Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 7 éve
Penn kihagyja az off season programokat a lábsérülése miatt. Elvileg júliusban már elkezdhet edzeni...
több mint 7 éve
Jó, nyilván túloztam a franchise arccal, de azért elég kiemelkedő volt a posztján, és sajnálom hogy elmegy. Nyilván ha jóval olcsóbbért lesz stabil megoldás akkor jó döntés lesz, ezért írtam, hogy remélem tudja mit csinál Gruden😊Kivágtuk Marquette Kinget?! Egyik kedvencem volt a csapatból, posztja talán legjobbja és a franchise egyik arca. Gruden remélem tudod mit csinálsz😕Na ne már. Egy punter nem lehet a franchise egyik arca, még McAfee sem, pedig ha valaki...! 😀
zavi27
Ezekre a posztokra legfeljebb majd hoz újoncot, nulla pénzért, és a fontosabbakra marad több
Wyatt
több mint 7 éve
Fogalmazzunk úgy, hogy ha a csapatod arca pro bowlerkent a kicker (Janika), a punter (King, Lechler), a LS (Condo) és a FB (Reece), akkor valamit rosszul csinálsz. Pláne, ha túl is fizeted őket.Kivágtuk Marquette Kinget?! Egyik kedvencem volt a csapatból, posztja talán legjobbja és a franchise egyik arca. Gruden remélem tudod mit csinálsz😕Na ne már. Egy punter nem lehet a franchise egyik arca, még McAfee sem, pedig ha valaki...! 😀
zavi27
Ezekre a posztokra legfeljebb majd hoz újoncot, nulla pénzért, és a fontosabbakra marad több
Wyatt
több mint 7 éve
Kivágtuk Marquette Kinget?! Egyik kedvencem volt a csapatból, posztja talán legjobbja és a franchise egyik arca. Gruden remélem tudod mit csinálsz😕Na ne már. Egy punter nem lehet a franchise egyik arca, még McAfee sem, pedig ha valaki...! 😀
zavi27

több mint 7 éve
Én idáig minden lépését védhetőnek ítélem meg Grudennek. Olawalet,CP és Kinget is csíptem. De King néha tényleg sok volt,CP-től vártam hogy Roberts-t lenyomja és nem győzött meg pedig nem volt magasan a léc.... Egyedül Olawalet sajnálom igazán. Persze érthető hogy Gruden rendszerébe nem kell egy ilyen sokrétű "drága" fb de azért tudtuk volna hasznosítani.Az érkezők "no name" státuszán pedig nem kell csodalkozni. Van egy kitalál rendszer végre a labda mindkét oldalán. Ehhez szedjük össze a darabokat akik értik,nem problémásak és menet közben tudjak a fiatalokat coachingolni mentoralni. Mindegyik deal a jól megszokott Reggie féle különösebb negativumokat nem.tartalmazo deal a csapat számára.
Az meg hogy az érkezők illenek a rendszerbe es nem top fa-k nem kérdés és nem probléma. Gruden pont ebben nagyon nagy. Az elmúlt éveket végig elemezte tudja kitől mit várhat. Ahogy TST is írta ha működik tök mindegy hogy jó munkás emberek hada vagy egy egy sztár miatt. A fő hogy működjön! Mellesleg azt se felejtsük el hogy nálunk pont meg van az az egy egy sztár házon belül, fiatalon (Carr,Coop,Mack....).

több mint 7 éve
Hát kíváncsi leszek... Szórnak rendesen. Valószínű Lynch marad az egyedüli "mókamester". Martin azért jött sztem, hogy bármikor ki tudjuk rakni Marshawnt ha szórakozik. Az egész öltöző felett 1 kib@szott nagy glória lesz ha így folytatódik. Mondjuk ez nem biztos, hogy rossz.
Ahogy nézem inkább mélyítenek illetve a rendszerbe próbálnak embereket hozni.
Várjuk ki a FA piac és a draft végét.
Az is lehet, hogy teljesen noname emberekből fog állni a csapat de ha jól teljesítenek pont letojom. A nagyobb gáz az lesz ha befürdik Gruden de nagyon biztosnak tűnik a dolgában.
több mint 7 éve
Kivágtuk Marquette Kinget?! Egyik kedvencem volt a csapatból, posztja talán legjobbja és a franchise egyik arca. Gruden remélem tudod mit csinálsz😕
több mint 7 éve
kibasztuk Janot, Condot, CPt, Kinget (persza Jamot ertem, de mia fasz folyik itt?)Minden támadásból td-lesz és nem kell punter 😀
Gruden a maddent odahaza KO,punt,FG,KR/PR nelkuk jatszotta? egyetlen csapatresz amivel nem volt bajunk.
Pari
több mint 7 éve
Kit hoztál volna FA-ról?Hogy a 4 legnagyobb needunkbol egyet sem oldottunk meg igazan a drafft elott, inkabb csak foltozgattunk.Nem fanyalgok, de egyelore csak az elvesztegetett lehetosegeket latom, az elore lepest meg nem. De legyen neked igazad.Hol az elvesztegetett lehetőség? Én ezt nem látom...
Pari
Rolni
Autry Ola és CP* megtartasa (korabban nem komaltam, de tavaly jo volt)
megtartása.
Egy jo/kozepes WR3 hozatala Roberts helyett (ennel az esetnel CP elkuldes tradje sem fajna)
Pari
Kinget az elejen baromira birtam és remek P, de tavaly pl idegesito volt, h akkor is mokazott amikor égtunk...teljesen ujra huzzak az ST-t az tiszta sor
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 7 éve
kibasztuk Janot, Condot, CPt, Kinget (persza Jamot ertem, de mia fasz folyik itt?)el is ment rájuk 15 misi a capből.
Gruden a maddent odahaza KO,punt,FG,KR/PR nelkuk jatszotta? egyetlen csapatresz amivel nem volt bajunk.
Pari
több mint 7 éve
kibasztuk Janot, Condot, CPt, Kinget (persza Jamot ertem, de mia fasz folyik itt?)Gruden a maddent odahaza KO,punt,FG,KR/PR nelkuk jatszotta? egyetlen csapatresz amivel nem volt bajunk.
több mint 7 éve
amúgy van egy fasza punter a drafton, Michael Dixonnak hívják. 5-6. körben van egy csomó pickünk, valamelyikkel be kell húzni a fickót. "Forced Missouri to live inside their own 20 in the Texas Bowl with seven punts inside the 10-yard line and four of those inside the five-yard line."
gyanítom nem fog díváskodni sem, mint King tette a csapat kárára...
Szerkesztette: deyell
built for this shit
több mint 7 éve
King miért? Ezt nem értem.3 milla felszabadult a capből kb, van akkor most 18 milla a cap alatt, valszeg meglesz ebből Bowman.
TST
Szerkesztette: resistance is futile
több mint 7 éve
King cutKong kit.
Amadeus

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
King miért? Ezt nem értem.
több mint 7 éve
King cut
több mint 7 éve
www.raidersbeat.com/raiders-could-opportunity-for-another-veteran-wide-receiver/Csakis Fitz!
Gyonyoru cikk arrol, hogy Dez, Larry es Odell is lehet meg celpontunk 15m cap sapce-el.
LOL
Pari
Majmok nem kellenek!!!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
www.raidersbeat.com/raiders-could-opportunity-for-another-veteran-wide-receiver/Gyonyoru cikk arrol, hogy Dez, Larry es Odell is lehet meg celpontunk 15m cap sapce-el.
LOL
több mint 7 éve
Mondjuk Inman-el nem lenne bajom.Maclin, Wheaton, Decker, Inman még mind kinn van a placcon és Keke Coutét sem húztátok be, hova ez a rohanás?Hogy a 4 legnagyobb needunkbol egyet sem oldottunk meg igazan a drafft elott, inkabb csak foltozgattunk.Nem fanyalgok, de egyelore csak az elvesztegetett lehetosegeket latom, az elore lepest meg nem. De legyen neked igazad.Hol az elvesztegetett lehetőség? Én ezt nem látom...
Pari
Rolni
megtartása.
Egy jo/kozepes WR3 hozatala Roberts helyett (ennel az esetnel CP elkuldes tradje sem fajna)
Pari
sutianap
több mint 7 éve
Maclin, Wheaton, Decker, Inman még mind kinn van a placcon és Keke Coutét sem húztátok be, hova ez a rohanás?Hogy a 4 legnagyobb needunkbol egyet sem oldottunk meg igazan a drafft elott, inkabb csak foltozgattunk.Nem fanyalgok, de egyelore csak az elvesztegetett lehetosegeket latom, az elore lepest meg nem. De legyen neked igazad.Hol az elvesztegetett lehetőség? Én ezt nem látom...
Pari
Rolni
megtartása.
Pari

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Hogy a 4 legnagyobb needunkbol egyet sem oldottunk meg igazan a drafft elott, inkabb csak foltozgattunk.Nem fanyalgok, de egyelore csak az elvesztegetett lehetosegeket latom, az elore lepest meg nem. De legyen neked igazad.Hol az elvesztegetett lehetőség? Én ezt nem látom...
Pari
Rolni
megtartása.
több mint 7 éve
Nem fanyalgok, de egyelore csak az elvesztegetett lehetosegeket latom, az elore lepest meg nem. De legyen neked igazad.Hol az elvesztegetett lehetőség? Én ezt nem látom...
Pari
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 7 éve
- logikus, hogy nem ugrottunk be nagy szerződésekbe, mert pénzünk se igen volt és nem is tudjuk pontosan ki elé kell, lehet mondjuk top embert hozni - agreeCut:
-David Amerson - agree
-Aldon Smith - agree
-Marshall Newhouse - agree
-Sean Smith - agree
-Clive Walford - agree
-Michael Crabtree - soso
Trade:
-Cordarrelle Patterson - Disagree - inkább ő, mint Roberts
-Jamize Olawale - disagree - szerintem ő messze jobb, mint akik érkeztek helyette
Re-sign:
-Justin Ellis - inkább Autry
-Lee Smith - agree
-Reggie Nelson - ?!?
-EJ Manuel - agree
FA igazolás:
-Griff Whalen - inkább CP
-Doug Martin - olcsó, k. de snappeket vesz el és hát szerintem most nem lesz kiugró éve (iiletve draftról is várunk egy RB-t, akitől szintén snapet vesz el)
-Derek Carrie - ?!, de elfér
-Keith Smith - inkább Ole
-Jordy Nelson - szeretem, de félek tőle
-Marcus Gilchrist - ok
-Tahir Whitehead - ok
-Andrew DePaola - ok
-Rashaan Melvin - ok
-Colby Waldman - ...
-Kyle Wilber - ...
-Tank Carradine - meglátjuk
-Shareece Wright - ok
-Josh Johnson QB - felesleges igazából
-Emmanuel Lammur - ok
-Breno Giacomini - ok
-Hall - !?
Kellene korai impact MLB/DT/CB/OT
De hoztunk egy rakat CB-t, aki szinten snapeket vehet el Conley-tol, illetve a korai koros (1-4) CB-tol (olyan kepet mutat az egesz, mintha nem biznank se Conley-ba, se Obi-ba)
Hoztunk egy rakat LB-ket (és azt irjak mindenhol, hogy Bowmant vissza akarjuk igazolni), de akkor megint a korai koros LB-tol veszik el a snapet
OT-t, DT-t nem hoztunk (marmint olyat aki fejlesztes lenne) szolval ugy tunik, hogy ezek lesznek az 1-2. pickunk, Ergo Vea lesz az elso mert 10-en nincs olyan OT akit érdemes (Hurst - nem kéne még egy "szíves" az első körben)
Egy franchise MLB nagyon kellene, de így megint az lesz, hogy a 3. napon puffogunk, hogy mar megint nem hoztunk egyet se!
A bajom, hogy az FA-n ha a 4-ből megoldottunk volna csak 1 need-et (egy biztos kezdővel, nem szupersztárral) akkor ok, de ez így nekem maszatolásnak látszik.
Az offense kb. rendben van (egy T-kell, plusz Robertset kibaszni)
De a D megint nem erosodott, sot inkabb tovabb gyengult
Nem fanyalgok, de egyelore csak az elvesztegetett lehetosegeket latom, az elore lepest meg nem. De legyen neked igazad.