Kansas City Chiefs

29 feliratkozó

több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 675 — Raiders fan
Vipera!

Ő is tudja már, Cassel nem vált be. Mikor idehozták Casselt, elég sokan védték 2011 első pár meccséig bezárólag. Ő 2009ben kellett döntsön erről. Az ő dolga a 2011-es szezon után lett újra. Erre írtam, hogy ő akart minőségi QBt, csak nem volt szerencséje. Persze erre lehet mondani, miért nem hozott BÁRKIT? Mert bárkit nem akart, az nem megoldás. Akiben hittek, az nem jött össze. Aki erre azt írja, az ő hibája, nem jött össze, az fogalmatlan az eseményekkel kapcsolatban, akár kérésre elmondom egyesével neki. ulpianus
Összeségében egyet értek azzal amit írsz, ahogy látod Pioli munkáját, de
miért vagyunk fogalmatlanok amikor azt mondjuk, h az ő hibája, h Cassell nem jött össze?
Tudnia kellett volna, h nem egy franchise QB, mint ahogy rengetegen tudták is, és főleg neki tudnia kellett volna, hogy "csak" a Pats rendszere, kerete miatt volt\tűnt sikeres(nek).
A QB kérdést elkúrta és kész.

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 11 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 310 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
Nem tudom hogy járnátok váltással...
Nincs arra racoinális magyarázat, h 1-8nál miért nem Stanzi állt be. Most is csak Quinn sérülése miatt került szóba. Mit veszthetne, ha Stanzi játszana? Nem meggyőző edzésen? Na és, a PO már elúszott. Ha beáll, lehet reményt ad a népnek, és most ő is megtarthatja az állását.
Black_Adder
Ez egy tökéletes összefoglaló és egyben tökéletes rejtély.
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 926 — Circus Maximus
Vipera!

(Rossz ami itt folyik, te mindig erre lyukadsz ki. Oké, így is lehet nézni. Nem gond. Inkább arra mondom, hogy neked az sem fog tetszeni aki Pioli után jön. Ez pedig most is benne van az értékelésben.)

Pioli nem cseréli le a QBt? Nem ő az edző. Stanzi nem állt be, nem Pioli az edző. A további ugyanezen érvek pepitában, a válasz ugyanaz. 2010ben (2009ben) miért rúgta volna ki Haleyt? 2011ben pedig kirúgta. 2012nek nincs vége, nem tudjuk Crennel sorsa mi (lenne).

Ő is tudja már, Cassel nem vált be. Mikor idehozták Casselt, elég sokan védték 2011 első pár meccséig bezárólag. Ő 2009ben kellett döntsön erről. Az ő dolga a 2011-es szezon után lett újra. Erre írtam, hogy ő akart minőségi QBt, csak nem volt szerencséje. Persze erre lehet mondani, miért nem hozott BÁRKIT? Mert bárkit nem akart, az nem megoldás. Akiben hittek, az nem jött össze. Aki erre azt írja, az ő hibája, nem jött össze, az fogalmatlan az eseményekkel kapcsolatban, akár kérésre elmondom egyesével neki. A lényeg, hogy nem lehet feltradelni például 1/1re, ha a csapatnak (Colts) kell egy játékos ott. Nem fognak belemenni. Ez nem GM hiba, ez tény.

Charles berobbant a köztudatba a 2009es szezon végén. Előtte Larry Johnson volt itt, nem hiszem, hogy bárki lecserélte volna. Amikor LJ lesérült, nem volt választás. Ez nem Pioli érdeme, így alakult. Pioli érdeme viszont, hogy elküldte LJt. Aztán mikor Charles befutott, leszerződtette franchise futónak évekre, méghozzá igencsak kiváló pénzzel a cspat számára, de Charlesnak is jó így. Hali szintén kapott szerződést. Derrick Johnson is. Kirúghatta volna őket. Bowe-t is elengedhette volna, mikor nem írt alá. De tagelte. Ugyanígy kapott szerződést Colquitt és Succop (Pioli draft, de 7 kör legvége. Leszerződtette a noname srácot, mert jó). Nem folytatom.

A listáról kimaradt Eric Winston, ő a posztja konkrétan legjobbja. Érdemes megnézni, hogy a támadófalból a joggal írt Albert maradt egyedül (!) a falban Herm után. (Waters maradt míg kellett, illetve Weigmann visszatért). Albert sem volt ennyire jó, a ZB system bevezetése (Pioliék) előtt. Mostanra a támadófal Top 3-5ben van, a cserék sok csapatan kezdők lennének. És nincs gyenge pontja. Asamoah, Allen, Hudson, Winston, Lilja, de még Stephenson is jó igazolás. Nemrég még te magad is elismerted ezt. Nagyobb munka ez, jobban dicséri a GMet. Mert ez tudatos, nem szerencse dolga, hogy bevált egyvalaki, a fal többi része meg rossz.

Kevin Boss sem volt épp rossz igazolás. Kendrick Lewis sem. Javier Arenas is kiváló nickel back. Belcher is jó volt, csak meghalt. Arról nem tehet Pioli. (Nézni kell az ilyen nulla kiadásos embereket is, nem csak elit meg rossz igazolás van. Vagy akkor ki elit a Denverben az újabban érkezők közül? Manning és Miller. Mi a faszt csinálnak ott? Érted, azért ez nagyon erős sarkítás, hogy csak elitet számolunk. Mintha minden csapatba ömlenének ezek, csak itt nem. És abban is van 4 általad elismert név, ami évi egy fő. A legújabbakat: Baldwin+Poe is elfogadod, hogy azok lehetnek.)
Breaston jelenleg nem fér a WR1-2 posztra, ettől még kiváló WR2 liga szinten is. Tyson Jackson mostanra igencsak jó lett.
McCluster nagyon speciális, nincs is posztja, ettől még egyik legjobb támadónk.

Pioli draftjai szted is jók voltak. Kivéve a 2009es (T-Jax+Succop, a többi kuka, második kör nem volt). De akkor tessék felsorolni olyan GMeket, akik 3 jó draftra egy rosszat sem mutattak fel. Csak négy jót sorozatban. Mert ha ilyen nincs, akkor miről beszélünk?

A QB helyzetet rontotta el Pioli. Meg Haley+Crennel+Daboll+Zorn. Én négy éve szajkózom napi szinten. És ezen az hibán elment két teljes szezon. Piolit joggal rúgják ki.
Bárki jön, lehet rosszabb viszont. Én ezt mondom. Mert Egyébként lehet ám olyan is, hogy valaki úgy nem oldja meg a QB kérdést, hogy minden másban sem hoz jó döntéseket. Ilyen is lehet, nem is nehéz elképzelni.

korrekt leszek, adok érveket, hibákat Piolitó mert vannak. Hozzáfűzve, hogy elfogadnám Piolit, ha Hunt nem rúgja ki. Én nem tüntetek ellene. Menjen vagy maradjon, csak döntsön ésszel Hunt, ne érzelmi alapon. Legyen jelöltje, terve.
Például Pioli ha marad, hozzon végre egy jó OCt. Weis (2010) óta nem volt itt olyan. Csak ezt nem lehet. Mert vagy bízik Pioliban, vagy nem. És ő nem hozott. Ez az ő felelőssége is, ezért szólhatott volna a HCnek.
Ahogy B. Carr vagy B. Pollard elengedése is hiba volt. Lyukat hagytak maguk után, amin a következő szezon (2009, 2012) többek közt el is ment. Az edzők döntenek, de megfizethette volna őket. Biztos nem sértődik Crennel egy jó játékos maradása miatt, ha nem is ragaszkodott hozzá. Aztán majd kiderül, hogy Routt/Berry mit tud.
Hunt sóher, mert nincs elég pénze, ez kis csapat. Ettől még azt mondta, többet is ki tudott volna fizetni, ezt Pioli is tudta. Mégis a liga egyik legnagyobb cap space-e van a csapatnak évek óta.
Bár én nem szidom ezt, mert jól igazol Pioli. Azért ne hozzon senkit, hogy elküldje, vagy rossz legyen. De tessék megtalálni, aki nem lesz rossz, és kell is.
Bár Hunt állításának ellentmond pár lépése (a stadion jogainak folyamatos árulása, a beosztottak kirúgása/fizetéscsökkentések, a cap space eladása). Nem tudom mennyi a valós összeg, amit tényleg elkölthetett volna.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 675 — Raiders fan
Felőlem rúgják ki őket. A kirúgás azonban önmagában probléma és nem megoldás. Ahogy kirúgták tavaly Haleyt, ugyanezt mondtam. Ha lett volna komoly HC jelölt, akkor oké. Kinevezték Crennelt, rendben. Csakhogy így nem maradt DC. Fél év múlva pánikból kinevezték Gibbset. Amivel buktuk az évek óta kiváló LB edzőt. Ez kapkodás.
Úgy értem, ha most valaki örül, oké. De ne higgye, hogy minden jó lesz, csak mert Pioli, aki jó GM, repül. És majd ha jön Lombardi (akinél idiótábbat én nem ismerek) vagy egy másik oltári nagy barom, az majd aztán király lesz. Ugyanis Pioliék kevés hibát vétettek, legtöbb lépésük jónak, logikusnak tűnt előre (Routt igazolását vetik a szemükre elsők közt mostanság azok, akik tapsoltak annak idején. Pioli egyébként ki merte rúgni rövid úton Routtot is, ezzel beismerve a hibát. Nem mindenki tesz így, csak mondom).
ulpianus
Érdekes lesz ez az offseason itt AFC-West falván...
Nálatok és a SDnél is kinéz e teljes váltás, megindul egy majd kiderül mekkora takarítás, építkezés. Nálunk még folyik az építkezés masszívan.
Denver az egyetlen akinek relatíve sima offseasonja lehet...de hosszútávon ott is akad azért kérdés bőven sztem...

Vicces kis divizió ez...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 11 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 963 — we almost always almost win
Nem tudom hogy járnátok váltással...
Számomra Pioli koránt sem tűnt annyira meggyőzőnek, sokkal inkább olyannak, aki BB mellett zseninek tűnt, és ebből megélt addig míg le nem járatta magát (igazából meg is lepődtem, hogy nem egyöntetű negatív vélemény irányul személye felé).
Kétség kívül jobban jártatok vele, mint mi JMD-vel (aki szintén csak BB mellett tűnt zseninek, a pokol tornácáról kimozdulva láttuk hogy a liga valaha volt legalkalmatlanabb leginkompetensebb, áh a chiefs topciban ebbe inkább nem megyek bele), de lássuk be ez a léc nem alacsonyan volt, hanem nem is volt léc, csak a szivacsra kellett felugrani (ami igazából a föld szintje alatt volt)... | /*szegény Browns, szegény, szegény Browns*/ |
Legnagyobb előnye, h el tudta viselni, h Jamaal Charles, meg a többi húzó név nem az ő embere (sőt Charles alatta robbant be igazán a köztudatba), de Cassellel tönkre vágta a csapatot, és ezt a hibáját sosem látta be. Csak akkor cserélte le, amikor megsérült. Nincs arra racoinális magyarázat, h 1-8nál miért nem Stanzi állt be. Most is csak Quinn sérülése miatt került szóba. Mit veszthetne, ha Stanzi játszana? Nem meggyőző edzésen? Na és, a PO már elúszott. Ha beáll, lehet reményt ad a népnek, és most ő is megtarthatja az állását.
Valóban voltak jó és logikus döntései, három olyan drafton vagytok túl amivel elégedettek lehettek, bár a 2009-es az szvsz nagyon tragikusan sült el nálatok is.

Ha ránézek a keretre, külsős szemmel, laikusként.
A húzó emberek:
- Jamaal Charles
- Dwayne Bowe
- Tony Moekai
- Brandon Albert
- Ryan Lilja
- Justin Houston
- Tamba Hali
- Derrick Johnson
- Brandon Flowers
- Eric Berry

Fejből őket mondanám. Persze vannak olyan nevek, akikben benne van, h hamarosan húzó nevekké válnak, Baldwin vagy Poe, de ha jól számolom, persze lehet h az én szegénységi bizonyítványom, h nem tudok többet mondani, vagy a leírt névsorban is van hiba, de 4 év alatt 4 olyan nevet illesztett be a keretbe, akik a legjobbak között vannak.
Ez valakinek elég, valakinek kevés, attól függ mennyit akar a szarka. A csapat ugyanakkor továbbra sincs sehol vele. Most akkor mit csinálsz?

Adsz neki még egy évet, h rendezze a QB helyzetet? És ha nem sikerül? Ki dobsz még egy évet a kukába? 4 év alatt nem sikerült neki, miért sikerülne pont most?

Hozol egy teljesen új GM-et? És ha azzal kezdi h lerombol mindent ami megvan? Megéri elveszteni a fenti 10 embert, azért h hátha lesz majd értelmes QB a csapatban?

Én Chiefs szurkolóként abban bíznék, h új GM jön és új HC jön, de meghagyják azokat akiket meg kell hagyni. Na ilyen nem sok van. Ha a nagytakarítás és a kármentés között kéne választanom, tehát ha kell minden ember árán, de kezdődjön új korszak, vagy még egy év türelem Pioli felé, én az előbbit választanám. Ha Chiefs fan lennék, akkor valószínűleg sokkal jobban szeretném azokat a játékosokat is, akiket most nem soroltam fel, sokkal jobban aggódnék értük, úgyh lehet más véleményen lennék, de mondjuk annak idején, JMD máglyán történő elégetéséért ha kell az egész csapatot oda adtam volna. Az egy 11-18-as mérleg után volt...

Crennel meg sokkal egyértelműbb kérdés, másodszor mondott csődöt HC-ként, volt rá esély, h él a második eséllyel, de ennek semmi jelét nem látni. Ha kezdő HC lenne, talán kaphatna még egy évet bizonyítani, de így... És igen, így alighanem elvesztetek egy jó DC-t, akinek valamelyik másik csapat majd nagyon fog örülni, pech. Amúgy ez is Pioli felelőssége, mégha logikus lépésnek tűnt is mind HandshakeHailey kirúgása, mind Crennel kinevezése, de néha a logikus döntések is rosszul sülnek el. Nagyon úgy néz ki, h vesztesen jöttök ki ebből, de azért egy megfeleleő GM HC páros hamar tudna valamit varázsolni ebből a csapatból. Ilyen szempontból szerintem "kívánatos" célpont lesztek a piacon, kérdés, lesz-e aki érdemes rá...

A megfelelő GM+HC párosból, lehet-e a GM Pioli? Szerintem nem. Nem a kirúgása a megoldás, de az a megoldás első lépése...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
Felőlem rúgják ki őket. A kirúgás azonban önmagában probléma és nem megoldás. Ahogy kirúgták tavaly Haleyt, ugyanezt mondtam. Ha lett volna komoly HC jelölt, akkor oké. Kinevezték Crennelt, rendben. Csakhogy így nem maradt DC. Fél év múlva pánikból kinevezték Gibbset. Amivel buktuk az évek óta kiváló LB edzőt. Ez kapkodás.
Úgy értem, ha most valaki örül, oké. De ne higgye, hogy minden jó lesz, csak mert Pioli, aki jó GM, repül. És majd ha jön Lombardi (akinél idiótábbat én nem ismerek) vagy egy másik oltári nagy barom, az majd aztán király lesz. Ugyanis Pioliék kevés hibát vétettek, legtöbb lépésük jónak, logikusnak tűnt előre (Routt igazolását vetik a szemükre elsők közt mostanság azok, akik tapsoltak annak idején. Pioli egyébként ki merte rúgni rövid úton Routtot is, ezzel beismerve a hibát. Nem mindenki tesz így, csak mondom).

Egyedül Cassel az, akit én első naptól fogva nem értek. A patsben sem volt jó. Ezt sokszor megvitattuk azóta. Quinn vagy Orton sztem nem volt hiba ingyen (back upot kerestek). Csak nem jött be. Palko igen, de azért Haley a felelős, ki is rúgta Pioli érte. 2010ig nem volt ok leváltani Casselt. 2011ben szezon közben is próbálkoztak. Aztán az egy kiszemelt FA (Manning) nemet mondott, drafton akit akartak (Luck, RG3) nem maradt bent, másban nem láttak első körös értéket (Tannehill, Weeden), második és további körös emberben nem hittek eléggé. Ráfáztak, mert Cassel tavalyi önmagát is alul tudta múlni.
Stanzi edzésen nem elég meggyőző, én ettől betenném. Neki eleve nem az az erőssége, hogy edzésmenő technikai csoda. És ha rossz lesz? Kikapunk? Nem lesz passzjáték? Nem lesz passzolt yard? Nem lesz TD? Nem lesz 3rd down? Most sincs. Vagy komolyan azt hiszi Crennel, hogy Quinn még feltámad? Miből vonta ezt le?
Ettől még hozni kell ugyanúgy QBt jövőre, ha most beáll Stanzi és jó lesz, akkor is. Csak legalább tudnánk, hogy ő maga mire képes éles helyzetben. Amit jó volna megtudni. Mert bárki jön (FA, draft) nem Stanzi fog jövőre sem kezdeni. Itt az alkalom.

több mint 11 éve
Fellelegezhettek

Chiefs Defense - TM - Chiefs

A "more than reliable source" tells 610 Houston's Nick Wright that Chiefs coach Romeo Crennel and GM Scott Pioli have both been informed they will be fired at season's end.
Although he's now based in Houston, Wright is a former Kansas City radio host with a history of breaking Chiefs news. Similar to the situation in San Diego, we're unlikely to get official word on Crennel and Pioli's fate until after Week 17, but there's zero reason to believe either will be retained. Pioli has undermined an otherwise promising roster by failing disastrously in his quest to find a quarterback, while Crennel has proven every bit as overmatched as he was in Cleveland. Retaining Crennel after he guided the Chiefs to a 2-1 finish in 2011 could end up a job-killing decision for Pioli. His reported bizarre behind-the-scenes behavior surely did him no favors with owner Clark Hunt, who will be undergoing his second GM search in five years. Delonso_
Asszem, ez tényleg jó hír, mert nagyon, de nagyon elcseszték a qb ügyet.
több mint 11 éve
Quinn kezd vasárnap a Colts ellen, rendben vannak a bordái. iktriad
túl szép volt, hogy igaz legyenAmadeus91
Biza, szívásra van itélve a Chiefs ebben a szezonban, azt a vak is látja 😀
több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Fellelegezhettek

Chiefs Defense - TM - Chiefs

A "more than reliable source" tells 610 Houston's Nick Wright that Chiefs coach Romeo Crennel and GM Scott Pioli have both been informed they will be fired at season's end.
Although he's now based in Houston, Wright is a former Kansas City radio host with a history of breaking Chiefs news. Similar to the situation in San Diego, we're unlikely to get official word on Crennel and Pioli's fate until after Week 17, but there's zero reason to believe either will be retained. Pioli has undermined an otherwise promising roster by failing disastrously in his quest to find a quarterback, while Crennel has proven every bit as overmatched as he was in Cleveland. Retaining Crennel after he guided the Chiefs to a 2-1 finish in 2011 could end up a job-killing decision for Pioli. His reported bizarre behind-the-scenes behavior surely did him no favors with owner Clark Hunt, who will be undergoing his second GM search in five years.
több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 898
Quinn kezd vasárnap a Colts ellen, rendben vannak a bordái. iktriad
túl szép volt, hogy igaz legyen

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 644 — Axel Foley
Végül érthető hisz a hétvégén is remek volt. Ja nem.
Mondjuk bukni azt lehet vele, ha az a cél.
Stanzi még véletlenül elbukná az 1/1et egy győzelemmel.

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Quinn kezd vasárnap a Colts ellen, rendben vannak a bordái.
több mint 11 éve
Brady Quinn bordasérülést szenvedett, holnapra Crennel szerint tudni fogják, hogy játszik-e hétvégén.ulpianus
The Kansas City Chiefs could turn to second-year quarterback Ricky Stanzi as their starter Sunday, according to the Kansas City Star.

Brady Quinn suffered a rib injury in Sunday's 15-0 loss to the Oakland Raiders and Stanzi could get the call for the Chiefs against the Indianapolis Colts. Quinn will be evaluated this week to see if he will be able to play or not.

“There’s a possibility,” Crennel said of Stanzi. “Like I said last week, there’s a possibility, and I mentioned injuries as one of the reasons. We’ll see what Brady looks like, and then we’ll make some decisions and go from there.”empty taxi
Nem létezik...
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
jesszz! de mér csak a világvége után kétnappal lehet játszatni?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 898
Brady Quinn bordasérülést szenvedett, holnapra Crennel szerint tudni fogják, hogy játszik-e hétvégén.ulpianus
The Kansas City Chiefs could turn to second-year quarterback Ricky Stanzi as their starter Sunday, according to the Kansas City Star.

Brady Quinn suffered a rib injury in Sunday's 15-0 loss to the Oakland Raiders and Stanzi could get the call for the Chiefs against the Indianapolis Colts. Quinn will be evaluated this week to see if he will be able to play or not.

“There’s a possibility,” Crennel said of Stanzi. “Like I said last week, there’s a possibility, and I mentioned injuries as one of the reasons. We’ll see what Brady looks like, and then we’ll make some decisions and go from there.”empty taxi
Höri Time!

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!

“There’s a possibility,” Crennel said of Stanzi. “Like I said last week, there’s a possibility, and I mentioned injuries as one of the reasons. We’ll see what Brady looks like, and then we’ll make some decisions and go from there.”

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Brady Quinn bordasérülést szenvedett, holnapra Crennel szerint tudni fogják, hogy játszik-e hétvégén.

több mint 11 éve
Múlt héten a National football post, ma pedig Jason LaCanfora (CBSSports.com) hivatkozott több forrásra, miszerint a Chiefs tulaja (Clark Hunt) komolyan tárgyal Bill Poliannal. (Aki karrierjét a Chiefsben kezdte 1978ban, mint pro scout.)

több mint 11 éve
Dorsey esetében az volt előre leszögezve, vagy ő marad, vagy T-Jax, de kell a pass rush. A futást tudták, hogy elit szinten állítják meg mindketten, nem hitték, hogy ebben piti. Egyértelmű, hogy T-Jaxnél a pass rush megjött, Dorseynál nem.
Ha első körben hoznak valakit és beválik, csak pass rushban lehet jobb, futás ellen nem. Olcsóbb sem lesz igazából, és elmegy rá a top pick. Ha később, vagy FA, akkor nem lesz Dorsey szintjén.
A lényeg, hogy nem akarnak ennyit fizetni mindkét srácnak, mint eddig. Dorsey remélem aláír olcsóbban. Nem fog óriási pénzeket kapni máshol sem. Ez még nem futott le.

LB kérdésben nem az edzők hibája, hogy Belcher öngyilkos lett. Ettől még sztem is Crennel rossz HC, Gibbs rossz DC, Daboll pedig nem érti meg, hogy a rendszere működésképtelen. Ahhoz amit ő szeretne jó QB kell. Én pont ebben láttam a rendszere gyengéjét, hogy minden posztra igazán jó játékos kell. Nincs QB, most Bowe sincs, amikor Jamaalnak nem megy, vagy az OL túlsérüli magát=katasztrófa.
Daboll nem értette ezt meg előző csapataiban sem, itt sem. Ez a liga legrosszabb offense. Tegnap a védők nem kaptak TD-t, minden Raiders drive besült a végén. 15 kapott pont sem sok. A nulla szerzett pont a kevés. És ha a FG lehetőségeket rárúgjuk és bemegy, akkor is kevés, de képtelenek voltak first downt szerezni.

A vezetőég hibája Carr elküldése. Azóta is üres a cap jó része. Routt volt a terv, nagyon nem jött be. Ilyen van, de képtelenek megoldani. És nekem ez a fő gondom vele. Előre féltünk, Routt és Flowers le sem jöhet majd a pályáról, mert nincs mögöttük senki. Ez eleve halálra volt így ítélve.
Hasonló a safety poszt. Volt két komolyan sérült jó safety, mögöttük olyanok, akikkel tavaly meccseket vesztettünk. Jött Elam, ő sem vált be, mint Routt. Látják hol a gond. Mindketten megfelelő jelöltek voltak a piacon, csak mellényúltak. Csere safetynek nem fognak aláíratni 10+ millióért elit sztárjátékost. Ettől még ők választották, felelősségre vonhatók. De ez nekem kevésbé hiba, mint Carr vagy Pollard elengedése fiatalon, csúcsformában, akkor, mikor óriási űrt hagynak maguk mögött.

Bowe nem tudom marad-e? Ezt kifejtettem lentebb. Vele sem volt azért olyan jó az offense. Most McCluster elkapta amit ő szokott, továbbra sem elég ez semmire. Nem a WR poszt a probléma.

több mint 11 éve
ehh Kansas City Chiefs 1 952 — Chiefs fan
Nagyon rossz meccs volt. Méltó az 1/1 versenyhez (miben egyre meggyőzőbben száguld a csapat).

Dorsey hiánya futás ellen nyilvánvaló. Mégis lehet elengedik szezon végén. Jalil Brown fizikális, de ostoba CB. Sokat ütközik, mivel állandóan le van maradva, és üres célpontokat szállít a QBnek.

Quinn egy bohóc, akit nem szabad leszerződtetni jövőre. A fal sérült és tartalékos, de ha Quinn nem ekkora majom, megint nem kap sacket. Így többet is összehozott. A falban egyedül Lilja volt, aki egy snap jelzést nem hallott, nem látott, és a vörös zónában így elbénáztunk egy pontszerzést. 15-0 lett, fontos lett volna minden pont. Akadt több FG táv, de a kevés Raiders pont miatt mindenképp TDt akartak szerezni (vagyis ehhez first downt 4th&akármennyiből is), és egyszer nem sikerült. Ami a nulla pont mellett is jól jelzi, milyen gyenge az offense.ulpianus
rémületes milyen meccs volt, nulla kreativítás offense oldalról, két belső futás aztán valamiféle passzkisérlet amit a raiders "acélos" védelme kisujjból megoldott, most lehet azért, hogy már mindegy és biztonsági játék a sérülések elkerülése miatt idegenben és majd utoljára otthon odatesszük magunkat vagy ennyi telik csak tőlünk, ebben az esetben erős hányinger és jövőre nem szeretném itt látni az edzői gárda nagyrészét. dorsey nagyon hiányzik, piti súlytalan futás ellen, szerintem nagyon nem is kellene megfizetni dorsey-t, de mindegy, nem fog maradni valószínűleg. tavaly úgy voltunk a draft előtt, hogy túl sok luk nincs (a qb kérdés akkor már eldöntött volt), hát most van, qb,cb,lb, wr a minimum (bowe-t nem fogják megfizetni, pedig láthatjuk nélküle mire vagyunk képesek) és lewis sérülékenysége miatt egy safety is kellene, hát, legalább mozgalmas off season eé nézünk😊
több mint 11 éve
#Chiefs coach Romeo Crennel: "If there's a bright spot in the game, it's the punter. He did a nice job."

ezt írtam én is az eredménykövetőben 😊

volt egy zsír 71 yardos puntja.deyell
Jobban örülnék, ha Colquitt a punter mondana ilyet joggal Crennelről. 😊

Colquitt egyébként sok éve ugyanilyen jó. De egy punter ritkán sztár, akármilyen jó.

több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702
#Chiefs coach Romeo Crennel: "If there's a bright spot in the game, it's the punter. He did a nice job."

ezt írtam én is az eredménykövetőben 😊

volt egy zsír 71 yardos puntja.

choose life
több mint 11 éve
Nagyon rossz meccs volt. Méltó az 1/1 versenyhez (miben egyre meggyőzőbben száguld a csapat).

Dorsey hiánya futás ellen nyilvánvaló. Mégis lehet elengedik szezon végén. Jalil Brown fizikális, de ostoba CB. Sokat ütközik, mivel állandóan le van maradva, és üres célpontokat szállít a QBnek.

Quinn egy bohóc, akit nem szabad leszerződtetni jövőre. A fal sérült és tartalékos, de ha Quinn nem ekkora majom, megint nem kap sacket. Így többet is összehozott. A falban egyedül Lilja volt, aki egy snap jelzést nem hallott, nem látott, és a vörös zónában így elbénáztunk egy pontszerzést. 15-0 lett, fontos lett volna minden pont. Akadt több FG táv, de a kevés Raiders pont miatt mindenképp TDt akartak szerezni (vagyis ehhez first downt 4th&akármennyiből is), és egyszer nem sikerült. Ami a nulla pont mellett is jól jelzi, milyen gyenge az offense.

több mint 11 éve
Breaston arra kapott 5 millát, hogy ő egy kiváló WR2 liga szinten is (tudok nagyjából kettő aki jobb, de ennyi, ők sem sokkal). 7-800 yardot tud megbízhatóan (egyszer volt 1000). Ehhez képest még olcsón írt alá. A gond az, hogy mivel Baldwin első körös (és tehetséges), muszáj játszatni. Bowe pedig a tag miatt, illetve ő a legjobb egyszerűen itt és kész. Muszáj játszatni. Breaston így tartalék. De annyi passz pedig nincs, mert nincs QB.
Én azt hittem majd slot WR lesz, de nem lett. Így viszont vagy őt, vagy Bowet el kell küldeni.
Igazából ha marad a run first offense Jamaalra építve, felesleges 3 ilyen jó szélső WR. Bebizonyosodott, lehet akármennyi szuper elkapód, ha QB szar, nincs passzjáték és kész. Nem éri meg. Ha van jó QB, akkor elég kettő is.
---------------------------------------------

Egyrészt Bowe valóban pass happyben nem lenne rossz. Aki Huard-Croyle-Cassel-Thigpen-Palko-Orton-Quinn sorral hoz 1000 yardot fixen (amikor nem, akkor lesérült/nem játszott a szezon harmadában), az hoz 1000-et bárkivel. Úgy, hogy run heavy van mindeközben.

Run heavybe azért értékes (itt és máshol) D-Bo, mert egyik legjobban blokkoló WR a ligában. Ehhez jön a Power játék, amiben ő konkrétan a legjobb, amit run heavyben sokkal többet kell játszani.

Bowe tudja, hogy ha aláír egy nem elég drága szerződést, akkor majd könnyebben elcserélik. Lehet tart tőle ez Pioli terve, nem neki akar kedvezni. Akkor már inkább ő választ magának csapatot. Azt is tudja, hiába Wallace vagy más, ő a legjobb FA WR. Megkéri az árát, amíg teheti, senki nem lesz fiatalabb. Ráadásul bárki lesérülhet, ezt most nem kell neki magyarázni. Ha Pioli nem akarta tavaly hosszútávra leszerződtetni, és máig nem kapott ajánlatot, akkor lehet virítani a lóvét.

Pioli meg úgy van vele, vagy aláírja Bowe, vagy ha nagyon kell még mindig tagelheti. Vagy menjen, és a csapat kap egy harmadik kört. Nem az ő embere volt Bowe, ez van. Igazából vagy talál egy megfelelő irányítót vagy úgyis vége itt a dolgoknak, ha most ki nem rúgják egyáltalán. Így bár elsőre mindkét félnek a szerződés a jó,de igazából jó az is, ha nincs. Ezért igazi kompromisszum nem lesz. Vagy egyik enged, vagy Bowe távozik.

több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Pontosan ezért írtam 3.-nak a Skins-t😊 Nem mondtam, hogy tuti oda fog menni, de mint lehetőség reális!
FearTomi
:sóhaj:
csak hogy egyáltalán nem az, ajánlatot sem fog kapni

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!