Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 419
Én a fal teljesítményére lennék kíváncsi, mert mintha a pass block jobban ment volna (bár annál csak jobban mehet, mint az utóbbi két meccsen volt), a futás is egy picivel (ez még mindig értékelhetetlen azért)
Bruce
Tipp, de szerintem sokat lendített rajta a playaction, valamint az, hogy többet volt Carr gunban, mint C alatt.
Amadeus
Mondjuk ez meg pont a futójátékot veti vissza, de hát valamit valamiért.
Bruce
annak idénre úgyis kampó.
több mint 4 éve
Nem reméltem ilyen jó játékot. Nagyon rendben volt a brigád fejben.
OL is vállalhatóan játszott és a playcalling meglepően jó volt!

Reméljük Olson és Carr tartja ezt a vonalat, mert üdítő volt látni, hogy nem jött a szokásos konzervatív vonal a vezetés tudatában és nem húztuk magunkra a Denvert.
Play action baromira kellett már, Gruden egyik igazán fejvakarós húzása volt, h ezt nem használtuk, pedig Carr histórikusan jól dolgozik a PA-val. Ruggs, Edwards, Renfrow, Waller és mindkét futó jól dolgozott, még Moreu is villant egyet. Végre jól használtuk Drake-et.
Ne essünk át a ló túloldalára, de tényleg úgy tűnt, h jobb volt így Gruden konzervatizmusa nélkül a képlet.

A D elég harapós volt 😊
Nagyon hasít a DL Crosby vezényletével, egyedül Ferrell-t fáj nézni...
A patchwork CB sor is egész jól helyt állt, bár ahhoz azért nagyon kellett a pass rush is. Safety-k is tették a dolgukat és nagy gond a LB-kkel se volt. Bradley és stábja eddig baromi nagy fogás!

Érdekes lesz látni, hogy fellángolás volt-e ez a mostani vagy esetleg a despota alól felszabaduló gárda kinyílik és tartós előrelépés lesz ebből?!

4-2 és jön az Eagles, akik ellen otthon jó esélyünk lesz, ha fejben egyben marad a gárda.
Rolni
Hurts-t kell megfogni csak a zsebben és akkor nem lesz gond a Phily sem.
több mint 4 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 719 — Salus populi suprema lex esto
Én a fal teljesítményére lennék kíváncsi, mert mintha a pass block jobban ment volna (bár annál csak jobban mehet, mint az utóbbi két meccsen volt), a futás is egy picivel (ez még mindig értékelhetetlen azért)
Bruce
Tipp, de szerintem sokat lendített rajta a playaction, valamint az, hogy többet volt Carr gunban, mint C alatt.
Amadeus
Mondjuk ez meg pont a futójátékot veti vissza, de hát valamit valamiért.
több mint 4 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 230 — Raiders fan
Nem reméltem ilyen jó játékot. Nagyon rendben volt a brigád fejben.
OL is vállalhatóan játszott és a playcalling meglepően jó volt!

Reméljük Olson és Carr tartja ezt a vonalat, mert üdítő volt látni, hogy nem jött a szokásos konzervatív vonal a vezetés tudatában és nem húztuk magunkra a Denvert.
Play action baromira kellett már, Gruden egyik igazán fejvakarós húzása volt, h ezt nem használtuk, pedig Carr histórikusan jól dolgozik a PA-val. Ruggs, Edwards, Renfrow, Waller és mindkét futó jól dolgozott, még Moreu is villant egyet. Végre jól használtuk Drake-et.
Ne essünk át a ló túloldalára, de tényleg úgy tűnt, h jobb volt így Gruden konzervatizmusa nélkül a képlet.

A D elég harapós volt 😊
Nagyon hasít a DL Crosby vezényletével, egyedül Ferrell-t fáj nézni...
A patchwork CB sor is egész jól helyt állt, bár ahhoz azért nagyon kellett a pass rush is. Safety-k is tették a dolgukat és nagy gond a LB-kkel se volt. Bradley és stábja eddig baromi nagy fogás!

Érdekes lesz látni, hogy fellángolás volt-e ez a mostani vagy esetleg a despota alól felszabaduló gárda kinyílik és tartós előrelépés lesz ebből?!

4-2 és jön az Eagles, akik ellen otthon jó esélyünk lesz, ha fejben egyben marad a gárda.

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 4 éve
Bruce
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 084
“Oly really just made everything a little simpler,” Drake said. “We didn’t come into this week with a lot, a lot of dropbacks and different things like that. He reduced the amount of things that we had to worry about and play ball.

“Coach Gruden called his plays how he wants, and Oly calls him how he wants,” Ruggs said. “All we do is we line up and run them, and Derek has the green light to change any play if he doesn’t like it.”
Amadeus
Érezhető volt, hogy Gruden nagyon rövid pórázon tartotta, gyakorlatilag előre meghatározott volt az olvasási sorrendje is: Waller, Renfrow, Jacobs, Ruggs/mélységi célpont, vagy checkdown.

Egyébként pont a mostani évben már relatíve többet RPO-zott, ami tök jól ment neki, szerintem Gru is kezdte elhinni, hogy a csávó nem hülye, csak nem tudom, hogy miért kellett neki ennyi idő a bizalomhoz.
több mint 4 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 322
Solomon Thomas csak szerintem lett kurva jó igazolás?
Amadeus
Nem, mert szerintem is.
És Ferrell is jó volt.
Meg úgy egyben, főleg azokhoz a performanceokhoz képest, amikhez szokva voltunk.

Szerkesztette: Surda
több mint 4 éve
Amadeus
Vannak jó meccsei, de azért néha el-el tűnik.
több mint 4 éve
több mint 4 éve
“Oly really just made everything a little simpler,” Drake said. “We didn’t come into this week with a lot, a lot of dropbacks and different things like that. He reduced the amount of things that we had to worry about and play ball.

“Coach Gruden called his plays how he wants, and Oly calls him how he wants,” Ruggs said. “All we do is we line up and run them, and Derek has the green light to change any play if he doesn’t like it.”
több mint 4 éve
Csak a rövidítettet néztem meg - asszonnyal voltam, reggel meg tárgyalás 8:30-kor - de kifejezetten tetszett, amit láttam. Találóan azt írta valaki kint, hogy Gruden playbookját kinyitottuk, most hogy Gruden elment a konzervatív playcalljaival.

Kíváncsi vagyok, hogy Olson mennyit vesz elő abból, amit McVay mellett látott. Drake nagyon komoly fegyver lehet a szezon hátralévő részében.
több mint 4 éve
Jimmy Durkin
@Jimmy_Durkin
The Raiders had only used play action on 11.5 percent of their dropbacks in the first five games. They doubled that up to 24.1 percent Sunday.

@VicTafur
on how Greg Olson and Derek Carr got the Raiders offense back on track.
több mint 4 éve
@deyell, a múlt héten a nagy Gruden botrányban elmaradtak a pff osztályzatok, majd a mostanival együtt kitennéd.

Crosby megint jól nyomta és végre sack-jei is voltak. 😊
több mint 4 éve
Fun fact: Johnathan Abram now has more career interceptions than Jamal Adams
több mint 4 éve
Gruden who??

több mint 4 éve
TST Las Vegas Raiders 1 483 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Buldózer! 🙂

Szerkesztette: TST
több mint 4 éve
Na ez egy lélekgyógyító W volt.
Összeàlltunk és nem szétestünk.

Szerkesztette: Surda
több mint 4 éve
Elment egy legendás Raider
RIP OAK TOWN PIRATE 🖤

youtu.be/9kw5-NIgnWw
több mint 4 éve
The league knew about the Jon Gruden emails no later than June 2021; by waiting to bring the situation to a head in early October, the NFL undermined the Raiders' competitive interests and compromised the integrity of the entire season.
Rolni
ez kinek állt érdekében? ki járt vele jól.
Surda
Hát ugye van aki azt mondja, hogy a szezonunkat akarták megfúrni és bőven Mark Davis ellen megy ez az egész és Gruden elkaszálása akkor szólt volna csak Grudennek, ha már nyáron kinyomják ezeket. Aztán mondogatják, hogy Smith újraválasztását is meg akarták tolni a rasszista vonallal.
Amúgy az is érdekes és nem hinném, h véletlen miszerint Al Davis halálának 10. évfordulóján robbant a bomba...

Mark kapcsán olyat lehet olvasni, h többeknek nem tetszik, h Vegas-ba bejutott és a szerencsejátékon nagyobbat mehet így, mint a többiek. Hát ezt se igazán tudjuk innen megítélni...

Ami tuti, h Gruden hülye volt és egy pöcs, de a liga igen gusztustalan módon járt el az ügyben. Most meg meglátjuk a hátralévő meccseken mennyire volt Ő jó edző...

több mint 4 éve
The league knew about the Jon Gruden emails no later than June 2021; by waiting to bring the situation to a head in early October, the NFL undermined the Raiders' competitive interests and compromised the integrity of the entire season.
Rolni
ez kinek állt érdekében? ki járt vele jól.
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Összeesküvés elmélet ON
 profootballtalk.nbcsports.com/2021/10/16/why-did-the-jon-gruden-situation-come-to-a-head-when-it-did/
több mint 4 éve
 raiderswire.usatoday.com/2021/10/16/raiders-rb-josh-jacobs-ranks-among-league-worst-in-yards-per-carry/
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 509 — The only discipline that lasts, is self discipline
amúgy vasárnap meccs van
Amadeus
Hogyhogy a főni van kint képnek?

Már nem azért, nagyon sármos úriember, csak meglepett. 😊
roberto23
Eleget váltogattam már, akartam némi állandóságot.
Amadeus
És amúgy is, szereti a focit.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)