Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 526
a kinti fórumokon már azon röhögnek, hogy mit fog mondani Flynn, ha TP mögött is pad lesz.
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 334 — Raiders fan
Elmegyek edzeni, meg inni két sört és megindul a föld 😊

Albert Breer
To be clear: The Seahawks have done their part in the Matt Flynn trade. It's up to the Raiders and Flynn to push it over the goal line now.

Albert Breer
Seahawks will get a 2013 draft pick and some sort of conditional pick in 2014 as part of the Matt Flynn trade, if it's completed.

Amíg nem ismert a pick nem nyilatkozom, de ha nem elrugaszkodott a pick akkor tetszeni fog.
Flynn+TP vállalható lenne és a köv szezonban már cap szempontban is nagy javulás...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 358 — Sworn to the Dark
Palmer - Mendenhall trade a Cardinals-al? 😀 Nekem tetszene.toxique
Miért akarja mindenki ránk tukmálni a szemetét? 😊silent7939
csak emberileg szemét, mint játékos nem.deyell
Akkor miért szabadultok tőle? Mellesleg most szabadultunk meg egy közepes de legalább drága irányítótól... minek még1? Arians nem fog erre rámozdulni... Whiz belebukott... nem hiszem hogy Ő is bele akarna ugyan abba a hibába esni. Az első évben nem lesz olyan magas elvárás vele szemben és emiatt ki fog várni. CP nem lesz vörös mezes az tuti 😊silent7939
ő akar megszabadulni tőlünk, egész pontosan.

chemicals keep me under control

több mint 12 éve
Akkor miért szabadultok tőle? Mellesleg most szabadultunk meg egy közepes de legalább drága irányítótól... minek még1? Arians nem fog erre rámozdulni... Whiz belebukott... nem hiszem hogy Ő is bele akarna ugyan abba a hibába esni. Az első évben nem lesz olyan magas elvárás vele szemben és emiatt ki fog várni. CP nem lesz vörös mezes az tuti 😊silent7939
mert nem fér bele a capbe a 13 milliós fizetése.
több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Akkor miért szabadultok tőle? Mellesleg most szabadultunk meg egy közepes de legalább drága irányítótól... minek még1? Arians nem fog erre rámozdulni... Whiz belebukott... nem hiszem hogy Ő is bele akarna ugyan abba a hibába esni. Az első évben nem lesz olyan magas elvárás vele szemben és emiatt ki fog várni. CP nem lesz vörös mezes az tuti 😊
több mint 12 éve
csak emberileg szemét, mint játékos nem.

több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Miért akarja mindenki ránk tukmálni a szemetét? 😊
több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
It’s unknown what the Raiders are giving up to get Flynn, but McKenzie declared last year that the team won’t be trading draft picks.

úgy legyen. van egy érzésem, hogy McFaddent adjuk oda, meg még valakit.deyell
minek Seattle-be DMC, ha ott van Lynch? De, amúgy ha odaadják egy kőkemény 1 meccsen játszó irányítóért, akkor elsírom magam.Amadeus91
mégis kit tudnánk adni érte? nincs más ötletem. nem mintha sok jó játékosunk lenne. DMC a legértékesebb.

Lynch fizikális futó, McFadden pedig technikás, speedster kiegészítenék egymástdeyell
bullshit. Én Rolandora tippelnék, PC ki tud belőle hozni valamit. Flynn meg nem ér annyit, hogy az egyetlen futónkat odaadjuk érte. LB sorban vagyunk elegen.Amadeus91
A Seahawks-nál fontos, hogy az LB-k gyorsak legyenek, na ez nem Rolando erőssége...

több mint 12 éve
Palmer - Mandenhall trade a Cardinals-al? 😀 Nekem tetszene.toxique
teljesen korrekt lenne, hogy Mendenhall-t megszerzik FA-n majd tradelik egy 33 éves QBért.

Meanwhile TP gyakorol Ford-dal és Streater-rel.
több mint 12 éve
TST Las Vegas Raiders 1 486 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Albert Breer ‏@AlbertBreer 57mp
The Seahawks and Raiders have in fact agreed to draft-pick compensation on a tentative trade to send Matt Flynn to Oakland. Deal's close.

Pick lesz nem játékos.Beki
kisebbik rossz.
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Palmer - Mendenhall trade a Cardinals-al? 😀 Nekem tetszene.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Albert Breer ‏@AlbertBreer 57mp
The Seahawks and Raiders have in fact agreed to draft-pick compensation on a tentative trade to send Matt Flynn to Oakland. Deal's close.

Pick lesz nem játékos.
több mint 12 éve
It’s unknown what the Raiders are giving up to get Flynn, but McKenzie declared last year that the team won’t be trading draft picks.

minek Seattle-be DMC, ha ott van Lynch? De, amúgy ha odaadják egy kőkemény 1 meccsen játszó irányítóért, akkor elsírom magam.Amadeus91
mégis kit tudnánk adni érte? nincs más ötletem. nem mintha sok jó játékosunk lenne. DMC a legértékesebb.

Lynch fizikális futó, McFadden pedig technikás, speedster kiegészítenék egymástdeyell
bullshit. Én Rolandora tippelnék, PC ki tud belőle hozni valamit. Flynn meg nem ér annyit, hogy az egyetlen futónkat odaadjuk érte. LB sorban vagyunk elegen.Amadeus91
mert erre aztán sok esély van, hogy egy középső linebackerért, akinek nulla munkamorálja van és a pályán kívül is rendszeresen bajba keveredik odaadnak egy kezdő potenciállal bíró QB-t.deyell
@ClaytonESPN: If Carson Palmer is cut, Matt Flynn is a viable trade option for the Raiders. They might offer a swap of picks in Round 3 and a 2014 pick

(Y)

ez meg egy komment: "I don't see how this trade makes sense. Palmer's cap hit will be $15.25M this year if he stays. If Palmer's cut, the hit is $9.34M. Flynn's cap hit will be $7.25M this year. Cutting Palmer plus acquiring Flynn would equal a hit of $16.59M. So, for a larger cap hit, we get an arguably lesser quarterback and lose a draft pick for the pleasure."
több mint 12 éve

mert erre aztán sok esély van, hogy egy középső linebackerért, akinek nulla munkamorálja van és a pályán kívül is rendszeresen bajba keveredik odaadnak egy kezdő potenciállal bíró QB-t.

több mint 12 éve

bullshit. Én Rolandora tippelnék, PC ki tud belőle hozni valamit. Flynn meg nem ér annyit, hogy az egyetlen futónkat odaadjuk érte. LB sorban vagyunk elegen.
több mint 12 éve

Lynch fizikális futó, McFadden pedig technikás, speedster kiegészítenék egymást

több mint 12 éve

minek Seattle-be DMC, ha ott van Lynch? De, amúgy ha odaadják egy kőkemény 1 meccsen játszó irányítóért, akkor elsírom magam.
több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 737
Nálam Ő a QB, aki annyira fosik az ütközés szelétől is, hogy inkább elszórja a labdákat (Tudom... M1).toxique
Tény,hogy jobba figyelt rá és ez meg látszott a játékán,de az abszolult para QB nem más,mint ex Bronco Kyle Orton!
Keress rá youtube-n, majré halom, nem értem,hogy lehet nflben qb.

több mint 12 éve

Én azt azért egy picit soknak tartanám, max ha visszaadnák Millert 😊

több mint 12 éve

úgy legyen. van egy érzésem, hogy McFaddent adjuk oda, meg még valakit.

több mint 12 éve
(Tudom... M1)toxique
Jááááj! 😀 😀 Látom ez nagyon megmaradt. 😀 Remélem azért mert tetszik és nem azért mert megbántottalak vele.TST
Nekem tetszik! 😀toxique
Akkor jó. Megnyugodtam. 😊 Használd te is bátran! 😉 😀TST
Ok! 😊
több mint 12 éve
Dbfresh ‏@DougBaldwinJr 3 perc
Wishing Flynn the best on his endeavors in Oakland. Sad to see a friend leave, but excited for his opportunity. Great QB, even better man.

E mán döfi! Szurkolni fogok neki, legyen sikeres ha itt köt ki! 😊Medvepapa
Hát még mi! 😊
több mint 12 éve
Palmernek és az ügynökének azért ez jó kis üzenet. HA Palmer a pénzre megy akkor átalakítják a szerződését, ha nem ez számít neki, akkor megvárják, hogy kivágjuk és egy kicsit kevesebbért aláír egy QB hiányos csapathoz, ahol jobb helyzetbe kerülhet, mint ami Oakland-ben van...

McKenzie nyert helyzetben van. Ha sikerül kevesebbért itt tartani akkor van egy jó QB-nk és faragtak a fizujából, ha megy akkor meg moshatja kezeit, mert megmutatta, hogy megtett mindent, amit csak tudott.

több mint 12 éve
TST Las Vegas Raiders 1 486 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
(Tudom... M1)toxique
Jááááj! 😀 😀 Látom ez nagyon megmaradt. 😀 Remélem azért mert tetszik és nem azért mert megbántottalak vele.TST
Nekem tetszik! 😀toxique
Akkor jó. Megnyugodtam. 😊 Használd te is bátran! 😉 😀
több mint 12 éve
(Tudom... M1)toxique
Nekem tetszik! 😀