Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Myers bagoert ment el a Giantshoz...nem kellett RMeknek ezalapjan sztem...Rolni
Pont az ilyen dolgok azok, amikből azt veszem ki, hogy a háttérben rotyog valami az O konyhájában is. De nem merek találgatni, amíg nem foglalnak egyértelműen állást CP vagy TP között... (a nagy diffi miatt nem mindegy, hogy kire építünk).
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Bakker. Amint belekotyognék valamibe, már látom, hogy másnak eszébe jutott és leírta... 😊 😊
több mint 12 éve
armando83 Cleveland Browns 804
Valaki bemutatná Bryant-ot,milyen playa és mit lehet tőle várni?Erősségek,gyengék,stb?

Köszi! 😊armando83
Senki nem vállalja??? xDarmando83
Des jó munkás ember. Nem kiugróan jó futás ellen vagy passz rush terén, de mindegyikben egész szépen helytáll. Tavaly jutott először igazán kezdőként szóhoz huzamosabb ideig Sey sérülése miatt és helytállt. Nálatok ugye DE poszton fog ügyködni...ott én várnék tőle 3-7 sacket évente és megbízható futás elleni teljesítményt.
Sztem túlfizettétek, kérdéses full time kezdőként, hogy megy neki egy egész szezon, de ettől függetlenül jó játékosnak tartom, örültem volna ha marad...Rolni
Köszönöm,nagyon kimerítő a válasz,és örömteli is.

Volt esetleg valami balhéja?-az avatar képem miatt kérdezem,vagy egyszerűen csak poénra hajlamos ember? 😀armando83
Üdv

Sorry csak most van rá érkezésem.
Annyival egészíteném ki a társaim hozzá szólásait,hogy nem volt kiugróan jó de tette a dolgát ahogy írta Rolni is. Ami miatt viszont vissza vártuk volna az az,hogy látszott benne a potenciál. Okos,érti a dolgok lényegét, fizikálisan okés. Ahogy egyre többet jutott szóhoz úgy javult a teljesítménye. Igazából most lett volna a víz választó amikor is kiderült volna,hogy mennyi is az annyi potenciál téren. Nálunk ugye 4-3 UT volt az fekszik neki. Nálatok 3-4 RDE lesz. Kérdés,hogy mire lesz képes ugye a séma váltás, másabb feladat kör, stb, stb de ami fix,hogy mind mentálisan,mind fizikálisan meg van a lehetősége,hogy impact playa legyen!Cubehead
Köszi!!

Érdekes,amiket írtok,valahogy egyből "beleszerettem" ahogy megláttam játszani!
Meg ez a fej 😀😀😀D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 736
Kő keményen kaptunk 1db compensatory picket.
6/37/205 Oakland Raiders

több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 356 — Sworn to the Dark
összegyűjtöttem róla egy kis infót:

egy Falcons blogon azt írták róla: "Too valuable not to (re-sign). Possibly most underrated player on defense." egy másik: "Vance Walker is a terrific rotational defensive tackle," said Dave Choate of The Falcoholic. "He gets into the backfield well, has nice pass-rushing instincts and is no slouch against the run. I don't know that he has the talent to be a starter, but trying it out wouldn't hurt given his intriguing blend of skills. Walker was universally beloved in Atlanta for his attitude and play, so you're getting a very useful player and locker room presence."

PFF szerint:

"You have to like the business the Raiders are doing. In limited action Vance Walker impressed for Atlanta, and now Oakland have signed him up. The former seventh round pick played 598 snaps and earned a +8.9 grade. He should assume a starting role for the Raiders on early downs."

"2012 PFF All-NFC South Team

Defensive Tackle: Gerald McCoy (TB) and Vance Walker (ATL)

While it may be a surprise to see Jonathan Babineaux miss out for some, Walker stood out this year and made a name for himself seeing his most considerable action to date. There was never any chance McCoy wouldn’t make this team. He’s been phenomenal in his first year where health didn’t slow him down
."

Undervalued

3. Vance Walker, Defensive Tackle
2012 Cap Hit: $1.3m
2012 Performance Based Value: $4.5m

11 (9+2) meccsen volt kezdő a tavalyi legjobb alapszakasz csapatnál. Reggie már megint belenyúlt a tutiba. ja és remélem most már nem Floydot fogjuk húzni. az nem tetszene.

olvasnivaló Walkerről: (Mike Smith + csapattársak dicsérik)

blogs.ajc.com/atlanta-falcons-blog/2013/01/04/atlanta-falcons-vance-walker-is-unsung-hero-of-the-defensive-line/

chemicals keep me under control

több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 328 — Raiders fan
Quote:
#Raiders new DT V.Walker pass rushing in
2012: 3 sack, 1 hit, & 15 hurries on 288 rush
snaps. Seymour: 3-2-7 on 203; Kelly:
1-6-12 on 399

es emelle elvileg 0 misstackle, 0 bunti es PFF szerint futas ellen is rendben van a srac!

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Walker szolid DL. Ismet jo huzast erzek, bar dealt varjuk meg. Meg egy versatile fazon a DLbe. Tetszik.
Bilukidivel harcab lehet a kezdo UT posztert, ha mas nem erkezik meg...

Winslow csak nulla garantalt tetellel vet minen erdekelne es ott is csak azert, mert Olson alatt jo volt anno.

Myers bagoert ment el a Giantshoz...nem kellett RMeknek ezalapjan sztem...

több mint 12 éve
szavazzunk a legjobb NFL play-re:
https://static.www.nfl.com/image/upload/f_auto,q_auto,dpr_2.0/league/okadzmg6arhzrbqlwke7
NFL.com | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

nekem a holy roller a kedvencem (a kommentár is nagyon jó):

www.youtube.com/watch?v=5Y1SeAjv5ao

több mint 12 éve
The Raiders have signed free agent DT Vance WalkerCubehead
Rotoworldon a 49. free agent a listán

"49. Defensive tackle Vance Walker -- Walker is a 26-year-old 4-3 defensive tackle who stuffs the run and has five sacks the past two seasons. He'd be a nice No. 3 tackle somewhere. "

E.J. Biggerset még igazoljuk le plz.

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 526
Rick Drummond ‏@PFF_Rick

#Raiders new DT Vance Walker was used all over the D-line last season -- left and right sides, NT/DT and DE in 3-man looks.

Mi az a végén még tényleg átállunk 3-4 re?Cubehead
4-3 DT

edit: pletykálják a kintiek, hogy DHB is a Jetshez kerülhet.
több mint 12 éve
Rick Drummond ‏@PFF_Rick

#Raiders new DT Vance Walker was used all over the D-line last season -- left and right sides, NT/DT and DE in 3-man looks.

Mi az a végén még tényleg átállunk 3-4 re?

több mint 12 éve
egy egészséges Kellen Winslow jó lenne.
több mint 12 éve
The Raiders have signed free agent DT Vance Walker

több mint 12 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
The Raiders have shown interest in free agent TE Kellen Winslow.
Per NFL Network's Ian Rapoport, Winslow's knees are "finally healthy" and he wants to "keep going." We'll believe it when we see it. The Raiders are in the market for a tight end and could offer Winslow a minimum salary contract.

yeah! i don't give a hell!

Rolandoval jó haverok lennének. Fuck Y'll és Fuckin Soldierdeyell
Előző szezonban kb. fél meccset bírt ki, utána a térdfájdalmak miatt kérte, h engedjük el.
1 fitying garantált fizut, signing bonust sem ér meg.
több mint 12 éve
The Raiders have shown interest in free agent TE Kellen Winslow.
Per NFL Network's Ian Rapoport, Winslow's knees are "finally healthy" and he wants to "keep going." We'll believe it when we see it. The Raiders are in the market for a tight end and could offer Winslow a minimum salary contract.

yeah! i don't give a hell!

Rolandoval jó haverok lennének. Fuck Y'll és Fuckin Soldier

több mint 12 éve
Newman viszont azt mondta, nem lesz a Raiders játékosa. contender csapathoz mennedeyell
😂
több mint 12 éve
Részemről teljesen rendben van ez a Roach deal is...

Ha az eddigiekből indulunk ki Barnetté is rendben lesz 😊

több mint 12 éve
Newman viszont azt mondta, nem lesz a Raiders játékosa. contender csapathoz menne

több mint 12 éve
el kell ismerni, hogy ReggieMac okosan csinálja a dolgokat.Amadeus91
Ránk fért már!!
Már csak AL-rt is kell egy újabb SB-t nyernünk és ahhoz kell egy teljesen új, éhes csapat!

több mint 12 éve
el kell ismerni, hogy ReggieMac okosan csinálja a dolgokat.
több mint 12 éve
Former Bears linebacker Nick Roach's Raiders deal: three years $13 million, $3.185 million bonus, $5 million guaranteed total. In keeping with the new way, Raiders LB Nick Roach slated to earn $715,000 base salary for 2013. No signees paid more than $1 million base. Nick Roach's base salary jumps to $2.85 million in 2014 and '15 and then $2.95 million in 2016.deyell
Ezt nem értem, ha 3 éves, akkor miért írja hogy 4?
Ha négy éves, akkor idén másfél millát foglal el a cap-ből, az elég baráti. 😊
Jövőre 3.6 milla sem olyan nagyon sok.Bruce
4 éves

elírták ahonnan másoltam

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 759 — Salus populi suprema lex esto
Former Bears linebacker Nick Roach's Raiders deal: three years $13 million, $3.185 million bonus, $5 million guaranteed total. In keeping with the new way, Raiders LB Nick Roach slated to earn $715,000 base salary for 2013. No signees paid more than $1 million base. Nick Roach's base salary jumps to $2.85 million in 2014 and '15 and then $2.95 million in 2016.deyell
Ezt nem értem, ha 3 éves, akkor miért írja hogy 4?
Ha négy éves, akkor idén másfél millát foglal el a cap-ből, az elég baráti. 😊
Jövőre 3.6 milla sem olyan nagyon sok.
több mint 12 éve
Former Bears linebacker Nick Roach's Raiders deal: three years $13 million, $3.185 million bonus, $5 million guaranteed total. In keeping with the new way, Raiders LB Nick Roach slated to earn $715,000 base salary for 2013. No signees paid more than $1 million base. Nick Roach's base salary jumps to $2.85 million in 2014 and '15 and then $2.95 million in 2016.

több mint 12 éve
Jelenlegi helyzetben hogy néz ki az off falunk?

Veldheer - nincs - Wisniewski - Briesel - nincs

Ebből nekem kérdőjeles Briesel, mert ugye ő ZBS fit és nem az lesz idén nálunk, de azzal hogy átstrukturálták a szerződését, így azt gondolom számítanak rá.

Aki szóba jöhet LG és RT poszton: Bergstrom, Nix
hogy melyikük hol, az még kérdéses. Tehát valóban egy jó kezdő szintű RT (Fischer) csak kellene és akkor a fent említett két fiatalember megoldaná az LG pozíciót.

deyell tudom, hogy nagyon bízik Nix-ben, de ő ugye csak RG poszton játszott, nem tudom hogy az LG-t mennyire tudná... bár nem olyan nagy változtatás az sztem.

Volt valahol egy cikk még régebben, hogy hogyan jönnek sorban a legfontosabb pozíciók az OL-ben, úgy emlékszem valahogy így volt: LT - RT - C - RG - LG de ezen akkor is ment a vita.

Mindegy, a lényeg a lényeg, hogy kellene egy kezdő szintű faljátékos. Most letrade esetén ha ez G lesz, akkor sem leszek szomorú.Bruce
Veldheer és Wiz fix.
Brisiel sztem ugyancsak a módosítás után...esetleg ha Nix, Berg lejátsza TCben akkor lehet gondban, de ez azért nem várható sztem.
Berg és Nix fog küzdeni az LG posztért, ha nem érkezik más és sztem elfogadható szintet várhatunk majd tőlük a tavalyi kevés PT alapján látottakból.
RT poszt a kérdjőjel.
Én visszahoznám Barnes vagy beszereznék egy Garnert, aztán ha úgy alakul berántanám Fishert, ha Ő a BPA...Rolni
Én mondjuk eltudnám ezt a felállást is képzelni:
Veldheer - Bergstom - Whiz - Briesel vagy Nix - Fischer/Barnes (vagy FA és Barnes)

több mint 12 éve
The Bucs are still trying to trade LeGarrette Blount.
Unsurprisingly, his market has been ice cold. Blount's one-year, $1.75 million deal contains no guaranteed money, so the Bucs' only impetus to get a deal done quickly would be to clear cap space. If a trade never materializes, the Bucs can still pull the plug on Blount's time with the team free of charge before Week 1.

Annyi a baj csak,hogy nincs érte mit adnunk,Cubehead
dehogynem: McClaindeyell
Az a durva,hogy én már annyira leírtam,mint Raider-t,hogy eszembe se jutott 😊