Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Nem tudom, hogy jött-e ide azóta megfejtés (a maradék 4 oldalt nem nézem át), de ügyes kereséssel elég érdekes dolgok találhatók a kisasszonyrólKárpótlásként követelem a cheerleaderek topless képeinek nyilvánosságra hozatalát!!!!!kapás bogi képeivel együtt.
TST
kurva kemény sztori ez, részvét
briareos

több mint 4 éve
Érdekes lesz látni mennyi fókuszált vagy éppen szétesett a csapat.Meg, hogy tökösebb lesz-e a playcalling?!
Szerintem Carr és Olson csak nyerni tud, ha tökösen nyomják
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 4 éve
Ezt kurva nehéz innen megmondani. Ugyanúgy okozhat egy hatalmas pluszt a fejekben és össze is zavarhatja a csapatot. Sőt valakire lehet pozitív hatással lesz, valakire pedig negatívval aztán hogy ebből a csapat hogy jön ki, az csak a meccsen derül ki. Olsen lesz a playcaller, ami Carr-nak azért adhat némi pluszt és talán ez a legfontosabb. A védelem ha a baszós formáját veszi elő, akkor akár győzhetünk is, de az O fal pusztulat gyenge továbbra is Gruden ide vagy oda.
több mint 4 éve
Na kikapunk a lesajnált Denvertől? Vagy felmossuk velük a stadiont?Megbasszuk őket, mint Bruce Allen a washingtoni cheerleadereket.
Pari
több mint 4 éve
Az EA sports kiveszi a MAdden-bol Grudent. Ez tenyleg utopisztikus mar. A szekta eltorli a multat is.Nekem mostanában az tetszett a legjobban, ahogy már a Joe Gibbs-féle Redskinsre is úgy hivatkoztak egy múlt vasárnapi közvetítésben, hogy "Washington Football Team"
-Jon Gruden?
-Sosem hallottunk rola.
sztalin csinalta ezt trockijjal:
undisputedly
több mint 4 éve
Sztalin csinalta ezt TrockijjalNemcsak vele. Volt olyan fotó, Amin 20 évvel késõbb vagy 5en maradtak 10bõl.
undisputedly
Azt mondta Lenin feleségének, ha nem fejezi abba a túlzott gyászolást ország világ elött, akkor vki más lesz Lenin özvegye.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Az EA sports kiveszi a MAdden-bol Grudent. Ez tenyleg utopisztikus mar. A szekta eltorli a multat is.hulk hogan-t is kivették anno
-Jon Gruden?
-Sosem hallottunk rola.
www.theverge.com/22725337/ea-removing-former-raiders-coach-jon-gruden-from-madden-email-scandal
undisputedly
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Sokkal szarabb lenne!Paranoia vagy valóság:nincs rá garancia, hogy jobb tulaj jön, de sokkal szarabb nem lehet...
Plenty of people around Raiders owner Mark Davis believe that the NFL is trying to find a way to get rid of him … and they have told Davis that.
Rolni
Levi
Al - Mark Raiders history
Minden más már egy teljesen új történet.
Így is van identitás gondunk LVal
több mint 4 éve
Az EA sports kiveszi a MAdden-bol Grudent. Ez tenyleg utopisztikus mar. A szekta eltorli a multat is.Mire nem jó a reddit:
-Jon Gruden?
-Sosem hallottunk rola.
www.theverge.com/22725337/ea-removing-former-raiders-coach-jon-gruden-from-madden-email-scandal
undisputedly
www.reddit.com/r/Madden/comments/hf0c2b/ea_madden_celebrate_a_racist_player_and_include/
Itt nem zavarta őket a rasszizmus, mert őket promózta...
több mint 4 éve
Az EA sports kiveszi a MAdden-bol Grudent. Ez tenyleg utopisztikus mar. A szekta eltorli a multat is. -Jon Gruden?
-Sosem hallottunk rola.
több mint 4 éve
"Ez tök jó, csak semmi értelme 😄
While his comments on Gruden were short, Davis did reveal that general manager Mike Mayock will have 51 percent of decision-making power on personnel moves moving forward, while interim coach Rich Bisaccia will have 49 percent. Gruden held 51 percent of decision-making power to Mayock's 49 percent during his three-plus years as the Raiders' coach."
Amadeus
Lehet hívni 51-49-nek, de igazából két beleszóló esetén ez valójában 100-0. Ha mindketten ugyanazt mondják, fasza, ha meg egyik át mond, a másik meg bét, akkor meg az lesz, amit az 51-es akar 🙂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
"While his comments on Gruden were short, Davis did reveal that general manager Mike Mayock will have 51 percent of decision-making power on personnel moves moving forward, while interim coach Rich Bisaccia will have 49 percent. Gruden held 51 percent of decision-making power to Mayock's 49 percent during his three-plus years as the Raiders' coach."
több mint 4 éve
Én ezt el tudom fogadni. Nem zavar ha más jobb véleménnyel van róla. Ettől függetlenül szerintem nem jó tulaj és Gruden szerződtetése eleve szar döntés volt.Kicsit indokolatlan a fika.Paranoia vagy valóság:nincs rá garancia, hogy jobb tulaj jön, de sokkal szarabb nem lehet...
Plenty of people around Raiders owner Mark Davis believe that the NFL is trying to find a way to get rid of him … and they have told Davis that.
Rolni
Levi
Lebizniszelte a Vegast Jerry Jones gyámsága alatt, a franchise többet ér cashben, mint bármikor korábban, legmodernebb infrastruktúra, stb. 30 évet léptünk előre a költözéssel mindenben. Én még emlékszem a régi képekre, ahol Tuck és Woodley a pókhálós, rozsdás szarokkal edzettek és még ki is tettük a honlapra.
A Gruden dologban pedig az értékelendő MD javára, hogy tényleg beleállt a proejctbe és nem rúgta ki 1-2 év után, értsd: stabilitást mutatott.
Nem tökéletes owner, messze nem. De nem is legrosszabb.
Amadeus
több mint 4 éve
Kicsit indokolatlan a fika.Paranoia vagy valóság:nincs rá garancia, hogy jobb tulaj jön, de sokkal szarabb nem lehet...
Rolni
Levi
Lebizniszelte a Vegast Jerry Jones gyámsága alatt, a franchise többet ér cashben, mint bármikor korábban, legmodernebb infrastruktúra, stb. 30 évet léptünk előre a költözéssel mindenben. Én még emlékszem a régi képekre, ahol Tuck és Woodley a pókhálós, rozsdás szarokkal edzettek és még ki is tettük a honlapra.
A Gruden dologban pedig az értékelendő MD javára, hogy tényleg beleállt a proejctbe és nem rúgta ki 1-2 év után, értsd: stabilitást mutatott.
Nem tökéletes owner, messze nem. De nem is legrosszabb.
több mint 4 éve
Paranoia vagy valóság:nincs rá garancia, hogy jobb tulaj jön, de sokkal szarabb nem lehet...
Rolni
több mint 4 éve
Amúgy arra kíváncsi leszek, hogy ez az egész most a béka segge alá taszítja a csapatot vagy felszívják magukat és mindenki buldózer lesz. Reméljük az utóbbi.
több mint 4 éve
Paranoia vagy valóság:Plenty of people around Raiders owner Mark Davis believe that the NFL is trying to find a way to get rid of him … and they have told Davis that.
több mint 4 éve
Kíváncsi leszek mikor húzza meg Mayock vagy Bisaccia az Andre James padra ültetést. Nem létezik, hogy nem látják mennyire borzalmasan játszik...
több mint 4 éve
Raiders’ DE Carl Nassib requested and was granted a personal day today because he has “a lot to process” in the wake of Jon Gruden’s email situation, per GM Mike Mayock.
több mint 4 éve
Nem úgy van h ami Vegasban történik, az Vegasban is marad?
több mint 4 éve
Nem bírom őket túlzottan, de ez ül szerintemyoutu.be/mMq0coyeGPk
több mint 4 éve
Azért erre nem tennék nagy összeget 😊Lehet, hogy holnap után black friday (érted black) alkalmából lemond 25 vezetőedző, és 32GM a madarék 6 vezetőedző akkor még asszisztens (vagy az se) volt + Urban Meyer, meg már kipontozódott. 😊Nálunk minden zsír és tiszta, Gruden viszont egy szemétlada, szerencse hogy minden tisztázódott.úgy hogy most vizsgálják a washingtont toxic workplace miattazert mentek Vegasba mert Davis jatekfuggo, most meg szepen elverte Gruden szerzodesere valot is ezert alavagott.Ha valaki alá tett az Roger Goodell , nekem gyanús , hogy pont akkor derülnek ki dolgok amikor a Raidersnek jól megy. Nem tudom , hogy 10 évvel ezelőtti emailek , hogy kerülnek ki egy munkahelyi szerverről….. Sok kérdést felvett ez még.
szegeny AB penzet verte el a leghamarabb itt a piros hol a pirosban.
mayet
KeyG
Negritis
🙂😊😉
warr_b
Helmut Zimmer

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Lehet, hogy holnap után black friday (érted black) alkalmából lemond 25 vezetőedző, és 32GM a madarék 6 vezetőedző akkor még asszisztens (vagy az se) volt + Urban Meyer, meg már kipontozódott. 😊Nálunk minden zsír és tiszta, Gruden viszont egy szemétlada, szerencse hogy minden tisztázódott.úgy hogy most vizsgálják a washingtont toxic workplace miattazert mentek Vegasba mert Davis jatekfuggo, most meg szepen elverte Gruden szerzodesere valot is ezert alavagott.Ha valaki alá tett az Roger Goodell , nekem gyanús , hogy pont akkor derülnek ki dolgok amikor a Raidersnek jól megy. Nem tudom , hogy 10 évvel ezelőtti emailek , hogy kerülnek ki egy munkahelyi szerverről….. Sok kérdést felvett ez még.
szegeny AB penzet verte el a leghamarabb itt a piros hol a pirosban.
mayet
KeyG
Negritis
🙂😊😉
warr_b