NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
120
10
19:00
RedZone week 12
57
10
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
51
8
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
43
12
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Washington Commanders - Dallas Cowboys
20
5
Indianapolis Colts - Detroit Lions
6
6
Houston Texans - Tennessee Titans
5
4
Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 11 éve
erről vannak hírek?beteg, aki ilyet kitalál, ilyenről szó sincs
"Channel 5 news in Kansas City are reporting Belcher shot and killed his girlfriend before shooting and killing his girlfriend. He then drove to the Chiefs stadium where he shot and killed 5 teammates before turning the gun on himself outside the stadium and being confronted by coaches including Romeo Crenel. "kovi470
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
kovi470
1 343
erről vannak hírek?"Channel 5 news in Kansas City are reporting Belcher shot and killed his girlfriend before shooting and killing his girlfriend. He then drove to the Chiefs stadium where he shot and killed 5 teammates before turning the gun on himself outside the stadium and being confronted by coaches including Romeo Crenel. "
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 11 éve
kovi470
1 343
Ja igen, ezt ki is felejtettem.plussz gyilkos..bogec7legalább nem kezdőjátékos, és nem egy gyilkosság áldozata lett...Kezdő volt Ő..
de azért a stadiumban öngyilkosnak lenni😮, fémdetektorok??-biztonságiak
az viszont szörnyű, ha tényleg megölt előtte valakitsapka
RIP, de ez csak a barátnőnek szól. Olyannak aki öngyilkos lett, nem tudok békét kívánni.
kovi470
+ csapattársak előtt. Sok ember életét tette tönkre, közte egy 3 hónapos kisbabáét is.
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 11 éve
bogjosi
1 494
plussz gyilkos..legalább nem kezdőjátékos, és nem egy gyilkosság áldozata lett...Kezdő volt Ő..
RIP, de ez csak a barátnőnek szól. Olyannak aki öngyilkos lett, nem tudok békét kívánni.
kovi470
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 11 éve
uhh, sorry elnéztem!
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
kovi470
1 343
legalább nem kezdőjátékos, és nem egy gyilkosság áldozata lett...Kezdő volt Ő..
www.twitter.com/m87k
több mint 11 éve
legalább nem kezdőjátékos, és nem egy gyilkosság áldozata lett...ami pluszban durva, hogy a hírek szerint több csapattársa szeme láttára lőtte fejbe magát
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
legalább nem kezdőjátékos, és nem egy gyilkosság áldozata lett...De az, kezdő ILB DJ mellett.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
legalább nem kezdőjátékos, és nem egy gyilkosság áldozata lett...de azért a stadiumban öngyilkosnak lenni😮, fémdetektorok??-biztonságiak
az viszont szörnyű, ha tényleg megölt előtte valakit
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Atyaúristen...
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Hát azért ez valahogy nem az, mintha elütnek valakit az utcán, vagy vétlen esetben hal meg...Szerencsétlen Chiefs
több mint 11 éve
La Canfora lehozta Belcher nevét. RIP!
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Részvétem!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
A szezon a legkevesebb.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Most olvastam mi történt, hát nem gondoltam volna, hogy ennél rosszabb is lehet a szezonotok, részvétem!
több mint 11 éve
Maka
2 760
valóban Belchert írják több fórumon is, és wikipedián is átírták már (nyilván valamelyik szorgos fan...), de még most sincs megerősítve!MarioAnaAz gyönyörű, mert van egy 3 hónapos csecsemőjük. Szörnyű.
több mint 11 éve
Maka
2 760
Az idei drámai szezon végül tragédiává vált. Részvétem.Találgatni, hogy ki lehetett az nagyon morbid lenne, úgyhogy várjuk a hivatalos infót. (Szerintem még maximum fél óra és kiderül.)
több mint 11 éve
Komolyabb médiumok is lehozták a hírt. Ellenben nem tudni semmi konkrétumot. Meg kell várnunk valamiféle hivatalos tájékoztatót. Lehet a rendőrség kérte, hogy ne mondjanak semmit.De sajnos nem lehet kacsa, itt van pár fénykép amin lezárták a stadion egyik bejáratát.
www.arrowheadpride.com/2012/12/1/3714196/arrowhead-stadium-shooting
több mint 11 éve
részvétem, ha van vmi közelebbi link vagy valami szivesen olvasnám
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
Hihetetlen...részvétem a Chiefsnek, bárcsak kacsa lenne😕nem megerősített de a fórumozók Belchert említik
több mint 11 éve
"Kansas City Chiefs player kills his girlfriend and commits suicide at the stadium."
több mint 11 éve
Csifu
223
Scary situation in KC right now as a player and another person have been shot at the Chiefs facility. Don't want to reveal player until his family knows Jay Glazer twitter
több mint 11 éve
Tyson Jackson nagyon örül a múlt heti sikeres sackjének. De becserélné győzelemre, a csapatnak arra lenne szüksége.Crennel nagyon meg van elégedve Jackson idei teljesítményével, keményen dolgozik és eredményes is. Ez annyiban lényeges, hogy szezon előtt megmondták neki és Dorseynak, hogy szezon végéig valamit le kell tenniük az asztalra, hogy a fennálló igen költséges (1/5 illetve 1/3) szerződésüket ebben a formában meghosszabbítsák. A jó run stop többé nem elég. Dorsey sajnos sérült, Jackson viszont jó helyzetbe kerülhet, ha így folytatja.
több mint 11 éve
Claimed a new player. Ez másik playa, nevezetesen Quan Sturdivant LB.Crennel szerint hétvégén aktív listán lesz (jelenleg PS). A STben van rá szüksége a csapatnak a főedző szerint.
Hozzáteszem, őt ismerem is. Bírtam egyetemen, remélem beválik STben.