezesre azt mondana az ember, huzodas, megussza egy kis pihenovel.ha elszakadt volna akkor nem ült volna ott viszonylag nyugodtabban a földön és nem mozgatja úgy a lábfejét, szerintem húzódott ami azért jó pár hét, de mégsem szakadásBerry achillesze zuzodott, nem elszakadt. Utolso infom szerint legalabbis. Ot nem lehet potolni, o a legjobb safety. Viszont nalunk van a liga legjobb DB edzoje, akarkibol hasznalhato jatekost farag, tehetsegesbol pedig sztart. Volt mar Berrytlen szezonunk, akkor lett sztar Ron Parker (sokan maig nem tudjak, mennyire is jo Parker), akit ugy kukaztunk. Vagy Husi jott a kanaperol felallva, vagy aki emlekszik K. Lewisra, aki tul kicsi es lassu volt elvben, Huff elotte is jo volt, neki csak jot tett a kevesebb snap,vegre felepult. Q. Demps itt lett jatekos, Ez csak a FS poszt volt, de a tobbin is felsorolhatnek nem egy nevet. Emmitt Thomas egy DB edzozseni. Ha valakiben bizom, akkor az o.Epp akartam mondani Berry kapcsan, hogy Parker elkepesztoen alulertekelt safety. Nyilvan Berryt nem lehet potolni, de azert leirni kar ezt a secondaryt, tobben is vannak, akik mind jatekban, mind pedig mentalisan kepesek leaderkent „funkcionalni”.
ulpianus
Persze remenykedjunk, hogy Berrynel valoban nem szakadt semmi, es megussza nehany hettel.
Stez
ehh
Stez
több mint 7 éve
malkav
2 468
Igen én is így gondoltam, félreértés ne essen, nem esett rosszul, hogy kikapott a Pats, de lényeg inkább az, hogy ne kelljen minden héten azt olvasni, hogy meglehet a tökéletes szezon, blabla, és ezt talán a Patsnak is jobb.Szeretnék köszönetet mondani a Chiefsnek, hogy kivégezte a tökéletes szezon,19-0 blablabla hypevonatot....Az a hypevonat már az állomáson kisiklott... és jobb is így mindenkinek, de még a Pats drukkereknek is.
Grat mégegyszer.
malkav
Awesome88
több mint 7 éve
Boven lehetett az szakadas, es a labfej mozgatasaval epp ezt neztek. De ettol meg sok esetben nem tudjak megmondani rogton, szakad-e vagy csak huzodott. Az azert csaloka, hogy latszolag hogy ult ott a foldon, millio egy esetben van az is, hogy valakinek elszakadt a terdszalagja, mikozben a serules utan ranezesre azt mondana az ember, huzodas, megussza egy kis pihenovel.ha elszakadt volna akkor nem ült volna ott viszonylag nyugodtabban a földön és nem mozgatja úgy a lábfejét, szerintem húzódott ami azért jó pár hét, de mégsem szakadásBerry achillesze zuzodott, nem elszakadt. Utolso infom szerint legalabbis. Ot nem lehet potolni, o a legjobb safety. Viszont nalunk van a liga legjobb DB edzoje, akarkibol hasznalhato jatekost farag, tehetsegesbol pedig sztart. Volt mar Berrytlen szezonunk, akkor lett sztar Ron Parker (sokan maig nem tudjak, mennyire is jo Parker), akit ugy kukaztunk. Vagy Husi jott a kanaperol felallva, vagy aki emlekszik K. Lewisra, aki tul kicsi es lassu volt elvben, Huff elotte is jo volt, neki csak jot tett a kevesebb snap,vegre felepult. Q. Demps itt lett jatekos, Ez csak a FS poszt volt, de a tobbin is felsorolhatnek nem egy nevet. Emmitt Thomas egy DB edzozseni. Ha valakiben bizom, akkor az o.Epp akartam mondani Berry kapcsan, hogy Parker elkepesztoen alulertekelt safety. Nyilvan Berryt nem lehet potolni, de azert leirni kar ezt a secondaryt, tobben is vannak, akik mind jatekban, mind pedig mentalisan kepesek leaderkent „funkcionalni”.
ulpianus
Persze remenykedjunk, hogy Berrynel valoban nem szakadt semmi, es megussza nehany hettel.
Stez
ehh
több mint 7 éve
ha elszakadt volna akkor nem ült volna ott viszonylag nyugodtabban a földön és nem mozgatja úgy a lábfejét, szerintem húzódott ami azért jó pár hét, de mégsem szakadásBerry achillesze zuzodott, nem elszakadt. Utolso infom szerint legalabbis. Ot nem lehet potolni, o a legjobb safety. Viszont nalunk van a liga legjobb DB edzoje, akarkibol hasznalhato jatekost farag, tehetsegesbol pedig sztart. Volt mar Berrytlen szezonunk, akkor lett sztar Ron Parker (sokan maig nem tudjak, mennyire is jo Parker), akit ugy kukaztunk. Vagy Husi jott a kanaperol felallva, vagy aki emlekszik K. Lewisra, aki tul kicsi es lassu volt elvben, Huff elotte is jo volt, neki csak jot tett a kevesebb snap,vegre felepult. Q. Demps itt lett jatekos, Ez csak a FS poszt volt, de a tobbin is felsorolhatnek nem egy nevet. Emmitt Thomas egy DB edzozseni. Ha valakiben bizom, akkor az o.Epp akartam mondani Berry kapcsan, hogy Parker elkepesztoen alulertekelt safety. Nyilvan Berryt nem lehet potolni, de azert leirni kar ezt a secondaryt, tobben is vannak, akik mind jatekban, mind pedig mentalisan kepesek leaderkent „funkcionalni”.
ulpianus
Stez
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
Szeretnék köszönetet mondani a Chiefsnek, hogy kivégezte a tökéletes szezon,19-0 blablabla hypevonatot....Az a hypevonat már az állomáson kisiklott... és jobb is így mindenkinek, de még a Pats drukkereknek is.
Grat mégegyszer.
malkav
több mint 7 éve
malkav
2 468
Szeretnék köszönetet mondani a Chiefsnek, hogy kivégezte a tökéletes szezon,19-0 blablabla hypevonatot.... Grat mégegyszer.
több mint 7 éve
Gratulálok, szebben nem is indulhatott volna ez a szezon 😊 Még a harmadik negyedben sem igazán hittem benne, hogy nyerni tudtok, de aztán bedaráltátok őket a végére. Az elején sztem hatalmasat hibáztak, hogy kb tuti FG és 10-0 helyett megpróbálták már az első negyedben lezárni a meccset és nekimentek 4.-re. Persze ált be szokott jönni nekik ez a taktika, de szerencsére most nem így lett. A 42 pontért külön gratula, jó volt látni, hogy akasztják a hóhért😊
több mint 7 éve
Berry achillesze zuzodott, nem elszakadt. Utolso infom szerint legalabbis. Ot nem lehet potolni, o a legjobb safety. Viszont nalunk van a liga legjobb DB edzoje, akarkibol hasznalhato jatekost farag, tehetsegesbol pedig sztart. Volt mar Berrytlen szezonunk, akkor lett sztar Ron Parker (sokan maig nem tudjak, mennyire is jo Parker), akit ugy kukaztunk. Vagy Husi jott a kanaperol felallva, vagy aki emlekszik K. Lewisra, aki tul kicsi es lassu volt elvben, Huff elotte is jo volt, neki csak jot tett a kevesebb snap,vegre felepult. Q. Demps itt lett jatekos, Ez csak a FS poszt volt, de a tobbin is felsorolhatnek nem egy nevet. Emmitt Thomas egy DB edzozseni. Ha valakiben bizom, akkor az o.Epp akartam mondani Berry kapcsan, hogy Parker elkepesztoen alulertekelt safety. Nyilvan Berryt nem lehet potolni, de azert leirni kar ezt a secondaryt, tobben is vannak, akik mind jatekban, mind pedig mentalisan kepesek leaderkent „funkcionalni”.
ulpianus
több mint 7 éve
BB-nek két "mumusa" van, Coughlin és Reid.Reid csak a legfontosabb pillanatban nem tudott a mumusa lenni.... egyébként ja. Tényleg nagyon járna már az a gyűrű neki mint HC is. Kicsit Dan Marino effektus.
BB ellenben 80 hc/ex-hc mumusa.
Pari