Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Flynn azért nem akar kevesebbért aláírni,mert nem biztos a kezdő poszt. Könnyen előfordulhat,hogy ott is backup lenne, kevesebb pénzért. Akkor már inkább egy SB esélyes csapatban a média reflektorfényében ül apadon, sokkal több pénzért, esetleg még RW is beszed valami kis sérülést, és megmutathatja magát.Azt gondolom, hogy Flynn nagyon sok mindenbe belemenne, hogy csapatot kapjon (főleg, ha az rá épülne (újjá)). Márpedig; nálunk van rá a legjobb sansza, még úgy is, hogy meg kell küzdenie a pozícióért. Ellenben - valahogyan - én is úgy gondolom, hogy TP-vel nyitunk idén... bár még Palmer is a nyakunkon van.toxiqueAmúgy ezt a "Palmer nem paycutol / inkább máshol játszana" dolgot senki nem erősítette meg semelyik oldalról (mondjuk nem is cáfolták).Csak annyit had fűzzek hozzá BMG,hogy Flynn-t,mint tapasztalt,potenciállal rendelkező QB-t nem biztos,hogy TP elé akarják hozni.
Szerintem csak a hangulatkeltés megy a sajtó részéről, viszont ennek ellenére CP nem hiszem, hogy itt folytatja.
Reggie elkezdte a tisztogatást, ha egyszer szeretnénk kimászni a szarból, be is kell fejeznie. Palmer jó QB, de sajnos a régi - inkább átmeneti - rendszer utolsó hibája.
(Hue meg röhög a markába a Bengalsnál)
Minden vezetés hozza a saját QB-ját, mi megoldhatjuk egy többé-kevésbé már bizonyított Flynnel, az első körben meg lehet "falazni".
Aztán TP-vel eldöntik ki kezd, de nyilván nem őt képzelik el kezdőként, ha mindenkit idehoznak elé (mert nyilván elé hoznák).
Ha mégis TP nyer, Flynn marad az örök backup.BMG
Persze az jó dolog,hogy megy a harc és kvázi egymás teljesítményét húzzák fel, licitálják túl a TC-ben. S persze azt sem vitatott,hogy aki nyer majd az lesz a kezdő!
Azonban nekem van egy olyan sanda gyanúm,hogy Flynn-t nem feltétlen kezdőnek,mint sem competitornak és bebiztosításnak akarják! Ami alapján erre következtettek az nem más,mint Flynn jelenlegi szerződése,fizuja.
Palmer ugye 13M kapna,mint kezdő. Na már most Flynn 2013as száma 5,25M és RM,most ezt szeretné nem átstrukturálni,mondván szoros a cap,hanem egyszerűen levágni.
Vélemények?Cubehead
több mint 12 éve
Azt gondolom, hogy Flynn nagyon sok mindenbe belemenne, hogy csapatot kapjon (főleg, ha az rá épülne (újjá)). Márpedig; nálunk van rá a legjobb sansza, még úgy is, hogy meg kell küzdenie a pozícióért. Ellenben - valahogyan - én is úgy gondolom, hogy TP-vel nyitunk idén... bár még Palmer is a nyakunkon van.Amúgy ezt a "Palmer nem paycutol / inkább máshol játszana" dolgot senki nem erősítette meg semelyik oldalról (mondjuk nem is cáfolták).Csak annyit had fűzzek hozzá BMG,hogy Flynn-t,mint tapasztalt,potenciállal rendelkező QB-t nem biztos,hogy TP elé akarják hozni.
Szerintem csak a hangulatkeltés megy a sajtó részéről, viszont ennek ellenére CP nem hiszem, hogy itt folytatja.
Reggie elkezdte a tisztogatást, ha egyszer szeretnénk kimászni a szarból, be is kell fejeznie. Palmer jó QB, de sajnos a régi - inkább átmeneti - rendszer utolsó hibája.
Minden vezetés hozza a saját QB-ját, mi megoldhatjuk egy többé-kevésbé már bizonyított Flynnel, az első körben meg lehet "falazni".
Aztán TP-vel eldöntik ki kezd, de nyilván nem őt képzelik el kezdőként, ha mindenkit idehoznak elé (mert nyilván elé hoznák).
Persze az jó dolog,hogy megy a harc és kvázi egymás teljesítményét húzzák fel, licitálják túl a TC-ben. S persze azt sem vitatott,hogy aki nyer majd az lesz a kezdő!
Azonban nekem van egy olyan sanda gyanúm,hogy Flynn-t nem feltétlen kezdőnek,mint sem competitornak és bebiztosításnak akarják! Ami alapján erre következtettek az nem más,mint Flynn jelenlegi szerződése,fizuja.
Palmer ugye 13M kapna,mint kezdő. Na már most Flynn 2013as száma 5,25M és RM,most ezt szeretné nem átstrukturálni,mondván szoros a cap,hanem egyszerűen levágni.
Vélemények?Cubehead
több mint 12 éve
nemspotrac vagy overthecap oldalakon fennvan a szerzodese...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
2013: $1.5 million base salary, $11.818 million cap figure 2014: $13.5 million base salary, $21.773 million cap figure
2015: $17 million base salary, $25.273 million cap figure
2016: $8.5 million base salary, $15.135 million cap figure
2017: $14 million base salary, $19 million cap figure
2018: $19.5 million base salary, cap figure
2019: $20.5 million base salary, cap figure
ezek CP esetében releváns számok?
több mint 12 éve
Kolbi alá írt a Bills-hez szerencsére 😊Cubeheadvan isten.
több mint 12 éve
Amúgy ezt a "Palmer nem paycutol / inkább máshol játszana" dolgot senki nem erősítette meg semelyik oldalról (mondjuk nem is cáfolták).Csak annyit had fűzzek hozzá BMG,hogy Flynn-t,mint tapasztalt,potenciállal rendelkező QB-t nem biztos,hogy TP elé akarják hozni.
Vélemények?

több mint 12 éve
Amúgy ezt a "Palmer nem paycutol / inkább máshol játszana" dolgot senki nem erősítette meg semelyik oldalról (mondjuk nem is cáfolták).Szerintem csak a hangulatkeltés megy a sajtó részéről, viszont ennek ellenére CP nem hiszem, hogy itt folytatja.
Ha mégis TP nyer, Flynn marad az örök backup.
több mint 12 éve
Ok. De ez még mindig csak újságírói tyümtyüm. A Cardinals-tól én még nem olvastam semmi hivatalos megerősítést az érdeklődésre.tessék:Amúgy a vicc az egészben, hogy idáig azt hittem annyival vagyunk előrébb a többi újjáépülő csapattal szemben, hogy van egy elfogadható QB-nk Palmer személyében. Most az ugyanolyan fostos csapatok közé tartozunk mint a Bills, Browns, Cards stb...Most mindenféle leszóló szándék nélkül... Örülnék, hogyha CP-ért ajánlana valaki valami kézzelfoghatót. Nem csak találgatás, PR-gyanús fenyegetőzés meg firkász-jósolgatás menne a sajtóban, hanem valami konkrétum. Hogy CP kell valahová. Hogy valaki lát benne fantáziát. Hogy próbajátékra hívták valahová. Vagy egy csapat felvállalja, hogy egyáltalán felhívta telefonon. Vagy valami. Nem úgy tűnik, hogy kapkodnának utána (pedig máshol a paycut-ba is belemenne - Ő maga mondta). Hol vannak a kérők? Félreértés ne essék; én nagyon szorítok azért, hogy trade legyen a vége ne cut. Annak meg főleg, hogy végül ne maradjon a nyakunkon...toxique
Sorry az előbbi csapatok szimpatizánsaitól. 😕TST
Mike Jurecki of XTRA Phoenix reports the Cardinals are "looking into" trading for Carson Palmer.deyell
több mint 12 éve
ennyi van egyelőre:Amúgy a vicc az egészben, hogy idáig azt hittem annyival vagyunk előrébb a többi újjáépülő csapattal szemben, hogy van egy elfogadható QB-nk Palmer személyében. Most az ugyanolyan fostos csapatok közé tartozunk mint a Bills, Browns, Cards stb...Most mindenféle leszóló szándék nélkül... Örülnék, hogyha CP-ért ajánlana valaki valami kézzelfoghatót. Nem csak találgatás, PR-gyanús fenyegetőzés meg firkász-jósolgatás menne a sajtóban, hanem valami konkrétum. Hogy CP kell valahová. Hogy valaki lát benne fantáziát. Hogy próbajátékra hívták valahová. Vagy egy csapat felvállalja, hogy egyáltalán felhívta telefonon. Vagy valami. Nem úgy tűnik, hogy kapkodnának utána (pedig máshol a paycut-ba is belemenne - Ő maga mondta). Hol vannak a kérők? Félreértés ne essék; én nagyon szorítok azért, hogy trade legyen a vége ne cut. Annak meg főleg, hogy végül ne maradjon a nyakunkon...toxique
Mike Jurecki of XTRA Phoenix reports the Cardinals are "looking into" trading for Carson Palmer.
chemicals keep me under control
több mint 12 éve
Amúgy a vicc az egészben, hogy idáig azt hittem annyival vagyunk előrébb a többi újjáépülő csapattal szemben, hogy van egy elfogadható QB-nk Palmer személyében. Most az ugyanolyan fostos csapatok közé tartozunk mint a Bills, Browns, Cards stb...Most mindenféle leszóló szándék nélkül... Örülnék, hogyha CP-ért ajánlana valaki valami kézzelfoghatót. Nem csak találgatás, PR-gyanús fenyegetőzés meg firkász-jósolgatás menne a sajtóban, hanem valami konkrétum. Hogy CP kell valahová. Hogy valaki lát benne fantáziát. Hogy próbajátékra hívták valahová. Vagy egy csapat felvállalja, hogy egyáltalán felhívta telefonon. Vagy valami. Nem úgy tűnik, hogy kapkodnának utána (pedig máshol a paycut-ba is belemenne - Ő maga mondta). Hol vannak a kérők? Félreértés ne essék; én nagyon szorítok azért, hogy trade legyen a vége ne cut. Annak meg főleg, hogy végül ne maradjon a nyakunkon...
több mint 12 éve
Mielőtt mindenki apátiába süllyed várjuk ki a dolgok végét.Még nem tuti ez a Flynn dolog. Sok mindenről lehet hallani ellenérték szempontból is, illetve arról is, h RM paycut-ot vagy akár új szerződést akar Flynn-nél elérni. Nagyon úgy tűnik, h ennek a sikerén múlik a dolog. Eközben arról is lehet olvasni pár helyen, h a Cards trade-lne CP-ért.
Én simán örülnék, h Flynn jönne mondjuk egy 3. körös swap és kondicionális 2014-es 4.vagy5. körért, míg CP-ért kapunk egy idei 5.-et mondjuk...
CPnek itt nincs jövője ez kb. tény lassan.
TP egyedül nagyon sovány megoldás lenne...nem tudjuk alkalmas-e kezdőnek, illetve depth ígyis, úgyis kell. Ha lehet depthnek olyan embert szereni aki tud vele versenyezni, esetleg jobb nála akkor az örömteli, ilyet kell szerezni, ha nem eszetlen az ellenérték. Flynn tűnik az elérhető arcok közül a legjobbnak. Ezért sztem logikus, h rápróbál RM az egykori "draftolt emberére".
A TP-Flynn páros, jó fiatal duo lehetne két szezonon keresztül egy kemény QB battle-höz, amíg a csapat többi része épül. Ha minden frankó egyikük megfelelő kezdő QB lesz és mindenki boldog.
Legrosszabb forgatókönyv az lehetne, ha mindkettő kevésnek bizonyulna és 2014-es draft első körében QB-t húzunk. Ez még mindig jobb forgatókönyv, mint behúzni most egy olyan Genyót, akiben nem biztos a staff...
Aztán lehet ez az egész csak nagy smoke screen, h senki ne jöjjön elénk Genyóért 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Amúgy a vicc az egészben, hogy idáig azt hittem annyival vagyunk előrébb a többi újjáépülő csapattal szemben, hogy van egy elfogadható QB-nk Palmer személyében. Most az ugyanolyan fostos csapatok közé tartozunk mint a Bills, Browns, Cards stb...az igazi vicc az, hogy ilyen VY és Kolb félék vannak a boardon. Tudom én, hogy cap helyzet, meg miegymás, de azért elkeserítő.
több mint 12 éve
Amúgy a vicc az egészben, hogy idáig azt hittem annyival vagyunk előrébb a többi újjáépülő csapattal szemben, hogy van egy elfogadható QB-nk Palmer személyében. Most az ugyanolyan fostos csapatok közé tartozunk mint a Bills, Browns, Cards stb... Sorry az előbbi csapatok szimpatizánsaitól. 😕
több mint 12 éve
Tuti JMR nyerne!+Geno draft+PryorEz az egész nekem bűzlik. Én Kolbra szavazok! Nem csak azt szeretném, hogy megmosolyogjanak hanem, hogy egyenesen RÖHÖGJENEK KI! A leggyönyörűbb az lenne ha még behúznánk Geno-t is! Az mekkora flash lenne már?! Imádnám.hozzuk JMR-t és Flynnt is. mi leszünk a 2006-os LSU.deyell
Komolyra fordítva a szót szerintem pont a Geno pick kikerülése miatt van ez a nagy szarkavarás. Nekem valamiért nem szimpi Flynn pedig megérdemelne egy esélyt Ő is. Attól nekem ez az egész még nem tetszik.
Ennyi erővel visszahozhatnánk JMR-t. Úgyis tartozik nekünk a köcsög! Szerintem még fizetne is azért, hogy visszakerüljön akár egy TC-be is...TST
4 QB-s felállással kezdünkAmadeus91
több mint 12 éve
+Geno draft+PryorEz az egész nekem bűzlik. Én Kolbra szavazok! Nem csak azt szeretném, hogy megmosolyogjanak hanem, hogy egyenesen RÖHÖGJENEK KI! A leggyönyörűbb az lenne ha még behúznánk Geno-t is! Az mekkora flash lenne már?! Imádnám.hozzuk JMR-t és Flynnt is. mi leszünk a 2006-os LSU.deyell
Komolyra fordítva a szót szerintem pont a Geno pick kikerülése miatt van ez a nagy szarkavarás. Nekem valamiért nem szimpi Flynn pedig megérdemelne egy esélyt Ő is. Attól nekem ez az egész még nem tetszik.
Ennyi erővel visszahozhatnánk JMR-t. Úgyis tartozik nekünk a köcsög! Szerintem még fizetne is azért, hogy visszakerüljön akár egy TC-be is...TST
4 QB-s felállással kezdünk
több mint 12 éve
Ez az egész nekem bűzlik. Én Kolbra szavazok! Nem csak azt szeretném, hogy megmosolyogjanak hanem, hogy egyenesen RÖHÖGJENEK KI! A leggyönyörűbb az lenne ha még behúznánk Geno-t is! Az mekkora flash lenne már?! Imádnám.hozzuk JMR-t és Flynnt is. mi leszünk a 2006-os LSU.
több mint 12 éve
Ez az egész nekem bűzlik. Én Kolbra szavazok! Nem csak azt szeretném, hogy megmosolyogjanak hanem, hogy egyenesen RÖHÖGJENEK KI! A leggyönyörűbb az lenne ha még behúznánk Geno-t is! Az mekkora flash lenne már?! Imádnám.Komolyra fordítva a szót szerintem pont a Geno pick kikerülése miatt van ez a nagy szarkavarás. Nekem valamiért nem szimpi Flynn pedig megérdemelne egy esélyt Ő is. Attól nekem ez az egész még nem tetszik.
Ennyi erővel visszahozhatnánk JMR-t. Úgyis tartozik nekünk a köcsög! Szerintem még fizetne is azért, hogy visszakerüljön akár egy TC-be is...
több mint 12 éve
Nem nagyon akarok beleugatni, mert nem vagyok képben mindennel.Szerintem teljesen jól össze foglaltad TP-t és Flynnt is.
Nem tudom hányan vagytok itt akik látták a tavalyi előszezonban a Raiders-Lions meccset. Nagyon furcsának találom, hogy itt Pryor mint passzolni nem tudó QB van feltüntetve. Tudom, hogy egy preseason meccs semmit nem mutat igazán, de az a gyerek tud passzolni, meg futni is. Azt nem tudom, hogy éles helyzetben mennyire hozza majd, de az alapok sztem megvannak.
A másik ugye Flynn. Itt rosszul lett mondva, hogy a franchise rekordot Rodgers kiesésekor csinálta. Rodgers csak pihentetve volt akkor, persze ez lényegtelen.
Én kétszer láttam Flynnt élesben, hiszen kétszer játszott ellenünk "bajnokin". Nem olyan rossz választás ő, hatalmas balszerencséje, hogy pont azt a Wilsont draftolták a nyakára aki ilyen szenzációs évet zárt.
Ha az én véleményem számít akkor mindkettő jobb megoldás mint Palmer. Kérdés,hogy a csapat mire lesz elég.Bazzani
Annyival egészítenélek ki,hogy TP jelenlegi legnagyobb baja a drop vagy a kimozgás utáni és dobás előtti balance,ami nagyban kihat a dobás minőségére. A kar ereje klasszis csak hát spread offensbeől jött,szóval a drop-kat meg kellett tanulnia. Ami még külön jó nála,hogy első szándékból nem akar futni inkább csak próbál időt nyerni a wr-knek az elszakadásra vagy ha rövidebb a táv megoldja ő.
Valamint amit még érdemes tudni róla az a hihetetlen munka morál. Kb elsőnek megy fel és utolsónak jön le edzésen. PL most az off seasonbe is felbérlet 3 jó nevű qb coach-t,hogy fejlesszék a drop utáni balance-t nála.
Flynn
Én láttok benne fantáziát és ha bele megy a fizu csökkentésbe akkor reális áron jöhet felőlem. Mind competitorként mind veterán back upnak TP mögé! (viszont ami a mi helyzetünkben tényleg gáz,hogy minél több pickre lenne szükségünk,nem,hogy még cseréljünk). Pláne ha figyelembe vesszük a nem is olyan rég történt hasonló üzleteinket (Palmer,Curry)
UI: A tisztán látás kedvéért én nagy mobilis qb fan vagyok,ill TP fan! 😊

több mint 12 éve
Grimes is elkelt, fogynak a jobb nevű CB-k, ő (is) a Dolphins-t választotta, 1 év $5,5M.Ennyit nekünk nem ért volna.
több mint 12 éve
Nem nagyon akarok beleugatni, mert nem vagyok képben mindennel.Nem tudom hányan vagytok itt akik látták a tavalyi előszezonban a Raiders-Lions meccset. Nagyon furcsának találom, hogy itt Pryor mint passzolni nem tudó QB van feltüntetve. Tudom, hogy egy preseason meccs semmit nem mutat igazán, de az a gyerek tud passzolni, meg futni is. Azt nem tudom, hogy éles helyzetben mennyire hozza majd, de az alapok sztem megvannak.
A másik ugye Flynn. Itt rosszul lett mondva, hogy a franchise rekordot Rodgers kiesésekor csinálta. Rodgers csak pihentetve volt akkor, persze ez lényegtelen.
Én kétszer láttam Flynnt élesben, hiszen kétszer játszott ellenünk "bajnokin". Nem olyan rossz választás ő, hatalmas balszerencséje, hogy pont azt a Wilsont draftolták a nyakára aki ilyen szenzációs évet zárt.
Ha az én véleményem számít akkor mindkettő jobb megoldás mint Palmer. Kérdés,hogy a csapat mire lesz elég.
több mint 12 éve
Mike Jenkins jön vizitre. állítólag több éves szerződést akar, ami probléma lehet, RM valszeg inkább egy évest adna neki.
több mint 12 éve
Persze, nem mondtam hogy Pryor nem lehet jó, de nincs rá garancia, kell mellé valaki, aki nem fog nagyot bakizni(és még van benne upside is). Na erre alkalmas Flynn. De mindent az idő dönt majd el. Bár ha nem megy bele a paycutba, sztem nem lesz trade sem...Undinak és deyellnek is igaza lehet, de hogy mi fog beválni, azt senki nem tudja. Ha ennyire kerestek QB-t(még Kolb is szóba jött 😛), akkor biztos nincsenek elájulva Pryor képességeitől, mindegy mit érdemel. Itt az a lényeg, h mit mutatsz, az alapján érdemelsz, nem szimpátia és főleg nem empátia alapján. Lehet szopó év jön, de mondjuk egy Raiders vezérkar sem akarhatja, hogy olyan komédiába fulladjon egy szezonja, mint a Jets-é volt tavaly pl. és szerintem ti sem akarjátok ezt. Ha azt látják, hogy Flynn alkalmas lehet erre a feladatra, akkor hajrá. Mert még mindig a QB a legfontosabb poszt, akármennyire is csapatjáték ez.MedvepapaAzért ne felejtsük el, hogy a Jets-ben ott volt egy Teebow is, aki annak ellenére nem kapott QB-ként lehetőséget egy haldokló franchise-ban, hogy egy gyengébb képességű Broncost az előző évben PO győzelemre vezetett a Pittsburgh ellen (Manning ezt már nem mossa le magáról, hiába lesz sb győzelem jövőre)! Aztán még a Jets-es okosok elkezdték tehetségtelenezni is...
Honnan tudjuk, hogy Pryor miért nem kapott még lehetőséget a Raidersben? Ha akkora szír a srác, akkor miért nem vágták már ki a nagy átalakítások közepette?
Amúgy meg kell a backup irányító is (majd elválik, hogy melyikük lesz az).toxique
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Undinak és deyellnek is igaza lehet, de hogy mi fog beválni, azt senki nem tudja. Ha ennyire kerestek QB-t(még Kolb is szóba jött 😛), akkor biztos nincsenek elájulva Pryor képességeitől, mindegy mit érdemel. Itt az a lényeg, h mit mutatsz, az alapján érdemelsz, nem szimpátia és főleg nem empátia alapján. Lehet szopó év jön, de mondjuk egy Raiders vezérkar sem akarhatja, hogy olyan komédiába fulladjon egy szezonja, mint a Jets-é volt tavaly pl. és szerintem ti sem akarjátok ezt. Ha azt látják, hogy Flynn alkalmas lehet erre a feladatra, akkor hajrá. Mert még mindig a QB a legfontosabb poszt, akármennyire is csapatjáték ez.MedvepapaAzért ne felejtsük el, hogy a Jets-ben ott volt egy Teebow is, aki annak ellenére nem kapott QB-ként lehetőséget egy haldokló franchise-ban, hogy egy gyengébb képességű Broncost az előző évben PO győzelemre vezetett a Pittsburgh ellen (Manning ezt már nem mossa le magáról, hiába lesz sb győzelem jövőre)! Aztán még a Jets-es okosok elkezdték tehetségtelenezni is...
Honnan tudjuk, hogy Pryor miért nem kapott még lehetőséget a Raidersben? Ha akkora szír a srác, akkor miért nem vágták már ki a nagy átalakítások közepette?
Amúgy meg kell a backup irányító is (majd elválik, hogy melyikük lesz az).
több mint 12 éve
Rolando McClainEz egy teljesen elfogadható indok,hogy van egy fiatalotok a rosteren akinek esélyt kellene adni. Azt furcsálltam,hogy Flynn tehetségét negatívan értékelik sokan.újjáépülünk, erről van szó. amúgy sincs sok draft pickünk (idén 2. és 5. hiányzik), nem tartom szerencsésnek, ha még tovább szórjuk ezeket egy kezdő potenciállal bíró, de még eleget nem bizonyított irányítóra, akinek a karerőssége felvet kérdéseket, úgy, hogy ott van a fiatal Terrelle Pryor, aki igazán megérdemelné, hogy kezdőként készülhessen legalább 1 offseasonban. több értelme lenne ennek, amikor úgyis szar cap helyzetben vagyunk. mint idehozni egy QB-t nagy fizetésért, most úgy is egy év szopás jön, bárki is legyen az irányító, plusz 2014-ben lesz a drafton egy vállalható class ezen a poszton. a másik gondom az, hogy a backup QB-tradek mostanában nem sültek el jól, Casselre és Kolbra gondolok most. egyébiránt ahogy már írtam korábban, McKenzie ismeri Flynnt és neki van szeme a tehetséghez, ha ő úgy dönt, hogy érdemes tradelni érte, megkapja tőlem a bizalmat. ja amúgy meg bocs, hogy nem esek hasra tőle, mert volt két jó meccse egy sokkal jobb csapatban, sokkal jobb edzőkkel.deyellFlynn vagy Kolb.. sztárparádé 😊deyellNem tisztem menteni Flynn-t, nem is hiszem,hogy kellene, de azért vele kapcsolatban mindenki elég előítéletes...
Alig van cap alatt helyetek, tele van a frencsájz rosszul strukturált szerződésekkel, kb bottom5 a talent a rosteren, vélhetően évekig esély sincs rájátszásra de egy 27 éves ,még nem összetört , nem bizonyított de potenciállal rendelkező Qb lehetséges érkezése miatt fanyalognak sokan...
Első körben is húzhatsz akkora bustot Qb posztra,hogy rajtad röhög a teljes liga. Az offense-ben a játékosoknak több időt kell eltölteni egy rendszerben mint a védelemben játszóknak, és ez hatványozottan igaz a Qb-ra. Itt van egy backup aki Rodgers kiesése után frencsájz rekordot dobált össze, egy backup, akit egy új séma egyik legjobb újonc képviselője szorított ki nálunk, de még mindig fanyalgás megy a neve hallatán... Két rendszerben is játszott, legalább a viszonyokkal tisztában van.
És kérlek ne gyertek azzal,hogy abban a GB-ben még mi is megdobtuk volna azt a TD mennyiséget. Biztosan ez volt a fő oka, de valahogyan nem hiszem,hogy egy T-Jax, Charlie W., Sanchez,Cassel megcsinálta volna ugyanezt.
Egyelőre az ellenértéket sem ismerjük, szóval ezalapján sem lehet fanyalogni.
Egy újjáépülő csaptnak mi kell több? Veszíthettek vele valamit? 2 draft cetlit, ellenben nyerhettek egy kezdő Qb-t, aki az átmenetei, legalább 3 éves időszakban eldobál nektek.undisputedly
@Amadeus91: Sajnos ez üzlet. Egy játékos sincs, aki az anyagi érdekét a csapat elé helyezné, maximum járulékos dolgokkal (pl közelebb a család) dönt úgy valaki,hogy kevesebbért ír alá valahová. Se Brady, se Urlacher, se Reed. Ilyen nincs. És Urlacher példája jól mutatja,hogy a csapatok is így vannak ezzel. Nem hiszem,hogy ha megfizetik, akkor ne nyújtaná a maximumot. Ez már nem az a kor amikor gyerekkori ideáktól hajtva írnak alá a játékosok.undisputedly