NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Kansas City Chiefs

29 feliratkozó

több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Albert nem fog maradni, szerintem ez elég egyértelmű ezek után.
Sima OT pick 1/1-re. Esetleg Mathieu!

több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 474 — Keep pounding
WoW

Kiváncsi leszek az ellenértékre. 2. kör és még jövő évi pick sztem erős túlzás lenne. Idei 4. teljesítmény függő 3.-4. rendben lehet...

B.Albert interjú elég lemondó nekem...sztem ő lesz aki lelép és 1\1 Joeckel lesz...

Aztán meg kiderül mit tud A.Smith Jim nélkül...Rolni
Az már kiderült korábban...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 675 — Raiders fan
WoW

Kiváncsi leszek az ellenértékre. 2. kör és még jövő évi pick sztem erős túlzás lenne. Idei 4. teljesítmény függő 3.-4. rendben lehet...

B.Albert interjú elég lemondó nekem...sztem ő lesz aki lelép és 1\1 Joeckel lesz...

Aztán meg kiderül mit tud A.Smith Jim nélkül...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
No most ezt irjak, igaz lehet a masodik kor +.... Nagyon sok...

Advertisement
Player News
Date: Team: Pos:
Alex Smith - QB - Chiefs

The 49ers and Chiefs have completed a trade for Alex Smith.
Four years after trading for the Patriots' backup quarterback, the Chiefs have swung a deal for the man who lost his job to Colin Kaepernick. New coach Andy Reid has paid a pretty penny for his starting quarterback as the Chiefs will reportedly send a second-round pick to the Niners in this April's draft and a conditional mid-round pick in the 2014 draft. It's the same kind of price that the Cardinals paid for Kevin Kolb in 2011 and the Chiefs paid for Matt Cassel in 2009. Smith is certainly an upgrade on Cassel, but has proven to be incapable of anything more than game managing for the Niners. Under Reid's pass-happy West Coast scheme, he'll be asked to do a lot more. The deal won't be official until the new league year opens on March 12.
több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 474 — Keep pounding
A cseber és a veder tipikus esete...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
Ki a jóisten lesz az 1/1 ha Albertet újraigazolják?Bazzani
Cordarrelle Patterson 😂
Ha Albert marad, sztem Bowe megy, ráadásul Alex Smitht túlzás Casselhez képest komoly előrelépésként tekinteni szvsz
Vagy DE-t húznak és akk Sharrif Floyd

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Ki a jóisten lesz az 1/1 ha Albertet újraigazolják?Bazzani
Calvin Johnson. Alex legalább képes lesz MVP-t csinálni belőle.
több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Ha már megint biztosnak tűnik a trade. Egy részletes összefoglaló Alex Smith 49erses éveiről. Túl hosszú, azért nem másoltam be, csak linkeltem a hozzászólást.
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 643 — Axel Foley
Ki a jóisten lesz az 1/1 ha Albertet újraigazolják?

több mint 11 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Szerintem jól járt vele a Chiefs...főleg, hogy benne van most az, hogy megmutassa a 49ers-nek, hogy nem kellett volna tradelniük😊

több mint 11 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 422 — Anthony Richardson fan
A legszebb, hogy sima cut lett volna...ha valóban 2. kör, ez még nekem is fáj... 😊 Bár ez jót tehet a Flynn trade-nek is. 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
49ersnek annyi pickje lesz, hogy beszarás. Mondjuk én személy szerint 3. kört adtam volna, az is szinte egy 2.
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Lol 2. kör...

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
Rapoport szerint:
NFL.com's Ian Rapoport reported the Chiefs will part with a second-round pick in 2013 and possibly a pick in 2014, citing a source with knowledge of the deal.

The trade cannot be official until March 12.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
en ezt olvastam

Alex Smith - QB - Chiefs

The Sacramento Bee hears that the 49ers will likely be getting a fourth-round pick in the 2013 draft for Alex Smith.
If the Niners pull off the widely speculated trade with the Chiefs, they'd add the first pick of the fourth round. It's nothing close to what the Eagles got for Kevin Kolb or the Patriots for Matt Cassel, but Smith has earned a reputation as a game manager. During his 75 career starts, he's completed just 59.3 percent of his passes and averaged 6.6 yards per attempt.
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
A lényeg, hogy elvileg egy idei 2. kör megy a 49ers-hez és annyit írnak, hogy egy "hasonló" 2014-ben is.Beki
az rengeteg...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
A lényeg, hogy elvileg egy idei 2. kör megy a 49ers-hez és annyit írnak, hogy egy "hasonló" 2014-ben is.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
megvan a franchise QB. hát sokkal jobb mint cassell.. 😂braxa88
QB draft nem lesz 1/1-re az már tuti. 😊Beki
braxa88
több mint 11 éve
QB draft nem lesz 1/1-re az már tuti. 😊Beki
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
QB draft nem lesz 1/1-re az már tuti. 😊
több mint 11 éve
megvan a franchise QB. hát sokkal jobb mint cassell.. 😂
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport ‏@RapSheet
Source confirms @JayGlazer report of Alex Smith-Chiefs trade: "He's going to be a Chief." Source says it's for at least a 2nd rounder.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Jay Glazer ‏@JayGlazer
49ers have completed a trade with the Chiefs for Alex Smith, tho can't be official til March 12. Chiefs really made a commitment to Smith
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 968 — Apu ökölbeszorított keze
ebben némi elkeseredést érezni

több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 926 — Circus Maximus
Branden Albert interjút adott hétfő este a 610 Sportrádiónak. lefordítom a lényeget. Nem szó szerint, az szükségtelen, csak ahogy hallom, írom be:

-Mindenki azt mondja lobbizok a nagy lóvéért. Igazából nem is maga az éves összeg a lényeg számomra, hanem egy hosszútávú, jó szerződés. Első körben draftoltak, már akkor jó pénzt kaptam. (ulpi: 15 millió 5 évre 1/15)
-Nem akarom, hogy ne tiszteljenek eléggé. Elvégeztem a munkámat. Rookie évem jó volt, második és harmadik évemben is kemény voltam, aztán egy kiváló szezon jött, majd most egy még ennél is jobb (ulpi: ez így van. Draftolt guardból lett ROT majd LOT, miközben Zone blocking lett a rendszer.)
-Azt mondják páran, legyek guard újra. Ezek az emberek nem tisztelnek. Nem a OT pénz miatt mondom, én megszolgáltam a LOT posztot. Azok mondják, akik a sérülésem előtt (10. meccs) top játékosnak hívtak.
-Nem tudom mi lesz most. Nem rajtam áll, nem tudom befolyásolni a dolgok menetét. Én elmondtam a válaszaim amikor kérdeztek. Most türelmesen várok. 13-án kiderül, hogy Chief leszek vagy megyek máshová. De nagyon szeretnék Chiefs játékos maradni. Nem a pénz a lényeg. Megpróbálok maradni.
-Combine? Nem akaork hazudni, asszem egy srác futott (OL) 4.7et, meg egy 4.9et, Kyle long 4.9et. Én emlékszem 5.1et futottam, és fekve nyomásban sem voltam nagy szám. Ellenben nekem volt a legjobb 10 yardos időm.
-A súlyom most 315 font. De versenysúlyban 308-309 vagyok, ez a célom most is (ulpi: ZB van KCben). Második szezonomban komoly tömeget kellett leadnom. 40 fontot két hónap alatt. Azt mondták, lehetetlen. De nem volt az.
-Eric Winston a legjobb ROT (ulpi: KC ROT) számomra. Fantasztikus játékos, összességében is TOP 10es OT. Olyan nekem, mint B. Waters (ulpi: ex KC LG) volt belül. Sokszor mondja nekem "Mit csinálsz? Ha nekem ilyen fegyvereim (képességeim) lennének, akkor ezt így meg amúgy tenném." És igaza van, sokszor nem tudom miért azt csináltam, amit. Nekem ő a legjobb ROT és OL társ a világon.
-A többiek közül Jon Asamoah (RG) egy nagyszerű vezető (ulpi:örülök, hogy őt emelte ki elsőnek, ritka alulértékelt játékos.). Mióta itt van, kőkeményen dolgozik. Hatékony és meggyőző amit művel. És ez igaz Rodney Hudsonra is (C). Jeff Allen és Donald Stephensont én magam nem akartam hypeolni, de nagyon nagyon nagyon tehetséges football játékosok. Szükségük van még a fejlődésre. Meg kell érteniük, hogyan használják az erejüket, míg igazi profik lesznek.

Állat vagyok, ami enni kér...