Las Vegas Raiders
Fura, de kicsit már azt mondom ne siessen Brown vissza és nézzük meg mit tud Parker...Köszi, kicsit mintha tényleg látszana a javulás. Sőt ha majd a posztja is állandó lesz, akkor talán még jobb lehet.Szerintetek Parker hosszú távon megoldás lehet RT poszton?i.imgur.com/JkQm0ne.jpg
Brown ha visszatér, jövőre sztem cut lesz akárhogyan is játszik. De az utóbbi két héten Parker már nem tűnt egyáltalán világtalannak. A Pff értékeléseit nem tudom, de szemre biztos hogy jobban teljesített.
Bruce
deyell
Bruce
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
Köszi, kicsit mintha tényleg látszana a javulás. Sőt ha majd a posztja is állandó lesz, akkor talán még jobb lehet.Szerintetek Parker hosszú távon megoldás lehet RT poszton?i.imgur.com/JkQm0ne.jpg
Brown ha visszatér, jövőre sztem cut lesz akárhogyan is játszik. De az utóbbi két héten Parker már nem tűnt egyáltalán világtalannak. A Pff értékeléseit nem tudom, de szemre biztos hogy jobban teljesített.
Bruce
deyell
Szerintetek Parker hosszú távon megoldás lehet RT poszton?i.imgur.com/JkQm0ne.jpg
Bruce
choose life
Vic Beasley és Tak McKinley is érkezett.Nagy a baj...
Amadeus
Tak oaklandi gyerek, sza lehet felpörög, ha a kedvenc? csapatánál játszhat, illetve Ő legalább hozza az Atlanta playbookot...
Vic ugye most a Titanstól lett kivágva, lehet már a PO-ra készül a stáb és a Titans playbook azért kellett...Amúgy Ő Ps-re került.
Tak amúgy Mike-nál 2017-ben a #4 edge player volt, gondolom ez segít ilyenkor...
Nagyot bukni nem lehet velük, gondolom repülnek egyből, ha nem dolgoznak vagy nem teljesítenek.
Közben Richie műtéten esett át, nem tér már vissza. Ha Good tolja így tovább simán lehet szerintem, hogy már nem is látjuk majd Inkognitót, hanem helyére visszahozzuk Good-ot.
Richie után nincs DM és Good szerintem max annyival megelégszik, mint amit R kapott volna (6,35).
Vic Beasley és Tak McKinley is érkezett.McKinley Ravens úgy tudom
Amadeus
Vic Beasley és Tak McKinley is érkezett.mindkettő a Falcons játékosa volt. nem azért?
Amadeus
Incognito közben out for the season.
choose life
Vic Beasley és Tak McKinley is érkezett.
Amadeus
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
criminal lawyer or criminal lawyer?
PFF's Highest-Graded Passers (Week 11)
— Scott Barrett (@ScottBarrettDFB) November 23, 2020
1 Derek Carr (96.0)*
2 Deshaun Watson (93.5)
3 Russ Wilson (90.9)
4 Philip Rivers (86.6)
5 Pat Mahomes (83.0)
6 Taysom Hill (81.1)**
* Highest grade by any QB this season. 2nd-closest was Aaron Rodgers in Week 1 (94.6)
** 1st career start
#Raiders have allowed 0 sacks and 1 QB hit combined the past 2 weeks
— Josh Dubow (@JoshDubowAP) November 23, 2020
#Raiders had 21 total pressures, 5 hits, 16 hurries, no batted passes, no sacks, according to PFF.
— Anthony Galaviz (@agalaviz_TheBee) November 23, 2020
Pressures: Crosby 4, Smith 4, Nassib 3, Kwiatkoski 3, Key 2, Colins 2, Irving, Wilber, Heath
Hurries: Nassib 3, Smith 3, Collins 2, Kwiatkoski 2, Key 2, Crosby 2, Irving, Wilber
The five quarterback hits by the #Raiders were by Maxx Crosby (2), Nick Kwiatkoski, Jeff Heath and Chris Smith.
— Anthony Galaviz (@agalaviz_TheBee) November 23, 2020
Per @edjsports, Gruden's decision to punt on fourth-and-4 from #Raiders own 38 with a 24-21 lead in 4th quarter was 2nd worst coaching decision of the week.
— Josh Dubow (@JoshDubowAP) November 23, 2020
Volt ott meg egy mondat. "Az kemeny lesz." Szoval en egyetertek veled. 😊Már csak 52 emberre vagyunk tőleVégre jó a Raiders, érdekesek, izgalmasak a csoportrangadók! Csak így tovább!Lock kore kell meg vmi mukodo csapatot tenni
KoporShow
ulpianus
Black_Adder
Állat vagyok, ami enni kér...
Már csak 52 emberre vagyunk tőleVégre jó a Raiders, érdekesek, izgalmasak a csoportrangadók! Csak így tovább!Lock kore kell meg vmi mukodo csapatot tenni
KoporShow
ulpianus
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
Végre jó a Raiders, érdekesek, izgalmasak a csoportrangadók! Csak így tovább!Oda-vissza adtak a TDket, nagyon izgalmas, jo meccs volt. A multkori is.
KoporShow
Lock kore kell meg vmi mukodo csapatot tenni. Az kemeny lesz. De Herbert szarnyal, es nekik vedelmuk is van. Evekig marha jo meccsekket nezhetunk, En nagyon elvezem.
Állat vagyok, ami enni kér...
Jamal Adams aranyfokozat!!!Oh man... Johnathan Abram.... dude. pic.twitter.com/KjwprAMnjS
— Marcus Mosher (@Marcus_Mosher) November 23, 2020
Istenem...
Amadeus
Abram mellett Nassib is elbaszta.Oh man... Johnathan Abram.... dude. pic.twitter.com/KjwprAMnjS
Istenem...
Amadeus
choose life
Oh man... Johnathan Abram.... dude. pic.twitter.com/KjwprAMnjS
Istenem...
Azért szomorú, mert az első meccsen remek volt a dt spy. Nem tudom miért kellett vàltani...Amúgy a Kelce game winning td-nél csak én nem értem, hogy miért befele irányult a passrush ahelyett, hogy ne tudjon kimozogni Mahomes és, hogy a deep safety merre volt a zonából?Egész meccsen ezt tolták...edgről mentünk inside pressure-ra, aztán CEH futott szépen kívül vagy Mahomes simán kimozgott a zsebből...Az ilyenek miatt mondom, hogy PG muszáj, hogy takarodjon szezon után esetleges PO-tól függetlenül...
Amadeus
Az az utolsó play meg főleg Abramé volt, bár Kwia se tudom mit csinált...aztán lehet övé volt az a zóna, csak akkor még érthetetlenebb Abram hogy a francba merte ott hagyni a deep zónát...
Rolni
Amúgy a Kelce game winning td-nél csak én nem értem, hogy miért befele irányult a passrush ahelyett, hogy ne tudjon kimozogni Mahomes és, hogy a deep safety merre volt a zonából?Egész meccsen ezt tolták...edgről mentünk inside pressure-ra, aztán CEH futott szépen kívül vagy Mahomes simán kimozgott a zsebből...Az ilyenek miatt mondom, hogy PG muszáj, hogy takarodjon szezon után esetleges PO-tól függetlenül...
Amadeus
Az az utolsó play meg főleg Abramé volt, bár Kwia se tudom mit csinált...aztán lehet övé volt az a zóna, csak akkor még érthetetlenebb Abram hogy a francba merte ott hagyni a deep zónát...
A másik kulcs az volt amikor TD helyett csak FG lett. Ha az TD akkor hosszabbítás van a végén.
Mindegy amúgy sztem nagyon jól jatszottunk. Lehet erre építeni na!
Azt hittem sokkal rosszabb lesz a védelem. Abram meg majd szép lassan belejön. Túl forrófejű, majd megnyugszik. A PO-ra álljon minden össze. Jó ez a csapat. Azért jobban állunk mint hittük a szezon elején. Hála az égnek kellemetlen ellenfél a Raiders ennek a KC-nek. Király! Ez us 1 cél volt idénre. Sikerült.
Nagyon kell most a fókusz! Lehet építeni erre a Chiefs elleni produkcióra, főleg mentálisan, de ezerrel kell dolgozni és alázatosan kell minden meccshez hozzáállni.
A Falcons és a Jets elleni meccsek jók lehetnének arra is, hogy Ruggs és Edwards kicsit jobban bekapcsolódjon a játékba, mert azért Nelly nem tud kibújni a bőréből és egyre több a dropja...
Meg is néztem közben gyorsan.
1. Második negyed 1:38-cal a vége előtt, az ellenfél 44 yardosán voltunk 2&5 szituáció. Carr kicsit alacsonyabb, de bőven elkapható passz Agholornak. Kb 12-13 yardos elkapás lehetett volna belőle.
2. Negyedik negyed 11:53-mal a vége előtt, a saját 38 yardoson 3&4-re egy elég pontosnak tűnő passz Agholor felé, ami kb 40 yardos lehetett volna ha megvan.
3. Negyedik negyed 5:16, saját 30-asról, 2&5-re egy 20 yardos passz Ingoldnak
4. Negyedik negyed 2:26, ellenfél 26 yard-osáról 1&10-re rövid passz Ingoldnak, amivel kb 4 yardot tett volna meg (bár nála nem lehet tudni)
75 yard körüli yardmennyiség. Mondjuk ebből a két Agholor drop (főként a második) volt a nagyon rossz, mert utána vissza kellett adnunk a labdát. Ingold hibái nem voltak végzetesek.
Ha még ideveszem az elején Edwards célterületen nem megfogott labdáját (tudom, az azért nem volt drop), akkor ezek a dropok a mérkőzésbe kerültek nekünk.
Ami engem zavar, hogy egy pontszerzésnyi előnyben már ráülünk az eredményre és futtatjuk az órát konzervatív hívásokkal, viszont a védelmünk ismeretében ez nem csak a Chiefs ellen lesz kevés.