NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 5 éve
Lóf@szt.Bradley sémájával legyőzni a Patset esélytelen, akkor lesz itt gyűrűesély ha vki kiejti a Patset helyettünk.Valami ilyesmiről beszéltem anno...mikor elcsesztük a csoport 1. helyét. A saját kezünkben volt a sorsunk, de az decemberben el is dőlt. Ha meg lett volna az 1. kiemelés, minden más.
empty taxi
Chargers LT
Brady ellen halálra vagyunk ítélve a cover 3-mal, csak m2m-nel van esélyed ellene, de b@sztunk váltani egész meccsen, mert nem az a játékunk.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Bradley sémájával legyőzni a Patset esélytelen, akkor lesz itt gyűrűesély ha vki kiejti a Patset helyettünk.Valami ilyesmiről beszéltem anno...mikor elcsesztük a csoport 1. helyét. A saját kezünkben volt a sorsunk, de az decemberben el is dőlt. Ha meg lett volna az 1. kiemelés, minden más.
empty taxi
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Bradley sémájával legyőzni a Patset esélytelen, akkor lesz itt gyűrűesély ha vki kiejti a Patset helyettünk.Majd a kansas.
empty taxi
több mint 5 éve
Bradley sémájával legyőzni a Patset esélytelen, akkor lesz itt gyűrűesély ha vki kiejti a Patset helyettünk.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
fuzovelkifele.com/2019/02/ha-ilyen-rosterrel-nincs-gyuru-oszoljunk-fel-chargers-fa-kitekinto/Tyrell Williams fontosságát leszámítva mindennel egyet tudok érteni.
több mint 5 éve
DL assistant coach-unkat, Eric Hendersont kinevezték a Rams DL coach-ának.
több mint 5 éve
Egy Ja'Wuan Jamest el tudnék képzelni jobboldalon, ha kikerül piacra.
több mint 5 éve
Az utóbbi 5 évből őt sajnálom a legjobban, meggyőződésem, hogy top5 tehetség volt a csapatban.
több mint 5 éve
Gabesz92
1 453
Következő szezonban Mexikóban vs Chiefs. Remélem addigra sikerül egy falat építeni... mármint Rivers elé. #MAGA
több mint 5 éve
Keenan Allenéknél megjött a 3. gyerek, ha jól tudom az első fiú. több mint 5 éve
Wyatt
26 306
www.reddit.com/r/sports/comments/agp0z5/joey_bosa_of_the_los_angeles_chargers_meets_with/
több mint 5 éve
Gabesz92
1 453
Rivers kiüli a Pro Bowlt, helyette Luck kapitány megy. Biztos szülői értekezlet lesz.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Nehéz volt látni, mivel 12-13 éve a második kedvencem a csapat és Rivers is 😀na már látom a fényt az alagút végén nálad is 😀Igazából Riverst sajnálom nagyon. Nem játszott rosszul, mindent megtesz, és egy újabb év gyűrű nélkül...ahogy Gatesnek is. 😕Riverst én is, meg a Chargerst is,
Chargers LT
Wyatt
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
na már látom a fényt az alagút végén nálad is 😀Igazából Riverst sajnálom nagyon. Nem játszott rosszul, mindent megtesz, és egy újabb év gyűrű nélkül...ahogy Gatesnek is. 😕Riverst én is, meg a Chargerst is,
Chargers LT
Wyatt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Nem hiszem el, hogy Lamp nem fér be ebbe sz OL-be.Ez van ha a liga legjobb edzői stábjának van 2 hete felkészülni belőled.Egyrészt, másrészt az OL ma magához képest is alulteljesített, és ezzel a zóna védekezéssel semmire nem mentünk a gyors Edelman elkapások ellen. Két elkapás után nekem csak feltűnt volna, hogy legálabb rá embert kell állítani.
empty taxi
Chargers LT
Rohad egy tehetség a padon (se) miközben a kezdők meg balfaszkodnak.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Igazából Riverst sajnálom nagyon. Nem játszott rosszul, mindent megtesz, és egy újabb év gyűrű nélkül...ahogy Gatesnek is. 😕Riverst én is, meg a Chargerst is, hogy ilyen sima lett, mert a Pats mellett a másik csapat, amit nagyon kedvelek, és ahogy mondtam, ha mi kaptunk volna ki, a Chargersnek szurkoltam volna a továbbiakban, egyértelműen.
Chargers LT
Viszont Rivers gyenge volt ezen a meccsen, ahogyan nagyjából semmi sem működött
több mint 5 éve
Sajnalom sracok. Rivers nem ezt erdemelne...
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 5 éve
Igazából Riverst sajnálom nagyon. Nem játszott rosszul, mindent megtesz, és egy újabb év gyűrű nélkül...ahogy Gatesnek is. 😕
több mint 5 éve
Ez van ha a liga legjobb edzői stábjának van 2 hete felkészülni belőled.Ne mintha amikor fordítva volt jobb lett volna 😀
empty taxi
több mint 5 éve
Ez van ha a liga legjobb edzői stábjának van 2 hete felkészülni belőled.Egyrészt, másrészt az OL ma magához képest is alulteljesített, és ezzel a zóna védekezéssel semmire nem mentünk a gyors Edelman elkapások ellen. Két elkapás után nekem csak feltűnt volna, hogy legálabb rá embert kell állítani.
empty taxi