Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 4 éve
twitter.com/Julioqu16362581/status/1253407409424314368?s=20Biztos, hogy egy 2 ember/account által követett emberke legit forrás?
BRUUUUUUUUUUUUUUUUUCEEEEEEEEEE
Amadeus
több mint 4 éve
Levi
597
twitter.com/Julioqu16362581/status/1253407409424314368?s=20na így már azért más a szitu 😀
BRUUUUUUUUUUUUUUUUUCEEEEEEEEEE
Amadeus
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
twitter.com/Julioqu16362581/status/1253407409424314368?s=20BRUUUUUUUUUUUUUUUUUCEEEEEEEEEE
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Tavaly Crosby jobb számokat hozott mint ő és amúgy sincs elég pénz a sapka alatt.Ha egy csapat nagyon akar valakit, bármikor tud ennek megfelelő cap spacet teremteni. 😉
Levi
több mint 4 éve
Levi
597
Tavaly Crosby jobb számokat hozott mint ő és amúgy sincs elég pénz a sapka alatt.A tieteken. 😊 És nekünk elég az utolsó pillanatban bevinni a TD-t, mint az utolsó oaklandi Raiders meccsen(too soon?). 😊kinek az 1 yardosán?Update Ngakoue ügyben:Az én Jagses forrásaim mást mondanak.. Konkrétan az 1 yardos vonalon van a csere. 😉
Volt tárgyalás a Jax FO-val. Nem lesz belátható időn belül trade. Ennek az az oka, hogy olyan fizetési igénye van, főleg a garantált tartalmat nézve a játékosnak, amire azt mondtuk, hogy nem köszi.
Amadeus
iktriad
Levi
Én egyébként a helyetekben kurvára örülnék Ngakoure esetleges érkezésének akár egy 1. kör árán is. Egy sack és turnover gyár, mióta az NFL-ben van. 2018-ban a harmadik legtöbb QB hitje volt Donald és Cox után. A sackkel nem éri be, mindig igyekszik turnovert is szerezi. Ha valakinek a leggyengébb évében 8 sackje van, 39,5 sackjével konkrétan 2. a Jags sack örökranglistán, mindezt 4 év alatt hozta össze. És még csak idén 25 éves. Ne mondjátok, hogy ez nem ér meg egy első kört? Volt itt már nála ezerszer rosszabb 1. körös (sőt 1/1-es) pick is. Ráadásul 1 meccset hagyott ki négy év alatt, munkamániás, rendszeresen fejleszti magát. Nem balhés, csak le kéne szoknia a twitterről(igaz a vitája velünk személyes jellegű, és mentségére szóljon, nem ő kezdte, #KösziCoughlin), de ha eljöhet tőlünk és kap itt mondjuk évi 18-20 milliót, akkor szerintem nem kell miatta aggódni, hogy hirtelen elfelejt jól játszani. Szerinte konkrétan extra motivált lesz, ha elkerülhet tőlünk. És vele Mayock is helyre hozhatná azt a hibát, hogy nem vitte Josh Allent tavaly 1/4-re.
iktriad
Szerkesztette: Levi
több mint 4 éve
Szerintem se.*nem fog megtörténni.A tieteken. 😊 És nekünk elég az utolsó pillanatban bevinni a TD-t, mint az utolsó oaklandi Raiders meccsen(too soon?). 😊kinek az 1 yardosán?Update Ngakoue ügyben:Az én Jagses forrásaim mást mondanak.. Konkrétan az 1 yardos vonalon van a csere. 😉
Volt tárgyalás a Jax FO-val. Nem lesz belátható időn belül trade. Ennek az az oka, hogy olyan fizetési igénye van, főleg a garantált tartalmat nézve a játékosnak, amire azt mondtuk, hogy nem köszi.
Amadeus
iktriad
Levi
Én egyébként a helyetekben kurvára örülnék Ngakoure esetleges érkezésének akár egy 1. kör árán is. Egy sack és turnover gyár, mióta az NFL-ben van. 2018-ban a harmadik legtöbb QB hitje volt Donald és Cox után. A sackkel nem éri be, mindig igyekszik turnovert is szerezi. Ha valakinek a leggyengébb évében 8 sackje van, 39,5 sackjével konkrétan 2. a Jags sack örökranglistán, mindezt 4 év alatt hozta össze. És még csak idén 25 éves. Ne mondjátok, hogy ez nem ér meg egy első kört? Volt itt már nála ezerszer rosszabb 1. körös (sőt 1/1-es) pick is. Ráadásul 1 meccset hagyott ki négy év alatt, munkamániás, rendszeresen fejleszti magát. Nem balhés, csak le kéne szoknia a twitterről(igaz a vitája velünk személyes jellegű, és mentségére szóljon, nem ő kezdte, #KösziCoughlin), de ha eljöhet tőlünk és kap itt mondjuk évi 18-20 milliót, akkor szerintem nem kell miatta aggódni, hogy hirtelen elfelejt jól játszani. Szerinte konkrétan extra motivált lesz, ha elkerülhet tőlünk. És vele Mayock is helyre hozhatná azt a hibát, hogy nem vitte Josh Allent tavaly 1/4-re.
iktriad
Amadeus
*😉
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
nem fog megtörténni.A tieteken. 😊 És nekünk elég az utolsó pillanatban bevinni a TD-t, mint az utolsó oaklandi Raiders meccsen(too soon?). 😊kinek az 1 yardosán?Update Ngakoue ügyben:Az én Jagses forrásaim mást mondanak.. Konkrétan az 1 yardos vonalon van a csere. 😉
Amadeus
iktriad
Levi
iktriad
több mint 4 éve
A tieteken. 😊 És nekünk elég az utolsó pillanatban bevinni a TD-t, mint az utolsó oaklandi Raiders meccsen(too soon?). 😊kinek az 1 yardosán?Update Ngakoue ügyben:Az én Jagses forrásaim mást mondanak.. Konkrétan az 1 yardos vonalon van a csere. 😉
Amadeus
iktriad
Levi
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Levi
597
kinek az 1 yardosán?Update Ngakoue ügyben:Az én Jagses forrásaim mást mondanak.. Konkrétan az 1 yardos vonalon van a csere. 😉
Amadeus
iktriad
több mint 4 éve
Update Ngakoue ügyben:Az én Jagses forrásaim mást mondanak.. Konkrétan az 1 yardos vonalon van a csere. 😉
Amadeus
több mint 4 éve
www.silverandblackpride.com/2020/4/23/21232317/raiders-mock-draft-2-round-nfl-tradesHmm, ennek még örülnék is.
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
Egyre több helyen hozzák, hogy tárgyalunk a Jags-el...Nem tudom, hogy csak egymást hülyítik a médiumok vagy tényleg komoly a téma...Azt tartom irányadónak, amit a pft-től idéztem. Nem hiszem, hogy a ma éjjelig ebből lesz valami.
Nagyon meglepne az egyszer biztos...
Rolni
A komolyabb insiderek is azt erősítik meg.
Szerkesztette: Amadeus the Young
több mint 4 éve
Egyre több helyen hozzák, hogy tárgyalunk a Jags-el...Nem tudom, hogy csak egymást hülyítik a médiumok vagy tényleg komoly a téma...Nagyon meglepne az egyszer biztos...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
Update Ngakoue ügyben:Volt tárgyalás a Jax FO-val. Nem lesz belátható időn belül trade. Ennek az az oka, hogy olyan fizetési igénye van, főleg a garantált tartalmat nézve a játékosnak, amire azt mondtuk, hogy nem köszi.
több mint 4 éve
Jake Fromm? Mi a faszomnak?
Amadeus
ABC
Anybody but Carr.
Amadeus
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
Matt Miller is lehozta a 7 körös mockjátJake Fromm? Mi a faszomnak?
bleacherreport.com/articles/2887110-2020-nfl-mock-draft-matt-millers-final-7-round-predictions
12. WR CeeDee Lamb, Oklahoma
19. CB Trevon Diggs, Alabama
80. QB Jake Fromm, Georgia
81. (via CHI): IOL John Simpson, Clemson
91. (via SEA): IDL James Lynch, Baylor
121. S Kenny Robinson, XFL
159. LB Markus Bailey, Purdue
eleje és a vége jó lenne, a harmadik körös választások nem különösebben.
d3Y
több mint 4 éve
deyell
11 702
Matt Miller is lehozta a 7 körös mockjátbleacherreport.com/articles/2887110-2020-nfl-mock-draft-matt-millers-final-7-round-predictions
12. WR CeeDee Lamb, Oklahoma
19. CB Trevon Diggs, Alabama
80. QB Jake Fromm, Georgia
81. (via CHI): IOL John Simpson, Clemson
91. (via SEA): IDL James Lynch, Baylor
121. S Kenny Robinson, XFL
159. LB Markus Bailey, Purdue
eleje és a vége jó lenne, a harmadik körös választások nem különösebben.
choose life
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
ABCamúgy én ezt az ajánlatot tenném:Istenem 😀 Még szerencse hogy nem te vagy az ajánlattevő 😀
Carr + 1/19
Ngakoue + 2. kör
Amadeus
Bruce
Anybody but Carr.
több mint 4 éve
amúgy én ezt az ajánlatot tenném:Istenem 😀 Még szerencse hogy nem te vagy az ajánlattevő 😀
Carr + 1/19
Ngakoue + 2. kör
Amadeus
több mint 4 éve
Ngakoue azért nem one year wonder.Pontosan. Giga pénzt szeretne, mi meg nem hinném, hogy azt adni szeretnénk neki. Ezt én abszolút smoke-nak érzem, gondolom ügynöke próbál kétségbeesetten vkit megugrasztani a draft előtt.
Nagyon stabilan generál pressure-t (mondjuk tény és való h egy tehetséges védőfal tagja volt).
Liga jobbik felébe tartozó RDE ő egyértelműen, inkább cap szempontból tartom valószínűtlennek h idecserélik.
empty taxi
Ferrell szerintem alapköve Grudock stratégiájának, nem adják fel a projektet. Nem 10+ sackes pass rushernek hozták, hanem stabil all down játékosnak, kapitánynak, öltözői ragacsnak, a kívánt szellemiség megtestesítőjének.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 4 éve
Ngakoue azért nem one year wonder.Nagyon stabilan generál pressure-t (mondjuk tény és való h egy tehetséges védőfal tagja volt).
Liga jobbik felébe tartozó RDE ő egyértelműen, inkább cap szempontból tartom valószínűtlennek h idecserélik.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
amúgy én ezt az ajánlatot tenném:Carr + 1/19
Ngakoue + 2. kör
több mint 4 éve
Én sem Mims-nek, sem Ngakoue-nak nem örülnék.Előbb tiszta DHB, utóbbi meg max 5 kör vagy alattiért...
Top 3 WR-ból, ha egyet hozunk jó, azon kívül max olyan BPA, aki valamiért csúszik (Simmons, de lehet DT vagy OT,CB esetleg Tua, de csak nagyon esetleg) ezen felül minden más esetben csalódott lennék. 19-en beleférhet némi kockázat egy csúszóért