Las Vegas Raiders
(Egyetertek, nem azert.)
Állat vagyok, ami enni kér...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
Hát Gannon mondta azt hiszem, hogy a Gruden féle hardcore west coast rendszerhez kell egy 3 év mire beletanul az irányító. Carr 3. éve pont és szerintem a legjobb éve 2016 óta ez. Elégedett vagyok vele.Én mindig Carr párti voltam, talán néha bizakodóbb is mint kellet volna. Nem azt akarom ezzel mondani, h igazam volt. Olvastam egy könyvben ( Ne csak a labdát nézd), hogy Grudennek nagyon összetett a playhívása ami nem kis kihívás egy harcedzett QB-nak is nem hogy a kezdőnek. Nem is szeret "fiatalokkal" dolgozni, az sem véletlen, hogy Mariotat hozta 2. nak, akiről köztudott, hogy a játék iqja elég magas. A b tervében sem hülye qbt keresett ( nyilván amikor lehetett)Hajlok ra hogy letegyem a voksom erre: Derek Carr a legalulertekeltebb QB jelenleg a ligaban. Mindenesetre a folyton felvetodo kerdes, miszerint: "kell-e iranyitot draftolnotok jovore?" szamomra egy amugy sem tul magas pick elpazarlasaval er fel. Carr marmar siman top 10es.Szerencsére most ez nem aktuális kérdés már. Volt időszak amikor többen a lecserélése mellett voltunk, de mivel Gruden, akkor sem húzott QB-t, amikor 1/4-en voltunk, így nagyjából eldőlt, hogy Carr lesz az irányítónk még egy pár évig. Ha a játéka így alakul, akkor nem fogjuk ezt bánni szerintem.
RedFive
Bruce
Surda
criminal lawyer or criminal lawyer?
Én mindig Carr párti voltam, talán néha bizakodóbb is mint kellet volna. Nem azt akarom ezzel mondani, h igazam volt. Olvastam egy könyvben ( Ne csak a labdát nézd), hogy Grudennek nagyon összetett a playhívása ami nem kis kihívás egy harcedzett QB-nak is nem hogy a kezdőnek. Nem is szeret "fiatalokkal" dolgozni, az sem véletlen, hogy Mariotat hozta 2. nak, akiről köztudott, hogy a játék iqja elég magas. A b tervében sem hülye qbt keresett ( nyilván amikor lehetett)Hajlok ra hogy letegyem a voksom erre: Derek Carr a legalulertekeltebb QB jelenleg a ligaban. Mindenesetre a folyton felvetodo kerdes, miszerint: "kell-e iranyitot draftolnotok jovore?" szamomra egy amugy sem tul magas pick elpazarlasaval er fel. Carr marmar siman top 10es.Szerencsére most ez nem aktuális kérdés már. Volt időszak amikor többen a lecserélése mellett voltunk, de mivel Gruden, akkor sem húzott QB-t, amikor 1/4-en voltunk, így nagyjából eldőlt, hogy Carr lesz az irányítónk még egy pár évig. Ha a játéka így alakul, akkor nem fogjuk ezt bánni szerintem.
RedFive
Bruce
Hajlok ra hogy letegyem a voksom erre: Derek Carr a legalulertekeltebb QB jelenleg a ligaban. Mindenesetre a folyton felvetodo kerdes, miszerint: "kell-e iranyitot draftolnotok jovore?" szamomra egy amugy sem tul magas pick elpazarlasaval er fel. Carr marmar siman top 10es.Szerencsére most ez nem aktuális kérdés már. Volt időszak amikor többen a lecserélése mellett voltunk, de mivel Gruden, akkor sem húzott QB-t, amikor 1/4-en voltunk, így nagyjából eldőlt, hogy Carr lesz az irányítónk még egy pár évig. Ha a játéka így alakul, akkor nem fogjuk ezt bánni szerintem.
RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Patrick Mahomes says Raiders are ‘a great football team’
Cle Ferrell and Trent Brown are back at the #Raiders facility today.
— Vic Tafur (@VicTafur) November 26, 2020
Imádom a palit.Majd ha nyerünk egy-két gyűrűt vele. 😊Állítólag nem HoF.Rodney Hudson hasn't allowed a sack since Wk 17 of 2017.
— PFF (@PFF) November 25, 2020
That's 42 straight games 🤯 pic.twitter.com/s1QZyXLKdv
Rolni
Amadeus
Bruce
Vitathatatlan liga No1 C.
7 (hét) darab center van a hall of fame-ben 100 év alatt...Állítólag nem HoF.Rodney Hudson hasn't allowed a sack since Wk 17 of 2017.
Rolni
Amadeus
Hudson kiváló játékos, nálam befért volna az all decade-be is, de a poszton kevés olyan stat van, ami alpján sorrendbe teheted őket, és felvághatnának a helyezésükkel, kb a Pro Bowl (igen tudom, szerintem is el kéne felejteni) és All Pro marad nekik amiket visszavonulásuk után 5 évvel fel tudnak hozni náluk, ezen a téren Hudson teljesítményéhez mérten kriminálisan alulértékelt, ezért szerintem (is) esélytelen a HOF.
Pouncey vagy Mack előbb kerül be. Nem azért mert jobbak, én nem állítok köztük sorrendet, egyszerűen őket nagyobb hype övezi. Szóval olyan nagyon ne hergeld bele magad a HOF dologba, mert könnyen lehet hogy cslódni fogsz. Hudsonnek még nagyon sokáig kéne ilyen színvonalon játszania, hogy észrevegyék őt végre, esetleg a PO-ban is megmutatnia magát.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
Mondjuk Ingold 9. helye is elég meglepő, nincs is annyi FB a ligában 😀 😀Where some #Raiders stand in first Pro Bowl top-10 fan voting that was released today:Abram egyelőre örüljön, hogy kezdő.
RB Josh Jacobs (3rd)
FB Alec Ingold (9th)
TE Darren Waller (2nd)
C Rodney Hudson (5th)
SS Johnathan Abram (8th)
K Daniel Carlson (6th)
Bruce
Amadeus
Where some #Raiders stand in first Pro Bowl top-10 fan voting that was released today:Abram egyelőre örüljön, hogy kezdő.
RB Josh Jacobs (3rd)
FB Alec Ingold (9th)
TE Darren Waller (2nd)
C Rodney Hudson (5th)
SS Johnathan Abram (8th)
K Daniel Carlson (6th)
Bruce
RB Josh Jacobs (3rd)
FB Alec Ingold (9th)
TE Darren Waller (2nd)
C Rodney Hudson (5th)
SS Johnathan Abram (8th)
K Daniel Carlson (6th)
Majd ha lesz egy menő insta profiljaMajd ha nyerünk egy-két gyűrűt vele. 😊Állítólag nem HoF.Rodney Hudson hasn't allowed a sack since Wk 17 of 2017.
Rolni
Amadeus
Bruce
Majd ha nyerünk egy-két gyűrűt vele. 😊Állítólag nem HoF.Rodney Hudson hasn't allowed a sack since Wk 17 of 2017.
Rolni
Amadeus
Állítólag nem HoF.Rodney Hudson hasn't allowed a sack since Wk 17 of 2017.
Rolni
Rodney Hudson hasn't allowed a sack since Wk 17 of 2017.
Viszont azt is gondolom, hogy számunkra ez a meccs a kötelező kategória, szóval nincs pardon, nyerni kell. Akkor is ha van Julio és akkor is ha nincs.
Őszintén én az ilyen meccsektől félek a legjobban, mert szemben a Chiefs elleni meccsel, itt csak nekünk van veszteni valónk.
Egyébként Ferrell és Joyner továbbra is a covid IR listán van, mint ahogyan Brown is. Littleton már aktiválásra került és edzett is a csapattal.
fázom én is Juliotól.Falcons ellen kötelező a győzelem.kicsit trap game ez. Falcons jobb annál, mint a mérlege mutatja, legalábbis nagyobb potenciál van bennük. a támadóegységüknek bizony lehet sikere a Raiders védelem ellen. PFF power rankingjében a Broncos meg a Chargers előtt vannak egyébként.
Nézegettem a statokat, átlagokat kicsit és azt gondolom, hogy amennyiben nincs valami komoly leolvadás aránylag könnyedén hozható a meccs.
Elvileg nem szabadna, hogy gondunk legyen O oldalon és kell tudni haladni az órával illetve folyamatosan a pontokkal is.
Bár védelmi oldalon passzolt yardokat várhatóan erősen nyeljük majd, de elvileg pontok tekintetében kellene tudni őket a mi támadónk alatt tartani.
Julio Jones esetleges kiesése vagy komolyabb sérülés általi akadályoztatása esetén még könnyebb lehet a D feladata, ugyanis a Falcons O gépezet akkor megy igazán, ha Ő van és rendben van.
Rolni
deyell
Falcons ellen kötelező a győzelem.kicsit trap game ez. Falcons jobb annál, mint a mérlege mutatja, legalábbis nagyobb potenciál van bennük. a támadóegységüknek bizony lehet sikere a Raiders védelem ellen. PFF power rankingjében a Broncos meg a Chargers előtt vannak egyébként.
Nézegettem a statokat, átlagokat kicsit és azt gondolom, hogy amennyiben nincs valami komoly leolvadás aránylag könnyedén hozható a meccs.
Elvileg nem szabadna, hogy gondunk legyen O oldalon és kell tudni haladni az órával illetve folyamatosan a pontokkal is.
Bár védelmi oldalon passzolt yardokat várhatóan erősen nyeljük majd, de elvileg pontok tekintetében kellene tudni őket a mi támadónk alatt tartani.
Julio Jones esetleges kiesése vagy komolyabb sérülés általi akadályoztatása esetén még könnyebb lehet a D feladata, ugyanis a Falcons O gépezet akkor megy igazán, ha Ő van és rendben van.
Rolni
choose life
Highest-grade QBs since Week 5:
— PFF (@PFF) November 24, 2020
1. Deshaun Watson - 92.2
2. Patrick Mahomes - 90.6
3. Derek Carr - 86.1 pic.twitter.com/64UoMqakpX
Derek Carr passing in clean pocket:
— PFF Fantasy Football (@PFF_Fantasy) November 25, 2020
◾ 17 TDs
◾ 0 INTs pic.twitter.com/g4bhhoRzr2
Darren Waller receiving:
— PFF Fantasy Football (@PFF_Fantasy) November 25, 2020
🔹 79 targets
🔹 2 drops pic.twitter.com/x4MruKF3XI
#bust