Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 7 éve
ez mondjuk aranyköpés gyanús 😀Nem a csapattulaj Hunt! Hanem az uj HB.Ja, akkor minden oké.Már csak egy RB kéne.Hunt azt mondta, o kesz megfelelni kihivasnak.
mirdal
ulpianus
Majd esetleg Santos néha beugrik RB-nek...
mirdal
ulpianus
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Nem a csapattulaj Hunt! Hanem az uj HB.Ja, akkor minden oké.Már csak egy RB kéne.Hunt azt mondta, o kesz megfelelni kihivasnak.
mirdal
ulpianus
mirdal
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Ja, akkor minden oké.Már csak egy RB kéne.Hunt azt mondta, o kesz megfelelni kihivasnak.
mirdal
ulpianus
több mint 7 éve
Már csak egy RB kéne.Hunt azt mondta, o kesz megfelelni kihivasnak.
mirdal
több mint 7 éve
www.chiefs.com/news/article-2/Chiefs-Acquire-LB-Reggie-Ragland-via-Trade-with-Bills/64a93175-973c-4f76-aa7d-c7e117f9229aMauga-t meg kivágtuk.
ulpianus
Reggie srácnak meg futások ellen illene jónak lennie. A tavalyi draft kiemelt ILB-jei között tartották számon. A 41-ik választott volt a Bills-nél, aztán egy faja térdsérülés miatt végigkispadozta a tavalyi szezont.
Már csak egy RB kéne.
több mint 7 éve
www.chiefs.com/news/article-2/Chiefs-Acquire-LB-Reggie-Ragland-via-Trade-with-Bills/64a93175-973c-4f76-aa7d-c7e117f9229a
több mint 7 éve
Ha ennyivel megusszuk, az kiraly lenne.
több mint 7 éve
És ráadásul a miénk is...
több mint 7 éve
De az biztos, hogy elodeivel szemben o tenyleg iranyitonak fest jelen korulmenyek koztPont vmi ilyen fogalmazódott meg bennem. Mondjuk én Casselekhez meg Palkokhoz vagyok szokva, lehet ezért volt feltűnő a különbség 😀
ulpianus
több mint 7 éve
Nem kockaztat, egyszeruen jo formaban van. Es tehetseges. Mas o mint Alexejevicske, gunslinger kontra tutira dobo game manager. Ahhoz kepest igazabol visszafogottan kockaztat, mar ha ezt nezzuk most.Ez eloszezon, a masodik csapattal tolja, egy masodik csapat ellen. De az biztos, hogy elodeivel szemben o tenyleg iranyitonak fest jelen korulmenyek kozt, pedig nem alap jatekokkal jatszatjak.
több mint 7 éve
Mahomes 10/14 88yard 2TD Nekem eddig pozitív meglepetés amit láttam tőle. Nem tudom, hogy csak kockáztat és eddig bejön minden , annyira nem értek hozzá sajnos, de pl 2. tdje előtt volt egy play ahol kb érintés nélkül értek oda hozzá mégis 1st down lett 😀 Kommentátorok is csak annyit tudtak hozzáfűzni, hogy WOW 😀
több mint 7 éve
A meccsen Alex elso felido utan, terv szerint Mahomes jatszik a cserekkel, es csak utolso negyedben jon Bray. A multheti teljesitmenyeket figyelembe veve ez tejlesen ertheto valtoztatas.
több mint 7 éve
Akkor még kb azt sem tudtam, hogy ki ő. 😊Vajh kiért tradeltél nemrég... 😛Mahomes is kicsit aluldobta Demarcus Robinsont, de ő is elkapta.ez egy jó hívás volt, single high S, nem volt extra coverage. Alexünk kissé alul is dobta, de Hill ezért fasza WR hogy behúzza.Mahomes meg Bray hát hogyismondjam, van munkaAmi nekem egyebkent a QBknal tetszett. Alex elso passza egy mely passz volt jobbra (Hillnek). Es aztan Bray es Mahomes elso passza is detto ugyanaz volt.
petey
ulpianus
petey
Ő is fasza WR. 😉
Bazzani
empty taxi
több mint 7 éve
Vajh kiért tradeltél nemrég... 😛Mahomes is kicsit aluldobta Demarcus Robinsont, de ő is elkapta.ez egy jó hívás volt, single high S, nem volt extra coverage. Alexünk kissé alul is dobta, de Hill ezért fasza WR hogy behúzza.Mahomes meg Bray hát hogyismondjam, van munkaAmi nekem egyebkent a QBknal tetszett. Alex elso passza egy mely passz volt jobbra (Hillnek). Es aztan Bray es Mahomes elso passza is detto ugyanaz volt.
petey
ulpianus
petey
Ő is fasza WR. 😉
Bazzani
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
nem, láttam végig a meccset 😊 csak Bray-nél ugye visszafújták OPI-ra, Mahomes-nál meg a picsa tudja merre járt Reaser, ott meg Off. holding volt. de mint írtam mindegyik esetben sima emberezés volt, 1 Safety-vel, ennél simán meg kell próbálni, max ha nem Sherman és Thomas van fent 😀 Hill elkapásánál meg Robinson nem jammelte, és volt 1 lépés előnye.Lemaradtal a lenyegrol. Mindharom QB detto u.a. a passzt dobta elsore. Reid szokott ilyeneket trollkodni.ez egy jó hívás volt, single high S, nem volt extra coverage. Alexünk kissé alul is dobta, de Hill ezért fasza WR hogy behúzza.Mahomes meg Bray hát hogyismondjam, van munkaAmi nekem egyebkent a QBknal tetszett. Alex elso passza egy mely passz volt jobbra (Hillnek). Es aztan Bray es Mahomes elso passza is detto ugyanaz volt.
petey
ulpianus
petey
ulpianus
na ugorjunk, gyalázatos volt a zászlóerdő amúgy.
több mint 7 éve
Mahomes is kicsit aluldobta Demarcus Robinsont, de ő is elkapta.ez egy jó hívás volt, single high S, nem volt extra coverage. Alexünk kissé alul is dobta, de Hill ezért fasza WR hogy behúzza.Mahomes meg Bray hát hogyismondjam, van munkaAmi nekem egyebkent a QBknal tetszett. Alex elso passza egy mely passz volt jobbra (Hillnek). Es aztan Bray es Mahomes elso passza is detto ugyanaz volt.
petey
ulpianus
petey
Ő is fasza WR. 😉
több mint 7 éve
Lemaradtal a lenyegrol. Mindharom QB detto u.a. a passzt dobta elsore. Reid szokott ilyeneket trollkodni.ez egy jó hívás volt, single high S, nem volt extra coverage. Alexünk kissé alul is dobta, de Hill ezért fasza WR hogy behúzza.Mahomes meg Bray hát hogyismondjam, van munkaAmi nekem egyebkent a QBknal tetszett. Alex elso passza egy mely passz volt jobbra (Hillnek). Es aztan Bray es Mahomes elso passza is detto ugyanaz volt.
petey
ulpianus
petey
több mint 7 éve
ez egy jó hívás volt, single high S, nem volt extra coverage. Alexünk kissé alul is dobta, de Hill ezért fasza WR hogy behúzza.Mahomes meg Bray hát hogyismondjam, van munkaAmi nekem egyebkent a QBknal tetszett. Alex elso passza egy mely passz volt jobbra (Hillnek). Es aztan Bray es Mahomes elso passza is detto ugyanaz volt.
petey
ulpianus
több mint 7 éve
Mahomes meg Bray hát hogyismondjam, van munkaMahomes 9 passzt engedett el, egy TD, 7 complete, 126.4-es QB rating. Reideknek megfelelt elsore. Nekem is.
petey
Bray nem tom minek van meg a keretben. Nekem Stanzi pepitaban. Egyetemen egyik kedvencem volt, de lathatoan alkalmatlan a profi szintre. Nem tudom mire varnak, de mindegy.
Ami nekem egyebkent a QBknal tetszett. Alex elso passza egy mely passz volt jobbra (Hillnek). Es aztan Bray es Mahomes elso passza is detto ugyanaz volt.
több mint 7 éve
Sok minden a meccsbol nem derult ki. Par kezdo palyara sem lepett. Alex is felment, vezetett egy TD drive-ot. Ez errol szol mas csapatnal is. Itt foleg nem valtozott a rendszer meg semmi, sok informaciot Reid a kezdosorrol nem igenyel. Igazabol en sem.
több mint 7 éve
Sziasztok!Valaki tud esetleg olyan oldalt ajánlani, ahol nem kell minimum 25 dodót kifizetni egy nyamvadt sapi szállítására?! A fanatics.com kinyalhatja a marha nagy "free shipping" akcióival, hiába szedtem össze majd 100$-nyi cuccot, nincs kedvezmény szállításra... 😠 Az ebay meg marha drága, mert az usából jönnek szintén a sapik...😕
Szerkesztette: mirdal
több mint 7 éve
Chiefs waive DT Montori Hughes.