NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
5
3
19:00
Miami Dolphins - New England Patriots
3
3
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
3
3
RedZone week 12
3
2
Chicago Bears - Minnesota Vikings
2
2
Houston Texans - Tennessee Titans
2
2
Indianapolis Colts - Detroit Lions
1
1
Washington Commanders - Dallas Cowboys
1
1
Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 11 éve
Többször rálőni valakire, ráadásul az illető anyja előtt - nem tudom, hogy ez kimeríti a pszichés betegséget, de az öngyilkossága nekem is azt mutatja, hogy beszámítható volt és tudta, mit tett. Nem gondolom, hogy bizonyos esetben egy gyilkost ne lehetne sajnálni (nyilván nem a gyilkosság miatt), de tényleg menthetetlen, magyarázhatatlan, elfogadhatatlan, amit csinált, nemcsak elvett egy életet, még sok ember életét meg is nehezítette.És most erről fog szólni a meccs, amit utálok.
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
fetomy!Arról volt szó (olvass vissza), hogy mentálisan betegnek (elmebetegnek) írták. Én azt írtam, nem az. Erre te azzal cáfolsz, hogy egyetértesz. Köszi! Én is egyetértek magunkkal. Ez nem betegség. Megfogalmazás kérdése minek tartjuk. De mint írtam, ha betegség, akkor nem lehet elítélni. Márpedig nem egy embert ítéltek el gyilkosságért. Nyilván nem tüntették ki őket, mert nem is normális elfogadott tett. Gondolkodászavar akármi nem érdekes, hogy volt-e vagy nem. Én nem ezt cáfoltam. Hanem a betegséget. Mert ez szvsz nem az.
Jan!
Nem értettél. Ha ölni akart, nem fegyver kérdése. Én ellenben azt mondom, ha mégsem (nem tudjuk), akkor viszont felindulásból ölt, amit nagyban megkönnyített a fegyver. Ami két külön állítás, nem függnek össze.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Hát pedig aki embert öl, az mentálisan nem egészséges. Ez nem jelenti azt, hogy elmebeteg ember volt, nem a "látványos" formájában legalábbis. De egy mentálisan egészséges ember nem öl meg egy másikat, akkor sem ha nagyon dühös lesz. Aki ennyire dühös tud lenni, annál mindenképpen van mentális probléma. Pl. ha valaki képtelen kezelni az agresszivitását, az is mentális betegség, mégsem egy elmebeteg őrültről beszélünk, hiszen ettől függetlenül "teljesen normális" az illető. Ha nem dühből ölte meg, akkor meg sztem teljesen nyilvánvaló a mentális betegség.ui.: Ez a sui-sidelined azért egész jó 😊
több mint 11 éve
Mindenkinek joga van a véleményalkotáshoz. Mégis itt egy szörnyű tragédiáról beszélünk. 25 éves volt, a barátnője annyi sem. A gyerek két és fél hónaposan mehet a szintén nem könnyű helyzetben lévő nagymamájához. Ami egy külön fájdalmas procedúra, sajnos. És miért? Ha Belchernél nincs fegyver, lehet ad neki egy pofont, sose tudjuk meg, és minden megy tovább. Valószínűleg nem is akart öngyilkos lenni. És gyilkos meg pláne. Csak a gyilkosság (amit leginkább felindulásból követett el. Ezzel megölve élete szerelmét és gyermeke anyját) után úgy érezhette, nincs értelme az életének, nem akart ezzel együtt élni, főleg nem a sitten. És nem akart sem a sajtónak, sem a lány rokonainak, sem magának magyarázkodni. Nem is voltak válaszai. Tudta mi jön. Úgy érezte, nem bírja elviselni.Azért ez nem így működik. Én is tartok otthon jópár fegyvert, (a munkám miatt) és az elmúl 10 évben volt már olyan összezörrenés a párommal, hogy repültek a cuccaim kifelé az ablakon. De akármennyire be voltam pöccenve, az még kósza lehetőségként sem fordult meg a fejemben, hogy le kéne lőni az asszonyt.
Én mélyen elítélem amit tett. Nem is akarom védeni. Ellenben betegnek nevezni tévedés. Ítélkezni könnyű. Senkit nem akarok meggyőzni, elmondtam a véleményem.
A Chiefsre vonatkoztatva az ügyet, a csapattársakat/edzőket megviseli. Hali azt mondta, "meg volt semmisülve" a tragédia után. Nehéz ilyenkor a gameplanre koncentrálni. Meccsnek lenni kell, mert nincs jó megoldás. Ettől még nem könnyebb.ulpianus
Ebből csak azt akarom kihozni, hogy az ember nem a fegyvertől lesz gyilkos, hanem attól ami a fejében van!
több mint 11 éve
Elrettentő példa gyanánt.Azért akadnak páran, akik ezen a tragédián is képesek poénkodni.És azt miért kell népszerűsíteni?ulpianus
Szabler
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 11 éve
Rossz ember számomra, gyilkos.ulpianusháát, azért nem lehet elítélni, mert ha belenézünk más csapatok rosterjeibe, találunk ott rossz embereket, sőt még gyilkosokat is...
tudjuk, hogyan működik ez a gépezet, nagyon sok dolgot elsikálnak 'fejre'.
Belcher hozott egyszer egy döntést, valószínű minden körülményt figyelembe véve rosszat..., ilyet már mások is tettek, és nem veti ki őket magából a közeg.😕
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Rossz ember számomra, gyilkos. Szerelmi csalódás vagy vita, gyerek elhelyezési kérdés, hirtelen felindulás nem elégséges okok.Ritkán értek ennyire egyet egy kommenttel!
Ettől azonban nem mentális betegségről van szó. Ami egyébként súlyosabb esetben felmentené tette alól. Amennyiben kiderül hogy előre eltervezte, az más eset.
A csapat a szememben nem hős, meg kell tenni amiért fizetik őket, ez van. De ettől még nem könnyű. Ha esetleg nyernek ma jó játékkal, az kivívja a megbecsülésemet.ulpianus
+1
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
Most vettem csak észre, borzalmas, R.I.P. 😕 Hatalmas lelki erőt kívánok a KC érintetteknek + szurkolóknak is, borzasztó lehet ezt feldolgozni...
több mint 11 éve
na, úgyis régen volt nálunk balhé
több mint 11 éve
Rossz ember számomra, gyilkos. Szerelmi csalódás vagy vita, gyerek elhelyezési kérdés, hirtelen felindulás nem elégséges okok.Ettől azonban nem mentális betegségről van szó. Ami egyébként súlyosabb esetben felmentené tette alól. Amennyiben kiderül hogy előre eltervezte, az más eset.
A csapat a szememben nem hős, meg kell tenni amiért fizetik őket, ez van. De ettől még nem könnyű. Ha esetleg nyernek ma jó játékkal, az kivívja a megbecsülésemet.
több mint 11 éve
Maga a tett elítélendő. ezt alighanem Belcher is így gondolta, azért "ítélte el" saját magát...Egy "beteg" vagy "rossz" ember nem így cselekedett volna tette után...
A csapatnak meg respect. Mondjuk biztos voltam benne h kiállnak, és szerintem minden csapat így tett volna, de ettől még jár nekik a tisztelet, és Belcher barátai, miért ne küzdhetnének érte és a családjáért a meccsen, már ha túljutnak addigra a sokkon...
Szörnyű tragédia, poénkodni rajta pedig hasonlóan szörnyű, de indítékelméleteket gyártani/találgatni se helyén való...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
Azért akadnak páran, akik ezen a tragédián is képesek poénkodni.És azt miért kell népszerűsíteni?
Szabler
Mindenkinek joga van a véleményalkotáshoz. Mégis itt egy szörnyű tragédiáról beszélünk. 25 éves volt, a barátnője annyi sem. A gyerek két és fél hónaposan mehet a szintén nem könnyű helyzetben lévő nagymamájához. Ami egy külön fájdalmas procedúra, sajnos. És miért? Ha Belchernél nincs fegyver, lehet ad neki egy pofont, sose tudjuk meg, és minden megy tovább. Valószínűleg nem is akart öngyilkos lenni. És gyilkos meg pláne. Csak a gyilkosság (amit leginkább felindulásból követett el. Ezzel megölve élete szerelmét és gyermeke anyját) után úgy érezhette, nincs értelme az életének, nem akart ezzel együtt élni, főleg nem a sitten. És nem akart sem a sajtónak, sem a lány rokonainak, sem magának magyarázkodni. Nem is voltak válaszai. Tudta mi jön. Úgy érezte, nem bírja elviselni.
Én mélyen elítélem amit tett. Nem is akarom védeni. Ellenben betegnek nevezni tévedés. Ítélkezni könnyű. Senkit nem akarok meggyőzni, elmondtam a véleményem.
A Chiefsre vonatkoztatva az ügyet, a csapattársakat/edzőket megviseli. Hali azt mondta, "meg volt semmisülve" a tragédia után. Nehéz ilyenkor a gameplanre koncentrálni. Meccsnek lenni kell, mert nincs jó megoldás. Ettől még nem könnyebb.
több mint 11 éve
Belcher ért? Na az is igen beteg dolog lenne!azt hiszem ez sajnos nem volt kérdés, NFL-ben egy személyes tragédia miatt nem maradhat el meccs szvsz, ahhoz túl nagy biznisz és túl sűrű a program.davemayerTragédiák minden nap megtörténnek, csak a média nem fújja fel. Minden nap lelőnek embereket, minden nap vannak öngyilkosok. A lelőtt ember munkahelye nem zár be (hacsak nem ott történik), az alkalmazottak másnap bemennek dolgozni, és lehet, hogy este még egy bárba is beülnek. Az érintett ember családjának, szeretteinek felfoghatatlan és feldolgozhatatlan, a nem érintettek szörnyűlködnek egyet, majd mennek tovább. És ez nem embertelenség, hanem ilyen az élet. Hét milliárdan vagyunk, nem tudunk minden esetre ugyanúgy reagálni, mintha közel állnánk.
A meccs megtartása normális emberi mértékkel azon kéne múljon, hogy a Chiefs staff milyen mentális állapotban van. Szvsz, ha a csapat edzői/játékosai azt mondják, hogy ők ma nem akarnak pályára lépni, akkor nincs az az NFL ami fel tudná őket parancsolni. De ezek szerint úgy érzik, hogy túl tudnak lépni rajta. Vagy esetleg úgy, hogy "megmutatjuk Belcher-ért". Ez is megérthető.peterk2005
több mint 11 éve
Részben rá is gondoltam.Belcher is az voltAmadeus91Azért akadnak páran, akik ezen a tragédián is képesek poénkodni.Beteg ez a világ...Sanco
gawker.com/5964887/15-people-who-are-concerned-that-jovan-belchers-suicide-will-impact-fantasy-football-matchups
"Note to fantasy football owners: Jovan Belcher has been sui-sidelined with an injury."
"I'd be mad as hell if I had Jovan Belcher on one of my Fantasy Football teams...its gettin too close to the playoffs yo"
"Phew. It was only Javon Belcher. I thought it would affect my fantasy football team. On with my day."
"My condolence to anyone who had Javon Belcher on their fantasy football team. Oh, and his friends and family too."
A CBS fantasy football szakértője is "kitett magáért".
"He had 38 tackles and was not a Fantasy IDP option in most formats."Szabler
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 898
Belcher is az voltAzért akadnak páran, akik ezen a tragédián is képesek poénkodni.Beteg ez a világ...Sanco
gawker.com/5964887/15-people-who-are-concerned-that-jovan-belchers-suicide-will-impact-fantasy-football-matchups
"Note to fantasy football owners: Jovan Belcher has been sui-sidelined with an injury."
"I'd be mad as hell if I had Jovan Belcher on one of my Fantasy Football teams...its gettin too close to the playoffs yo"
"Phew. It was only Javon Belcher. I thought it would affect my fantasy football team. On with my day."
"My condolence to anyone who had Javon Belcher on their fantasy football team. Oh, and his friends and family too."
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
azt hiszem ez sajnos nem volt kérdés, NFL-ben egy személyes tragédia miatt nem maradhat el meccs szvsz, ahhoz túl nagy biznisz és túl sűrű a program.davemayerTragédiák minden nap megtörténnek, csak a média nem fújja fel. Minden nap lelőnek embereket, minden nap vannak öngyilkosok. A lelőtt ember munkahelye nem zár be (hacsak nem ott történik), az alkalmazottak másnap bemennek dolgozni, és lehet, hogy este még egy bárba is beülnek. Az érintett ember családjának, szeretteinek felfoghatatlan és feldolgozhatatlan, a nem érintettek szörnyűlködnek egyet, majd mennek tovább. És ez nem embertelenség, hanem ilyen az élet. Hét milliárdan vagyunk, nem tudunk minden esetre ugyanúgy reagálni, mintha közel állnánk.
A meccs megtartása normális emberi mértékkel azon kéne múljon, hogy a Chiefs staff milyen mentális állapotban van. Szvsz, ha a csapat edzői/játékosai azt mondják, hogy ők ma nem akarnak pályára lépni, akkor nincs az az NFL ami fel tudná őket parancsolni. De ezek szerint úgy érzik, hogy túl tudnak lépni rajta. Vagy esetleg úgy, hogy "megmutatjuk Belcher-ért". Ez is megérthető.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Azért akadnak páran, akik ezen a tragédián is képesek poénkodni.Beteg ez a világ...
több mint 11 éve
írtam már valahova, de Taylor halála után 2 napra volt meccsA csapat döntése. Ennyire közel a tragédiához simán belement volna a liga és a Panthers is a későbbi, mondjuk week 17 utáni lejátszásba, egyik csapatnak se lenne Playoff szempontból fontos meccs...azt hiszem ez sajnos nem volt kérdés, NFL-ben egy személyes tragédia miatt nem maradhat el meccs szvsz, ahhoz túl nagy biznisz és túl sűrű a program.davemayerChiefs announced Sunday's game will be played as scheduled.empty taxiLe a kalappal!Rolni
Még ilyenre nem nagyon volt precedens szerintem, amikor nálunk Kenny McKinley öngyilkos lett 2010-ben, az meccs utáni napon történt, így 6 napja volt a játékosoknak és edzőknek feldolgozni az esetet...StormST
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Azért akadnak páran, akik ezen a tragédián is képesek poénkodni.gawker.com/5964887/15-people-who-are-concerned-that-jovan-belchers-suicide-will-impact-fantasy-football-matchups
"He had 38 tackles and was not a Fantasy IDP option in most formats."
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 11 éve
A csapat döntése. Ennyire közel a tragédiához simán belement volna a liga és a Panthers is a későbbi, mondjuk week 17 utáni lejátszásba, egyik csapatnak se lenne Playoff szempontból fontos meccs...azt hiszem ez sajnos nem volt kérdés, NFL-ben egy személyes tragédia miatt nem maradhat el meccs szvsz, ahhoz túl nagy biznisz és túl sűrű a program.davemayerChiefs announced Sunday's game will be played as scheduled.empty taxiLe a kalappal!Rolni
Még ilyenre nem nagyon volt precedens szerintem, amikor nálunk Kenny McKinley öngyilkos lett 2010-ben, az meccs utáni napon történt, így 6 napja volt a játékosoknak és edzőknek feldolgozni az esetet...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 11 éve
ott pelenkázza baszod... felfoghatatlan...Azért a képeket látva, hát nem is tudom lehet-e valamit mondani...Az a kép ahol a kicsi van az apjával... Hát ez hihetetlen komolyan.Bazzani
instagram.com/kasandraperkinsszaba
több mint 11 éve
Azért a képeket látva, hát nem is tudom lehet-e valamit mondani...Az a kép ahol a kicsi van az apjával... Hát ez hihetetlen komolyan.
több mint 11 éve
Hát nem vagyunk egyformák. Én se emelnék kezet egy nőre...van aki igen.Milyen férfié? Egy normális férfi kezet sem emel egy nőre bármilyen rövidzárlat esetén is. Nem hogy rálőjön.Egyszerűen egy pillanatnyi rövidzárlat és egy nő elég ahhoz, hogy elmenjen a férfi esze....FearTomiAzért a képeket látva, hát nem is tudom lehet-e valamit mondani...Basszus még tegnapi kép is van a kicsivel és Belcherrel. Erre egyszerűen nincs magyarázat. Schleck
De nem szeretnék többet beszélni erről, amíg tudunk semmi biztosat.Schleck
több mint 11 éve
Milyen férfié? Egy normális férfi kezet sem emel egy nőre bármilyen rövidzárlat esetén is. Nem hogy rálőjön.Egyszerűen egy pillanatnyi rövidzárlat és egy nő elég ahhoz, hogy elmenjen a férfi esze....FearTomiAzért a képeket látva, hát nem is tudom lehet-e valamit mondani...Basszus még tegnapi kép is van a kicsivel és Belcherrel. Erre egyszerűen nincs magyarázat. Schleck
De nem szeretnék többet beszélni erről, amíg tudunk semmi biztosat.