NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ten yard tracker torrentoldal 😊Mi a fasz ez a 10-33? Látom a Colts nem eröltette meg magát, de nálunk azért bejött amit szerettünk volna?Egyébként honnan lehet letölteni meccseket? Mi ez a TYT?Al
Jó lett a JMD offense? Hol vannak a rúki elkapók?
Írjatok már valamit, mert megőrülök. 😀
Hülye TYT-n sincs fent a meccs.süti
több mint 13 éve
Al
594
Mi a fasz ez a 10-33? Látom a Colts nem eröltette meg magát, de nálunk azért bejött amit szerettünk volna?Egyébként honnan lehet letölteni meccseket? Mi ez a TYT?
több mint 13 éve
Al
594
Mi a fasz ez a 10-33? Látom a Colts nem eröltette meg magát, de nálunk azért bejött amit szerettünk volna?Az offense kifejezetten tetszett, végre nem volt egysíkú és ami külön örömet okozott nekem, hogy voltak screen passok.
több mint 13 éve
Al
594
Mi a fasz ez a 10-33? Látom a Colts nem eröltette meg magát, de nálunk azért bejött amit szerettünk volna?Sajna csak a 2. negyed derekától láttam, akkor már 17-3-ra mentünk. Én vadbarom beállítottam az órát, hogy szombaton 1.50-kor ébresszen, csak hogy ez már vasárnap volt. Sajna magamtól 2.50-kor ébredtem csak 😕
Bennem Feeley hagyott nyomokat, aki tök jól játszott. Norwood és főleg Tolston is odatette magát. Az elkapók közül DX villogott. Gyliard is jól mozgott.
Védelemben Chamberlain és a rookie-k közül Williams tetszett, de Quinn is jó volt.
A meccs embere mégis Josh Brown volt, az összerugdosott 15 ponttal, közte egy 60 yardos field goal-lal.
A végeredmény nem is tükrözi a különbséget, ha jól emlékszem a 3rd down efficiency sokáig 8-ból semmi volt, most nézem, végül 10-2 lett. Ha nem nézzük be azt a hosszú paszt, akkor maradnak 3 ponton.
több mint 13 éve
Mi a fasz ez a 10-33? Látom a Colts nem eröltette meg magát, de nálunk azért bejött amit szerettünk volna?Jó lett a JMD offense? Hol vannak a rúki elkapók?
Hülye TYT-n sincs fent a meccs.
több mint 13 éve
leigazoltuk Zac Dilest, Poppinga-t és Ben Leber-t. A rutin győzött.Vobora mit vétett, hogy ki kellett rakni?HöriEz engem is nagyon erdekelne!lotus86
Ráadásul Vobora-t még az előző rezsim draftolta, Spags mint egy politikus szép sorban kitakarított szinte minden régit.
sajnálom őt, egy kis amerikai mese volt a története, remélem máshol folytatódik.
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
Vobora mit vétett, hogy ki kellett rakni?HöriEz engem is nagyon erdekelne!
több mint 13 éve
Al
594
Már nagyon várom az estét, remélem lesz rá stream.
több mint 13 éve
Jerome Murphy, CB eltörte a bokáját, kb 10 hét out. Biztos jót tesz a karrierjének, hogy amikor kéne előrébb lépni második évére, akkor ilyen kiesés...DenyNálunk népbetegség. Nickelnek meg nem igazán van más. Dockery nem az igazi, gondolom a 36 éves Harrisnek se erre fájna a foga. Justin King lehet a befutó, de őt meg tavaly már viszonylag hanyagoltuk. Ettől függetlenül még mindig gyors.
Rosszabb hír, hogy Lau meg mell-izom sérülést szenvedett, bár elvileg nem túl súlyos (?).
Meg ha minden igaz leigazoltuk egy évre Lebert is.
ESPN power rankingsban pedig 15. a csapat. Jó rég voltunk már ilyen magasan. 😀
több mint 13 éve
Jerome Murphy, CB eltörte a bokáját, kb 10 hét out. Biztos jót tesz a karrierjének, hogy amikor kéne előrébb lépni második évére, akkor ilyen kiesés...
több mint 13 éve
Akkor visszavonom JMD dicséretét 😊WyattEgyelőre örömbódottá van. Látszik a logika az építkezésbe. Van elég fasza kis falunk, egy jó rookie QB-vel kiegészülve, most az elsődleges szempont az volt, hogy teletömködjük Bradfordot célpontokkal. Ezért nem is értem, miért húzzák le a draftunkat...
Hiába a sok elkapó, más területen emiatt nem ért semmilyen hátrány, FA-ról sikerült minőségi játékosokkal betömni a lyukakat. Aztán meg majd úgyis szezon közbe ugrik a majom a vízbe...
Csoport ellenfelek és jó játékosokkal pedig őket majdhogynem oda-vissza kéne verni a PO-ért, mert az, hogy az elmúlt 4 év SB győztesével is játszunk, nem túl kecsegtető...
Addig pedig még nagyon szívesen látnék egy Marcel Reece és egy Zbikowski igazolást. :o
több mint 13 éve
Bo Scaife után érdeklődünk, mi a f...? Szőnyegbombázásra készülünk idén.Tetszik ez a határozott fellépés és hogy nem több éves szerződéseket nyomtunk a játékosok alá, aztán majd kiderül mit tudnak. Jó kis csapat van itt, remélem ezúttal az eredmények is jönni fognak.
több mint 13 éve
akik ma (tegnap) mentek:To stay under the training camp limit of 90 players, the Rams released RB Chauncey Washington, S Travon Bellamy (of Illinois), LB Maurice Simpkins, who was on the practice squad for the final four games of 2010, and offensive tackle Karrii Kuuttila of Lock Haven. ... Free agent WR Laurent Robinson, who spent the past two seasons with the Rams, signed with San Diego.
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
Austin Pettis TC-beli teljesítményéről van vmi infótok?Habinagyon pozitívak a róla szóló hírek, állítólag 1ből összhangba kerültek Bradford-dal
szerk.:"1st team offense featured Gibson, Amendola and Pettis. ... team has daily practices of that back shoulder throw on 15 yd outs. Bradford to Pettis looks almost unstoppable. "
szerk-szerk.: ez 4-i írás
STL Curtain
több mint 13 éve
ma roster: http://www.stlouisrams.com/team/roster.htmlTényleg volt róla asszem talán hír is lehozva, h cutolták Gilyardot. De akkor mégsem.szabaNem, én Mardy Gilyard, WR, Rams - cut rá gondoltam, mivel őt kiemelten figyeltem tavaly nálatok, köszönhetően, hogy drafton megszereztem. Cserébe jó nagy gyökér 😊Wyattma még itt van a roster-ben.DiamondsHead44
Robinson: http://twitter.com/#!/LaurentRobinson/statuses/98869123647406080
szerk.: Gilyard-ről ma utoljára 😉
"Love the 2nd with DX, Avery and Gilyard or Salas. ...Gilyard had a bad miss over the middle that went for an interception..he mainly lined up as 2nd team slot wr. "
4-i camp report
STL Curtain
több mint 13 éve
Austin Pettis TC-beli teljesítményéről van vmi infótok?
JT Daniels fan
több mint 13 éve
szaba
10 543
Tényleg volt róla asszem talán hír is lehozva, h cutolták Gilyardot. De akkor mégsem.Nem, én Mardy Gilyard, WR, Rams - cut rá gondoltam, mivel őt kiemelten figyeltem tavaly nálatok, köszönhetően, hogy drafton megszereztem. Cserébe jó nagy gyökér 😊Wyattma még itt van a roster-ben.DiamondsHead44
több mint 13 éve
Nem, én Mardy Gilyard, WR, Rams - cut rá gondoltam, mivel őt kiemelten figyeltem tavaly nálatok, köszönhetően, hogy drafton megszereztem. Cserébe jó nagy gyökér 😊Wyattma még itt van a roster-ben.
STL Curtain
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Nem, én Mardy Gilyard, WR, Rams - cut rá gondoltam, mivel őt kiemelten figyeltem tavaly nálatok, köszönhetően, hogy drafton megszereztem. Cserébe jó nagy gyökér 😊
több mint 13 éve
részlet a 8/4-es TC riportból:Avery és Gilyard erősen limbózik. a hurry up offense-ben nem szerepeltek.?
Amendola továbbra is kitűnő és MSW-ről is jó visszajelzések érkeztek.DiamondsHead44
Gilyardot elvileg kivágtátok már 😀
Ahogy hallottam végre megjött az esze JMD-nek és DX lesz az egyik kezdőWyatt
"Donnie Avery and Mardy Gilyard - Both receivers sat out of the hurry-up offense drills, which doesn't necessarily mean a whole lot in camp. However, McDaniels' hurry-up offense might sacrifice downfield speed for good routes and versatile players that can be moved around to different spots, like the tight ends and running backs."
akire te gondolsz wr az Laurent Robinson, a cut után a Chargers felé tartott
:cool:
STL Curtain
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Avery és Gilyard erősen limbózik. a hurry up offense-ben nem szerepeltek.?
Amendola továbbra is kitűnő és MSW-ről is jó visszajelzések érkeztek.DiamondsHead44
Gilyardot elvileg kivágtátok már 😀
Ahogy hallottam végre megjött az esze JMD-nek és DX lesz az egyik kezdő
több mint 13 éve
Avery és Gilyard erősen limbózik. a hurry up offense-ben nem szerepeltek.Amendola továbbra is kitűnő és MSW-ről is jó visszajelzések érkeztek.
STL Curtain
több mint 13 éve
Legalul csinálsz egy accot, facebook, yahoo vagy opedID accodat felhasználva, majd pedig commentek közé beírod a lakhelyed és felraknak. Csak regisztráció után várni kell még egy napot, hogy tudj írni.sütiígy van, vagy felül a bal felső sarokban is tudsz regisztrálódni. szokásos módon küldik a belépőkódot, bejelentkezel, aztán lehet trollkodni odaát is. 😂
süti abban is jót mondott, hogyan kerülhetsz fel a térképre. elég a település és az ország nevét beírni a hsz-be, 3k ez alapján felvarázsol a map-re.
sok sikert!
STL Curtain