Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 11 éve
Egyszerűen egy pillanatnyi rövidzárlat és egy nő elég ahhoz, hogy elmenjen a férfi esze....Azért a képeket látva, hát nem is tudom lehet-e valamit mondani...Basszus még tegnapi kép is van a kicsivel és Belcherrel. Erre egyszerűen nincs magyarázat. Schleck
instagram.com/kasandraperkinsszaba
több mint 11 éve
Borzasztó ez, részvétem...és ez most nagyon gonoszul fog hangzani... de nagyon remélem, hogy nem az lesz a vége, hogy kitalálnak indítékként valami agyleépülős-agyrázkódásosat, ha már akkora divat a téma...
Mert az nem tenne túl jót a sportnak meg a ligának.
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 11 éve
azt hiszem ez sajnos nem volt kérdés, NFL-ben egy személyes tragédia miatt nem maradhat el meccs szvsz, ahhoz túl nagy biznisz és túl sűrű a program.Chiefs announced Sunday's game will be played as scheduled.empty taxiLe a kalappal!Rolni
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Chiefs announced Sunday's game will be played as scheduled.empty taxiLe a kalappal!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 11 éve
Azért a képeket látva, hát nem is tudom lehet-e valamit mondani...Basszus még tegnapi kép is van a kicsivel és Belcherrel. Erre egyszerűen nincs magyarázat.
instagram.com/kasandraperkinsszaba
több mint 11 éve
szaba
10 544
Azért a képeket látva, hát nem is tudom lehet-e valamit mondani...instagram.com/kasandraperkins
több mint 11 éve
Chiefs announced Sunday's game will be played as scheduled.empty taxiHivatalosan is bejelentették. Például a Chiefs oldalán:
www.kcchiefs.com/news/article-2/Statement-from-the-Kansas-City-Chiefs--on-Tomorrow%E2%80%99s-Game-vs-Carolina/f9b170e6-7dba-465e-9b58-ce88888e00fb
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Őszinte részvétem.Akármi is volt a háttérben, egy csecsemő árva lett.
Iszonyú ez.
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 11 éve
Chiefs announced Sunday's game will be played as scheduled.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Akárhogyan és akármiért is történt, nagyon szomorú dolog.
több mint 11 éve
Nekem meghaladja a képességeimet, hogy megértsem az indítékokat. Szörnyű. A csapatnak is.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Szörnyű tragédia. Kívánok sok erőt az érintetteknek, hogy fel tudják dolgozni a történteket.
több mint 11 éve
részvétem, srácok.
több mint 11 éve
farkaspeti
763
Úristen... Szörnyű..Részvétem. Nem tudom, mi vihet rá egy ilyen tettre egy embert. RIP
több mint 11 éve
szaba
10 544
Szörnyű. Részvétem.
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
Nem tudom mi az ami idáig vezethet...amerikában szinte minden embernek van
Mit keres nála fegyver???
RIP
gabokocka
több mint 11 éve
Nem tudom mi az ami idáig vezethet...Mit keres nála fegyver???
RIP
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
nem akarok én helyszínelőt játszani degyereke volt neki, és eddig igazán zűrös ügyéről nem hallottam még
nem hiszem hogy csak úgy ok nélkül lelőtte volna a pár hónapos gyereke anyját aki ugye a barátnője is volt, valamin nagyon durván összeveszhettek, aztán Belchernek eldurrant az agya...
Aztán később felfogta mit is tett, de nem akart börtönbe menni (ezért simán kaphatott volna 15-20 évet, és az is bizonyíthatja ezt, hogy csak akkor húzta meg a ravaszt amikor odaért a rendőr) és nem látott mást, minthogy saját magát is lelövi
több mint 11 éve
Clark Hunt közleménye: www.kcchiefs.com/news/article-2/Statement-from-Kansas-City-Chiefs-Chairman--CEO-Clark-Hunt/657092ea-a81e-46d1-9160-e06b90be42deEz meg egy Peter King tweet: From 5-year-old Boston Globe story on Jovan Belcher: His major at University of Maine was Child Development and Family Relations.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Ó mááj...mi mehetett félre szegénynél?Részvétem a csapat és családok felé!
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
ó, istenem... 😕
több mint 11 éve
Denver Broncos @Denver_BroncosThe Denver Broncos extend their deepest sympathies and prayers to the Kansas City Chiefs and all involved in this tragedy.
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 11 éve
120yard.blog.hu/2012/12/01/ongyilkos_lett_egy_chiefs_jatekos?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2012_12_01&utm_campaign=index Magyarul összeszedve a lényeges dolgok eddig.
több mint 11 éve
The thoughts and prayers of the entire Dolphins family go out to all the families affected and to the Chiefs organization.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
nem oszt nem szoroz,hogy kezdő volt-e vagy sem. Szörnyű tragédia 😕
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."