Las Vegas Raiders
Azt olvastam, hogy TBrown és Joyner is aktiválva lett, a 2 non-injury related sztorit is sejtettem, mert nálunk Gore csütörtökönként kap 1 nap pihit. Ill Jacobsról tudom h sérült, többiekről nincs infóm, ezért kérdeztem. 😊Injury report mindig ilyen hosszu nalatok, vagy vmi szerdai elovigyazatossag csak? 😮Igazából két játékos van, aki most csak pihenőnapot kapott. Hudson és Gabe Jackson. 4-en full edzést toltak.
Beki
Szerintem majd a mai edzésen derül ki, hogy kire lehet számítani és kire nem.
Bruce
Injury report mindig ilyen hosszu nalatok, vagy vmi szerdai elovigyazatossag csak? 😮Igazából két játékos van, aki most csak pihenőnapot kapott. Hudson és Gabe Jackson. 4-en full edzést toltak.
Beki
Szerintem majd a mai edzésen derül ki, hogy kire lehet számítani és kire nem.
Ergó még saját kézben a PO, de a Jets ellen indul a menet, azt magabiztosan hozni kell.
Végre nincs senki Covid listán!
Igen @Beki jellemzően hosszú az injury listánk...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
Megy is IR-re#Raiders DT Maliek Collins is currently the NFL's lowest-graded DT, according to Pro Football Focus.
— Marcus Mosher (@Marcus_Mosher) December 1, 2020
He's failed to record a sack this season and he has been the league's worst run defender at DT.
Amadeus
Egy újabb FA gyöngyszem 😀#Raiders DT Maliek Collins is currently the NFL's lowest-graded DT, according to Pro Football Focus.
He's failed to record a sack this season and he has been the league's worst run defender at DT.
Amadeus
#Raiders DT Maliek Collins is currently the NFL's lowest-graded DT, according to Pro Football Focus.
criminal lawyer or criminal lawyer?
Gyerekszületés okozta koncentráciohiány szempontjából ez inkább hátrány.a mai nap fényében annyit tudok hozzátenni, hogy DC legalább nővel csinálja.vagy időzítsék az offseasonra a gyermek érkezését 😀ahhoz a kedves feleségének szezon közben kéne elterelnie Derek figyelmét a fociról...
Bruce
Black_Adder
Amadeus
a mai nap fényében annyit tudok hozzátenni, hogy DC legalább nővel csinálja.vagy időzítsék az offseasonra a gyermek érkezését 😀ahhoz a kedves feleségének szezon közben kéne elterelnie Derek figyelmét a fociról...
Bruce
Black_Adder
Egy-két dugás sztem bele kellene hogy férjen szezon közben is. 🙂vagy időzítsék az offseasonra a gyermek érkezését 😀ahhoz a kedves feleségének szezon közben kéne elterelnie Derek figyelmét a fociról...
Bruce
Black_Adder
vagy időzítsék az offseasonra a gyermek érkezését 😀ahhoz a kedves feleségének szezon közben kéne elterelnie Derek figyelmét a fociról...
Bruce
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
Na nálunk most nem az a kérdés, hogy klasszis csapat vagyunk-e hanem hogy jók vagy kurva szarok. Nyilván a Jets árnyalhatja a képet, szar a merítés de lehet ez a Raiders nagy szerencséje.
Minden meccs más és más. Ne temessük még a srácokat. Jó szar meccs volt de hála az égnek már napok óta vége van. 😊
Reméljük, hogy innentől összekapják magukat ezek a balfasztinok! 😊
Mondjuk ő is elég vallásos. De remélhetőleg ha lesz következő gyereke, akkor már nem fog annyira izgulni, hogy meccset bukjunk rajta vagy időzítsék az offseasonra a gyermek érkezését 😀Derek Carrnak megszületett az első lánya, aki egyben a negyedik csemete a családban. Jó egészséget nekik!Remélem nem Rivers lesz belőle.
Így valamennyire érthető is, hogy nem volt 100%-os a fókusz a meccsen a részéről. Bár profikról van szó, de valahol ők is emberek és én a magam részét tudom elmondani, hogy kurvára nem érdekelt semmi előtte csak hogy rendben legyen minden a szülés körül.
Bruce
Amadeus
Derek Carrnak megszületett az első lánya, aki egyben a negyedik csemete a családban. Jó egészséget nekik!Remélem nem Rivers lesz belőle.
Így valamennyire érthető is, hogy nem volt 100%-os a fókusz a meccsen a részéről. Bár profikról van szó, de valahol ők is emberek és én a magam részét tudom elmondani, hogy kurvára nem érdekelt semmi előtte csak hogy rendben legyen minden a szülés körül.
Bruce
Teljes katasztrófa volt ez a produkció, ezek szerint nem csak szemre, hanem statisztikailag is.Lentről kell elrugaszkodnod, hogy elérd a csúcsot.
Vigasztaljon bennünket, hogy ennél talán már nem lesz rosszabb. 😀
Másik vigasz, hogy Morrow megint jól játszott, most már a Pff is magasra értékelte:
PFF grade: 90.7
Run defense: 73.1
Tackle: 82.4
Pass rush: 79.7
Coverage: 90.4
Snaps: 77
Pressures: 2
Hurry: 1
Hit: 1
Tackles: 9
Stops: 6
Targeted: 5
Reception: 3
Yards: 11
PBU: 1
QB rating allowed: 64.6
Bruce
-
Amadeus Coelho
Vigasztaljon bennünket, hogy ennél talán már nem lesz rosszabb. 😀
Másik vigasz, hogy Morrow megint jól játszott, most már a Pff is magasra értékelte:
PFF grade: 90.7
Run defense: 73.1
Tackle: 82.4
Pass rush: 79.7
Coverage: 90.4
Snaps: 77
Pressures: 2
Hurry: 1
Hit: 1
Tackles: 9
Stops: 6
Targeted: 5
Reception: 3
Yards: 11
PBU: 1
QB rating allowed: 64.6
Azért ez wtf.Ez derék 😀So #Raiders had the worst offensive performance of the year according to @fboutsiders. Even worse than a Broncos team that played without a QB https://t.co/utSxQlY5gN
— Josh Dubow (@JoshDubowAP) November 30, 2020
Amadeus
Bruce
Ez derék 😀So #Raiders had the worst offensive performance of the year according to @fboutsiders. Even worse than a Broncos team that played without a QB https://t.co/utSxQlY5gN
Amadeus
So #Raiders had the worst offensive performance of the year according to @fboutsiders. Even worse than a Broncos team that played without a QB https://t.co/utSxQlY5gN
#Raiders RB Josh Jacobs, whose day was cut short after 10 touches and a fumble, suffered an ankle sprain, source said. He’s having tests this morning, but sounds like it looked worse than it is. Jacobs hasn’t missed a game this season.
— Ian Rapoport (@RapSheet) November 30, 2020
Egy rémálom volt az egész, főleg a KC meccs után. Enerváltak voltunk , nem vettük fel a meccs ütemét, a büntik kizökkentettek. SzSz ne temessük őket. Van egy jó csapatunk aki most Sólyomszarba lépett. Le kell törölni és küzdeni tovább és nem szétesni meg bűnbakot keresni. Mert akkor beváltjuk a rémálmunkat. Sok volt ez az este, qrva sok. De volt 3/13-s szezonunk is. meg 52-0s Rams zakó. Meg én is hisztiztem egy sort, de jó kis csapat ez. Aki kifogott egy horror estét Atlantában. Nézzünk előre, még van esély! A PO-ba ( nem ilyen játékkal az biztos) meg kit érdekel, hogy mi volt.
Mahomes miért nem ejti el a labdát?Ja, hogy mit kell Carr nyakába varrni és mit nem: sackek 4x%-ban fumblet vét. 4x több, mint a ligaátlag.Nem kell engedni sack-elni, ezt tudja Gruden is, azért van túlfizetve a fal, hogy ez minél kevesebbszer forduljon elő. Továbbra is csereemberekből áll a fal, tehát ez benne van.
Amadeus
Meg hát ezen, hogy fumble-t vét, nagyon javítani nem lehet, mert ezt nem lehet gyakorolni nagyon.
Bruce
Csak kérdem.
7.éves irányítóról beszélünk.
Ja, hogy mit kell Carr nyakába varrni és mit nem: sackek 4x%-ban fumblet vét. 4x több, mint a ligaátlag.Nem kell engedni sack-elni, ezt tudja Gruden is, azért van túlfizetve a fal, hogy ez minél kevesebbszer forduljon elő. Továbbra is csereemberekből áll a fal, tehát ez benne van.
Amadeus
Meg hát ezen, hogy fumble-t vét, nagyon javítani nem lehet, mert ezt nem lehet gyakorolni nagyon.