Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 11 éve
Lassan kezdődhetne a szezon. Már napi szinten jelennek meg a szupi mindenki cikkek. Most például a legújabb címe az "A jövő egyre fényesebb és fényesebb minden nappal." A cikk maga ezek után tele van semmitmondó tényekkel, hogy ki volt a cserejátékosok közül aki épp nem nyúlt mellé.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
A cikk arról szól, hogy a tampa 2 hasonlít a cover 2re. Főleg, mert abból alakult ki. Meg kell érteni egyiket, ha meg akarjuk érteni a másikat. Illetve mert azt is játsszák belőle és fordítva. Ránézésre hasonlít a cover3ra, ahogy a cikk fogalmaz. Ez egy kiváló hasonlat, aki ismeri a cover3at, könnyebben el tudja képzelni miről van szó. Mivel 3 védő van mély zónában, négy előttük. Mint a cover3ban (bár van eltérés, nem is kicsi és nem is egy, de most mindegy) Azonban ettől ez a Tampa 2. Nem lesz cover 3 felé ilyen értelemben átjárás. Ránézésre lesz hasonló.De miért jó ez? Miért nem játszanak akkor simán cover3at?
Mély passzoknál kiismerhető és kijátszható a cover2. Mert statikus. Azonban Dungy így egyetlen játékos mozgásával megoldotta, hogy más legyen, de a legtöbb védő mégse kellett tanuljon újat, gyakorlatilag ugyanazt játssza. Ráadásul pont oda tette MLBt, ami a gyenge pont volt, a QB fő célterülete. QB legyen a talpán aki a cover2 és tampa 2 közti különbséget olvassa snap előtt. Ezért a kettőért játsszák párban ezeket a csapatok.
De még ettől sem lesz ez cover 3. Vagy kerül át más sémákba az MLB ilyen alkalmazása. Főleg nem terjed "sok más védelmi sémák"ban. Egyszerűen ez a séma is fejlődik.
Kivétel a prevent játék, ott mindenki rohan hátra. De az is inkább a cover 4ből indult.
Remélem érthető, hogy a te állításod és a cikkek állítása más.

több mint 11 éve
peterk2005!"The (tampa2) defense is similar to a Cover 2 defense, except the middle linebacker drops into a deep middle coverage for a Cover 3 when he reads a pass play," (footballtimes)
Kezdésnek térjünk rá a mai magas labdára:
"a klasszikus (Dungy féle) tampa2-t alig-alig alkalmazzák, de a "kivonata", a pass playnél (cover3-ba vagy akár más formában) hátravont MLB sok védelmi sémában megjelenik." majd "az MLB hasonló szerepére utalok és kész"
Cover 3ban nem az MLB megy hátra a két safety közé. Hanem két CB közt FS játszik hátul.ulpianus
"Cover 2 is your classic 2-deep, 5-under defense with a four-man rush. But in the NFL today, the Tampa 2 essentially turns into a 3-deep, 4-under defense with the Mike (or middle linebacker) running with any inside vertical seam to create a 3-deep look that we would see in Cover 3." (nationalfootballpost)
Személyeskedés és sértődés? Ha így érezted, sajnálom, biztosíthatlak, hogy részemról nem volt rá szándék. Cserében én meg úgy éreztem, hogy belekötsz a jelzőimbe, lekezelően (véleményem szerint alaptalan) terminológiai "helyretételekkel" és "magas labdázással" válaszolsz . Bízom benne, hogy én is rosszul éreztem, és ez sem igaz.
A lényeg az utolsó mondatodban van. Nem olvastam figyelmesen a postodat, innen indult a probléma. Az előző postomban szántam rá egy egész bekezdést, hogy ezt elismerjem, és megköszönjem, hogy mégis válaszoltál. Zárjuk le ezzel, oké?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
peterk2005!Kezdésnek térjünk rá a mai magas labdára:
"a klasszikus (Dungy féle) tampa2-t alig-alig alkalmazzák, de a "kivonata", a pass playnél (cover3-ba vagy akár más formában) hátravont MLB sok védelmi sémában megjelenik." majd "az MLB hasonló szerepére utalok és kész"
Cover 3ban nem az MLB megy hátra a két safety közé. Hanem két CB közt FS játszik hátul.
"De amit találnék, az a bear 46 ismertetése, ami 30 éves."
Viszont fejlesztették, finomították azóta is. Ezért írtam a példákat az elmúlt évekből. Egyébként szerinted a tampa 2öt mikor találták ki? Ha ott érted, hogy fejlesztik, akkor értsd itt is.
A tampa 2 elvi rajza semmit nem változott. A vezérelve ugyanaz a mai napig. Ahogy a Bear 46 esetében is. Ha 30 éves, akkor is. Azért kell lerajzolni, mert abból lehet megérteni legkönnyebben.
Úgy állítasz be dolgokat, mintha mindig is azt mondtad volna. Aztán a másikra mutogatsz. Te azzal kezdted, hogy a Bear 46 rajz amit hoztam, egy slot WRel verhető, ha ide fut meg amoda. em elméleti kérdést tettél fel, hogy mit is kell nézni (Kiffint vagy kit) hanem kritikát fogalmaztál egy konkrét példán keresztül, miért is nem működhet talán ez a mai offensek ellen.
Erre logikus válaszként írtam, hogy egy base defense nem válaszol a slot WR kihívásaira sehol. Nem ez a dolga. Lásd personnel és base fogalmai. Bár én leírom ilyenkor mi is az, ha szóba hozok valamit. Mert eléggé keverted a dolgot, és nem Rex Ryan edzőfáját.
Azóta sértetten bizonygatod, hogy te mennyire is tudod a personnelt meg mindent. és minek írtam le. Aztán minden esetben feldobsz legalább egy dolgot, ami pontatlan, téves. Felőlem tudd mindet, nem zavar.
Ajánlom amit magad írtál. Ahelyett hogy hanyagolod az "utánanézhetnék az interneten egy perc alatt, de nem fogok" inkább nézz utána.
Illetve a "most olvastam a hsz másik felét napok múlva, és ott leírtad a választ" helyett előbb olvasd el, értsd meg. És aztán kössél bele, ha muszáj. Ne fordítva.

több mint 11 éve
Lényegre. A box safety nem kivonata vagy hagyatéka a Bear 46nak. Nem abban találta ki Buddy Ryan ezt az elemet. Inkább csak alkalmazta, mert adta magát. Nem annak öröksége. Annyit mondhatunk maximum, hogy mint jellemző rendszerelem, annak is része. Ellenben fontosabb, hogy nem a box safetyre épül. Vagyis nem a Bear 46 elvi előnyeire épít aki box safetyt alkalmaz. És nem is kapja meg ezen előnyöket, és hátrányokat sem.ulpianusUlpi, szavakon lovagolsz. Az eredeti bear 46 is egy "8 men in the box" agresszív séma, de jellegzetes a dl/lb felállása is. Ma is használnak védelmek nyolc emberes agresszív felállásokat, a strong safety-t küldve fel nyolcadik embernek. A bear 46-nak a strong safety annyira kulcs eleme volt, hogy a nevét is a ss mezszámáról kapta, nem a dl/lb felállásról. Úgyhogy nem gondolom, hogy akkora probléma lenne, ha egy fórumon "kivonatnak" nevezem azt, ha valamilyen mai sémában a boxba felvitt nyolcadik ember ugyanúgy a strong safety ( "box safety" ), de a dl/lb felállás egész más. Ez kb. ugyanaz, minha - ha már szóba hoztad a tampa2-t - azt írnám, hogy a klasszikus (Dungy féle) tampa2-t alig-alig alkalmazzák, de a "kivonata", a pass playnél (cover3-ba vagy akár más formában) hátravont MLB sok védelmi sémában megjelenik. (Akár még úgy is, hogy ez az elsődleges feladata.) Ezzel nem állítottam sem azt, hogy ezek a sémák a tampa2 hagyatékai lennének, vagy arra épülnének mint sémák, sem semmi hasonlót. Egyszerűen az MLB hasonló szerepére utalok és kész. A tampa2 sem az MLB-ről szól, de kitüntetett pozíció. Ugyanígy a bear 46 sem csak a strong safetyről szól, de kitüntetett pozíció. Ennyi pongyolaság hadd férjen bele egy fórum postba. 😊
Egyébként újra elolvasva az eredeti postodat, megvan a kérdésemre a válasz, csak én nem olvastam figyelmesen. A kérdésem alapja ugye még egyszer az lett volna, hogy ez ma hogy is működhet? De nem a sub felállásokra, package-ekre, pre-snap hívásokra vonatkozott, mert tisztában vagyok vele, hogy minden sémának sok felállása van. Ettől könyv méretű egy defensive playbook. 😊 Ráadásul, ha ez érdekelne, mindennek 1 perc utánanézni a neten, ezzel nem fárasztanálak. De amit találnék, az a bear 46 ismertetése, ami 30 éves.
Ugyanígy rákérdeztem volna egyébként akkor is, ha valaki a klasszikus tampa2-t tette volna be - amihez volt szerencsém jópár évig Indy-ben ugye, és emiatt rongyosra olvastam róla amit csak találtam. 😊 Arra is rákérdeznék, hogy "és hogyan, milyen módon", mert arról is az a véleményem, hogy ma már úgy nem megy. És nem segít, ha válaszul leírják a részleteit, vagy ha feltúrom a netet utánunk, mert végigolvashatom, de attól még abban a formában ma már nem megy. Legalább annyi kell még hozzá, hogy "ne Dungy-ét keresd, hanem nézd meg Kiffin mit csinál Dallasban". (Nem mintha, az remekül működne 😀).
Szóval válaszul valami ilyesmit vártam. És valójában meg is kaptam, csak annyira a post második felére koncentráltam, hogy az eleje fölött elsiklottam. Mert szó szerint leírtad (azzal kezdted), hogy Sutton Rex Ryan "kölke", és ebben benne is van a válasz: hogy akkor valószínűleg valami hasonló formában fog előjönni, ahogy a Jetsnél. Szurkolóként az a "mentség" kijár, hogy az ember ne ismerjen fejből minden "edzői fát" - Sutton nekem ilyen, nem esett le elsőre, hogy milyen iskolából is jön -, de az, hogy egy postot nem tudok végigolvasni rendesen, arra nincs mentség. Gondolom ezért is értetlenkedtél, hogy mi is a bajom. Nos, semmi, a választ megkaptam, kiszúrta a szemem, köszönöm. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Smith szerdán azt mondta, hogy most már hamar pontot akar tenni a szerződés téma végére, hogy ne vigye el a figyelmét. Ez mit jelenthet? Közel a szerződés, vagy inkább lemondott idén róla?peterk2005Tárgyalnak. Reid is megerősítette ezt többször. Utoljára ma mindketten. Edzéseken egyelőre Alex valami 420+ passz dobott, a többiek összesen nem dobtak ennyit. Egyértelmű, hogy rá építenek idén.
Alex megmondta, hogy ő 18 millió körül álmodta meg az összeget. Jelenleg keres asszem 7.5et, és van a sapkában 10.5 millió$. Hogy a csapat mit ajánlott eddig azt nem tudni.

több mint 11 éve
Ezt írtad: "manapság alig látni ilyent, leváltotta a box safety használata általában".A box safety egyébként megint nem jó érv. Nem akarlak basztatni, ne írj ilyen magas labdákat. A Bear 46ban box safety van. Ha valahol ott aztán tényleg. Tehát a box safety nem tudja leváltani a Bear 46 alapelvét semmilyen szinten.ulpianusA leváltást arra értem, hogy manapság a b46 "kivonatát" (egyszerűsített változatát, stb., bele ne köss a jelzőmbe 😊) látni, amikor csak a ss-t tolják fel a boxba nyolcadik embernek, de nincs a lerajzolt tolódás, nem megy egy oldalra a sam és will. Ezt a félét sokszor látom, amit Rexynél láttam, az viszont inkább a klasszikus b46-ra hajazott, ezért említettem. De tényleg kár ezen többet molyolni, majd úgyis meglátom élőben, ha játszotok ilyent.
Más. Smith szerdán azt mondta, hogy most már hamar pontot akar tenni a szerződés téma végére, hogy ne vigye el a figyelmét. Ez mit jelenthet? Közel a szerződés, vagy inkább lemondott idén róla?peterk2005
Nem váltotta le semmilyen szinten, ezt mondtam, és tartom. Meg is indokoltam bárki számára érthető módon. Lásd fent. Nem jelzőkről volt szó, hanem ténykérdésekről, elvi szintű tévedésekről.
Megint írtál egyébként egyet, ami így megfogalmazva nem igaz. Most még ráérünk erre. Legalább igyekszem mindig írni valami magyarázatot, ami másnak is érdekes lehet, te dobod hozzá a labdákat.
Lényegre. A box safety nem kivonata vagy hagyatéka a Bear 46nak. Nem abban találta ki Buddy Ryan ezt az elemet. Inkább csak alkalmazta, mert adta magát. Nem annak öröksége. Annyit mondhatunk maximum, hogy mint jellemző rendszerelem, annak is része. Ellenben fontosabb, hogy nem a box safetyre épül. Vagyis nem a Bear 46 elvi előnyeire épít aki box safetyt alkalmaz. És nem is kapja meg ezen előnyöket, és hátrányokat sem. A működési elvük sem kell hasonló legyen, és nem fognak egy defense családba sem tartozni pusztán ezért. Tehát nem mutatható ki összefüggés a két ominózus séma közt azon tényen túl, hogy mindkettőben van box safety. Márpedig egy kijelentés nem igazolhatja önmagát, tehát nincs igazi összefüggés.

több mint 11 éve
A box safety egyébként megint nem jó érv. Nem akarlak basztatni, ne írj ilyen magas labdákat. A Bear 46ban box safety van. Ha valahol ott aztán tényleg. Tehát a box safety nem tudja leváltani a Bear 46 alapelvét semmilyen szinten.ulpianusA leváltást arra értem, hogy manapság a b46 "kivonatát" (egyszerűsített változatát, stb., bele ne köss a jelzőmbe 😊) látni, amikor csak a ss-t tolják fel a boxba nyolcadik embernek, de nincs a lerajzolt tolódás, nem megy egy oldalra a sam és will. Ezt a félét sokszor látom, amit Rexynél láttam, az viszont inkább a klasszikus b46-ra hajazott, ezért említettem. De tényleg kár ezen többet molyolni, majd úgyis meglátom élőben, ha játszotok ilyent.
Más. Smith szerdán azt mondta, hogy most már hamar pontot akar tenni a szerződés téma végére, hogy ne vigye el a figyelmét. Ez mit jelenthet? Közel a szerződés, vagy inkább lemondott idén róla?

több mint 11 éve
Eric Berry kint volt a pályán, de nem öltözött be, csak sétálgat.Marcus Cooper ellenben igen, bár várhatóan limitált edzésen lesz.
Egyik utolsó nyitott poszt a RG. Az újonc Zach Fulton újra egyre többet játszik a kezdősorral.

több mint 11 éve
Meglátjuk SS poszton Berry sérülését. Mert ha ő játszik, a snapek több mint 90%át elviszi, volt hogy 100at.FSként már több a hely beférni. Abdullah jómnukásember, ki lehet szorítani, 29 éves nem fog már javulni.
Commings porcelán. Most is úgy sérült meg, hogy hozzá sem értek. Jamaal bemutatott egy Juke mozdulatot (hirtelen irányváltás oldalra testcsel után), Commings megpróbálta követni és eltört a bokája. Neki nem pechje van, ő törékeny.
Azóta Sorensen játszott. Sorensen focicsaládból származik. A bátyja mondta, hogy nem ő volt a legnagyobb és legerősebb sem, bármit tehetett, apjuknak sosem volt elég jó. Reflektorfényt sem kapott karrierje során. Ellenben ő a legokosabb futballista közülük, és bár fizikálisan valóban nem a kiemelkedő, de nem is rossz. Viszont mindig 100%ot nyújt. Ezért is volt ST ász egyetemen, mert ha ST akkor ST, de minden playben meg akarja mutatni, hogy ő is ér valamit. Ha alapvetően valaki alkalmas egy posztra néha az ilyen elvakult motiváció és edzésmorál (IQval párban főleg) többet ér hosszútávon, mit egy lusta és/vagy buta őstehetség.
Illetve hoztak még pár safetyt, de mind ilyen félmegoldás. Bejöhet, de igazán megnyugtató tehetség nincs. Bár én nagyon ritkán találok újonc safetyk közt megnyugtató kezdőszintű FS tehetséget magamnak, az is tény. Utoljára Eric Reidet szerettem volna a Chiefsbe, az nem jött össze. Mindegy.
Mindenesetre Gregory 31 éves, és sosem futott be. Ez nem véletlen. Ő egy csereszintű playa, átlag alatti képességekkel, ellenben nincs kiugró hiányossága. Annál több tapasztalata. Abdullah fehérben.

több mint 11 éve
Gregory nem rossz játékos én sokat láttam a Pats-ben. Semmi különleges, voltak jó és rossz megmozdulásai is.. FS-ként talán tényleg jobb lehet, mert nem az az igazi tackle gyár, viszont a labdát volt hogy érezte.

több mint 11 éve
Kíváncsi leszek nálatok végre játszhat-e végre FS-t(ha pályára kerül egyáltalán), egyetem óta arról áhítozik állítólag ,de mindenhol SS-ként számoltak eddig vele ha jól tudom.Gregory az anti Flowers, csak azé jött ide , hogy játszhasson a Chargers ellen 😀Sixo67Illetve azt mondta, mert jó a kapcsolata Sean Smithel. Gondolom ez vezethette az edzőket főként.ulpianus
több mint 11 éve
Gregory az anti Flowers, csak azé jött ide , hogy játszhasson a Chargers ellen 😀Sixo67Illetve azt mondta, mert jó a kapcsolata Sean Smithel. Gondolom ez vezethette az edzőket főként.

több mint 11 éve
Gregory az anti Flowers, csak azé jött ide , hogy játszhasson a Chargers ellen 😀
több mint 11 éve
Remélem hogy Berry és Cooper hamar felépül és nem lesz komoly bajuk se most se a szezon során mert abból bajok lennének. Commings meg ha így folytatja idén se nagyon fog játszani.Copper térde (ín) meghúzódott.
Nem olvastam utána, de amiket írtál az alapján nagyon bízok benne hogy Bailey idén kezdő lesz és még jól is fog szerepelni 😊skullkill29
Berry esetében legfrissebb, hogy nem komoly szerencsére, csak elővigyázatosak. Ez mondjuk nem sérülés (típus). De jól hangzik.

több mint 11 éve
Nem a sémát nem értem, hanem a rajz nem tetszett (a klasszikus 46). Írtál egy postot, amiben megpróbáltál kikövetkeztetni egy felállást az edző elvetett megjegyzése alapján, ami annyi volt, hogy 3 pass rusher is pályán lesz időnként. A Bear 46-ra tippeltél. Láttam már ilyent (vagy inkább hasonlót), pár éve Sexy Rexy alkalmazta a Jetsnél, egyszer-egyszer. De azért az más volt, ha snap előtti pillanatképen megnézem (a J és C hátrébb állt, és a J beljebb is, stb.).Amit írtam nem egy mondatra építettem. Adott mondat is illett az elméletembe. Inkább megerősített. És nem akárki mondta, hanem aki felelős a Chiefs védelemért.
Igazából csak azért kérdezősködtem, mert érdekes amit írtál, manapság alig látni ilyent, leváltotta a box safety használata általában. Így lerajzolva (klasszikus 46-ban) meg nem tudom elképzelni, hogy működhet ma, 2014-ben, ezért kérdeztem rá, hogy a rajz nem olyan, vagy de olyan. 😊 Hagyjuk, köszi, hogy eddig is válaszoltál. Azt hiszem írásban ebben nem jutnánk dűlőre, túl sokat kéne el-vissza írni, úgyhogy majd idény közben ha kiszúrom, akkor szólok, hogy "aha, oké". Ha meg nem, akkor meg úgyis mindegy.peterk2005
Az alapfelállások nincsenek kőbe vésve. Ettől nyilván lerajzolják. Valahonnan el kell kezdeni.
A talán legismertebb tampa 2 gyakran a cover 2 + cover 3 testvére egy D# playbookon belül. Azon belül, most úgy mondom hamis sémák közül a cover 6 is szinte mindig benne van egy jó tampa 2 playbookban. De ettől nyilván mindenki játszik cover 1et például, ami emberezés.
Fontosabb most nekünk, hogy a Bear 46 és minden egyes alapséma két további elem miatt nem statikus. Ami önmagban fejlődést generál. Tehát:
1. Variációk. A DL sorban sokféle mozgás lehetséges, technikák is változnak. LB sor mozgásától, blitzektől sem lesz más rendszer. Zónák, emberezések.
2. Sub felállások. Ezt már kifejtettem, mikor írtad: a rajz ellen bevetnél egy slot WRt. (erre mondtam, hogy keversz valamit, mert ez így téves). Minden base felállásnak van több sub felállása. Attól az még adott séma. De nem lehet összekeverni. Ha ahogy írtad, a támadók slot WRt tesznek be, védők is váltanak nickelre. Még nickelen belül is több variáció lehet. Bármit lehet bármi ellen, de elvben mindenre van alapválasz, aztán a DC dönt.
Nem csak 30 éve játszottak Bear 46ot. Például a Chicago Bears 5 éve még játszotta részben, vagy a Ravens Ray Lewisra épített ilyen játékokat. Rex Ryan mai napig bevet elemeket.
A Chiefs mai edzésén egyébként tényleg gyakoroltak a srácok mindhárom OLBvel.
Több dolgok vannak földön égen Horácijó.
A box safety egyébként megint nem jó érv. Nem akarlak basztatni, ne írj ilyen magas labdákat. A Bear 46ban box safety van. Ha valahol ott aztán tényleg. Tehát a box safety nem tudja leváltani a Bear 46 alapelvét semmilyen szinten.

több mint 11 éve
Remélem hogy Berry és Cooper hamar felépül és nem lesz komoly bajuk se most se a szezon során mert abból bajok lennének. Commings meg ha így folytatja idén se nagyon fog játszani.Nem olvastam utána, de amiket írtál az alapján nagyon bízok benne hogy Bailey idén kezdő lesz és még jól is fog szerepelni 😊
több mint 11 éve
20 éve nézel focit, láthattál pár csapatot Bear 46ot játszani. Mai napig bevetik. De ha nem, vagy pár eset nem győz meg, míg egy csapat nem rendszerszinten játssza (a Chiefs sem fogja, én sosem állítottam, csak hogy bevethetik ezt is, mert sok hasonló van most is, és ez megoldás Sutton kijelentésére, miszerint mindhárom pass rusher egyszerre megy a pályára).ulpianusNem a sémát nem értem, hanem a rajz nem tetszett (a klasszikus 46). Írtál egy postot, amiben megpróbáltál kikövetkeztetni egy felállást az edző elvetett megjegyzése alapján, ami annyi volt, hogy 3 pass rusher is pályán lesz időnként. A Bear 46-ra tippeltél. Láttam már ilyent (vagy inkább hasonlót), pár éve Sexy Rexy alkalmazta a Jetsnél, egyszer-egyszer. De azért az más volt, ha snap előtti pillanatképen megnézem (a J és C hátrébb állt, és a J beljebb is, stb.).
Igazából csak azért kérdezősködtem, mert érdekes amit írtál, manapság alig látni ilyent, leváltotta a box safety használata általában. Így lerajzolva (klasszikus 46-ban) meg nem tudom elképzelni, hogy működhet ma, 2014-ben, ezért kérdeztem rá, hogy a rajz nem olyan, vagy de olyan. 😊 Hagyjuk, köszi, hogy eddig is válaszoltál. Azt hiszem írásban ebben nem jutnánk dűlőre, túl sokat kéne el-vissza írni, úgyhogy majd idény közben ha kiszúrom, akkor szólok, hogy "aha, oké". Ha meg nem, akkor meg úgyis mindegy.

több mint 11 éve
A DB sorra lecsapott a sérülés.Eric Berry bokája sérült meg, saját lábon bicegett az orvosi sátorba. A bokája sérült meg. Valószínűleg megrándult.
Sanders Commingsnak a bokája eltört. Nem ma, de most lett tény, mi is történt vele.
Marcus Cooper térd ínhúzódást szenvedett.

több mint 11 éve
Murray (QB) szerint a WR sorba leginkább Frankie Hammond kerülhet be, mivel nem is emlékszik, hogy akár egy labdát is elejtett volna. Ahogy emlékszem a Gátőrsben Hammond inkább csak jómunkásember volt, nem sztár. Mindenesetre az edzők is dicsérik, és tavaly is itt volt. STbe be fog férni, a többi rajta múlik. Egyik fő kihívója W. Dressler az utóbbi időben elejtett pár könnyebb labdát. Ráadásul Hammond 6'1 magas, ami a többiekről nem feltétlen mondható el.

több mint 11 éve
Black Mamba két TDt szerzett tegnap, egyre jobban játszik, őt emelte ki Pederson edző leginkább. Itt egy kép, aminek köze nincs ehhez:

több mint 11 éve
Üveg Sanders Commings (DB) visszatért ma az edzésbe. Ez a jó hír. A rossz, hogy szinte azonnal megsérült megint, most épp a jobb bokája.Leginkább a sok fiatal elkapó van ádáz versenyben állítólag. Hasonló szintű játékosok harcolnak a fennmaradó WR posztokért. Erről tegnapelőtt írtam részletesen. A képen látható, sérülésből felépült Kyle Williams teljesített legjobban a legfrissebb körökben, de még messze nincs eldöntve a harc.

több mint 11 éve
Az ex Bama ILB Nico Johnson tavaly gyengén játszott. Ahhoz képest, hogy kezdőposztra kellett volna törnie, Akeem Jordan teljesen elvette tőle az LILB posztot. Nem kell 3 zseni LB között pedig szuper tehetségnek lenni, hogy működjön az egység, főleg, hogy Berry is az LILB munkáját segíti főként (elviszi a TE covert, boxban öli a futást belül és kívül, passzokat leüti ami az under mögé megy, vagy ott is, blitzei veszélyesek, azt is átveheti). Gyakorlatilag elég, ha valaki a futásnál tömi a lyukat, vagy ha többiek megették a blokkokat, akkor földre viszi a futót. Passznál meg valami kis zónát vagy egy futót felvesz emberezni, és nagyjából ennyi. A többiek megoldják a játék kulcskérdéseit.Nico azt mondja, borzalmasan csalódott volt, többet várt magától. Ráadásul le is sérült szezon közben, nem is tudott úgy fejlődni, mint szeretett volna. Idén azt mondták az edzők, jobb lenne, ha a 250 fontos tömegéből leadna, mert 3-4be nem kell ekkora súly, inkább lehetne gyorsabb, többször tudna érvényesülni.
Johnson ezen felbuzdulva lefogyott 240 fontra (ILBk játszanak 230 fonttól kezdve, erről jóóó régen írtam. A belső LBk mennek össze. Muszáj, ahogy a passz, a sok WRes felállások, és gyorsított támadófalak terjednek. Egyébként nem súly kérdése, de van összefüggés, és van akin ez segít). Most gyorsabbnak, robbanékonyabbnak érzi magát, edzésen jobban mozog. Azonban edzéseken mindenki mindig mindenhol kiválóan mozog, ez egyelőre nem jelent semmit.
Kihívója már nem lesz Akeem Jordan. James Michael Johnson (minden második ILBnk Johnon) tehetséges fizikálisan de képzetlenebb mint Nico, inkább STben marad. Viszont a minap érkezett Josh Mauga, és máris kapott lehetőséget a kezdősorral. Joe Mays, aki annyit tud, mint fentebb leírtam, de semmi többet, sérülés miatt nem edz. Azóta Nico a kezdő legtöbbször. Meglátjuk mire jut.

több mint 11 éve
Igaz, hogy madden, de alapvetően jól szemléltet:
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...