Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 7 éve
BB-nek két "mumusa" van, Coughlin és Reid.BB ellenben 80 hc/ex-hc mumusa.
több mint 7 éve
Gratulálok srácok,abszolút megérdemelt győzelem volt,sok sikert a szezonban. Reidet bírom,az nekünk is jó,ha néha lemeccseli vki BB-t,mert akkor bepipul.Editke mondja:Legfontosabbat lehagytam,jobbulást Berrynek.
Szerkesztette: kolok1972
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 7 éve
Berry achillesze zuzodott, nem elszakadt. Utolso infom szerint legalabbis. Ot nem lehet potolni, o a legjobb safety. Viszont nalunk van a liga legjobb DB edzoje, akarkibol hasznalhato jatekost farag, tehetsegesbol pedig sztart. Volt mar Berrytlen szezonunk, akkor lett sztar Ron Parker (sokan maig nem tudjak, mennyire is jo Parker), akit ugy kukaztunk. Vagy Husi jott a kanaperol felallva, vagy aki emlekszik K. Lewisra, aki tul kicsi es lassu volt elvben, Huff elotte is jo volt, neki csak jot tett a kevesebb snap,vegre felepult. Q. Demps itt lett jatekos, Ez csak a FS poszt volt, de a tobbin is felsorolhatnek nem egy nevet. Emmitt Thomas egy DB edzozseni. Ha valakiben bizom, akkor az o.
Szerkesztette: ulpianus
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Hajnalban felkeltem...hátha jó lesz a meccs, bár úgyis nyer a pats, és én is jól járok, a Chargers egyik ellenfele 0-1-el áll majd. Hát a meccs jó volt, de aki ezt a Hunt gyereket kinézte, annak fizu emelés jár, nem tudom melyik scout volt. És grat, ehhez tényleg lehet. Máris fejére fordult a liga.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Gratulálok a győzelemhez. Néztem a meccs végét nagyjából, hát elég szépen meneteltetek előre folyamatosan. Nem tudom, hogy ez most a Pats védelmének gyengeségének vagy a ti offense-tek erősségének köszönhető, de az biztos, hogy elég jól összeállt a csapatotok.Berry sérülése remélhetőleg nem komoly, bár azt gondolom, hogy talán a Chiefs secondary-ja az amely ezt a hiányt is megfelelően tudja pótolni, bár azért Berry az csak Berry!
több mint 7 éve
Grat, nagyon impresszív volt ez a teljesítmény. PO-ban visszavágó!
több mint 7 éve
pedig, milyen jo lett volna, ha a tulhype-olt Csillag Patrik lett volna a kezdo...lehet eldob 85yardot, de legalabb lenne egy valag int-je is, a kecseg Smith keptelen megtenni ezt a szivesseget, nem jo jel.
több mint 7 éve
Nem volt lapos a labda. Mondtam, akkor nyerunk. Felgyujtani elfelejtettuk a stadiont....és a nőiket sem vittétek haza...
ulpianus
Gratula, soha rosszabb kezdést... 😊
Sending out an S.O.S
több mint 7 éve
Nem volt lapos a labda. Mondtam, akkor nyerunk. Felgyujtani elfelejtettuk a stadiont.
több mint 7 éve
twitter.com/TerezPaylor/status/906014465069424640Ha szakadt akkor ez győzelem vezéráldozattal...
Tony Adams
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Ricsi még mindig utálja Reidet 😛?Sanyink meg megijedt Patricktól, muszáj MVP formában tolnia 😊
Hunt névvel itt muszáj teljesíteni😊
S amíg Houston van, addig nincs baj 😛
több mint 7 éve
Óriási gratula Chiefs! Szép munka.
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Oda volt ez rakva rendesen, nem ezt vártam, de a negyedik negyedben már nem volt kérdés, mi lesz a vége. Gratula, remélem, ez megint azt eredményezi, mint legutóbb 😀
több mint 7 éve
Gratula szép volt!
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Bradyt megkerdeztek, nem tart-e hogy megint lezuzzak, mint 2008ban. Mar nincs Pollard a bonebreaker. De ha nem lesz lapos a labda, leverjuk oket es atadjak a kupat.Bonecrusher volt a mi Bernardunk, nem holmi sima bonebreaker... 😜
ulpianus
több mint 7 éve
Bradyt megkerdeztek, nem tart-e hogy megint lezuzzak, mint 2008ban. Mar nincs Pollard a bonebreaker. De ha nem lesz lapos a labda, leverjuk oket es atadjak a kupat....és felgyújtjátok a stadiont.. ezt mindig elfelejted 😊
ulpianus
Sending out an S.O.S
több mint 7 éve
Bradyt megkerdeztek, nem tart-e hogy megint lezuzzak, mint 2008ban. Mar nincs Pollard a bonebreaker. De ha nem lesz lapos a labda, leverjuk oket es atadjak a kupat.
több mint 7 éve
Nem készülök én semmilyen Sms bajnokságra, mivel nem is tudom mi az 😀, csak egy naiv kérdést fogalmaztam meg, kíváncsi voltam a chiefs szurkolók véleményére.Biztos vótmá', de azért megkérdezem. Ti mit vártok a bajnok ellen a nyitómeccsen? Talán egy ilyen remek védelemmel meg lehet fogni a patriotsot, viszont a körülmények nem a chiefsnek kedveznek. Első meccs idegenben, super bowl celebration, felspanolt Belichick-bébik.. a regnáló bajnok nem fogja kiengedni a kezéből ezt a meccset egy könnyen, már csak presztízsből sem.készülsz a meccs közbeni sms bajnokságra?
Willis
ehh
több mint 7 éve
Biztos vótmá', de azért megkérdezem. Ti mit vártok a bajnok ellen a nyitómeccsen? Talán egy ilyen remek védelemmel meg lehet fogni a patriotsot, viszont a körülmények nem a chiefsnek kedveznek. Első meccs idegenben, super bowl celebration, felspanolt Belichick-bébik.. a regnáló bajnok nem fogja kiengedni a kezéből ezt a meccset egy könnyen, már csak presztízsből sem.készülsz a meccs közbeni sms bajnokságra?
Willis
több mint 7 éve
Biztos vótmá', de azért megkérdezem. Ti mit vártok a bajnok ellen a nyitómeccsen? Talán egy ilyen remek védelemmel meg lehet fogni a patriotsot, viszont a körülmények nem a chiefsnek kedveznek. Első meccs idegenben, super bowl celebration, felspanolt Belichick-bébik.. a regnáló bajnok nem fogja kiengedni a kezéből ezt a meccset egy könnyen, már csak presztízsből sem.
több mint 7 éve
www.chiefs.com/news/article-2/Chiefs-vs-Patriots-Injury-Report/410ffa96-5a89-4153-9511-ab1236b486d9
több mint 7 éve
S Nelson IR.Ez nem jó hír.
Spiller resign ez mondjuk legalább hír
több mint 7 éve
Lillardot fel is szedte a Dolphins.
több mint 7 éve
Itt egy normalis elemzes a rosterrol:www.chiefs.com/news/article-2/Breaking-Down-the-Kansas-City-Chiefs-Initial-53-Man-Roster/5c8648d4-5dc2-4b41-b5f2-a34b69205afc