Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 4 éve
Levi
597
a legjobb forgatókönyv a drafton szerintem az lenne, ha 1/12-re behúznánk az elérhető legjobb elkapót, aztán 1/19-ről letradelnénk az első kör végére. az első kör végén még elérhető lenne Diggs, Terrell, Johnson közül valaki, akik közül bárki jó lenne azon az értéken, cserébe a letrade-ért kapnánk egy 3. kört, ami szintén nagy pozitívum lenne, mert az idei draft erős.valami ilyen?
d3Y
több mint 4 éve
deyell
11 702
a legjobb forgatókönyv a drafton szerintem az lenne, ha 1/12-re behúznánk az elérhető legjobb elkapót, aztán 1/19-ről letradelnénk az első kör végére. az első kör végén még elérhető lenne Diggs, Terrell, Johnson közül valaki, akik közül bárki jó lenne azon az értéken, cserébe a letrade-ért kapnánk egy 3. kört, ami szintén nagy pozitívum lenne, mert az idei draft erős.
choose life
több mint 4 éve
Raiders színező 🤣🤣🤣🤣www.facebook.com/Raiders/photos/pcb.3240574655972999/3240570299306768/?type=3&theater
Szerkesztette: 🤘 gaben 🤘
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 4 éve
Na ezt nem olvastam még...necces ígyJaylon Johnson egy korrekt méretekkel rendelkező atletikus CB, aki simán benne lehet a pakliban 1\19-re szerintem.most olvastam róla, hogy már három vállműtéte volt, ugyanarra a vállára. szerintem esélytelen emiatt első körben. kár, pedig amúgy jó játékos.
Rolni
d3Y
A mock rendben van!! 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 4 éve
Happy Birthday John Madden www.raiders.com/photos/happy-birthday-john-madden-x7157?fbclid=IwAR2FBDlNym10p-UhpNKPSAii7qvvCxOfVCFlriUoWKbvxONeeRgsLz8pl84
Úgy is ráértek 😀
több mint 4 éve
deyell
11 702
Jaylon Johnson egy korrekt méretekkel rendelkező atletikus CB, aki simán benne lehet a pakliban 1\19-re szerintem.most olvastam róla, hogy már három vállműtéte volt, ugyanarra a vállára. szerintem esélytelen emiatt első körben. kár, pedig amúgy jó játékos.
Rolni
choose life
több mint 4 éve
NFLDraft prospect CB Jaylon Johnson “has a hunch” that the Raiders will be the team to most likely draft him.Jaylon Johnson egy korrekt méretekkel rendelkező atletikus CB, aki simán benne lehet a pakliban 1\19-re szerintem.
1/19-re akkor gondolom. vélemény?
Tony Pauline: There is a “good possibility” Raiders pick QB Jordan Love with the 19th selection, if he’s available.
ez a faszi nem nagyon szokta eltalálni a pickeket, szóval ha ő mondja ezt, akkor nincs gond.
twitter.com/DevinWhite__40/status/1247990711317905408
Devin White szerint őt kellett volna vinnünk 1/4-re tavaly (aztán a tweetet törölte). egyelőre nem tudok vitatkozni vele.
Chiefs have agreed to a one-year deal with RB DeAndre Washington.
Washington sem csapat nélküli már, de mehetett volna jobb helyre is.
d3Y
Ahogy nézegetem, olvasgatok ezt/erről a CB classról azt gondolom, hogy van Okudah, van utána Henderson és őket követi Gladney, Diggs, Johnson, Terrell, Fulton és Igbinoghene nagyjából egy csapatban. Itt szerintem már sokat számít egy-egy csapat sémája, öltözői környezete és a személyes szimpátia, nincs akkora különbség a prospectek között.
Ha azt nézzük, hogy tavaly Grudock draftolta:
-Mullen-t 6'1 199 31
-Isaiah Johnson 6'2 208 33
Akkor ebbe a mintába Trevon Diggs vagy AJ Terrell illik jobban és ők ugye pont Alabama, illetve Clemson, amely iskolák tavaly is a 3/4-ét adták az első, második körös pickjeinknek...
Mullen volt a lassabb 4,46-al, Johnson 4,4-et repesztett ami éretei mellett igen komoly.
Johnson "csak" 4,5-öt futott, pedig kisebb náluk, de azt olvastam, hogy igen jó a lábmunkája és lazák a csípői.
Diggs és Terrell kicsit merevnek hangzik Mullen és Johnson-hoz képest, de Terrell kapcsán előny lehet, ha Mullen technikájával és képzésével elégedettek voltak, hiszen ugyanazt tanulta AJ, ugyanott.
Jeff Gladney lenne könnyű befutó, ha magasabb lenne szerintem, de ezzel az 5'10-el nem tudom mennyire célpont.
Fulton karja és főleg fesztávja igen rövid, nála is komoly kérdés a méret, hossz fit...
Ha nagyon kéne mondanom valamit én Gladneyt, Terrellt és Johnsont tartom legvalószínűbbnek, ha Okudah után Henderson is kiment már 19-re...
Nagyon meglepne a korai QB pick, még a harmadikban is meglepődnék a dolgon jelen állás szerint.
Washington jó helyre került saját szempontjából, veszélyes kiegészítő figura lehet...
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
NFLDraft prospect CB Jaylon Johnson “has a hunch” that the Raiders will be the team to most likely draft him.Kell a playbook Kansasbe. Devin White megérte volna 1/4-re, csak ő is tolt volna egy Macket a végén.
1/19-re akkor gondolom. vélemény?
Tony Pauline: There is a “good possibility” Raiders pick QB Jordan Love with the 19th selection, if he’s available.
ez a faszi nem nagyon szokta eltalálni a pickeket, szóval ha ő mondja ezt, akkor nincs gond.
Devin White szerint őt kellett volna vinnünk 1/4-re tavaly (aztán a tweetet törölte). egyelőre nem tudok vitatkozni vele.
d3Y
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
deyell
11 702
NFLDraft prospect CB Jaylon Johnson “has a hunch” that the Raiders will be the team to most likely draft him.1/19-re akkor gondolom. vélemény?
choose life
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
Carr kapcsán olvastam ma egy tweetet, miszerint karrierje alatt az elkapói eddig rendre top 5 helyre kerültek dropok tekintetében...valamelyik fakezű dropolta mindig a check downt.
Kell az a korai WR draft 😊
Illetve értem Agholor miért érkezett 😊
Rolni
több mint 4 éve
Carr kapcsán olvastam ma egy tweetet, miszerint karrierje alatt az elkapói eddig rendre top 5 helyre kerültek dropok tekintetében...Kell az a korai WR draft 😊
Illetve értem Agholor miért érkezett 😊
több mint 4 éve
DeAndre Washington nekem fura kicsit, sztem korrekt volt tavaly...Ez azért sokat elmond a tavalyi keretről, annak mélységéről:meg az így elért 7 győzelemről.
Jerry McDonald@Jerrymcd
S Karl Joseph (Browns) and Benson Mayowa (Seahawks) signed with other teams. Still unsigned:
CB Daryl Worley
LB Vontaze Burfict
QB Mike Glennon
WR Dwayne Harris
DE Josh Mauro
S Curtis Riley
LB Will Compton
RB DeAndre Washington
DE Olson Pierre
DE Dion Jordan
#Raiders
Rolni
Compton csórikám nagyon mondta, hogy piactesztelés lesz meg ilyenek. Worleyt el tudnám képzelni rotációban valahol, szerintem campre lesz csapata. Többi kuka.
Amadeus
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
Ez azért sokat elmond a tavalyi keretről, annak mélységéről:meg az így elért 7 győzelemről.
Jerry McDonald@Jerrymcd
S Karl Joseph (Browns) and Benson Mayowa (Seahawks) signed with other teams. Still unsigned:
CB Daryl Worley
LB Vontaze Burfict
QB Mike Glennon
WR Dwayne Harris
DE Josh Mauro
S Curtis Riley
LB Will Compton
RB DeAndre Washington
DE Olson Pierre
DE Dion Jordan
#Raiders
Rolni
Compton csórikám nagyon mondta, hogy piactesztelés lesz meg ilyenek. Worleyt el tudnám képzelni rotációban valahol, szerintem campre lesz csapata. Többi kuka.
több mint 4 éve
Ez azért sokat elmond a tavalyi keretről, annak mélységéről:Jerry McDonald@Jerrymcd
CB Daryl Worley
LB Vontaze Burfict
QB Mike Glennon
WR Dwayne Harris
DE Josh Mauro
S Curtis Riley
LB Will Compton
RB DeAndre Washington
DE Olson Pierre
DE Dion Jordan
#Raiders
több mint 4 éve
www.instagram.com/p/B-nlK7QJZFT/?hl=hu
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Vírus helyzet van !Csak 930 Ft! 😉Ha elolvasod megérted.Ezek továbbra is KK.Mi a baj velük ? 🤔
(kókler&kretén)
fuzovelkifele.com/2020/04/sok-kicsi-sokra-megy-raiders-fa-ertekelo/
Surda
Rózsa Sándor (betyár)
Surda
🤘gaben🤘
Kell a pénz Ginre meg tonicra 🙂
több mint 4 éve
Csak 930 Ft! 😉Ha elolvasod megérted.Ezek továbbra is KK.Mi a baj velük ? 🤔
(kókler&kretén)
Surda
Rózsa Sándor (betyár)
Surda
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Nem vagyok elofizetve .......sajnosHa elolvasod megérted.Ezek továbbra is KK.Mi a baj velük ? 🤔
(kókler&kretén)
Surda
Rózsa Sándor (betyár)
Surda
Igy nem látom
több mint 4 éve
Surda
3 297
Ha elolvasod megérted.Ezek továbbra is KK.Mi a baj velük ? 🤔
(kókler&kretén)
Surda
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ezek továbbra is KK.Mi a baj velük ? 🤔
(kókler&kretén)
Surda
több mint 4 éve
Surda
3 297
Ezek továbbra is KK. (kókler&kretén)
több mint 4 éve
Clelin Ferrell elég jó társaságban edz!Nem lenne gond, ha ők ketten (Maxx Crosbyval) lépnének előre. Ha sikerülne a drafton hozni egy top CB-t, akkor minden csapatrészben erősödnénk a tavalyihoz képest, tehát hatványozott előrelépés lenne a védelmünkben. Akár már top 10-20 között is lehetnénk, jobb esetben az elején (10-13 között), ami már jó lenne, akár a tavalyi offense teljesítménnyel is.
DeForest Buckner és Arik Amstead a társai a Mark Hall vezette edzéseken.
Kérdés mennyivel lesz gyorsabb mondjuk? De majd erőből megoldja 😊
Rolni