Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 356 — Sworn to the Dark
Természetesen én is számolok Berg-l is meg Nix-l is/Briesel-l is. A komoly tengelyt úgy értettem,hogy jelentősen megkönnyítené Berg és Nix/Briesel dolgát ha körben így nézne ki a fal.Cubehead
Zach Hurddel is számoljunk. tavaly nem játszott, mert ő alapvetően PBS guy. most bizonyíthat, egyetemen megmutatta, hogy van benne potenciál, három évig volt kezdő. volt egy pletyka róla, hogy visszavonul, de szerencsére kamu, letörölte azt a tweetet később. RG/RT lehet belőle, futásblokkolás az erőssége

Veldheer - Bergstrom - Wisniewski - Nix/Brisiel - Barnes/Hurd

drafton azért húzzunk egy LG-t a középső körökben. vagy ha Bergstrom nem válik be, első körben Warmack/Cooper egy letrade után esetleg.

chemicals keep me under control

több mint 12 éve
DA beszélt Roach szerepéről. egyértelműen a védelem/öltöző vezérének szánja (quarterback of our defense), sokat vár tőle, dicsérte az intelligenciáját, leült vele beszélgetni, elmondta neki, milyen szerepet szán neki, Roach erre hajlandóságot mutatott. special teamsben is jó lehet

blogs.suntimes.com/bears/2013/03/raiders_coach_expects_big_thin.html

több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
ESPN Dallas reports that the Raiders are interested in free agent CB Mike Jenkins.

jöjjön... amilyen helyzetben vagyunk jelenleg, mindenképpen erősítés lenne, bár sajnos hasonlóan (vagy talán még inkább) sérülékeny, mint Bartell és Spencerdeyell
Akkor meg minek?
Csak foglalná a roster helyet.BMG
utánanéztem most, és rosszul emlékeztem, IR-re nem került, csak 2011-ben volt sok sérülése, kificamodott váll, combizomhúzódás, voltak problémák a nyakával meg a térdével is, de ennek ellenére játszott. rossz hír az, hogy a Cowboys szurkolók szerint Jenkins gyáva, nem fizikális corner, aki nem szeret szerelni. ilyenekből volt egy pár nálunk az utóbbi időkben (Buchanon, Washington, Van Dyke) - más kérdés, hogy szerintem ha ilyen sérülések ellenére a pályán tudott lenni, akkor mégsem lehet azt mondani, hogy nem kemény

nem tudunk jobbat jelenleg, szóval még mindig azt mondom, hogy jöjjön, korrekt áron.deyell
Egyetértek, bár a gyávaságot kissé túlzónak tartom. A szereléseivel inkább az a gond, hogy gyakran nem a megfelelő szerelést választja, ezért az atletikusabb receiverekkel szemben bajba kerülhet. Megváltást nem, de előrelépést mindenképpen jelentene - szerintem is.
több mint 12 éve
ESPN Dallas reports that the Raiders are interested in free agent CB Mike Jenkins.

jöjjön... amilyen helyzetben vagyunk jelenleg, mindenképpen erősítés lenne, bár sajnos hasonlóan (vagy talán még inkább) sérülékeny, mint Bartell és Spencerdeyell
Akkor meg minek?
Csak foglalná a roster helyet.BMG
utánanéztem most, és rosszul emlékeztem, IR-re nem került, csak 2011-ben volt sok sérülése, kificamodott váll, combizomhúzódás, voltak problémák a nyakával meg a térdével is, de ennek ellenére játszott. rossz hír az, hogy a Cowboys szurkolók szerint Jenkins gyáva, nem fizikális corner, aki nem szeret szerelni. ilyenekből volt egy pár nálunk az utóbbi időkben (Buchanon, Washington, Van Dyke) - más kérdés, hogy szerintem ha ilyen sérülések ellenére a pályán tudott lenni, akkor mégsem lehet azt mondani, hogy nem kemény

nem tudunk jobbat jelenleg, szóval még mindig azt mondom, hogy jöjjön, korrekt áron.

több mint 12 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720

Akkor meg minek?
Csak foglalná a roster helyet.
több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Egy kis érdekesség:

Darrius Heyward-Bey, Mike Mitchell, Matt Shaughnessy és Brandon Myers idei távozásával a 2009-es draft összes választottja távozott a csapattól. Ez jól mutatja, hogy mennyire rossz irányba mentünk eddig a választásokkal,szerződésekkel.

Jenkins egy próbát megérne.

több mint 12 éve

jöjjön... amilyen helyzetben vagyunk jelenleg, mindenképpen erősítés lenne, bár sajnos hasonlóan (vagy talán még inkább) sérülékeny, mint Bartell és Spencer

több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Megnéztük Michael Brooks DT-t (East Carolina,Sr,6-2,294) a CBS-en UDFA-nak jelölték.

több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 328 — Raiders fan
igaz

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 759 — Salus populi suprema lex esto
Olyasmi érzésem van vele kapcsolatban, mint anno volt McClain-nel, hogy nem értettem mi a felhajtás körülötte, aztán meggyőzött mindenki, hogy ő nagyon jó lesz, erre tessék, meg lettem győzve és most meg már mindenki szidja, én meg védtem szegénykét. 😊Bruce
😊
Szerencsere Floyd egyik legnagyobb erossege a jatek szeretete, a motivaltsaga, a remek motorja...Rolni
Ugyanezt mondták akkor is, hogy nagyon jól motivált, jó vezéregyéniség. Szóval ezek csak üres szavak egyelőre!
több mint 12 éve
Olyasmi érzésem van vele kapcsolatban, mint anno volt McClain-nel, hogy nem értettem mi a felhajtás körülötte, aztán meggyőzött mindenki, hogy ő nagyon jó lesz, erre tessék, meg lettem győzve és most meg már mindenki szidja, én meg védtem szegénykét. 😊Bruce
😊
Szerencsere Floyd egyik legnagyobb erossege a jatek szeretete, a motivaltsaga, a remek motorja...

több mint 12 éve
Shane alairt 3evre a Texanshoz 5,5Mert.
Sok sikert neki!

több mint 12 éve
Olyasmi érzésem van vele kapcsolatban, mint anno volt McClain-nel, hogy nem értettem mi a felhajtás körülötte, aztán meggyőzött mindenki, hogy ő nagyon jó lesz, erre tessék, meg lettem győzve és most meg már mindenki szidja, én meg védtem szegénykét. 😊
több mint 12 éve
Engem nem aggaszt a szívprobléma, mert ha zöld utat kapott, akkor nincs probléma!
Viszont nem gondolnám, hogy ő lesz az általunk draftolt, pedig neki örülnék. Sharrif Floydnak a legkevésbé, nekem ő ilyen tucatjátékosnak tűnik. Akkor legyen Fisher inkább.
több mint 12 éve
Engem is aggaszt kisse a szivdolog!

Kaelin Burnett (Kevin occse) alairta az ERFA "tendert"...

több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 736
Nem rossz kis összefoglalása a mostani keretnek!
 bleacherreport.com/articles/1577189-predicting-oakland-raiders-starting-lineup-post-week-1-of-free-agency

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 526
Star-nál engem zavar a szívproblémája. Tudom, hogy green light van az orvosok részéről, de aggaszt.
több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 736
Vki már berakta nemrég:
 www.nfl.com/draft/story/0ap1000000152528/article/sharrif-floyd-tackles-his-difficult-past-with-eye-on-a-better-future
csak most volt időm megnézni...egyre kevésbé tudnék dönteni 😊Rolni
Csak,hogy teljes legyen a döntés képtelenség 😊
 www.silverandblackpride.com/2013/3/20/4129958/scouting-report-star-lotulelei

www.silverandblackpride.com/2013/3/21/4133672/sharrif-floyd-profile-by-darlington

több mint 12 éve
Vki már berakta nemrég:
https://res.cloudinary.com/nflleague/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/ylldny1okrpevqhy5max
Sharrif Floyd tackles his difficult past with eye on a better future
Bullied as a boy and abused by a man he believed to be his father, Sharrif Floyd emerged from a difficult childhood to become one of the 2013 NFL Draft's top prospects. Jeff Darlington tells the story.

csak most volt időm megnézni...egyre kevésbé tudnék dönteni 😊

több mint 12 éve
Szerintem meg ha ő a legjobb elérhető ember az adott pick-en akkor nem luxus.Bruce
nem lennénk vele beljebb. Mondjuk 1/3ra benn lesz a Joeckel/Floyd/Fisher/Star 4-s valamelyike(+Werner, Jordan...) szóval bőven lesz akár OL, akár Front7 prospect.
több mint 12 éve
Szerintem meg ha ő a legjobb elérhető ember az adott pick-en akkor nem luxus.
több mint 12 éve
Aso hiaba volt a liga egyik legjobb CBje...aztan amellett a front7 mellett mire mentunk vele?

DL/OL!!Rolni
abszolút így van, átlag CB-kkel is el lehet karistolni, ha van megfelelő pass rush (ami jelenleg nincs, de a drafton orvosoljuk majd ezt a problémát, remélem)

mondjuk egy fasza cornerback elkelne a tradíciók miatt legalább, a csapat NFL-történelme során mindig volt egy elit CB-nk legalább, még ha nem is volt épp SB-kaliber a csapat: Willie Brown, Lester Hayes, Mike Haynes, Terry McDaniel, Charles Woodson, Nnamdi Asomugha. 2011 óta nincs egy ilyen sem a csapatban.

---

McKenzie beszélt Jarvis Jonesról:

profootballtalk.nbcsports.com/2013/03/22/reggie-mckenzie-on-jarvis-jones-you-cant-change-what-you-see-on-tape/

több mint 12 éve
Aso hiaba volt a liga egyik legjobb CBje...aztan amellett a front7 mellett mire mentunk vele?

DL/OL!!Rolni
k.baszott luxus pick lenne most cornert húzni szerintem is.
több mint 12 éve

DL/OL!!

több mint 12 éve
Fa Las Vegas Raiders 232
 www.cbssports.com/nfl/draft/players/1737099/dee-milliner

nem tűnik rossz gyereknek