Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 8 éve
Lynch egész jó volt egy év kihagyás után, látszik, hogy motiválja, hogy a szülővárosa csapatának játszik... ha még Olawale is blokkol majd neki...A védelemben engem nagyon zavart - a visszafogott passrush-on túl -, hogy a legkisebb ember védekezik a TE-n. Karl jól végezte a dolgát, de nagyobb TE-k ellen lehetnek gondok. Obi kellene ide...
Tavecchio bemutatkozása kiváló lett, egyből rekordot is döntött - 2 FG 50yd felett 1. meccsen -, ha marad a forma, sajnos könnyen lehet, hogy az utolsó SB szereplő játékosunk is távozik. Igaz, hogy Giorgio két lépésből rúg, de hihetetlen magabiztos rúgások voltak, mindegyik középre, nem a Jano féle "majd bekanyarodik" típusok. Kíváncsi vagyok, hogy folytatja...
több mint 8 éve
A pénteki meccs is király volt, a mai is jól alakult; hogyha a Bolts is nyer hétfőn az hab lesz a tortán. A Win meg Win kedveseim! Csak az kell.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Ja és Tavecchio for president!! Micsoda bemutatkozás volt. Jano nyugdíjba mehet, ha a srác így folytatja...aktív keretre valószínű Melifonwu lesz visszahozva és ha az egész szezont szépen lehozza Giorgio, akkor onnan megy majd a fiatalítás (=olcsósítás)Én úgy tudom, hogy 2 játékost lehet IR-ről aktiválni. De lehet csak rosszul olvastam.
Rolni
több mint 8 éve
Nah megvan a W! Túl sokat nem kelle izgulni, de nem volt könnyű meccs.Védelem miután belendült kicsit életképesebb volt, mint vártam.
Futást egész jól fogtuk. Passz rush nem igen volt, mondjuk Marika ellen nem könnyű...
Sec nem volt borzalmas, de Walker azért leszopatta a közepét a védelemnek.
O jó volt, de azért ahogy néztem messze nem adtak ki mindent. Se energiában, se playcallingban...
Downing és Carr jól működött, jókat hívtak, módosítottak.
BeastMode is back!! Amikor Casey-t seggre fejelte...wow
A Törpék nem villogtak, de volt 1-1 szép megoldásuk.
Coop villant, de kicsit dekoncentrált volt. Crabs szépen pörgött, Cook remek fit és CP is jól játszott.
Seth Roberts meg ugye, ha elkap egy TD-t... 😊
Ja és Tavecchio for president!! Micsoda bemutatkozás volt. Jano nyugdíjba mehet, ha a srác így folytatja...aktív keretre valószínű Melifonwu lesz visszahozva és ha az egész szezont szépen lehozza Giorgio, akkor onnan megy majd a fiatalítás (=olcsósítás)
Szerkesztette: Rolni
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 8 éve
Meg van az első W 😉Röviden pár eszrevetel. Az offense sokrétű Downing jól keveri a kártyákat. Végre tudjuk ölni az órát. A Defense jobban festett mint a pre meccseken. Van meg hova fejlődni de jobb volt. Vanaderos végig szepen tolta. Lehet idéntől lesz egy rendes 3tech Dt-nk?

több mint 8 éve
Nyertünk és ez a lényeg most. De javulni kell sokmindenben.
több mint 8 éve
Conley, Connor Cook, Latham, McGill, Olawale és Sharpe nem fog ma játszani. Olawale hiányozni fog, illetve számomra az az érdekes, hogy Ware bekerült a meccskeretbe, míg Sharpe nem...
több mint 8 éve
Azt olvastam a hataval van gond.Ezzel szerintem Jano be is fejezte a pályafutását sajna...neki tulajdonképpen mi is a baja?
Kár érte
Bruce
Amadeus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
neki tulajdonképpen mi is a baja?Sebastian Janikowski IR-re került, Giorgio Tavechio lesz a rúgónk.Ezzel szerintem Jano be is fejezte a pályafutását sajna...
Janót nagyon sajnálom, remélem az olasz jól fogja pótolni.
peterbadbone
Kár érte
Bruce
több mint 8 éve
Sebastian Janikowski IR-re került, Giorgio Tavechio lesz a rúgónk.Ezzel szerintem Jano be is fejezte a pályafutását sajna...
Janót nagyon sajnálom, remélem az olasz jól fogja pótolni.
peterbadbone
Kár érte
több mint 8 éve
Sebastian Janikowski IR-re került, Giorgio Tavechio lesz a rúgónk.Janót nagyon sajnálom, remélem az olasz jól fogja pótolni.
több mint 8 éve
Én meg Coopert akartam 😊Csórikám,sajnálom. Remélem azért idén villant majd valamit. Anno szurkoltam sőt kampányoltam.is itt mellette. De így utólag örülök higy RM nem figyelt 😁😂Pontosabban tavaly előtt volt fáradásos sípcsont törése, tavaly pedig szárkapocs vagy mi fene 😊 Ketten csak összeraktátok 😊White-nak fáradásos síp vagy szárkapocs csont törése volt ha jól emlékszem.Gareon Conley-nak állítólag ugyanaz a makacs sérülése van, mint Kevin White-nak volt tavaly, akinek erre ráment a szezonja.Whitenak ne a talpaba volt vmi faradasos tores? vagy az Clowney volt? Conleyt sipcsonttal emlegetik.
deyell
Pari
Cubehead
Tomcsik
Cubehead
több mint 8 éve
Csórikám,sajnálom. Remélem azért idén villant majd valamit. Anno szurkoltam sőt kampányoltam.is itt mellette. De így utólag örülök higy RM nem figyelt 😁😂Pontosabban tavaly előtt volt fáradásos sípcsont törése, tavaly pedig szárkapocs vagy mi fene 😊 Ketten csak összeraktátok 😊White-nak fáradásos síp vagy szárkapocs csont törése volt ha jól emlékszem.Gareon Conley-nak állítólag ugyanaz a makacs sérülése van, mint Kevin White-nak volt tavaly, akinek erre ráment a szezonja.Whitenak ne a talpaba volt vmi faradasos tores? vagy az Clowney volt? Conleyt sipcsonttal emlegetik.
deyell
Pari
Cubehead
Tomcsik

több mint 8 éve
Pontosabban tavaly előtt volt fáradásos sípcsont törése, tavaly pedig szárkapocs vagy mi fene 😊 Ketten csak összeraktátok 😊White-nak fáradásos síp vagy szárkapocs csont törése volt ha jól emlékszem.Gareon Conley-nak állítólag ugyanaz a makacs sérülése van, mint Kevin White-nak volt tavaly, akinek erre ráment a szezonja.Whitenak ne a talpaba volt vmi faradasos tores? vagy az Clowney volt? Conleyt sipcsonttal emlegetik.
deyell
Pari
Cubehead
több mint 8 éve
White-nak fáradásos síp vagy szárkapocs csont törése volt ha jól emlékszem.Gareon Conley-nak állítólag ugyanaz a makacs sérülése van, mint Kevin White-nak volt tavaly, akinek erre ráment a szezonja.Whitenak ne a talpaba volt vmi faradasos tores? vagy az Clowney volt? Conleyt sipcsonttal emlegetik.
deyell
Pari

több mint 8 éve
Gareon Conley-nak állítólag ugyanaz a makacs sérülése van, mint Kevin White-nak volt tavaly, akinek erre ráment a szezonja.Whitenak ne a talpaba volt vmi faradasos tores? vagy az Clowney volt? Conleyt sipcsonttal emlegetik.
deyell
több mint 8 éve
Gareon Conley-nak állítólag ugyanaz a makacs sérülése van, mint Kevin White-nak volt tavaly, akinek erre ráment a szezonja.
built for this shit
több mint 8 éve
Tavecchiot behoztuk a PS-re, biztosíték gyanánt, ha Jano sérülése makacsabb lenne. Okos döntés! Évek óta itt van a csapattal és ő is ballábas. Remélem azért nem kerül rá sor, de jó tudni, hogy van alternatíva. Utazik is a csapattal a hétvégén.
Max Valles ment a PS-ből.
Szerkesztette: Bruce
több mint 8 éve
titeket meg az áram 😀nyugi, megbasszuk őket 😛Nem tudom, h mázlinak lehet-e ezt hívni, de akkor is bassza már meg a ló...probléma, hogy a retkes csífs nem bírt kikapni...meggyűlik velük a bajunk úgy érzem. néztem a meccset...kibaszott AReid mindig kitalál valamit.
és hogy továbbra sincs senki, aki a rohadt speedstereiket utolérje, vagy a TE-jüket levigye...
Pari
Surda
Priest, Johnson, Charles most meg Hunt...persze egy meccs, de akkor is remekül nézett ki...
Rolni
Black_Adder

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
😀nyugi, megbasszuk őket 😛Nem tudom, h mázlinak lehet-e ezt hívni, de akkor is bassza már meg a ló...probléma, hogy a retkes csífs nem bírt kikapni...meggyűlik velük a bajunk úgy érzem. néztem a meccset...kibaszott AReid mindig kitalál valamit.
és hogy továbbra sincs senki, aki a rohadt speedstereiket utolérje, vagy a TE-jüket levigye...
Pari
Surda
Priest, Johnson, Charles most meg Hunt...persze egy meccs, de akkor is remekül nézett ki...
Rolni
Black_Adder
több mint 8 éve
nyugi, megbasszuk őket 😛Nem tudom, h mázlinak lehet-e ezt hívni, de akkor is bassza már meg a ló...probléma, hogy a retkes csífs nem bírt kikapni...meggyűlik velük a bajunk úgy érzem. néztem a meccset...kibaszott AReid mindig kitalál valamit.
Pari
Surda
Rolni
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=WTr1zIB7ZYwJó cucc tessék nézegetni!
több mint 8 éve
Nem tudom, h mázlinak lehet-e ezt hívni, de akkor is bassza már meg a ló...probléma, hogy a retkes csífs nem bírt kikapni...meggyűlik velük a bajunk úgy érzem. néztem a meccset...kibaszott AReid mindig kitalál valamit.
Pari
Surda
több mint 8 éve
probléma, hogy a retkes csífs nem bírt kikapni...meggyűlik velük a bajunk úgy érzem. néztem a meccset...kibaszott AReid mindig kitalál valamit.
Pari