Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 737
Ha ő lenne, mindkét tackle-nk 6'8" magas lenne 😊Bruce
Kis csöpik 😊

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 759 — Salus populi suprema lex esto
Ha ő lenne, mindkét tackle-nk 6'8" magas lenne 😊
több mint 12 éve
Fisher

Interjú
 www.youtube.com/watch?v=WNTbwrysooU

Drillek
 www.youtube.com/watch?v=NpjCaXaPm1A

több mint 12 éve
1/1 Joeckel
1/2 Star
1/3 Fisher

ezt alá is írnám most ígyBruce
Hol írjuk alá! 😊
Ha nem tudunk tradelni akkor ez lenne véleményem szerint is a legjobb forgató könyv.
A Veldheer - Whiz - Fisher tengely elég komoly erőt jelentetne,hosszú időkre.Cubehead
+Berg

akkor gyakorlatilag megvan a fal. Brisiel meg RG-ban elválik.Amadeus91
Természetesen én is számolok Berg-l is meg Nix-l is/Briesel-l is. A komoly tengelyt úgy értettem,hogy jelentősen megkönnyítené Berg és Nix/Briesel dolgát ha körben így nézne ki a fal.

több mint 12 éve
Huff ment látogatóba a Ravenshez... Annak örülnék ha ott kötne ki és ugye McClain is 😊Bruce
Huff-nak szurkolók, jó fazon. Kár,hogy a szerződése végett mennie kellett.
McClain trade-l meg mindenki jól járna. A Ravens kapna egy szolid ILB-t, (halkan megjegyzen talán ott kicsit össze is kapná magát), mi meg legalább kapnánk érte némi uzsi pénzt pick formájában.

több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 357 — Sworn to the Dark
Fisher jöhet. emlékszem a Senior Bowlon az 1v1 drilleknél nem tudták megverni. 11x próbálták, egyszer sem sikerült.

chemicals keep me under control

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 526
1/1 Joeckel
1/2 Star
1/3 Fisher

Hol írjuk alá! 😊
Ha nem tudunk tradelni akkor ez lenne véleményem szerint is a legjobb forgató könyv.
A Veldheer - Whiz - Fisher tengely elég komoly erőt jelentetne,hosszú időkre.Cubehead
+Berg

akkor gyakorlatilag megvan a fal. Brisiel meg RG-ban elválik.
több mint 12 éve
1/1 Joeckel
1/2 Star
1/3 Fisher

Hol írjuk alá! 😊
A Veldheer - Whiz - Fisher tengely elég komoly erőt jelentetne,hosszú időkre.

több mint 12 éve
Huff ment látogatóba a Ravenshez... Annak örülnék ha ott kötne ki és ugye McClain is 😊
több mint 12 éve
1/1 Joeckel
1/2 Star
1/3 Fisher

ezt alá is írnám most így
több mint 12 éve
Én még akkor játszottam, amikor még nem volt Peterson sem a ligában és még annyira nem is hallottunk róla, hogy NCAA-ban sztár, de megcsinálták a draft classban és 2. körben draftoltam 😀

Na de ez már OFF
több mint 12 éve
"Közben a Utah Pro DSayen a Jags (természetesen) komoly érdeklődést mutatott Star Lotulelei iránt."

iktriad

benn lehet a Joeckel/Fisher páros valamelyike? Megfontolandó lenne.
több mint 12 éve
Jó persze, van ilyen, de ez viszonylag még a hőskorban volt és egy olyan vezérrel, aki nem csalt, úgy hallom a mostani ligáknál már ez a helyzet.Bruce
szoktak jönni érdekes rookie classok...
több mint 12 éve
Jó persze, van ilyen, de ez viszonylag még a hőskorban volt és egy olyan vezérrel, aki nem csalt, úgy hallom a mostani ligáknál már ez a helyzet.
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Sztem szálljunk már le a Qb kérdésrőlBarb
Nyugi, nem lázítok én Palmer ellen; csak látni akarok tőle egy normális meccset (a Pittsburgh elleni mellett). Éppen ezért kérdezem, hogy - szerintetek - melyik volt jó meccse.
több mint 12 éve
Sztem szálljunk már le a Qb kérdésről. Olyan embereket láttam mióta szurkolok mint Tojásszopó, a szenzációs és verhetetlen Andrew Walter, McClown, Brooks, Böllér és ugye a vágni való koca.
Na most ezek után Palmerbe nem kötnék bele. Nem elit már, sokat keres (ha kibasszuk emiatt lesz nem a játéka miatt), de Qb miatt nem röhögött rajtunk a liga
(nézd meg az irányítókat tavaly pl. cards, chiefs, jets, jags fronton)Barb
Brooks bazze. szörnyű volt az a fazon. Janikowski kickoffjainak szebb spirálja van, mint azoknak amiket Brooks dobott.deyell
Pedig akkor reménykedtem, hogy lesz egy jó kis futós QB-nk, azt jó nagy szar volt. 😀
De a legjobb Walter volt!
Amúgy belőle a maddenban anno egy kurva jó irányítót faragtam az online ligában és én így bíztam benne IRL is, de kár volt 😀Bruce
van olyan online liga, ahol Rolando a liga leggyorsabb LB-re....
több mint 12 éve
A 14. heti Broncos elleni meccs után most már tényleg mondjatok 1 meccset ahol Palmer úr a jó irányba vitte a hátán a csapatot (és az M1-en is úgy néz ki). Nem zárom ki, hogy eddig pont azt a 7 meccset néztem újra, ahol inkább hátráltató tényező volt. Nem támadólag mondom, csak érdeklődően.toxique
Week 1: vs Chargers 69,6 %, 94.2 rating, 1 td
Week 3: vs Steelers 70.6 %, 103.7 rating, 3 td, 1 int
Week nem tudom mennyi: at Falcons 69,3 %, 102.2 rating 1 td 1 int

ezek azért gecijó meccsei voltak.Amadeus91
A steelers az jogos.
A Falcons elleni meccs a Q4 redzone szerencsétlenkedésig sem volt egy izmos meccs (a rating mögötti teljesítmény értelmezhetetlen a meccs fényében), főleg úgy, hogy a megadott int után 1 percen belül dobott még egyet (amit nem adtak meg, de attól még úszott a meccs). Nagy mák volt, hogy kihagyott a sólyom.
A Chargers-t megnézem (csak a Pryor-osat láttam), kössz!
több mint 12 éve
Sztem szálljunk már le a Qb kérdésről. Olyan embereket láttam mióta szurkolok mint Tojásszopó, a szenzációs és verhetetlen Andrew Walter, McClown, Brooks, Böllér és ugye a vágni való koca.
Na most ezek után Palmerbe nem kötnék bele. Nem elit már, sokat keres (ha kibasszuk emiatt lesz nem a játéka miatt), de Qb miatt nem röhögött rajtunk a liga
Brooks bazze. szörnyű volt az a fazon. Janikowski kickoffjainak szebb spirálja van, mint azoknak amiket Brooks dobott.deyell
Pedig akkor reménykedtem, hogy lesz egy jó kis futós QB-nk, azt jó nagy szar volt. 😀
De a legjobb Walter volt!
Amúgy belőle a maddenban anno egy kurva jó irányítót faragtam az online ligában és én így bíztam benne IRL is, de kár volt 😀
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 357 — Sworn to the Dark
Brooks bazze. szörnyű volt az a fazon. Janikowski kickoffjainak szebb spirálja van, mint azoknak amiket Brooks dobott.

chemicals keep me under control

több mint 12 éve
De jó lenne ha el tudnánk cserélni McClain-t, mert amúgy meg ha nem tudjuk elcserélni én biztos nem vágnám ki, aztán padoztatnám, ha csak nem kell neki roster bonus-t fizetni. Mivel ugye ha kivágjuk többe kerül nekünk. Ha meg érkezik egy csereajánlat, akkor elgondolkoznék.
Ravensbe tudnám elképzelni leginkább, ott úgyis kell egy vezéregyéniség a defbe, ez a majom meg talán ott össze is kapná magát, ha a rendszerbe be tudna illeszkedni.

A QB kérdésben meg Barb-al tökéletesen egyetértek. Palmer jó irányító, de sokba kerül, ez a dilemma tárgya és nem az, hogy kettő kezdő szintű irányítónk van és az egyiket el kell küldeni. Sőt pont az hogy csak Palmer az NFL kezdő szint. Pryor még nem! De attól én is Pryor-t szeretném inkább akkor már látni.
több mint 12 éve
Böllérrel mi a helyzet amúgy?
több mint 12 éve
Barb Las Vegas Raiders 459 — Raiders Fan
(nézd meg az irányítókat tavaly pl. cards, chiefs, jets, jags fronton)

több mint 12 éve
A 14. heti Broncos elleni meccs után most már tényleg mondjatok 1 meccset ahol Palmer úr a jó irányba vitte a hátán a csapatot (és az M1-en is úgy néz ki). Nem zárom ki, hogy eddig pont azt a 7 meccset néztem újra, ahol inkább hátráltató tényező volt. Nem támadólag mondom, csak érdeklődően.toxique
Week 1: vs Chargers 69,6 %, 94.2 rating, 1 td
Week 3: vs Steelers 70.6 %, 103.7 rating, 3 td, 1 int
Week nem tudom mennyi: at Falcons 69,3 %, 102.2 rating 1 td 1 int

ezek azért gecijó meccsei voltak.
több mint 12 éve
A 14. heti Broncos elleni meccs után most már tényleg mondjatok 1 meccset ahol Palmer úr a jó irányba vitte a hátán a csapatot (és az M1-en is úgy néz ki). Nem zárom ki, hogy eddig pont azt a 7 meccset néztem újra, ahol inkább hátráltató tényező volt. Nem támadólag mondom, csak érdeklődően.
több mint 12 éve
TST Las Vegas Raiders 1 486 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
The Oakland Raiders have re-signed veteran unrestricted free agent Khalif Barnes.