Las Vegas Raiders
Offense tetszett és még volt benne azért javítható rész.Elég jó pozícióban vagyunk, a Miami lesz a must win meccs. Azért az leírható, hogy partyban tudunk lenni a KC ellen, ami egy nagy előrelépés.
Carr igen jó volt!!
Védelemtől nem vártam többet igazából, egyedül Abram-ra vagyok mérges. Megint volt egy fölösleges nagy büntije és a végén totál üresen hagyta Kelcie-t.
Lassan jó lenne, ha valaki kicsit megrángatná Abram-ot...nagyon jó, hogy pörög és energikus...nagyon jó, hogy keményet odaüt és odaszól, de hülye ne legyen már...
Annyira éreztem, hogy az utolsó TD drive-unk túl gyors 😊
Pariba voltunk, sőt majdnem nyertünk a liga egyik legjobb csapata ellen!! Nekem ez jó 😀
Most meg el kell kezdeni nyerni újra, hogy meglegyen a PO!!
Rolni
criminal lawyer or criminal lawyer?
Carr igen jó volt!!
Védelemtől nem vártam többet igazából, egyedül Abram-ra vagyok mérges. Megint volt egy fölösleges nagy büntije és a végén totál üresen hagyta Kelcie-t.
Lassan jó lenne, ha valaki kicsit megrángatná Abram-ot...nagyon jó, hogy pörög és energikus...nagyon jó, hogy keményet odaüt és odaszól, de hülye ne legyen már...
Annyira éreztem, hogy az utolsó TD drive-unk túl gyors 😊
Pariba voltunk, sőt majdnem nyertünk a liga egyik legjobb csapata ellen!! Nekem ez jó 😀
Most meg el kell kezdeni nyerni újra, hogy meglegyen a PO!!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
Viszont most hozni kell a következő két meccset, mert kicsit hátrányba kerültünk a Wild Card-ért folyó versenyfutásban.
Young már a meccs előtt megsérült... Most írták, hogy kérdésessé vált a státusza a meccsre, valszeg így már Parker kezd és felhoztuk a PS-ből Jones-Smith-tKolton LT, Parker RT?Szerintem Young marad az RT, de megint megsérül és akkor jön Parker.
Kolton Miller practiced full. Good to go. #Raiders #Chiefs injury report. pic.twitter.com/l1jJXppbg9
— Vic Tafur (@VicTafur) November 20, 2020
deyell
Egyébként Parker LTben mintha jobb lett volna.
Bruce
Ferrell hiányozni fog Edwards-Helaire ellen.Nassib megmutathatja mit tud
deyell
#Raiders have activated S Johnathan Abram, DT Maliek Collins, DT Johnathan Hankins, CB Isaiah Johnson, DE Arden Key and DT Kendal Vickers from the reserve/COVID-19 list, as well as DE David Irving (practice squad/COVID-19 list) who was restored.
— Anthony Galaviz (@agalaviz_TheBee) November 21, 2020
In addition to today's transactions, the #Raiders activated DE David Irving, DE Chris Smith and LB Javin White from the practice squad.
— Anthony Galaviz (@agalaviz_TheBee) November 21, 2020
Littleton, Brown és Ferrell maradt a covid listán + rákerült még Theo Riddick is tegnap, tehát ők nem játszanak ma.
Szóval azért külső szemmel ez biztos szar lehetett, mert most nekem sem tetszik igazán. Na de mindegy, ő ilyen, nem hiszem, hogy meg fog változni, csak ne hátráltassa a csapatot a hülyeségével. Az hogy kap pénzbüntetést, azt leszarom. 😊
Abram a Broncos ellenkellett már egy ekkora köcsög a védelembe.
Johnathan Abram is a Bully.. #Raiders pic.twitter.com/3xYs95Nd89
— Sanjit T. (@Sanjit__T) November 21, 2020
deyell
A lábra taposáson kívül a többit adom amúgy 😊
Johnathan Abram is a Bully.. #Raiders pic.twitter.com/3xYs95Nd89
— Sanjit T. (@Sanjit__T) November 21, 2020
choose life
Kolton LT, Parker RT?Szerintem Young marad az RT, de megint megsérül és akkor jön Parker.
Kolton Miller practiced full. Good to go. #Raiders #Chiefs injury report. pic.twitter.com/l1jJXppbg9
deyell
Egyébként Parker LTben mintha jobb lett volna.
choose life
A TB elleni meccsen volt ugyanilyen karanténos téma csak ugye akkor az O-line esetében. Azon a meccsen a futás nagyon gyatrán ment és kaptunk 3 sack-et is.simán nyerünk
Ebből azért lehet következtetéseket levonni a védelem várható működéséről a Chiefs ellen...
Bruce
1. Nick Kwiatkoski, Raiders: 50.9
2. Myles Jack, Jaguars: 63.0
3. Fred Warner, 49ers: 64.4
4. Roquan Smith, Bears: 65.0
Ebből azért lehet következtetéseket levonni a védelem várható működéséről a Chiefs ellen...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Egy próbát akkor is megér.Vic Beasley jön vizitre hozzánkde minek... 6'3 ~250...undersized a sémába és egy darab jó éve volt össze vissza. Idén meg miután kapott egy komoly dealt a Titanstől késve jelent meg aztán annyira hatékony volt, hogy kibaszta a sack téren igencsak szenvedő Titans...
Bruce
Rolni
Vic Beasley jön vizitre hozzánkde minek... 6'3 ~250...undersized a sémába és egy darab jó éve volt össze vissza. Idén meg miután kapott egy komoly dealt a Titanstől késve jelent meg aztán annyira hatékony volt, hogy kibaszta a sack téren igencsak szenvedő Titans...
Bruce
Vic Beasley jön vizitre hozzánkClassic Raider, máshol szar, nálunk majd jó lesz.
Bruce
There is optimism that Raiders OT Trent Brown could be cleared as early as next week to resume working out, per source. Brown wants to return and play, and this would be the first step to doing it after he was placed on Reserve/COVID-19 list for second time this season on Nov. 5.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) November 18, 2020
Teljesen egyetértünk 😊 !!Gruden folyamatosan tolja a mindenki ellenünk narratívát, ez nem újdonság! Még Al Davistől tanulta szerintem 😊Reidnek semmi baja nem volt a buszos korrel. Bruce idezte amit mondott.
Most azonban ugye több helyen lehetett olvasni, hogy Reidnek mennyire nem tetszett a buszos kör és a zakó, gondolom most nagyon meg akarják mutatni, hogy ki a király az AFC Westben...
Rolni
Masik. Ki a legjobb a csoportban? Sztem a Chiefs elonyet senki nem fogja behozni. Mashonnan nezve, kerdezz meg szurkolokat, es meg fogsz lepodni, mennyire kevesen fogjak mondani (ha nyertek is most), hogy a Raiders.
A Chiefsnek a rajatszas akkor is meglesz. A SB contenderseg marad. Mahomes MVP kampanya is mehet, akinek az szamit. Nemtom mi van meg, de mindegy. Erted.
Egy meccsen lattam, hogy nem probalkoztunk mindenfele otletekkel, meg tutira passzolgatunk, csak "meg ne seruljon senki fontos" alapon. A Ravens ellenin. A tobbi meccsen nem. A Raiders ellen sem. Persze parat majdnem buktunk is. Egyet ugye vesztettunk.
Erre mirol beszel megint Reid? A multkori meccsen latott "ferrari" playbol lehet probal egy csaladot irni, es most tesztelgetjuk a Raiders ellen. Belefer.
Ehhez kepest. Gruden nekiment a rovid negyediknek. Fake punt a hosszabb negyedik. Carr dupla coverbe dobta a labdat, ha kellett. Agreszivebb volt, mint par eve barmikor. Mert ha eleg sok bejon, meg lehet verni a Chiefst. Igy is tettek. Nagyszeru terv volt. Es mukodott!
De nem a gyozelem kellett Grunak. Vagyis de. Inkabb annak hatasai. Mert ha buknak, mi van? Semmi. A KC-tol lehet kikapni magyarazat nelkul.
Viszont ha bejon, ket dolog valtozhat. Elso, a csapat elhiszi, hogy jok. Masik, Carr elhiszi, hogy igy jatszani tud is, es erdemes is.
Na most, a meccs ota egy masik Raiderst latunk offenseben. Szoval, ha most megint nyernek, az bombakent robban az oltozoben.
Ezert gondolom, hogy a Chiefs is felkeszul, jol akar jatszani. nyerni akar, visszavagni. De lehet a Raidersnek sokkal fontosabb a gyozelem.
ulpianus
A Chiefs a csapat az AFC Westben. Mahomes a QB az NFL-ben. Nincs itt semmi látnivaló.
A Raiders kerete a legtöbb tekintetben (OL a kivétel és RB poszton lehetne egy jót vitázni, szerintem mi vagyunk a jobbak, illetve a LB és CB posztok hasonlóak) jóval gyengébb, mint a Chiefs-é, ezért is volt nagyon fontos nekünk a W, meg ugye az évek óta tartó L széria miatt, meg a csapat hite miatt...
Ahogy mondod, egy agresszív tervvel mi csak nyerni tudtunk, mert, ha kikapunk semmi se történik, ha nyerünk az meg több szempontból remek.
Szerintem ugyan ez van most is és emiatt remélem ugyan olyan bátor, agresszív tervvel vágunk neki. Nem ugyan azzal, mert most a Chiefs is készülni fog már a hosszú passzokra stb., de kell a merész, kockázat vállaló taktika, mert anélkül nincs esélyünk.
Megint az van, hogy ha nyerünk az nekünk több szempontból fontos és jó, de ha veszítünk semmi nem történik igazából. Az egyik legnagyobb SB favorittól kikapni nem gáz és már így is max 1-1 az idei párharc, ami nekünk nettó győzelem. Egyedül azt nem fogadná be a gyomrom, ha egy korábbi évekhez hasonló kilátástalan játékkal állunk elő és legyalul a Chiefs.
Gondolom ezt nem szeretné Gruden sem és ezért önt némi olajat a tűzre már hét közben.
Nem igen vannak illúzióim, nem gondolom, hogy nyerünk, ugyanakkor már ki se zárom azért a dolgot. Nagyon kíváncsi leszek mit húz elő Gruden, illetve mire képes PG és a védelem.
Sok pontra számítok, mert a két legjobb 3rd down offense találkozik és azért a Chiefs védelmen is lehet haladni a megfelelő taktikával, a miénk meg a szezon nagyobb részében teljes átjáróház.
Remélem jó meccset tudunk játszani a bajnok esélyessel. Persze fontos lenne a W a wild card miatt, de ezen a meccsen nem az a legfontosabb szerintem. Ez a legnehezebb hátralévő meccsünk, ha itt ki is kapunk szerintem még utána is saját kezünkben lesz/lehet a PO kérdése...Dolphins és Colts meccsek lehetnek majd a legkritikusabb PO szempontból...
Az jó, hogy Kolton Miller edz végre, nagyon kéne. Az, hogy szinte a teljes D nem edzhet a Covid protokol miatt a nagyon nem jókor jön, érdekes lesz, hogy mit csinálnak a meccsel...gondolom, ha megvannak a negatív tesztek akkor mehet a menet, úgyse a védelemnek kell nyernie 😀
Amúgy Gruden hiába mondja, hogy mennyire komolyan veszik, az egyik legszarabb Covid kezelése a mi csapatunknak van sajnos...
Szerkesztette: Rolni