Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 6 éve
Ez a benga kellett nekünk?
több mint 6 éve
“the deal with BoA (my wife is a VP with them and looked at the deal) is without any attached team properties. The league deal I have no idea what the criteria is but I know it cannot include team properties as a security.what Mark has in his pockets I cannot say but I have a pretty good idea what he makes just off the TV deal. I have a reasonable idea what he gets off tickets. Where I am not sure about, is luxury boxes, revenue sharing with other teams and merchandising. I know he is about to get a big influx of cash in 2020 with the stadium naming rights. In Vegas that is huge. I know he gets some stadium advertising income which is about to explode in 2020 as will merchandising etc. Mark and the other team owners are about to become very happy with the money explosion.
in 2014 the team value was right at 900 mil according to Forbes. Last year, it was well over 2.4 billion. Cowboys are at 5 billion. I wonder if the Raiders might move up to 4 billion in 2020?
Estimates are that the raiders take in 330 mil per year right now. Cowboys take in 884 mil or so. Mark is about to close that gap pretty fast. If Mayock can do the contract right, we can sign another big dollar player“
több mint 6 éve
De most ez a költözés miatt van, hogy kevesebb likvid pénz van Davis zsebében vagy mindentől függetlenül nincs elég pénze?twitter.com/NFL_DovKleiman/status/1105146218651496456?mi a fasz.
Adjunk kolcson? 8D
Stez
Amadeus
Utóbbi esetben a probléma évről-évre eszkalálódni fog, mert a cap nagyobb ütemben nő mint ahogy Davis vagyon gyarapszik, de akkor előbb-utóbb a többi NFL szinten "csóró" tulaj csapata is hasonló cipőben fog járni. Bowlen pl nem sokkal gazdagabb Davisnél, és nyilván nem egy leányzóra hagy majd mindent, hanem valahogy megoszlik majd a vagyon több ember között...
Gondolom azért alapvetően nyereségesnek van kitalálva az üzlet és a cap pont azért nő, mert nőnek liga szinten a bevételek pl jogdíjakból, amiből feltételezem jut vissza a tulajokhoz akár több is, mint amennyivel többet kell játékosokra költeni, de mégis nem először írják hogy real cash nincs elég. Abszurd...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Elment Osemele, jött a helyére egy még nagyobb mamlasz ZB-be.Akkójóvanakkó.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Az majd Flowers után jön nekünk nyugi 😊twitter.com/NFL_DovKleiman/status/1105146218651496456?Jobb is így...olyan szerződés kell neki, hogy mi kapjuk azt a 3/33-at, ne a Pecc 😀
Adjunk kolcson? 8D
Stez
Klaci79
több mint 6 éve
bárkitől kérhetett volna kölcsön LA-ben van black-bank szarásig, aztán a hambi dollárból vissza pörgeti jövőhéten. kizárt h ez lett volna a valós indok.mondogatták már akkoriban is az ESPN környékén, hogy az egyik válóok az volt, hogy fizikai értelemben véve nem volt elég cash a csapatnál kifizetni Macket, de nem gondoltam volna, hogy ez az NFL-ben real issue lehet. Full abszurd bazzeg, hogy van 50 milliód a cap alatt, de nem tudod a signing bonust effektíve kifizetni.Valaki lőjjön meg,ha értem mit csinálunk,elhozzuk a Pats fal leggyengébb emberét Penn helyére top pénzért... AB is jött,deMackreCooperrenem volt cash,... Nem értem ezt...
skat
braxa88
Amadeus
több mint 6 éve
mondogatták már akkoriban is az ESPN környékén, hogy az egyik válóok az volt, hogy fizikai értelemben véve nem volt elég cash a csapatnál kifizetni Macket, de nem gondoltam volna, hogy ez az NFL-ben real issue lehet. Full abszurd bazzeg, hogy van 50 milliód a cap alatt, de nem tudod a signing bonust effektíve kifizetni.Valaki lőjjön meg,ha értem mit csinálunk,elhozzuk a Pats fal leggyengébb emberét Penn helyére top pénzért... AB is jött,deMackreCooperrenem volt cash,... Nem értem ezt...
skat
braxa88
több mint 6 éve
Azt hittem ezen túl vagyunk.Valaki lőjjön meg,ha értem mit csinálunk,elhozzuk a Pats fal leggyengébb emberét Penn helyére top pénzért... AB is jött,deMackreCooperrenem volt cash,... Nem értem ezt...
skat
braxa88
Mack nem akart megegyezni ill. a managere kapacitálta erre. Milyen fasza lenne, ha most nézegetnénk mint PS Bellt.
több mint 6 éve
Valaki lőjjön meg,ha értem mit csinálunk,elhozzuk a Pats fal leggyengébb emberét Penn helyére top pénzért... AB is jött,de Cooperre nem volt cash,... Nem értem ezt...Cooper managere volt a hunyó, aki ua mint Mack
skat
több mint 6 éve
Valaki lőjjön meg,ha értem mit csinálunk,elhozzuk a Pats fal leggyengébb emberét Penn helyére top pénzért... AB is jött,deMackreCooperrenem volt cash,... Nem értem ezt...
skat
több mint 6 éve
Valaki lőjjön meg,ha értem mit csinálunk,elhozzuk a Pats fal leggyengébb emberét Penn helyére top pénzért... AB is jött,de Cooperre nem volt cash,... Nem értem ezt...
több mint 6 éve
Sehogy, mert nem lesz ott.Ba+ ebből megint csak az lesz, hogy a Pecc kap egy újabb 3. körös kompenzációt...pedig ennyire tényleg nem volt jó a csávó. De legalább szép nagy darab ember 😊szegény Kyler Murray hogy fog itt kilátni 😀
Mint két bástya olyan lesz a fal két széle 😀
LT Trent Brown 6-foot-8 1/2"
RT Kolton Miller 6-foot-8 5/8"
Klaci79
braxa88
több mint 6 éve
Majd rááll Bell vállára.Ba+ ebből megint csak az lesz, hogy a Pecc kap egy újabb 3. körös kompenzációt...pedig ennyire tényleg nem volt jó a csávó. De legalább szép nagy darab ember 😊szegény Kyler Murray hogy fog itt kilátni 😀
Klaci79
braxa88
több mint 6 éve
twitter.com/NFL_DovKleiman/status/1105146218651496456?mi a fasz.
Adjunk kolcson? 8D
Stez
több mint 6 éve
twitter.com/NFL_DovKleiman/status/1105146218651496456?Jobb is így...olyan szerződés kell neki, hogy mi kapjuk azt a 3/33-at, ne a Pecc 😀
Adjunk kolcson? 8D
Stez
több mint 6 éve
Ba+ ebből megint csak az lesz, hogy a Pecc kap egy újabb 3. körös kompenzációt...pedig ennyire tényleg nem volt jó a csávó. De legalább szép nagy darab ember 😊szegény Kyler Murray hogy fog itt kilátni 😀
Klaci79
több mint 6 éve
valszeg ua konstrukció, mint Osemele anno. Első két évben kimegy a garantált, aztán amennyiben bust az emberünk, akkor DM nélkül offoljuk. Penn és Robert cut spórolna nekünk 12 millió, Osemele még 10 millió. Még Bell is bőven bele fog férni. (80 milláról indultunk)
több mint 6 éve
Ba+ ebből megint csak az lesz, hogy a Pecc kap egy újabb 3. körös kompenzációt...pedig ennyire tényleg nem volt jó a csávó. De legalább szép nagy darab ember 😊Mint két bástya olyan lesz a fal két széle 😀
Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
Akkor szerintem gyorsan fuss Foxboroughba, var a 60 millios szerzodes. Ne itt irogass baszki, az ido penz!Former Patriots’ OT Trent Brown intends to sign a four-year, $66 million contract that includes $36.75 million guaranteed with the Oakland Raiders, per source, making him highest paid OL in NFL history.Az összeg az még hagyján, de Brown egy klasszik PB teköl. Mégis mit fognak vele csinálni egy ZB falban? És akkor miért ment el Osemele, ha nem számít, hogy nem ZBS-ba való valaki?
Klaci79
(Amúgy muris, hogy egy Brown, aki 1 évet játszott jól a Pats falban, ahol kb. én is jó lennék, megér 16.5 milliót, de Mack nem ért meg 23-at...)
peterk2005
több mint 6 éve
Fasza lesz, ne károgjatok. 😎 Kolton megy RT-be.
több mint 6 éve
Former Patriots’ OT Trent Brown intends to sign a four-year, $66 million contract that includes $36.75 million guaranteed with the Oakland Raiders, per source, making him highest paid OL in NFL history.Az összeg az még hagyján, de Brown egy klasszik PB teköl. Mégis mit fognak vele csinálni egy ZB falban? És akkor miért ment el Osemele, ha nem számít, hogy nem ZBS-ba való valaki?
Klaci79
(Amúgy muris, hogy egy Brown, aki 1 évet játszott jól a Pats falban, ahol kb. én is jó lennék, megér 16.5 milliót, de Mack nem ért meg 23-at...)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Akkor nem voltak jó meccsei és Michael Bennett és Avril villogott mellette...Ja, akkora király volt hogy egy körös hátracserével meg is szabadultak tőle az újoncszerződése aladt.Az mekkora bust lesz. A Patses éve előtt sehol nem volt, ott a mágusok berakták a tökéletes rendszerbe, onnan kijőve jön újra a sötétség. A legdrágább falember, jesszumpepi.Azért a friscoban voltak nagyon jó meccsei
gabokocka
braxa88
gabokocka