Kansas City Chiefs

29 feliratkozó

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 968 — Apu ökölbeszorított keze
Oline miatt rosszabb lehet

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
15m/év, korrekt. Engedett a 21-ből ... illetve a 18-ból, és kapott egy hosszú távút. Ennyit meg is ér, ha nem lesz rosszabb, mint tavaly volt.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 926 — Circus Maximus
@pfbusiness
Alex Smith szerződését meghosszabbította a Chiefs 4 évvel, az új tartalom 68 millió dollár, amiből 30 aláíráskor, 15 jövőre garantált.
A teljes érték az idei keresetet is beszámítva: 5 év, 76 millió dollár.
Alex Smith ezzel a szerződéssel éves átlag alapján a 11. helyre jött előre az irányítók között.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Most gyorsan kinyomták a PS első 8 választottját is, amíg senki nem figyel:
 www.kcchiefs.com/news/article-2/Chiefs-Sign-Eight-to-Practice-Squad/4e454efe-02f3-4c37-bf59-4ec9689b8a7d

több mint 10 éve
Meglepetés!!!(?)
Chiefs agreed to terms with QB Alex Smith on a four-year, $68 million extension through 2018.Newman
45 millió$ a garantált állítólag.

több mint 10 éve
Jött egy csere DL is, Damion Square. Phillyből mentette át Reid, de gondolom ez most senkit sem érdekel. Mindenesetre a negyedik TE, Gordon repült.

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Chiefs agreed to terms with QB Alex Smith on a four-year, $68 million extension through 2018.

több mint 10 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Meglepetés!!!(?)
Chiefs agreed to terms with QB Alex Smith on a four-year, $68 million extension through 2018.

több mint 10 éve
53. ember:
Albert Wilson. UDFA rookie WR. 5'9 magas, bár 202 font, ami jobb mint a megszokott. Mért ideje jó (4.42), gyors és robbanékony viszont még jobb a pályán, edzéseken minden CBnél gyorsabbnak tűnt.
Átlagosan kap el, főleg ha csak a kezét használhatja. Viszont elkapás után veszélyes. Kiváló visszahordó. Nagyon jól lát a pályán, érti a zónákat, látja/érti a blokkokat vagy védőket mozgás közben. Képes elszakadni nem bonyolult utakon is.
Fun stat: 23 TD elkapását 44.6-os yardátlaggal hozta.
Született "Reid system" elkapó. Van még vele munka bőven, eleve a határon táncol. Egyelőre azonban ő lett a befutó a keresett csere WR poszton.

több mint 10 éve
Arrowhead Pride összerakta az 53at:
 www.arrowheadpride.com/2014/8/30/6087591/kansas-city-chiefs-first-53-man-roster-depth-chart

több mint 10 éve
skullkill29 Kansas City Chiefs Texas Longhorns 329
Bronsont sajnálom őt kedveltem itt a preseason meccsek során, Succop meg sejthető volt.
több mint 10 éve
A lista:
 www.kcchiefs.com/news/article-2/Chiefs-Annouce-Roster-Moves-to-Meet-NFL-Mandated-53/9da98824-ea79-4974-afb3-d655d737264a

Kivágták Succopot, nem annyira meglepő. Ő az egyetlen kezdőjátékos.
Nico Johnsont (ILB), nem bizonyított, eddig vártak.
Illetve még Bronson a project safety, akit én esélyesnek tartottam.

több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Succop kirakva, 7.7 millát kellett volna még adni neki 3 év alatt.
Santosnak 1.5 is elég lesz

több mint 10 éve
Tippelgethetnék, de igazából pár óra és meglesz a valóság. Sok újat egyébként sem tudok mondani. Tudod a biztos neveket te is, a többi kiderül hamar.
De tessék, az utolsó meccs snapszámai (gyakorlatilag kezdőjátékos nem játszott):
 espn.go.com/blog/kansas-city-chiefs/post/_/id/7377/snap-counts-vs-packers-and-what-it-means

több mint 10 éve
tipped az 53ra?

főleg az oline és a wr érdekel

több mint 10 éve
Tyler Bray (QB) állítólag megsérült, de csak pont annyira sejtelmes módon és mértékben, hogy IR listára fog lehet kerülni esetlegesen. De bíznak a gyors és teljes felépülésben. Mivel lehet ez csak süket duma, én is bízom.

több mint 10 éve
A meccsen történt Chiefst sújtó bíráskodást Reid nevetségesnek nevezte (olyan 8 alkalommal egy öt perces riportban 😀). Mit mondjak, igaza van. Értem én, bárki tévedhet, meg határeset, de azért a fele nem volt határeset. Gyakorlatilag eldöntötték a meccset. És nem 6 pontról beszélünk. Nem akarom, hogy kompenzáljanak ilyenkor, mert a meccs eldőlt, mindegy. Jó is volt a Packers. Ez is tény. Amint eredménykövetőben írtam, letojom az egészet. De tétmeccsen ha ilyen lesz, abból qva nagy botrányok lesznek.

több mint 10 éve
AJ Jenkins a rosterért hajt, volt is egy király elkapása, erre agyrázkódása lett. Mekkora pech, hogy még egy fél órát nem bírta ki.

több mint 10 éve
Kush igazából pont hogy jó. De guard akkor sincs

több mint 10 éve
Kush még mindig nem elég jó ezek szerint.Lehet sosem lesz az....

több mint 10 éve
A támadófalba leigazolták Mike McGlynnt, guard-centert. 2008 negyedik körből került az Eaglesbe, majd több csapatban megfordult, 57 meccsből 47x volt kezdőjátékos.

több mint 10 éve
támadófalról egy cikk + gifek (Fultont érdemes figyelni)

www.profootballfocus.com/blog/2014/08/24/chiefs-offensive-line-in-focus/deyell
Jó a cikk. Bár hozzáteszem Jeff Allen a #71, vagyis az ROT.

több mint 10 éve
Azt mondta Reid, nem fognak játszani a kezdő a Zöld öbölben. Chase Daniel lesz a kezdő QB. Isten óvjon mindenkit, legalábbis engem sosem győzött meg a srác.

Sanders Commings alias üvegember újra megérdemelt helyén IR listán. Fisher és Hali kisebb sérülés miatt nem edzenek. Halinak a térde duzzadt, Fishernek nem tudom már követni mije bibis. éppen.
Charles viszont edzett a héten újra.

A távozók közt komoly név nem volt. Talán a WR keringőt eleinte legjobban kezdő Weston Dressler CFL sztár, aki feleakkora mint egy hobbit. A végére viszont lecsengett a jó szériája.

több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702
támadófalról egy cikk + gifek (Fultont érdemes figyelni)

www.profootballfocus.com/blog/2014/08/24/chiefs-offensive-line-in-focus/

choose life
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Én nem mondtam, hogy "úgyse fog semmit Kelly elérni az NFL-ben". Soha még hasonlót sem. Értem én, hogy más mondta, de nekem ehhez semmi közöm.

Azt mondtam, a hurry up részét (egyetemen is mások) kamu sérülésekkel a Chiefs is megakasztotta. Persze nem lehet folyton fetrengeni, védekezni akkor is kell. Nem eszik olyan forrón a védelmi edzőket sem. Ettől még a Kelly rendszer igazából több mint egy séma.ulpianus
Ehhez egy érdekesség amit a minap olvastam: A Philly tavaly kevesebb offensive snapet indított éves átlagban, mint a megelőző évben. (Nem ettől hurry up a hurry up, de érdekes, nem gondoltam volna.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)