Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 13 éve
Rotoworldnek, PFFnek nem kell hinni, Jenkins nem olyan szar mint amilyennek festik. A ProBowl nem véletlen, ha visszakapja az önbizalmát és nem sérült, jól fog játszani.Raiders reached agreement with former Cowboys CB Mike Jenkins.(Schefter).iktriadyessss. alakul a cb alakulatRaider89
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Darabra legalábbis ...Raiders reached agreement with former Cowboys CB Mike Jenkins.(Schefter).iktriadyessss. alakul a cb alakulatRaider89
Porter, Jenkins, Adams, Chekwa, Taiwan Jones
Na ez nem az a névsor akiktől Manning/Rivers elkezdi dörzsölni a fejét, hogy akkor most kire dobjak.
Ettől függetlenül örvendetes, hogy legalább húzunk pár új arcot a zavarosból, hátha bejön. Tavaly nem jött be, ez van. Idén majd jön draftról is valaki (Poyer/Slay/Ryan/McFadden) aztán meglátjuk mire lesz elég.
több mint 13 éve
Raiders reached agreement with former Cowboys CB Mike Jenkins.(Schefter).iktriadyessss. alakul a cb alakulat

Just Win Baby!
több mint 13 éve
Raiders reached agreement with former Cowboys CB Mike Jenkins.(Schefter).
több mint 13 éve
hogy kellett a peccnekmicsoda?RolniKelly nem meglepően a Patsnél folytatja...viccAmadeus91
Emlékszem, amikor Kelly megkapta a szerződését Al-től egyedül Sapp és Belichick "védte" akkor meg az öreget, mondván Kelly kurva jó playa lesz...Rolni
több mint 13 éve
micsoda?Kelly nem meglepően a Patsnél folytatja...viccAmadeus91
Emlékszem, amikor Kelly megkapta a szerződését Al-től egyedül Sapp és Belichick "védte" akkor meg az öreget, mondván Kelly kurva jó playa lesz...Rolni
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 13 éve
Kelly nem meglepően a Patsnél folytatja...vicc
több mint 13 éve
Kelly nem meglepően a Patsnél folytatja...Emlékszem, amikor Kelly megkapta a szerződését Al-től egyedül Sapp és Belichick "védte" akkor meg az öreget, mondván Kelly kurva jó playa lesz...
több mint 13 éve
Valóban jól\jót ír ezúttal!Felix Jonesnak McFadden biztos örülne, együtt lettek hős vadmalacok Arkansaban.ulpianusHillis-szel együtt 😊
Peter King egyébként egész jól foglalja össze a Raiders helyzetét a heti MMQB-ban (2. oldal): sportsillustrated.cnn.com/nfl/news/20130408/2013-nfl-draft-peter-king-monday-morning-quarterback/empty taxi
több mint 13 éve
Felix Jonesnak McFadden biztos örülne, együtt lettek hős vadmalacok Arkansaban.ulpianusHillis-szel együtt 😊
Peter King egyébként egész jól foglalja össze a Raiders helyzetét a heti MMQB-ban (2. oldal): sportsillustrated.cnn.com/nfl/news/20130408/2013-nfl-draft-peter-king-monday-morning-quarterback/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Hamár futás és DMC is szóba került:Mondjuk RM nyilatkozza, h DMC É-D típusú futó...tudnám akkor minek engedték Knappet meg a ZBS-t...na mindegy...
több mint 13 éve
Felix Jonesnak McFadden biztos örülne, együtt lettek hős vadmalacok Arkansaban.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Jacobs mondjuk már "lefőtt", de csapat nélkül van még pl.: Beanie Wells vagy Felix Jones... nem mintha ők akkora sztárok lennének vagy annyira beváltak volna előző csapatuknál, de én lehet adnék nekik egy lehetőséget, valami olcsó teljesítményfüggő szerződéssel, aztán ha beválik csak jó, ha nem akkor jöhet a következő. De ott van még Hillis is, aki lehet szintén kihajtotta már magát, de őt biztosan kipróbálnám... hátha...
több mint 13 éve
Wallace nem lenne rossz választás camp-be/3. QB-nek. Legalább abban biztosak lehetnénk, hogy nem jön draftról QB. Bár ebben eddig sem hittem, de Flynn érkezése óta, már biztos vagyok benne.FA egyébként
A Cube által felvetett TE kérdéssel egyetértek. Szerbintem is jön majd a draft végén egy TE, de alapvetően marad az Ausberry/Gordon kettős. Ugye rosteren van még Shuler aki kap majd egy versenytársat a 3. TE szerepért.
Az RB kérdéssel kapcsolatban én még bizonytalan vagyok. Még rengeteg szabad FA van akik közül lehet válogatni, könnyen lehet, hogy még behúzunk valakit. A prospectek közül nekem Bell és Burkhead a legszimpatikusabb. Az előbbi egy buldózer a másik egy igazi mindenes. Bell megítélése vegyes, sokan nem tartják alaklmasnak az NFL-re, de sokan Jacobs-hoz hasonlítják, így belőhetetlen, hogy melyik körben fog kimenni. Burkhead viszont biztos, hogy marad az utolsó körökre.peterbadbone
több mint 13 éve
Wallace nem lenne rossz választás camp-be/3. QB-nek. Legalább abban biztosak lehetnénk, hogy nem jön draftról QB. Bár ebben eddig sem hittem, de Flynn érkezése óta, már biztos vagyok benne.A Cube által felvetett TE kérdéssel egyetértek. Szerbintem is jön majd a draft végén egy TE, de alapvetően marad az Ausberry/Gordon kettős. Ugye rosteren van még Shuler aki kap majd egy versenytársat a 3. TE szerepért.
Az RB kérdéssel kapcsolatban én még bizonytalan vagyok. Még rengeteg szabad FA van akik közül lehet válogatni, könnyen lehet, hogy még behúzunk valakit. A prospectek közül nekem Bell és Burkhead a legszimpatikusabb. Az előbbi egy buldózer a másik egy igazi mindenes. Bell megítélése vegyes, sokan nem tartják alaklmasnak az NFL-re, de sokan Jacobs-hoz hasonlítják, így belőhetetlen, hogy melyik körben fog kimenni. Burkhead viszont biztos, hogy marad az utolsó körökre.
több mint 13 éve
Hát a cikk alapján,hogy megversenyeztesse Flynn (TP mellett) a kezdőért!! Plusz hasonlóan tudd futni,mint TP csak picivel tapasztaltabb szóval lehetne közös playt írni rájuk és hát természetesen depth véget!Vizitre Seneca Wallaceminek?Amadeus91
www.silverandblackpride.com/2013/4/6/4192492/report-oakland-raiders-to-host-qb-seneca-wallaceCubehead
Különösebb okát,értelmét (a depthen kívül) én sem látom de ha megfelelő áron jön és kicsit is tud hozzá tenni a csapathoz akkor felőlem jöhet!
Amúgy vicces,mert a cikk azt írja,hogy Flynn az ő érkezésével hasonló szituba kerülne,mint a Seahawksban illetve a cikk szerint TP a kettejük ötvözete stílusra (mondjuk ez igaz valahol).

több mint 13 éve
Vizitre Seneca Wallaceminek?
www.silverandblackpride.com/2013/4/6/4192492/report-oakland-raiders-to-host-qb-seneca-wallaceCubehead
több mint 13 éve
Vizitre jön Seneca Wallacewww.silverandblackpride.com/2013/4/6/4192492/report-oakland-raiders-to-host-qb-seneca-wallace

több mint 13 éve
ÁmenA dolgok együttállásában az a szép, hogy ha bejön valami akkor nagyon bejön. Nekem gyanús, hogy már idén sem csak 2014-re gyúrnak, hanem 13-ra is.toxiqueprofootballtalk.nbcsports.com/2013/04/06/mckenzies-still-a-year-away-from-rebuilding-raiders/Azért az durva fordulat az elmúlt évek cap helyzetéhez,hogy jövőre 50M áll majd a rendelkezésünkre!
McKenzie’s still a year away from rebuilding Raiders
örülök, hogy nem járunk a fellegekben.Amadeus91
Remélem az idén a sok cserélődés ellenére mutat a csapat elég fejlődést ahhoz,hogy RM és DA megélje azt,hogy fel is használhassa legalább egy részét!!Cubehead
Mondjuk ha az O hoz egy hasonló szezont,mint Hue alatt és DA-nak sikerül teljesen implementálnia a rendszerét és a D egy igazi agresszív zónázós,blitzelgetős D lesz akkor van esély jobb szereplésre.

több mint 13 éve
TE szituO oldalon a G poszt és a back up RB mellett ez a legnagyobb kérdőjel.
Abban biztos vagyok,hogy jön majd új arc a posztra. Most,hogy draftolt avagy udfa az mindegy, de jönni fog.
A vicces az,hogy már tavaly is aggódtunk a poszt miatt és "idén" is. De valamiért azon a véleményen vagyok,hogy végül tavaly se volt gond vele idén sem lesz!
Habár Knoppers rendszere mindig is TE barát volt, szóval ez némiképp árnyékolja a szitut de majd 2013ban elválik,hogy Myers tényleg zsír vagy csak system fit volt.
Ami miatt még is azt mondom,hogy rendben lesz azaz,hogy Ausberry WR volt egyetemen,szóval a kezei jók, azóta izomzatban is felnőtt a posztjához és Saunders egész éveb külön dolgozott a TE-kel. Ugyan ebből sokat nem láthattunk de higgyétek el meg lesz az eredménye!
Meccsenként két három lasztit kaptak (legalább is a szezon elején) és mindig élt vele, küzdött akart.
Szerintem idén Ausberry robbant majd!

több mint 13 éve
A dolgok együttállásában az a szép, hogy ha bejön valami akkor nagyon bejön. Nekem gyanús, hogy már idén sem csak 2014-re gyúrnak, hanem 13-ra is.profootballtalk.nbcsports.com/2013/04/06/mckenzies-still-a-year-away-from-rebuilding-raiders/Azért az durva fordulat az elmúlt évek cap helyzetéhez,hogy jövőre 50M áll majd a rendelkezésünkre!
McKenzie’s still a year away from rebuilding Raiders
örülök, hogy nem járunk a fellegekben.Amadeus91
Remélem az idén a sok cserélődés ellenére mutat a csapat elég fejlődést ahhoz,hogy RM és DA megélje azt,hogy fel is használhassa legalább egy részét!!Cubehead
több mint 13 éve
Egy kis happy time!Egész szezont össze foglaló highlight videó!
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hX2FeJZyWfs#!