Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Azért egy paycut szerintem mindenkinek fel lett ajánlva, de abba meg ritkán mennek bele.De hát azért ne higgyük már azt, hogy csak és kizárólag ők a hibásak, vagyis ők akartak menni. Nagy volt a fizetésük. Nem lehetett velük mást csinálni. Huffnak tavaly volt átstrukturálása, nála már nem lehetett mást csinálni sajnos. Mindegyik játékosra az volt jellemző, hogy többet kapott mint amennyit ért, de olyan hülye szerződésekkel, hogy nem tehetett mást a csapat. Hidd el hogy szívesen maradtak volna ők is a nagy szerződésükkel, de hát két oldalú minden szerződés és mindkét fél joga felmondani azt. Itt eleddig mindet a Raiders mondta fel és nem nagyon kérdezte, hogy mit akar a másik, kivétel CP.Brucenem értem amúgy. DHB is lépett, nem fog ennyit kapni. Huff elment, nem kapott ennyit. TK elment, örülhet, ha lesz csapata, BigSey sem jutott 5ről a 6-ra, most CP nyakaskodik. Btw sem nekik, sem az ügynökeiknek nincs realitásérzékük? Irreális pénzekért játszottak eddig, nem tűnt fel nekik? Roland sem fog ennyiért vigéckedni máshol, az is biztos. Magát a jelenséget nem értem.Amadeus91@AdamSchefter: Ravens' new deal with former Raiders S Michael Huff will be for three years, $6 million.Gyanítom többre taksálta magát, csak pofára esett a piacon.empty taxi
mondjuk Huffy is bekaphatja, ennyiért maradhatott volna itt is.Amadeus91
Reméljük, hogy máshol sikeresebbek lesznek, nekünk meg jövőre végre normális pénzügyi helyzetünk lesz.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Dominik Hixon elvileg vizitre érkezik ma hozzátok.
több mint 12 éve
Köszönöm a válaszokat, ezek szerint rosszul emlékeztem a sérülésekre. Majd tartanak dropversenyt Pgrew-val.Bazzani😀 Ha úgy alakul, akkor kíváncsi leszek a teljesítményére nálatok is. Ha lehetőséget kap akkor a 2. irányító már egyértelműen minősíteni fogja Őt.
több mint 12 éve
De hát azért ne higgyük már azt, hogy csak és kizárólag ők a hibásak, vagyis ők akartak menni. Nagy volt a fizetésük. Nem lehetett velük mást csinálni. Huffnak tavaly volt átstrukturálása, nála már nem lehetett mást csinálni sajnos. Mindegyik játékosra az volt jellemző, hogy többet kapott mint amennyit ért, de olyan hülye szerződésekkel, hogy nem tehetett mást a csapat. Hidd el hogy szívesen maradtak volna ők is a nagy szerződésükkel, de hát két oldalú minden szerződés és mindkét fél joga felmondani azt. Itt eleddig mindet a Raiders mondta fel és nem nagyon kérdezte, hogy mit akar a másik, kivétel CP.nem értem amúgy. DHB is lépett, nem fog ennyit kapni. Huff elment, nem kapott ennyit. TK elment, örülhet, ha lesz csapata, BigSey sem jutott 5ről a 6-ra, most CP nyakaskodik. Btw sem nekik, sem az ügynökeiknek nincs realitásérzékük? Irreális pénzekért játszottak eddig, nem tűnt fel nekik? Roland sem fog ennyiért vigéckedni máshol, az is biztos. Magát a jelenséget nem értem.Amadeus91@AdamSchefter: Ravens' new deal with former Raiders S Michael Huff will be for three years, $6 million.Gyanítom többre taksálta magát, csak pofára esett a piacon.empty taxi
több mint 12 éve
nem értem amúgy. DHB is lépett, nem fog ennyit kapni. Huff elment, nem kapott ennyit. TK elment, örülhet, ha lesz csapata, BigSey sem jutott 5ről a 6-ra, most CP nyakaskodik. Btw sem nekik, sem az ügynökeiknek nincs realitásérzékük? Irreális pénzekért játszottak eddig, nem tűnt fel nekik? Roland sem fog ennyiért vigéckedni máshol, az is biztos. Magát a jelenséget nem értem.@AdamSchefter: Ravens' new deal with former Raiders S Michael Huff will be for three years, $6 million.Gyanítom többre taksálta magát, csak pofára esett a piacon.empty taxi
több mint 12 éve
@AdamSchefter: Ravens' new deal with former Raiders S Michael Huff will be for three years, $6 million.Gyanítom többre taksálta magát, csak pofára esett a piacon.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
És TK cut official:Neki is sok sikert kívánok azért! Bírtam 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Hát igen, Huffnak örülök is meg nem is. Ennyi pénzért meg pláne örültem volna neki, de hát nálunk nem ennyi pénzen volt, szóval nehéz lett volna ilyen szerződéssel nálunk tartani. Amiért örülök az az hogy a Ravens szimpatikus csapat és hogy egy nagy játékos pótlására vitték oda és ő talán tudja pótolni, ha nem is teljes mértékben, de nem lesz túl nagy a visszaesés. Sok sikert neki ott!BruceÉn is ugyangy érzek Huff-al kapcsolatban 😊
több mint 12 éve
Jaredből soha nem elég. 😊több mint 12 éve
Köszönöm a válaszokat, ezek szerint rosszul emlékeztem a sérülésekre. Majd tartanak dropversenyt Pgrew-val.
több mint 12 éve
Csak ne ellenünk.
több mint 12 éve
Hát igen, Huffnak örülök is meg nem is. Ennyi pénzért meg pláne örültem volna neki, de hát nálunk nem ennyi pénzen volt, szóval nehéz lett volna ilyen szerződéssel nálunk tartani. Amiért örülök az az hogy a Ravens szimpatikus csapat és hogy egy nagy játékos pótlására vitték oda és ő talán tudja pótolni, ha nem is teljes mértékben, de nem lesz túl nagy a visszaesés. Sok sikert neki ott!
több mint 12 éve
@AdamSchefter: Ravens' new deal with former Raiders S Michael Huff will be for three years, $6 million.mondjuk Huffy is bekaphatja, ennyiért maradhatott volna itt is.
több mint 12 éve
Srácok! Van rá némi esély, hogy DHB oroszlán legyen.testével kap el, már ha el tud kapni. Inkább atléta ő is. Amúgy nem sérülékeny.
Mit gondoltok milyen lehetne ő Megatron túloldalán ahol talán kevesebb figyelmet kapna a védőktől.
Mivel kevés Raiders meccset látok így róla olyasmi képem van, hogy gyors, sérülékeny meg sokat dropol. Jól gondolom?Bazzani
több mint 12 éve
Srácok! Van rá némi esély, hogy DHB oroszlán legyen.jó lenne. ha Megatron elviszi a védőket, és DHB előtt megnyílik a terület, akkor elkapás után nem könnyű megállítani. csak kapja el. ez a nehéz feladat számára.
Mit gondoltok milyen lehetne ő Megatron túloldalán ahol talán kevesebb figyelmet kapna a védőktől.
Mivel kevés Raiders meccset látok így róla olyasmi képem van, hogy gyors, sérülékeny meg sokat dropol. Jól gondolom?Bazzani
Huff -> Ravens, ennek örülök, szimpatikus csapathoz ment, sok sikert neki
chemicals keep me under control
több mint 12 éve
Srácok! Van rá némi esély, hogy DHB oroszlán legyen.Sérülékenynek nem mondanám. Iszonyú gyors. Mutat be szép elkapásokat, de kulcs szituációkban sokat droppol.
A srácok linkelték már, itt egy frankó összefoglaló a 11-es szezonjáról: www.raiders1.ninjagoro.com/2013/darrius-heyward-beys-2011-season/
több mint 12 éve
Srácok! Van rá némi esély, hogy DHB oroszlán legyen.Mit gondoltok milyen lehetne ő Megatron túloldalán ahol talán kevesebb figyelmet kapna a védőktől.
Mivel kevés Raiders meccset látok így róla olyasmi képem van, hogy gyors, sérülékeny meg sokat dropol. Jól gondolom?
több mint 12 éve
Palmer for President! Ennyi!TSTEbben egyetértünk. Azt talán jobban csinálná 😉
több mint 12 éve
Jah csak TP egy meccséből ne igazán vonjunk már le statisztikákat. Majd 10-15 meccs után inkább.Ok. Majd meglátjuk.
Meg nekem már kezd elég lenni ebből a CP ellenességedből, jó tudom, ne olvassam, de kb minden 10. hozzászólás már erről szól. Nekem uncsi. Úgyis úgy lesz ahogy dönt a vezetőség, kár ezen tovább filozofálgatni. Én tisztában vagyok vele, hogy te CP ellenes vagy. Cube meg TP fan. Rolninak meg nekem kb mindegy mi lesz, de a pénz miatt mi is inkább TP felé húzunk. A többiek is így vannak ezzel sztem.Bruce
több mint 12 éve
Flynn-t ne! Akkor maradjon CP horror pénzért (úgyse fog) és akk vagy bejön vagy kibasszuk jövőre. Amm igen! Nézzed tovább csak az M1-et (bocsi magas volt 😀 ) és ne a mi kis üdvöskénket szapuld. Palmer for President! Ennyi!
több mint 12 éve
Jah csak TP egy meccséből ne igazán vonjunk már le statisztikákat. Majd 10-15 meccs után inkább.+1
Meg nekem már kezd elég lenni ebből a CP ellenességedből, jó tudom, ne olvassam, de kb minden 10. hozzászólás már erről szól. Nekem uncsi. Úgyis úgy lesz ahogy dönt a vezetőség, kár ezen tovább filozofálgatni. Én tisztában vagyok vele, hogy te CP ellenes vagy. Cube meg TP fan. Rolninak meg nekem kb mindegy mi lesz, de a pénz miatt mi is inkább TP felé húzunk. A többiek is így vannak ezzel sztem.Bruce
több mint 12 éve
Jah csak TP egy meccséből ne igazán vonjunk már le statisztikákat. Majd 10-15 meccs után inkább.én spec megrugdosnám Palmert, hogy játsszon olcsóbbért, más baj nincs vele.
VY nem volt viziten?
több mint 12 éve
Jah csak TP egy meccséből ne igazán vonjunk már le statisztikákat. Majd 10-15 meccs után inkább.Meg nekem már kezd elég lenni ebből a CP ellenességedből, jó tudom, ne olvassam, de kb minden 10. hozzászólás már erről szól. Nekem uncsi. Úgyis úgy lesz ahogy dönt a vezetőség, kár ezen tovább filozofálgatni. Én tisztában vagyok vele, hogy te CP ellenes vagy. Cube meg TP fan. Rolninak meg nekem kb mindegy mi lesz, de a pénz miatt mi is inkább TP felé húzunk. A többiek is így vannak ezzel sztem.
több mint 12 éve
nem kell Flynn...no.
több mint 12 éve
Flynn - talán - bármibe belemegy, hogy csapatot kapjon végre. A valós képessége számomra talány: kellene pár meccset látni ahhoz, hogy rá merjek mondani bármit is. TP szintén. Csak a nyavalygást hallom, hogy TP nem elég jó, érett, zöld, sárga, piros. CP mellett tanul 2. éve. Azon az 1 meccsen nekem tetszett a teljesítménye, de teszteljük már le a szerencsétlent mielőtt lehúzzuk. Amit biztosan tudunk, hogy amit láttunk, az alapján pl. TP 77.5 yardonként csinált 1 passzolt td-t, míg CP 182 yardonként 1-et. Ezt láttuk pl. passz terén. A többi mendemonda. Ez alapján még azt sem mondanám, hogy TP nem tud passzolni. Azt gondolom, hogy kár lenne Flynn miatt elcseszni a cap-et. Van elég rés amit tömködni kell + egy ugyanolyan kockázatú QB olcsóbban.