Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Flynn-el a gond, h 5+os fizuja van igy a CP cut + Flynn pick up kb ugyanazt a cap terhelest jelentene idenre...ettol fuggetlenul lehet opcio a jovo miatt...nem tudom mennyire orulnek a cserenek amugy...RolniMondjuk Flynn szerint hamarabb bele megy egy pay cutba,mint CP szerződést kapna bárkitől is. Ha tényleg így van akkor jöhet, amúgy meg persze nem lennénk előrébb. Annyi viszont fix,hogy TP elé/mögé kell egy veterán és ha már szerzünk akkor próbáljunk valakit aki kicsit is okés. Mind amellett persze,hogy hajrá TP 😊

több mint 12 éve
No para Cube 😊TK sztem elobb talal helyet mint Sey.
Flynn-el a gond, h 5+os fizuja van igy a CP cut + Flynn pick up kb ugyanazt a cap terhelest jelentene idenre...ettol fuggetlenul lehet opcio a jovo miatt...nem tudom mennyire orulnek a cserenek amugy...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
RolniÉn szívesen megcsinálnám a mock-t csak sajnos mostanában feljönni sincs időm munka végett. Szóval az össznépi mockhoz hozzá szólok majd ha épp fenn leszek de a live-t bevállalni most nem tudom. 😕 sorry bro
Ami Portert illeti örülnék neki (talán a három szóba jött CB közül neki a leginkább). Dolgozott már DA-val és ért a zónázáshoz.
Flynn után való érdeklődést meg reális tartom, az által,hogy CP nem enged a fizujából szinte 100%,hogy cut lesz és kell a megbízható veterán jelenlét TP elé/mögé. Plusz ugye GB arc ő is.
Kíváncsi leszek,hogy TK kell e majd valahova és hova? Sey után nem igazán kapkodnak.
Veldheer fotójából nem hiszem,hogy lesz valami. Mert 1; mindenki szedd különböző tömegnövelő és táplálék kiegészítő cuccokat. Azt hiszem a mi nap láttam Burris szolid egy asztalnyi adagját 😊. 2; nem az a problémás, nagy pofájú srác akire nagyon rászokás szállni. 3; ez azért nem egy pár hónapos teljesítmény eredménye. Úgy értem,hogy majd minden off seasonbe lehetett találni róla work out videót ahol edz,hogy formában maradjon,fejlődjön s ezeknek egy idő után meg kell,hogy legyen a látszatjuk. Plusz ahogy az egyik már előttem szóló kolléga is leírta, ez nem mind pluszba felszedett izom, hanem a test zsír arány változás is egyben.

több mint 12 éve
elvileg ma elengedjuk TKt es erkezik Porter vizitre. ezek mellett pedig Flynn trade kapcsan a Jags utan a Bills mellett minket neveztek meg erdeklodonek...
több mint 12 éve
Raiders | Have interest in Matt FlynnThe Oakland Raiders are interested in a trade for Seattle Seahawks QB Matt Flynn, according to sources. A source said a trade could materialize before the NFL Draft in April. The Buffalo Bills and Jacksonville Jaguars are also in the mix.
Raiders | Tommy Kelly released
The Oakland Raiders will release DL Tommy Kelly Wednesday, March 27. He is expected to draw plenty of interest as a free agent.
több mint 12 éve
Nagyon felkaptak Jared fotojat...remelem nem drog teszt es eltiltas lesz a kovetkezmeny 😊Rolni

ebből sem lett semmi, ha jól emlékszem.
több mint 12 éve
Nagyon felkaptak Jared fotojat...remelem nem drog teszt es eltiltas lesz a kovetkezmeny 😊
több mint 12 éve
De odaulsz a gep ele a mock draft idejen helyettem vagy sem? ez itt a kerdes?! 😊szerintem jó ötletAmadeus91Egy embörnek ott kell ülnie este liveban, h működjön a dolog...összehozhatnánk így kommünálisan.Amadeus91Sziasztok!Engem nem érdekel! Engem majd az igazi draft érdekel, amikor RM mock-ol 😀Bruce
Forumon lesz egy "nagy" mock draft bowl.hu/forum/egyeb_jatekok/mock_draft_game amit elvállaltam Raiders oldalról. Április 1-én este 8-tól lesz a mock valamilyen chates live megoldással. Megoldom a dolgot, de sűrű lesz\lenne. Viszont ha valamelyikőtök szeretné esetleg átvenni, szívesen adnám. 😊
Teljes 7 körös draft, így igényel némi felkészülést meg aznap 2-3 órát este sztem...
Na? 😊Rolni
előtte lehet itt big boardot csinálgatni a pickekhez, de a lényeg az 1-e estén van...Rolni
Porter, Jenkins es Newman kozul 1 csak meglesz...
Ja es allitolag Honey Badger-t megneztuk privatba...
több mint 12 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/316654146113658880Jenkins vizitel a Jaxnél.
@espn_afcwest: #Raiders CB Tracy Porter will visit Oakland Wednesday. He was in New Orleans on Monday. Both teams want him. Decision should be soon.
remek lenne
több mint 12 éve
szerintem jó ötletEgy embörnek ott kell ülnie este liveban, h működjön a dolog...összehozhatnánk így kommünálisan.Amadeus91Sziasztok!Engem nem érdekel! Engem majd az igazi draft érdekel, amikor RM mock-ol 😀Bruce
Forumon lesz egy "nagy" mock draft bowl.hu/forum/egyeb_jatekok/mock_draft_game amit elvállaltam Raiders oldalról. Április 1-én este 8-tól lesz a mock valamilyen chates live megoldással. Megoldom a dolgot, de sűrű lesz\lenne. Viszont ha valamelyikőtök szeretné esetleg átvenni, szívesen adnám. 😊
Teljes 7 körös draft, így igényel némi felkészülést meg aznap 2-3 órát este sztem...
Na? 😊Rolni
előtte lehet itt big boardot csinálgatni a pickekhez, de a lényeg az 1-e estén van...Rolni
több mint 12 éve
Egy embörnek ott kell ülnie este liveban, h működjön a dolog...összehozhatnánk így kommünálisan.Amadeus91Sziasztok!Engem nem érdekel! Engem majd az igazi draft érdekel, amikor RM mock-ol 😀Bruce
Na? 😊Rolni
előtte lehet itt big boardot csinálgatni a pickekhez, de a lényeg az 1-e estén van...
több mint 12 éve
összehozhatnánk így kommünálisan.Sziasztok!Engem nem érdekel! Engem majd az igazi draft érdekel, amikor RM mock-ol 😀Bruce
Na? 😊Rolni
több mint 12 éve
Sziasztok!Engem nem érdekel! Engem majd az igazi draft érdekel, amikor RM mock-ol 😀
Na? 😊Rolni
több mint 12 éve
Sziasztok!Forumon lesz egy "nagy" mock draft amit elvállaltam Raiders oldalról. Április 1-én este 8-tól lesz a mock valamilyen chates live megoldással. Megoldom a dolgot, de sűrű lesz\lenne. Viszont ha valamelyikőtök szeretné esetleg átvenni, szívesen adnám. 😊
Na? 😊
több mint 12 éve
NEM!Draft körül és első évében 312 körül mozgott...most pedig 325nél jár és ez tiszta izomban még több mint a 13 font, mert valóban más lehet a testzsír százaléka is 😊RolniTuti nem a burgert nyomogatta... anyag nélkül lehetséges ilyen?toxique
több mint 12 éve
Draft körül és első évében 312 körül mozgott...most pedig 325nél jár és ez tiszta izomban még több mint a 13 font, mert valóban más lehet a testzsír százaléka is 😊RolniTuti nem a burgert nyomogatta... anyag nélkül lehetséges ilyen?
több mint 12 éve
Hát szépen erősödik 😊Igen néztem én is. Nehezebb nem sokkal lett, de a testzsír aránya valahol a minimális határérték alatt lehet. 😊TSTfelszedett pár kiló izmot, az biztos, régebben még így nézett ki:Van sajat Hulk-unk 😊Azt hiszem ezek után a CP aktában csak nekünk van opciós jogunk.
www.silverandblackpride.com/2013/3/25/4147880/oakland-raiders-jared-veldheer-is-yoked-power-blocking-schemeRolni
Báháháháháhááá!!! Meghalok ettől az embertől! Kolosszális kolosszus!TST
deyell
Draft körül és első évében 312 körül mozgott...most pedig 325nél jár és ez tiszta izomban még több mint a 13 font, mert valóban más lehet a testzsír százaléka is 😊
több mint 12 éve
Igen néztem én is. Nehezebb nem sokkal lett, de a testzsír aránya valahol a minimális határérték alatt lehet. 😊felszedett pár kiló izmot, az biztos, régebben még így nézett ki:Van sajat Hulk-unk 😊Azt hiszem ezek után a CP aktában csak nekünk van opciós jogunk.
www.silverandblackpride.com/2013/3/25/4147880/oakland-raiders-jared-veldheer-is-yoked-power-blocking-schemeRolni
deyell
több mint 12 éve
felszedett pár kiló izmot, az biztos, régebben még így nézett ki:Van sajat Hulk-unk 😊Azt hiszem ezek után a CP aktában csak nekünk van opciós jogunk.
chemicals keep me under control
több mint 12 éve
Van sajat Hulk-unk 😊Azt hiszem ezek után a CP aktában csak nekünk van opciós jogunk.
Báháháháháhááá!!! Meghalok ettől az embertől! Kolosszális kolosszus!
több mint 12 éve
leigazoltuk Alex Barront (OT). 2005-ös első körös választott, de 2010-ben játszott utoljára az NFL-ben, aztán térdproblémák miatt IR-re került 2011-ben. 203 centi magas, mint Veldheer.
remélem garantált pénzt nem adtunk neki.deyell
leigazoltuk Alex Barront (OT). 2005-ös első körös választott, de 2010-ben játszott utoljára az NFL-ben, aztán térdproblémák miatt IR-re került 2011-ben. 203 centi magas, mint Veldheer.Szinte biztosan garantált nélküli vet minimumról van szó. Küzdhet a rosterre kerülésért majd late round vagy UDFA esetleg további FA arccal, ha egészsége kitart.
remélem garantált pénzt nem adtunk neki.deyell
több mint 12 éve
leigazoltuk Alex Barront (OT). 2005-ös első körös választott, de 2010-ben játszott utoljára az NFL-ben, aztán térdproblémák miatt IR-re került 2011-ben. 203 centi magas, mint Veldheer.remélem garantált pénzt nem adtunk neki.
chemicals keep me under control
több mint 12 éve
CP-re senki nem akar itt csapatot építeni. Attól még például idénre ő adná a legjobb esélyt nyerni.A másik részét továbbra is csak viccként tudom kezelni, miszerint CP egy paycut után padozna TP mögött...CP jelenleg sokkal jobb irányító még mint TP.RolniÚgy gondolom, hogy Tony-ék ezt majd eldöntik (bár egy 4-12-őt kinézek TP-ből is, ami azt jelentené, hogy egy CP ktg töredékéből elérnénk ugyanaz az eredmény). Csak arra akarok rámutatni, hogy ha valakire rá akarom építeni a csapatom, azt nem akarom a víz alá nyomni.toxique
Ami vagy jó vagy nem 😊
Jó, mert vszeg mindenki megtarthatja az állását, nem mert távolabb kerülünk mondjuk a köv fr. QBtól vagy impact védőtől a drafton...
Amúgy ok, h Tony az ass.HC, de azért Olsen az OC, így neki sztem nagyobb szava van az O építésében. Tony főleg a falat hivatott rendbe tenni és motivál meg gondolom futásokhoz szakért...
több mint 12 éve
A másik részét továbbra is csak viccként tudom kezelni, miszerint CP egy paycut után padozna TP mögött...CP jelenleg sokkal jobb irányító még mint TP.RolniÚgy gondolom, hogy Tony-ék ezt majd eldöntik (bár egy 4-12-őt kinézek TP-ből is, ami azt jelentené, hogy egy CP ktg töredékéből elérnénk ugyanaz az eredmény). Csak arra akarok rámutatni, hogy ha valakire rá akarom építeni a csapatom, azt nem akarom a víz alá nyomni.
több mint 12 éve
Azzal a részével egyetértek, h RM nem átalakítást ajánlott CPnek (elkerülendő a köv évek terhelését), hanem sima paycut-ot.Úgy tesztek, mintha csak Palmeren múlna.Sok minden lehetne, de itt Carson Palmerről beszélünk, aki azért jött a Raidersbe mert, hogy is mondjam, nem volt kompromisszumképes a Bengalsban. Ő ilyen keményfejű.ulpianusIgen csak ez mar igy igen szarul fest...egymas utan ket csapatbol lepne ki...
Mondjuk vszeg leszarja ki mit gondol...Rolni
Gondolom, csak nekem logikus az, hogy ha szükség van a játékára és meg vannak elégedve vele, akkor szóba nem jönne a cut. Plusz; ha tényleg felajánlották volna neki a dead money mentő paycut helyett a restruktúrálást, akkor nem fogadná azt el? Ugyan már... sztem arra megy ki a vita, hogy Reggie nem akar benyelni több dm-et, és ha Palmer belemegy a paycut-ba, akkor lepadozhatja ezt az alapszakaszt (mint smith a 49ers-ben). Azt gondolom, hogy Reggie van annyira elszánt, hogy itt csak CP veszíthet + ha nem is TP kapja, de valszeg elveszik tőle a csapatát.
"Raiders general manager Reggie McKenzie has said that backup quarterback Terrelle Pryor will get a chance to compete for the starting position. Pryor earlier this month told the NBC Sports Network that he will be "more than ready" to vie for the job." toxique
A másik részét továbbra is csak viccként tudom kezelni, miszerint CP egy paycut után padozna TP mögött...CP jelenleg sokkal jobb irányító még mint TP.