Las Vegas Raiders

38 feliratkozó

több mint 3 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 297
Hova jutottunk a szezon eleji "Carr takarogyjon!" rigmustol.
(Egyetertek, nem azert.)
ulpianus
Oda, h 1× fenéken billentettünk benneteket. Így minden meg van bocsátva. A PO sansz csak gratis.

Szerkesztette: Surda
több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 931 — Circus Maximus
Hova jutottunk a szezon eleji "Carr takarogyjon!" rigmustol.
(Egyetertek, nem azert.)

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 676 — Raiders fan
Szerintem ez karrierje legjobb éve eddig

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 3 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 901
Hajlok ra hogy letegyem a voksom erre: Derek Carr a legalulertekeltebb QB jelenleg a ligaban. Mindenesetre a folyton felvetodo kerdes, miszerint: "kell-e iranyitot draftolnotok jovore?" szamomra egy amugy sem tul magas pick elpazarlasaval er fel. Carr marmar siman top 10es.
RedFive
Szerencsére most ez nem aktuális kérdés már. Volt időszak amikor többen a lecserélése mellett voltunk, de mivel Gruden, akkor sem húzott QB-t, amikor 1/4-en voltunk, így nagyjából eldőlt, hogy Carr lesz az irányítónk még egy pár évig. Ha a játéka így alakul, akkor nem fogjuk ezt bánni szerintem.
Bruce
Én mindig Carr párti voltam, talán néha bizakodóbb is mint kellet volna. Nem azt akarom ezzel mondani, h igazam volt. Olvastam egy könyvben ( Ne csak a labdát nézd), hogy Grudennek nagyon összetett a playhívása ami nem kis kihívás egy harcedzett QB-nak is nem hogy a kezdőnek. Nem is szeret "fiatalokkal" dolgozni, az sem véletlen, hogy Mariotat hozta 2. nak, akiről köztudott, hogy a játék iqja elég magas. A b tervében sem hülye qbt keresett ( nyilván amikor lehetett)
Surda
Hát Gannon mondta azt hiszem, hogy a Gruden féle hardcore west coast rendszerhez kell egy 3 év mire beletanul az irányító. Carr 3. éve pont és szerintem a legjobb éve 2016 óta ez. Elégedett vagyok vele.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
Hajlok ra hogy letegyem a voksom erre: Derek Carr a legalulertekeltebb QB jelenleg a ligaban. Mindenesetre a folyton felvetodo kerdes, miszerint: "kell-e iranyitot draftolnotok jovore?" szamomra egy amugy sem tul magas pick elpazarlasaval er fel. Carr marmar siman top 10es.
RedFive
Szerencsére most ez nem aktuális kérdés már. Volt időszak amikor többen a lecserélése mellett voltunk, de mivel Gruden, akkor sem húzott QB-t, amikor 1/4-en voltunk, így nagyjából eldőlt, hogy Carr lesz az irányítónk még egy pár évig. Ha a játéka így alakul, akkor nem fogjuk ezt bánni szerintem.
Bruce
Én mindig Carr párti voltam, talán néha bizakodóbb is mint kellet volna. Nem azt akarom ezzel mondani, h igazam volt. Olvastam egy könyvben ( Ne csak a labdát nézd), hogy Grudennek nagyon összetett a playhívása ami nem kis kihívás egy harcedzett QB-nak is nem hogy a kezdőnek. Nem is szeret "fiatalokkal" dolgozni, az sem véletlen, hogy Mariotat hozta 2. nak, akiről köztudott, hogy a játék iqja elég magas. A b tervében sem hülye qbt keresett ( nyilván amikor lehetett)
több mint 3 éve
Takk közben IR-re került

több mint 3 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
RedFive
több mint 3 éve
RedFive Baltimore Ravens Georgia Bulldogs 6 549 — maci faszán vitézkötés

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
 www.reviewjournal.com/sports/raiders/patrick-mahomes-says-raiders-are-a-great-football-team-2189431/

Patrick Mahomes says Raiders are ‘a great football team’

több mint 3 éve
több mint 3 éve

Rolni
Állítólag nem HoF.
Amadeus
Majd ha nyerünk egy-két gyűrűt vele. 😊
Bruce
Imádom a palit.
Vitathatatlan liga No1 C.
több mint 3 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 963 — we almost always almost win

Rolni
Állítólag nem HoF.
Amadeus
7 (hét) darab center van a hall of fame-ben 100 év alatt...
Hudson kiváló játékos, nálam befért volna az all decade-be is, de a poszton kevés olyan stat van, ami alpján sorrendbe teheted őket, és felvághatnának a helyezésükkel, kb a Pro Bowl (igen tudom, szerintem is el kéne felejteni) és All Pro marad nekik amiket visszavonulásuk után 5 évvel fel tudnak hozni náluk, ezen a téren Hudson teljesítményéhez mérten kriminálisan alulértékelt, ezért szerintem (is) esélytelen a HOF.
Pouncey vagy Mack előbb kerül be. Nem azért mert jobbak, én nem állítok köztük sorrendet, egyszerűen őket nagyobb hype övezi. Szóval olyan nagyon ne hergeld bele magad a HOF dologba, mert könnyen lehet hogy cslódni fogsz. Hudsonnek még nagyon sokáig kéne ilyen színvonalon játszania, hogy észrevegyék őt végre, esetleg a PO-ban is megmutatnia magát.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 3 éve
Where some #Raiders stand in first Pro Bowl top-10 fan voting that was released today:

RB Josh Jacobs (3rd)
FB Alec Ingold (9th)
TE Darren Waller (2nd)
C Rodney Hudson (5th)
SS Johnathan Abram (8th)
K Daniel Carlson (6th)
Bruce
Abram egyelőre örüljön, hogy kezdő.
Amadeus
Mondjuk Ingold 9. helye is elég meglepő, nincs is annyi FB a ligában 😀 😀
több mint 3 éve
Where some #Raiders stand in first Pro Bowl top-10 fan voting that was released today:

RB Josh Jacobs (3rd)
FB Alec Ingold (9th)
TE Darren Waller (2nd)
C Rodney Hudson (5th)
SS Johnathan Abram (8th)
K Daniel Carlson (6th)
Bruce
Abram egyelőre örüljön, hogy kezdő.

több mint 3 éve

RB Josh Jacobs (3rd)
FB Alec Ingold (9th)
TE Darren Waller (2nd)
C Rodney Hudson (5th)
SS Johnathan Abram (8th)
K Daniel Carlson (6th)
több mint 3 éve

Rolni
Állítólag nem HoF.
Amadeus
Bruce
Majd ha lesz egy menő insta profilja

több mint 4 éve

Rolni
Állítólag nem HoF.
Amadeus
több mint 4 éve

Rolni
Állítólag nem HoF.

több mint 4 éve

több mint 4 éve
Egyetértek azzal, hogy jobb a Falcons mint amilyen rekordjuk van.
Viszont azt is gondolom, hogy számunkra ez a meccs a kötelező kategória, szóval nincs pardon, nyerni kell. Akkor is ha van Julio és akkor is ha nincs.
Őszintén én az ilyen meccsektől félek a legjobban, mert szemben a Chiefs elleni meccsel, itt csak nekünk van veszteni valónk.

Egyébként Ferrell és Joyner továbbra is a covid IR listán van, mint ahogyan Brown is. Littleton már aktiválásra került és edzett is a csapattal.
több mint 4 éve
Falcons ellen kötelező a győzelem.
Nézegettem a statokat, átlagokat kicsit és azt gondolom, hogy amennyiben nincs valami komoly leolvadás aránylag könnyedén hozható a meccs.

Elvileg nem szabadna, hogy gondunk legyen O oldalon és kell tudni haladni az órával illetve folyamatosan a pontokkal is.
Bár védelmi oldalon passzolt yardokat várhatóan erősen nyeljük majd, de elvileg pontok tekintetében kellene tudni őket a mi támadónk alatt tartani.
Julio Jones esetleges kiesése vagy komolyabb sérülés általi akadályoztatása esetén még könnyebb lehet a D feladata, ugyanis a Falcons O gépezet akkor megy igazán, ha Ő van és rendben van.
Rolni
kicsit trap game ez. Falcons jobb annál, mint a mérlege mutatja, legalábbis nagyobb potenciál van bennük. a támadóegységüknek bizony lehet sikere a Raiders védelem ellen. PFF power rankingjében a Broncos meg a Chargers előtt vannak egyébként.
deyell
fázom én is Juliotól.

több mint 4 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702
Nézegettem a statokat, átlagokat kicsit és azt gondolom, hogy amennyiben nincs valami komoly leolvadás aránylag könnyedén hozható a meccs.

Elvileg nem szabadna, hogy gondunk legyen O oldalon és kell tudni haladni az órával illetve folyamatosan a pontokkal is.
Bár védelmi oldalon passzolt yardokat várhatóan erősen nyeljük majd, de elvileg pontok tekintetében kellene tudni őket a mi támadónk alatt tartani.
Julio Jones esetleges kiesése vagy komolyabb sérülés általi akadályoztatása esetén még könnyebb lehet a D feladata, ugyanis a Falcons O gépezet akkor megy igazán, ha Ő van és rendben van.
Rolni
kicsit trap game ez. Falcons jobb annál, mint a mérlege mutatja, legalábbis nagyobb potenciál van bennük. a támadóegységüknek bizony lehet sikere a Raiders védelem ellen. PFF power rankingjében a Broncos meg a Chargers előtt vannak egyébként.

choose life
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Jacobs 4. A futók közt.

#bust

több mint 4 éve