Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 356 — Sworn to the Dark
The Bucs are still trying to trade LeGarrette Blount.
Unsurprisingly, his market has been ice cold. Blount's one-year, $1.75 million deal contains no guaranteed money, so the Bucs' only impetus to get a deal done quickly would be to clear cap space. If a trade never materializes, the Bucs can still pull the plug on Blount's time with the team free of charge before Week 1.

Annyi a baj csak,hogy nincs érte mit adnunk,Cubehead
dehogynem: McClain

chemicals keep me under control

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 526
Unsurprisingly, his market has been ice cold. Blount's one-year, $1.75 million deal contains no guaranteed money, so the Bucs' only impetus to get a deal done quickly would be to clear cap space. If a trade never materializes, the Bucs can still pull the plug on Blount's time with the team free of charge before Week 1.

Annyi a baj csak,hogy nincs érte mit adnunk,mert picket az biztos nem fogunk. (szerencsére)
Amúgy meg jó lenne DMC mögé power backnakCubehead
majd megvárjuk szépen, hogy kibasszák, aztán felszedjük.
több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 736

Annyi a baj csak,hogy nincs érte mit adnunk,mert picket az biztos nem fogunk. (szerencsére)
Amúgy meg jó lenne DMC mögé power backnak

több mint 12 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
Nagy potenciállal rendelkező, ám szolid offense-l és szinte teljesen új defense-l nem is SB-re pályázó csapat vagyunk. Legalább is egyenlőre. 😊Cubehead
Nem, a f*szt nem!
A cél a Superbowl, különben nem az NFL-ben szerepelne a csapat. Maximum a szezon előrehaladtával csökkennek az elvárások...
😀
több mint 12 éve
Jövő áprilisban meg ellentmondást nem tűrően be kell húznunk J Clowney-t!!!!!!
Cubehead
Jövő április nagyon messze van. nézd meg most a prospect TOP 10et. És keresd meg valahol a tavaly 2013ra várt top 10et.
Te'o, Reid, Barkley, Wilson, Amerson, Woods, Jones, Montgomery. Vagy idő után jön Geno, Star, stb.
És Top 50ben sokáig TJ. McDonald, Tyler Bray, Logan Thomas, és így tovább. Nem az a gond, hogy a Raiders azt se tudjuk idén kit draftol. Vagy jövőre kit hoznak FA piacon, vagy épp ki válik be váratlanul. Hanem fogalmunk sincs, ki mit fog érni jövő áprilisban. Nagyon kevés olyan játékos van, aki egy évig fixen TOP 15ös.ulpianus
Tiszta sor,hogy nagyon messze van és,hogy addig még nyolcvan ezerszer változik a ranglista. Mint ahogy az is tiszta,hogy az A piac is sokat változtathat a dolgon (bár megjegyezném,hogy ha sikerül oda egy jó FA-t találni, Rm játékos politikája miatt még prioritás lesz a poszt a drafton. Hisz csapatot ott építünk Fa-vel csak szépség tapaszozunk)
Valamint az is tiszta sor,hogy addig rendkívül sok egyéb dolog is történhet, mondjuk pl egy sérülés ami megint csak változtatja az értékét.
Tehát ez mind okés és tisztában is vagyok vele. Ami miatt még is azt írtam az nem a rangsorban elfoglalt helye (bevallom nem is tudom,hogy hol van rangsorolva Top 10 vagy Top50) hanem a mutatott játék képe, az erős és a gyorsaság valamint a technika megléte és a játék szeretete. Egy igazi Beast a srác.Pont amilyenre nekünk szükségünk van. Kell,hogy valaki zargassa PM-t, Kovács Sanyit és Riverst.
Persze lehet,hogy addig feltűnik más is aki hasonlóan jónak ígérkezik és stb stb, de jelen pillanatban amit lehet látni a srácból az igen is behúzásra ösztönözz.

Kis nézni való:
 www.youtube.com/watch?v=jrDGmnQXLgE

www.youtube.com/watch?v=gC44nP7ClxM

S még mielőtt jeleznéd,hogy highlight videó, amivel természetesen mindenkit fel lehet magasztalni. Úgy gondolom,hogy jól látszik mire gondoltam vele kapcsolatban és miért írtam azt amit! 😊Cubehead
clowneyhoz szarul ,,kell" szerepelni mert szvsz top5-ben ki fog menni....leksy
Nagy potenciállal rendelkező, ám szolid offense-l és szinte teljesen új defense-l nem is SB-re pályázó csapat vagyunk. Legalább is egyenlőre. 😊

több mint 12 éve
 www.silverandblackpride.com/2013/3/17/4116952/if-oakland-raiders-had-to-field-a-team-today-what-would-it-look-like

több mint 12 éve
leksy Kansas City Chiefs Washington Huskies 76
Cubehead
Jövő április nagyon messze van. nézd meg most a prospect TOP 10et. És keresd meg valahol a tavaly 2013ra várt top 10et.
Te'o, Reid, Barkley, Wilson, Amerson, Woods, Jones, Montgomery. Vagy idő után jön Geno, Star, stb.
És Top 50ben sokáig TJ. McDonald, Tyler Bray, Logan Thomas, és így tovább. Nem az a gond, hogy a Raiders azt se tudjuk idén kit draftol. Vagy jövőre kit hoznak FA piacon, vagy épp ki válik be váratlanul. Hanem fogalmunk sincs, ki mit fog érni jövő áprilisban. Nagyon kevés olyan játékos van, aki egy évig fixen TOP 15ös.ulpianus
Tiszta sor,hogy nagyon messze van és,hogy addig még nyolcvan ezerszer változik a ranglista. Mint ahogy az is tiszta,hogy az A piac is sokat változtathat a dolgon (bár megjegyezném,hogy ha sikerül oda egy jó FA-t találni, Rm játékos politikája miatt még prioritás lesz a poszt a drafton. Hisz csapatot ott építünk Fa-vel csak szépség tapaszozunk)
Valamint az is tiszta sor,hogy addig rendkívül sok egyéb dolog is történhet, mondjuk pl egy sérülés ami megint csak változtatja az értékét.
Tehát ez mind okés és tisztában is vagyok vele. Ami miatt még is azt írtam az nem a rangsorban elfoglalt helye (bevallom nem is tudom,hogy hol van rangsorolva Top 10 vagy Top50) hanem a mutatott játék képe, az erős és a gyorsaság valamint a technika megléte és a játék szeretete. Egy igazi Beast a srác.Pont amilyenre nekünk szükségünk van. Kell,hogy valaki zargassa PM-t, Kovács Sanyit és Riverst.
Persze lehet,hogy addig feltűnik más is aki hasonlóan jónak ígérkezik és stb stb, de jelen pillanatban amit lehet látni a srácból az igen is behúzásra ösztönözz.

Kis nézni való:

S még mielőtt jeleznéd,hogy highlight videó, amivel természetesen mindenkit fel lehet magasztalni. Úgy gondolom,hogy jól látszik mire gondoltam vele kapcsolatban és miért írtam azt amit! 😊Cubehead
clowneyhoz szarul ,,kell" szerepelni mert szvsz top5-ben ki fog menni....
több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Nézegettem a FA listát és megakadt a szemem Sedrick Ellis-en. Anno nagyon szerettem volna ha behúzzuk. Jó játékosnak tűnt. Egész jól indult a Saints-nél, de azóta valahogy nem követtem és most meglepett, hogy nem húzta be senki. Én neki is adnék egy lehetőséget, hasonlóan Sims-hez.

több mint 12 éve
Valaki bemutatná Bryant-ot,milyen playa és mit lehet tőle várni?Erősségek,gyengék,stb?

Köszi! 😊armando83
Senki nem vállalja??? xDarmando83
Des jó munkás ember. Nem kiugróan jó futás ellen vagy passz rush terén, de mindegyikben egész szépen helytáll. Tavaly jutott először igazán kezdőként szóhoz huzamosabb ideig Sey sérülése miatt és helytállt. Nálatok ugye DE poszton fog ügyködni...ott én várnék tőle 3-7 sacket évente és megbízható futás elleni teljesítményt.
Sztem túlfizettétek, kérdéses full time kezdőként, hogy megy neki egy egész szezon, de ettől függetlenül jó játékosnak tartom, örültem volna ha marad...Rolni
Köszönöm,nagyon kimerítő a válasz,és örömteli is.

Volt esetleg valami balhéja?-az avatar képem miatt kérdezem,vagy egyszerűen csak poénra hajlamos ember? 😀armando83
Üdv

Sorry csak most van rá érkezésem.
Annyival egészíteném ki a társaim hozzá szólásait,hogy nem volt kiugróan jó de tette a dolgát ahogy írta Rolni is. Ami miatt viszont vissza vártuk volna az az,hogy látszott benne a potenciál. Okos,érti a dolgok lényegét, fizikálisan okés. Ahogy egyre többet jutott szóhoz úgy javult a teljesítménye. Igazából most lett volna a víz választó amikor is kiderült volna,hogy mennyi is az annyi potenciál téren. Nálunk ugye 4-3 UT volt az fekszik neki. Nálatok 3-4 RDE lesz. Kérdés,hogy mire lesz képes ugye a séma váltás, másabb feladat kör, stb, stb de ami fix,hogy mind mentálisan,mind fizikálisan meg van a lehetősége,hogy impact playa legyen!

több mint 12 éve
Cubehead

Kis nézni való:

S még mielőtt jeleznéd,hogy highlight videó, amivel természetesen mindenkit fel lehet magasztalni. Úgy gondolom,hogy jól látszik mire gondoltam vele kapcsolatban és miért írtam azt amit! 😊

több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Volt esetleg valami balhéja?armando83
Csak be akart illeszkedni. Ez mégis a Raiders.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 759 — Salus populi suprema lex esto
Na meg ő a Harvardra járt egyetemre, szóval okos srác. Egész magas pontszáma volt. Tehát ez a kihágása valami extra erős cucc hatása alatt lehetett. Biztos leengedte a szezon felgyülemlett feszültségét egy jó kis ketaminos témázgatással!
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 328 — Raiders fan
Valaki bemutatná Bryant-ot,milyen playa és mit lehet tőle várni?Erősségek,gyengék,stb?

Köszi! 😊armando83
Des jó munkás ember. Nem kiugróan jó futás ellen vagy passz rush terén, de mindegyikben egész szépen helytáll. Tavaly jutott először igazán kezdőként szóhoz huzamosabb ideig Sey sérülése miatt és helytállt. Nálatok ugye DE poszton fog ügyködni...ott én várnék tőle 3-7 sacket évente és megbízható futás elleni teljesítményt.
Sztem túlfizettétek, kérdéses full time kezdőként, hogy megy neki egy egész szezon, de ettől függetlenül jó játékosnak tartom, örültem volna ha marad...Rolni

Volt esetleg valami balhéja?-az avatar képem miatt kérdezem,vagy egyszerűen csak poénra hajlamos ember? 😀armando83
Most volt nemrég egy randalírozós balhéja, ami miatt előállították, de amúgy más amíg nálunk volt nem.

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
armando83 Cleveland Browns 804

Köszi! 😊armando83

Volt esetleg valami balhéja?-az avatar képem miatt kérdezem,vagy egyszerűen csak poénra hajlamos ember? 😀

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 356 — Sworn to the Dark
Kevin Burnett inglewoodi születésű és Comptonban járt középsuliba. asszem nem lövök mellé azzal, ha azt mondom, hogy Raiders-fan. Coverage-ben jobb, mint Wheeler, blitzelés terén nem, de így is jó igazolás. tiszta Moneyball stílusban nyomjuk. hybrid D#-re fel.

ja és Burnett ezt megbeszélheti Ausberryvel 😀

www.youtube.com/watch?v=M4_t0LhW04I&feature=youtu.be

chemicals keep me under control

több mint 12 éve
Jelenlegi helyzetben hogy néz ki az off falunk?

Veldheer - nincs - Wisniewski - Briesel - nincs

Ebből nekem kérdőjeles Briesel, mert ugye ő ZBS fit és nem az lesz idén nálunk, de azzal hogy átstrukturálták a szerződését, így azt gondolom számítanak rá.

Aki szóba jöhet LG és RT poszton: Bergstrom, Nix
hogy melyikük hol, az még kérdéses. Tehát valóban egy jó kezdő szintű RT (Fischer) csak kellene és akkor a fent említett két fiatalember megoldaná az LG pozíciót.

deyell tudom, hogy nagyon bízik Nix-ben, de ő ugye csak RG poszton játszott, nem tudom hogy az LG-t mennyire tudná... bár nem olyan nagy változtatás az sztem.

Volt valahol egy cikk még régebben, hogy hogyan jönnek sorban a legfontosabb pozíciók az OL-ben, úgy emlékszem valahogy így volt: LT - RT - C - RG - LG de ezen akkor is ment a vita.

Mindegy, a lényeg a lényeg, hogy kellene egy kezdő szintű faljátékos. Most letrade esetén ha ez G lesz, akkor sem leszek szomorú.Bruce
Veldheer és Wiz fix.
Brisiel sztem ugyancsak a módosítás után...esetleg ha Nix, Berg lejátsza TCben akkor lehet gondban, de ez azért nem várható sztem.
Berg és Nix fog küzdeni az LG posztért, ha nem érkezik más és sztem elfogadható szintet várhatunk majd tőlük a tavalyi kevés PT alapján látottakból.
RT poszt a kérdjőjel.
Én visszahoznám Barnes vagy beszereznék egy Garnert, aztán ha úgy alakul berántanám Fishert, ha Ő a BPA...

több mint 12 éve

Köszi! 😊armando83
Sztem túlfizettétek, kérdéses full time kezdőként, hogy megy neki egy egész szezon, de ettől függetlenül jó játékosnak tartom, örültem volna ha marad...

több mint 12 éve

Köszi! 😊armando83
Senki nem vállalja??? xD

több mint 12 éve
Cubehead
És Top 50ben sokáig TJ. McDonald, Tyler Bray, Logan Thomas, és így tovább. Nem az a gond, hogy a Raiders azt se tudjuk idén kit draftol. Vagy jövőre kit hoznak FA piacon, vagy épp ki válik be váratlanul. Hanem fogalmunk sincs, ki mit fog érni jövő áprilisban. Nagyon kevés olyan játékos van, aki egy évig fixen TOP 15ös.

több mint 12 éve
De még mindig az a bajom, hogy kezdő RDE nincs a drafton, pedig nekünk most már tényleg arra van a legnagyobb szükségünk. Bár én most BPA draftot tartanám a legjobb ötletnek.Bruce
A BPA alapú draftot én is támogatom, nincs olyan csapat részünk ahol ne férne el egy jó játékos.
Habár fix,hogy az egyik legnagyobb need-ünk az RDE, ami ahogy írtad is nincs. Én még sem aggódom emiatt.
BPA alapon jöjjön Fischer vagy Shariff, az RDE posztot meg kibekkeljük Carterrel és Hunterral.
Ha Shariff jön,plusz teljes egészében implementálják DA rendszerét akkor a nyomás úgy is jönni fog belülről plusz váltogatva az lb-ktől vagy a secondary-ból.

több mint 12 éve
toxique!

A sértődéshez nem kell logika. Volt hogy egyik topicban annyit írtam, ne anyázzátok egymást gyerekek, és nekem rontottak, hogy nem a csapatnak szurkolok, ők így szeretik. Mit ugatok bunkó módon, húzzak onnan. Elhúztam.
Van ahol leírom, hogy XY lehet bárkinek kedvence, aludhat a poszterével, de én úgy látom, van a ligában 8 jobb játékos a posztján. Tehát mégsem biztos hogy ő a legjobb mindenkinek. És bár elismerik, hogy adott 8 tényleg jobb, minek kellett ezt most elmondani? Tudták ők is, csak jobb volt a struccpolitika. És eleve. Akinek a Győzike show a szórakoztató, annak ne közvetítsenek az opreházból HDben, mert hülyét kap. És fordítva.
Engem a foci mozgás közben érdekel. Másokat a statok, van akit a történelem. Vagy épp a sztárok csillogása, HL videók, szeret velük azonosulni. Van akit csak az, hogy szurkoljon, és nyerjen az a csapat amelyiknek a logója egy nagy büdös szőrös állat, vagy egy kihalásra ítélt madárfaj, esetleg valami még hülyébb gyerekes ovisjel a szekrény oldalán. (A chiefs logónak például semmi értelme nincs). Na ők pont lesz@ják a cut block mibenlétét.
Én elfogadom, nem az a célom, hogy mindenki kicsi ulpianus legyen.

több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
ulpianus:
A véleményed miatt miért lenne sértődés (főleg úgy, hogy sok mindenben igazad van)? Másképpen gondolkodunk és kész. Pont e miatt tudunk beszélgetni, nemde? Én tisztelem Reggie-t, mert bele mer nyúlni a kákába. Kiszedi belőle ami használható és aztán lehúzza a salakot oda, ahová való. Probléma, hogy nem látunk bele a fejébe, de - szerintem - nem is kell mindenről tudnunk: azért van Ő ott, mert Ő a szakember.

Nekem a támadójáték a "szívügyem". Hiszek abban, hogy - a foltozandó támadófal mellett - rendelkezünk azzal az erővel, ami megfelelő Playbook mellett pl. Myers nélkül is hozhatja a meccseket. Elengedtük Goodsont, oké, de ott van egy McFadden, Reece, Jacoby Ford, Moore, Streater... Olyan játékaink voltak, amiből - szerintem - szinte semmi nem derült ki a játékosaink nagy részében rejlő valós képességekről. Ki tudja, hogy milyen "fegyverzetünk" lehet ki nem használt potenciállal?
Bízom Mckenzie-ben. Utalt arra, hogy a nagy nevek nem csak a játékukkal, hanem a távozásukkal is lehetőséget adnak a csapatnak: azzal, hogy teret engednek másnak kilépni az árnyékból. Ebből a kijelentésből lehet, hogy csak én nézek ki többet a kelleténél, de azt gondolom, hogy Reggie nem a kutyaütögetést tervezgeti már idénre sem.
több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 759 — Salus populi suprema lex esto
Jelenlegi helyzetben hogy néz ki az off falunk?

Veldheer - nincs - Wisniewski - Briesel - nincs

Ebből nekem kérdőjeles Briesel, mert ugye ő ZBS fit és nem az lesz idén nálunk, de azzal hogy átstrukturálták a szerződését, így azt gondolom számítanak rá.

Aki szóba jöhet LG és RT poszton: Bergstrom, Nix
hogy melyikük hol, az még kérdéses. Tehát valóban egy jó kezdő szintű RT (Fischer) csak kellene és akkor a fent említett két fiatalember megoldaná az LG pozíciót.

deyell tudom, hogy nagyon bízik Nix-ben, de ő ugye csak RG poszton játszott, nem tudom hogy az LG-t mennyire tudná... bár nem olyan nagy változtatás az sztem.

Volt valahol egy cikk még régebben, hogy hogyan jönnek sorban a legfontosabb pozíciók az OL-ben, úgy emlékszem valahogy így volt: LT - RT - C - RG - LG de ezen akkor is ment a vita.

Mindegy, a lényeg a lényeg, hogy kellene egy kezdő szintű faljátékos. Most letrade esetén ha ez G lesz, akkor sem leszek szomorú.
több mint 12 éve

Köszi! 😊

több mint 12 éve
Newmannak orulnek es Hansont is szivesen latnam...

Drafton BPA kell sztem es egyre inkabb Fisher tunik nekem annak...
Floyd es vmelyik pass rusher erhet meg oda...esetleg Star (ha egeszseges)