Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 9 éve
Micsoda igazolás.Penn simán megérdel egy kis pénzt, de ezt eddig kellett volna megoldani...Közben a Browns kirakta George Atkinson III-t, akire le is csaptunk.
Howard, Jones pénze mehet neki és kapjon egy extra évet...gond megoldva.
Én nem emlékszem, h ki volt az utolsó holdout emberkénk TC-ről...
Conley ügye gondolom rendeződik, ha aláírtak vele...
Irvin, MEJr. Non-football injury listán van és bár Mack azt mondta Bruce hamar pályán lesz, nem tetszik...
Rolni
peterbadbone
több mint 9 éve
Penn simán megérdel egy kis pénzt, de ezt eddig kellett volna megoldani...Én olyat olvastam, hogy MEJr és Conley is PUP listára kerülhet. Conley aláírta ugyan a szerződését, de az edzésen nem volt ott. Irvinről viszont nem találtam ilyen infót, remélem rendben lesz.
Howard, Jones pénze mehet neki és kapjon egy extra évet...gond megoldva.
Irvin, MEJr. Non-football injury listán van és bár Mack azt mondta Bruce hamar pályán lesz, nem tetszik...
Rolni
Közben a Browns kirakta George Atkinson III-t, akire le is csaptunk.
Penn távollétében Newhouse volt az LT és Alexander az RT.
több mint 9 éve
Penn simán megérdel egy kis pénzt, de ezt eddig kellett volna megoldani...Howard, Jones pénze mehet neki és kapjon egy extra évet...gond megoldva.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 9 éve
Egy, elit center kapott 10 felett, a többiek ez alatt vannak. Penn-nek persze ettől még elég kevés ez a pénzecske mostMi meglepő ezen? Átlagos centerek kapnak évi 10millát ő pedig egy top10es LTDonald Penn nem jelent meg a TC első napján, mert nem elégedett az 5,8 milliós fizetésével, ami ráadásul az utolsó éve is az előző szerződésének.másodjára játssza ezt el. Menjen a picsába.
peterbadbone
Bronze League Hero
gordon

több mint 9 éve
Conley ügye vádesküdtszék(??? grand jury - nemtom mi a magyar megfelelője - itt döntik el, hogy van-e elegendő bizonyíték egy tárgyaláshoz, vagy sem) elé kerül, ami nem feltétlenül jó hír, mert azt sugallja, hogy az ügyész szerint megalapozott a vád. A vád sexual assault.
több mint 9 éve
Részemről nem meglepő, de ő írta alá ezt a szerződést is...Mi meglepő ezen? Átlagos centerek kapnak évi 10millát ő pedig egy top10es LTDonald Penn nem jelent meg a TC első napján, mert nem elégedett az 5,8 milliós fizetésével, ami ráadásul az utolsó éve is az előző szerződésének.másodjára játssza ezt el. Menjen a picsába.
peterbadbone
Bronze League Hero
gordon
Persze biztos, hogy viszket a tenyere, mert ha megnézi a fal belső hármasát, brutális pénzeket lát maga mellett, ráadásul nagyon fontos posztot tölt be. Szerintem kap majd egy egy éves hosszabbítást, hogy nyugodt legyen és elkezdhesse a felkészülést.
Amíg nem lesz, addig az ő pótlása csak abban a formában tűnik megoldottnak, hogy Osemele megy ki LT-nek, mert egy fiatal sem tűnik LT kompatibilisnek éles helyzetben. A fiatalok (Ware, Sharpe) biztos kapnak majd snapet LT posztra, de szerintem Sharpe inkább a kezdő RT posztért fog versenyezni.
több mint 9 éve
Mi meglepő ezen? Átlagos centerek kapnak évi 10millát ő pedig egy top10es LTDonald Penn nem jelent meg a TC első napján, mert nem elégedett az 5,8 milliós fizetésével, ami ráadásul az utolsó éve is az előző szerződésének.másodjára játssza ezt el. Menjen a picsába.
peterbadbone
Bronze League Hero
több mint 9 éve
Hivatalos: Gareon Conley aláírta az újonc szerződését.Úgy látszik szokásos pénteket tartott McKenzie.Austin Howard-ot a Ravens kerülgeti.
több mint 9 éve
Donald Penn nem jelent meg a TC első napján, mert nem elégedett az 5,8 milliós fizetésével, ami ráadásul az utolsó éve is az előző szerződésének.másodjára játssza ezt el. Menjen a picsába.
peterbadbone
több mint 9 éve
Ha már az OL jobb oldala kérdőjelles, akkor a bal oldal sem maradhat le:Donald Penn nem jelent meg a TC első napján, mert nem elégedett az 5,8 milliós fizetésével, ami ráadásul az utolsó éve is az előző szerződésének.
Conley szerződésével kapcsolatban annyit lehet tudni, hogy "dolgoznak rajta".
Szerkesztette: peterbadbone
több mint 9 éve
Kifejezetten wtf igazolás volt anno. Szerintem valami issue van a térdével ha el lett küldve.Én ennek örülök, sose csíptem... Sztem nagyon béna volt. Barnes-hoz hasonlítanám olyan szempontból, hogy értetlenül nem akartunk megszabadulni tőle.Úgy fest, hogy Austin Howard-tól is elköszöntetek.Na ez mondjuk meglepő nekem.
Beki
Lehet nem épült fel rendesen és Newhouse meg/vagy a fiatalok nagyon jól festettek eddig...
Rolni
TST
több mint 9 éve
Eddig drága lett volna elküldeni(majd 9 millió dead cap), így érthető, hogy most küldtük el (idén 2,8 millió , jövőre 1,4 millió dead cap)Én ennek örülök, sose csíptem... Sztem nagyon béna volt. Barnes-hoz hasonlítanám olyan szempontból, hogy értetlenül nem akartunk megszabadulni tőle.Úgy fest, hogy Austin Howard-tól is elköszöntetek.Na ez mondjuk meglepő nekem.
Beki
Lehet nem épült fel rendesen és Newhouse meg/vagy a fiatalok nagyon jól festettek eddig...
Rolni
TST
több mint 9 éve
Én ennek örülök, sose csíptem... Sztem nagyon béna volt. Barnes-hoz hasonlítanám olyan szempontból, hogy értetlenül nem akartunk megszabadulni tőle.Úgy fest, hogy Austin Howard-tól is elköszöntetek.Na ez mondjuk meglepő nekem.
Beki
Rolni
több mint 9 éve
Úgy fest, hogy Austin Howard-tól is elköszöntetek.Na ez mondjuk meglepő nekem.
Beki
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Úgy fest, hogy Austin Howard-tól is elköszöntetek.
több mint 9 éve
Későbbre vártam...lehet megint van vmi sérülése...
több mint 9 éve
Taiwan Jones is el lett küldve. Sajnos ez várható volt, mert csak ST játékkal túl sokat keresett, ráadásul tele vagyunk fiatal játèkosokkal,akiknek kell a játéklehetőség.
több mint 9 éve
Ez volt már?image.prntscr.com/image/8X-m49l5RZSSFDiKK2CoAg.png
Szerkesztette: Bruce
több mint 9 éve
Már csak az első körös hiányzik... De talán nála nem is akkora baj, hogy nem fog még nagyobb szerepet vállalni az első szezonban, majd jövőre robbant! 😊
több mint 9 éve
Obi aláírt, ott van már Napa-ban.Minden ok 😊
több mint 9 éve
Ben Heeney és Cooper Helfet a Non-Football Injury listára kereült.Állítólag hamarosan meglesz Melifonwu szerződése is!
több mint 9 éve
Érdemes megnézni:www.youtube.com/watch?v=RQGV0u5Gf08
több mint 9 éve
Conley esetében teljesen érthető...várják, hogy a rendőrség vádat emeljen vagy ejtse az ügyet.Obi nem tudom mire vár, de para nincs TCig van még bőven idő.
több mint 9 éve
Annyira jó, hogy már csak 5 játékos van az idei draftról aki még nem írta alá a szerződését és ebből 2 a miénk...mi a tök van már Reggie?
több mint 9 éve
Hozzátartozik h ha nem lép előre a védelem, akkor Nortont páros lábbal kell kirúgni.Igen abszolút...mivel itt van Pagano sztem akár egy gyenge kezdés után vagy akár a bye week előtt is megléphető a dolog
empty taxi